Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Hossa

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

jj nech sa mu dari aj nadalej

tuto sezonu urcite prekona 100 hranicu

este aj 50 golovu

nech sa mu tak dari ako doteraz 100 b. bude hracka

patoKK: Nevim, zda se mi, ze porad dokola opakujes v pripevcich toi samy...
Kdo se v tom pak ma kua vyznat? To nestaci, kdyz to napises jednou???

Jinak ja verim, ze se mu darit bude, spis se bojim, aby se (nebo ho spis někdo) nezranil...
To by bylo horsi. Kdyz se prestane darit, da se to zlepsit, ale kdyz se do konce sezony zrani, nic s tim nenadela... :?

...

a teraz nieco z marianoveho repertoaaraa :

pocas locoutu ukazal aj vo svedsku ze je the best-

http://www.youtube.com/watch?v=NExmdxiC ... ed&search=

a teraz nieco pre nho fakt neobvykleee:

http://www.youtube.com/watch?v=uoMx_QMj ... ed&search=

Atlanta prisla o jasne vitazstvo v 3 tretine,kedmal dvojgolovy naskok.Nakoniec Phoenix dokazal obrat dokonat v predlzeni.Aspon ze Marian dal konecne gol-dokonca DVA!!! :cool:

Obrázek

dna 12.01.´07 oslavi tento pan hokejista svoje 28 narodeniny

vsetko NAJ :!: Obrázek

jj,aj ja sa pripajam ku gratulacii, marian patri k mojim oblubenim hraÄŤom

pripajam sa ku gratulacii...skoda ze mu nevysiel zapas...ale verim mu a dufam ze este zabojuje o lidra ligy

rezko píše:pripajam sa ku gratulacii...skoda ze mu nevysiel zapas...ale verim mu a dufam ze este zabojuje o lidra ligy
tak tak, inak vitaj rezko 8)

ja som tu akurat novy,ale vyzera to tu good,heh

Majo po niekolkozapasovych suchotach kde si asi vzal dovku sa vratil vo velkom stzle. 3+0. Majo je boh gratulujem

Gratulujem aj ja.Skvely vykon.Ale uz bolo na case.Nech sa mu takto dari aj nadalej...... :cool:

Majko Hossa konecne poriadny zasluzeny bod a nie vselijake dorazky do prazdnej cakajuc pri tycke v presilovke alebo nepodstatna druha prihravka v presilovke.

debil píše:Majko Hossa konecne poriadny zasluzeny bod a nie vselijake dorazky do prazdnej cakajuc pri tycke v presilovke alebo nepodstatna druha prihravka v presilovke.
Ano mas absolutnu pravdu, tych jeho 29 golov a 32 asistencii je tiez nahoda, z tych 29 golov je 20 dorazenych do prazdnej brany pri odvolani brankara, 8 je pri dorazke v presilovkach kde Majovi uz nic nestalo v ceste iba prazdna brana a ten 1 gol och tak to sa mu nejako postastil z nejakeho blafaku, tolkeeee stastie, a co sa tyka asistencii tak su to proste nepodstane veci, vsak naco je dolezita druha asistencia? Nechapem, radsej nech mu to z bodov odratavaju no nie? Vsak on stale nahrava ako prvy a to nieje podstatne, lepsie je byt ako sebec Kovalcuk a vystrelit za sezonu 600 striel. Ach jaj bodaj by sa ten Hossa naucil hrat tak hokej ako napr: pan dokonaly IGINLA no nie? :poklona:

debil, nie si ty nahodou Madar? Uz sme tu mali jedneho takeho co pisal podobne blbosti jak ty. :!:

arek píše:debil, nie si ty nahodou Madar? Uz sme tu mali jedneho takeho co pisal podobne blbosti jak ty. :!:
Mas nejaky problem? Ty si jeden z tych onanistov co pri kazdej negativnej zmienke na nasich hokejistov prska siru pretoze kto si to dovolil nieco skritizovat na nasom hokejistovi ktory samozrejme nema ziadnu chybu a ani sa o tom nediskutuje. Povolene su len oslavne ody. Ak mas este nejake pripomienky kludne si to mozeme vydiskutovat.

arek aj debil ukludnite sa obidvaja...

