Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Alex píše:
canesman píše:alex a tebe to newadi,ze sa hecol prave proti tvojim?
No,keby chytal Theo,tak by mi to vadilo,ale kedze chytal Peter,tak to neprezivam tak tragicky 8) :D

Medik,chytal 11krat za sebou!!!
Ak bude pokracovat v tych dobrych vykonoch,
tak urcite aj viac, lebo u trenera ma doveru.

maroge píše:
Alex píše:
canesman píše:alex a tebe to newadi,ze sa hecol prave proti tvojim?
No,keby chytal Theo,tak by mi to vadilo,ale kedze chytal Peter,tak to neprezivam tak tragicky 8) :D

Medik,chytal 11krat za sebou!!!
Ak bude pokracovat v tych dobrych vykonoch,
tak urcite aj viac, lebo u trenera ma doveru.
nemusis to dva razy posielat :D ...no,sam quenneville dnes o nom prehlasil,ze je jednotkou....cize peto to dokazal...super,len udrzat
Obrázek SlovenskĂ˝ gĂłlman Peter Budaj hrával prednedávnom ešte v nižších zámorskĂ˝ch ligách, v súčasnosti sa však rodák z Banskej Bystrice prepracoval na post brankárskej jednotky tĂ­mu kanadsko-americkej NHL Colorado Avalanche.

Svoje kvality preukázal 24-roÄŤnĂ˝ Budaj aj v sobotĹ

Nebolo to tak dávno, čo sa slovenský hokejový brankár Peter Budaj prebíjal nižšími zámorskými súťažami a vydobýjal si všeobecné uznanie. Rovnako krátky čas postačil populárnemu "Buddhovi" na to, aby sa stal v NHL tímovou jednotkou klubu Colorado Avalanche a vystúpal na svoj športový Olymp.

Víkendové víťazné meranie síl s Detroitom bolo pre 24-ročného Budaja už jedenástym štartom v bránkovisku lavín v rade. Od sklonku decembra minulého roku dovtedajšieho muža číslo 1 Joseho Theodora rodák z Banskej Bystice do hry až na párminútovú výnimku vôbec nepustil. Jednoznačne si tak vybojoval post, o ktorom v destve tak intenzívne sníval. A to na úkor uznávanej kanadskej hviezdy, po ktorej pred necelým rokom v Denveri tak túžili, že na jej angažovanie obetovali nemenej známeho Davida Aebischera.
"Môžete vidieť, ako mu každým zápasom narastá sebavedomie. Nie je sa čo čudovať, veď je našou oporou večer čo večer a dáva nám šancu vyhrávať," zhodnotil Budajov prínos pre tím z Rocky Mountains skúsený útočník Andrew Brunette. "To, že si nesmierne verí, hovorí jasnou rečou a keď sa mu od úvodu začne dariť, nemusíte sa báť o výsledok," doplnil.
"Keď vidíte jeho senzačný rast, naskytá sa vám príjemný pohľad, navyše sa zdá, že je každým rokom lepší," pridal sa kouč Colorada Joel Quenneville. "Dnes už viem, že sa prognózy z farmy v Hersey nemýlili, keď Petra označili za budúcu brankársku jednotku nášho klubu," uzavrel.
Budaj si výbornou fazónou v prebiehajúcom ročníku profiligy "vykoledoval" nomináciu na prestížny duel All Stars mladých hviezd NHL. Slovenská reprezentačná jednotka na ZOH v Turíne 2006 bude strážiť bránku výberu Západu.

zdroj: hokejportal.sk

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Obrázek Obrázek Obrázek

Mozno si to ani moc neuvedomujeme,ale to ze sa do vyberu young stars prebojoval slovensky brankar,je velky uspech a pocta.Slovensko,ktore sa nikdy nemohlo pochvalit kvalitnym brankarom ma teraz min. dva velke nadeje.Budaj uz ziari v NHL a Halak zasa vAHL.Peto zachytal aj v exhibicii dobre,mal tam pekne zakroky a pripsal si aj asistenciu.

Budaj mal 18 zasahov a stych golov co dostal sa dal chytit jeden.
ved chytat bez obrany to nieje lahke ale hlavna vec ze sa tam dostal !!!!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:

Alex píše:Mozno si to ani moc neuvedomujeme,ale to ze sa do vyberu young stars prebojoval slovensky brankar,je velky uspech a pocta.Slovensko,ktore sa nikdy nemohlo pochvalit kvalitnym brankarom ma teraz min. dva velke nadeje.Budaj uz ziari v NHL a Halak zasa vAHL.Peto zachytal aj v exhibicii dobre,mal tam pekne zakroky a pripsal si aj asistenciu.
veru tak, to co bolo pred par rokmi utopoiu sa stava sympatickou realitou...Buddy svoje kvality potvrdil , teraz sa tesim, ako ich bude skĂ´r ci neskĂ´r prezentovat aj Halak

cepi píše:Buddy svoje kvality potvrdil , teraz sa tesim, ako ich bude skĂ´r ci neskĂ´r prezentovat aj Halak
Onedlho mozno v zapase hviezd proti sebe nastupia Halak a Buddy. :cool:
Budaj odovzdal slusny vykon na "youngstar game". Len ma mrzelo, ze prehrali a nejako sa az tak z toho neusmieval ... :oops:

all stars game nie je velkou radostou pre brankarov ...

inak skoda, ze tam tiez nemali nejaku "skills competition" ...rad by som si ho kukol ako chyta najazdy

Aj dnes by mal PEter nastupit proti kojotom.Dufam,ze sa mu opat zadaria opat si ho pozrieme v nedelu vecer na Galaxii v zapase s Red Wings....GO BOOTS!!!!