Debil ja som sa tiez vyjadril k tvojmu prispevku pred arekom...

a co sa tyka tych onanistov tak... ja tiez nedam dopustit na nasich vies preco? Pretoze od malicka sledujem hokej stale som vstaval o 6:00 rano aby som si mohol pozriet vysledky na markizatexte a ked som zbadal to modre pole bodov nasich reprezentantov tak som bol stastny a este k tomu ked moj oblubenec Bondra nastrielal Tampe Bay 4 goly tak to bol ako keby balzam na dusu aspon pre mna, proste od malicka som tym zil a mozno teraz mam trochu menej casu ale stale tych borcov v NHL obdivujem ze si v iige plnych zvucnych mien aj oni dokazali urobit dobre meno. A preco vlastne ich povazujem za nieco viac ako ostatnych? Pretoze po rozdeleni republiky, nas supli do C kategorie a kto by bral do NHL hracov z C kategorie? podla mna nikto a to co sme za tych par rokov dokazali je podla mna obivuhodne, Palffy Bondra, Satan, a dalsi nam urobili dobre meno. Ked si len zoberiem pre porovnanie ale nechcem to tu velmi rozoberat ze ake vyhody vtedy cechom pripadli tak fakt za to kratke obdobie sme toho stihli dost, a preto ani ja nemam rad ked niekto zacne kritizovat nasich a nema na to padny dovod. Hossa je odbornikmi povazovany za jedneho z najlepsich utocnikov v NHL teda zaraduju ho do prvej 5tky, myslite si co chcete ale ja si myslim ze je najlepsi a keby nebol Gaborik zraneny tak by na poprednych miestach bol aj on. Preto ani ja som nepochopil tvoju totalne blbu poznamku v duchu ze jeho postavenie v kanadskom bodovani je nahodne a preto sa domnievam ze kedze si Slovak a neprajes mu to tak mas z neho asi nejaky komplex, alebo nieco take, sorry ale fakt to nechapem.

Ja niesom fanusik ziadneho muzstva v NHL no mozno trochu Phile fandim keby hra Ruzicka v zaklade, ja som komplexny fanusik slovakov v NHL a je to podla mna dobre ze si Slovak neda na Slovaka dopustit.

Kebyze ja, alebo niekto iny skritizuju tvoj tim Calgary tym sposobom ze Kiprusoff ma viac stastia ako rozumu tak tiey z by sa ti to nepacilo.

Tak ta debil prosim, My sme tu viaceri fanusikovia hlavne Slovakov a viem ze vsetci ich obdivujeme a tesime sa co len z naznaku uspehu a ty a dalsi ked nemate nasich radi tak sa v tejto diskusii nevyjadrujte a piste si kde chcete, ale potom nasim nefandite ani na MS alebo ZOH respektive na WC ale oblecte si trebars Cesky dres a kricte: Kluci do toho, jdeme Jardo, Tomáááááši strilej.

8) 8) 8)

Asi opravdu proti nemu neco ma...asi jako ja proti Haskovi :evil:
Protoze njinak to neni mozny...
Podle me je Majo nejlepsi utocnik NHL, sice moment. moc bodu nesbira v poslednich zapasech, ale porad je nejlepsi.
A pro debila: Kdyz se ti nelibi, tak sem pls nepis a di si obdivovat chlace z CGY nekam do jinyho topicu, OK.
A nebo pis aspon objektivni kritiku a ne voloviny typu ze je to nahoda :wink:

Marian Hossa nemusi nikoho presvedciat o svojich vynimocnych kvalitach a dokazovat ze je to hrac s velkym H
nic v zlom debil, ale tuto Tvoju narazku si pisal zrejme pod vplyvom nejakych halucinogernych latok :) inac si to neviem vysvetlit
naozaj, nerozumiem tomu, co si chcel tymto povedat, ale budiz ty mas nazor taky aky mas, zverejnil si ho, maj si ho aj nadalej
ja Ti tu jeho kvality nejakymi prispevkami, statitiskami nebudem dokazovat, to by som tu zaplnil asi celu diskusnu stranu
naozaj pre mna