No Laco Nagy vraj zacal rokovat o novej zmluve, takze to urcite akykolvek brankar z Colorada nebude mat lahke ...ved viete ked ide o prachy :lol:

S tym Petom v branke to tiez nie je na 100 percent iste, ale rozhodne by som bol rad keby sa po tom kratkom oddychu ukazal o5 v spravnom svetle ...

Boots pustil 4 goly z 29 striel...Stal sa 3. hviezdou zapasu...

No goly som nevidel,ale podla fanusikov Avs,Petovi moc zapas nevysiel.Cudujem sa,ze bol vyhlaseny za 3 hviezdu zapasu.Ale nechapem ani to,ze preco bol Perrault vyhlaseny aj za 1 aj za 2 hviezdu 8) :shock: :) ..Peto vsak podrzal svoj tym vpredlzeni,ked hralo COL v oslabeni...

Druhou hviezdou bol Joseph, Perrault bol len prvou :wink:

No zapas mu teda nevysiel ...ten prvy a posledny gol som nepochopil.
Myslim, ze ho to urcite riadne mrzi lebo stratili 2golove vedenie a nakoniec este Laco rozhodol v predlzeni, takze stratili bod proti timu, ktory sa na nich v konferencii dotahuje

Myslim, ze by si mal Peto asi trochu oddychnut. V poslednej dobe bol na neho vyvijany dost velky tlak, odohral vela zapasov bez prestavky ...

No nic to, hlavu hore PETO ...go go go

FijObb píše:No zapas mu teda nevysiel ...ten prvy a posledny gol som nepochopil.
Myslim, ze ho to urcite riadne mrzi lebo stratili 2golove vedenie a nakoniec este Laco rozhodol v predlzeni, takze stratili bod proti timu, ktory sa na nich v konferencii dotahuje

Myslim, ze by si mal Peto asi trochu oddychnut. V poslednej dobe bol na neho vyvijany dost velky tlak, odohral vela zapasov bez prestavky ...

No nic to, hlavu hore PETO ...go go go
Ja suhlasim s tym, ze zapas mu vĂ´bec nevysiel + plus tie dva goly, tak tie boli pri najmensom zvlastne. Myslim, ze dalsi zapas bude chytat Theo. :!: COL - PHO ( highlighty )

Novodd: Myslim, ze dalsi zapas bude chytat Theo.
Tym by som si nebol taky isty, nakolko to je na rozhodnuti Q a ten uz neraz ukazal, ze vie Peta podrzat ...
Urcite bude svoje rozhodnutie diskutovat s trenerom brankarov (Jeff Hacket tusim)
a ten urcite bude vediet objektivne zhodnotit kto sa mu zda lepsie pripraveny ...

O dva dni ich caka dalsi tazky ...dokonca derby zapas s "kridlami", nebude tu priestor na experimenty ...myslim si ze
pojde PETO pokial sa na to bude citit...

Dufam, ze trener Q nezacne "s rotaciou sebavedomia" ako to mal vo zvyku na zaciatku sezony... :(
Myslim, ze kazdy hrac potrebuje naozaj zly zapas na to,
aby sa znovu nabudil k skvelym vykonom ...

tak drzme Buddymu a celemu Coloradu palce ...go go go :!:

FijObb píše:
Novodd: Myslim, ze dalsi zapas bude chytat Theo.
Tym by som si nebol taky isty, nakolko to je na rozhodnuti Q a ten uz neraz ukazal, ze vie Peta podrzat ...
Urcite bude svoje rozhodnutie diskutovat s trenerom brankarov (Jeff Hacket tusim)
a ten urcite bude vediet objektivne zhodnotit kto sa mu zda lepsie pripraveny ...

O dva dni ich caka dalsi tazky ...dokonca derby zapas s "kridlami", nebude tu priestor na experimenty ...myslim si ze
pojde PETO pokial sa na to bude citit...

Dufam, ze trener Q nezacne "s rotaciou sebavedomia" ako to mal vo zvyku na zaciatku sezony... :(
Myslim, ze kazdy hrac potrebuje naozaj zly zapas na to,
aby sa znovu nabudil k skvelym vykonom ...

tak drzme Buddymu a celemu Coloradu palce ...go go go :!:
No neviem........... Ked je Buddy ozajstna jednicka, tak dalsi zapas bude chytat on. ( Mozno by to chcelo este jeden Theov pokazeny, velmi pokazeny zapas ) Nechajme sa prekvapit, koho posle Q do branky, proti DET. :?:

Predpokladam ze Budaja.V poslednom vzajomnom zapase ktory skoncil ak sa nemylim 3:1 pre Colorado vychytal vytaztvo Budaj a ma doveru u Q.

dufam,ze bude chytat Budaj,uz len koli tomu,ze tento zapas je na Galaxii

ja to vidim na Thea..

jose uĹľ je dvojka a bude sa stim muset zmierit lebo peto je naj. aspon v colorade

Dnes chyta Theodor!!!!! :? :( .ALe nevadi.Aspon dnes budem vediet komu mam drzat jednoznacne palce.REd Wings COL dnes roznesie....citim to,takze je lepsie,ak to opat schyta Theo!!!!!!Jose uz nechytal mesiac :):):):):):):)

Myslim, ze nie je spravne uvazovat nesportovo k Teovmu vykonu.
Podporujme Buddyho, ved sme Slovaci - JA navyse Bystrican :cool:
ale s MIEROU!!!

Teo uz dost dlho sedel na lavicke a sancu si rozhodne zasluzi.
Peto nacerpa aspon pozitivnu energiu, zbavi sa toho tlaku ...

Jeho brankarsku poziciu to podla mna neohrozi, ved je za nim cely tim a dokonca aj vacsina fanusikov ...

go AVS go. go whoeverkeeper go.
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS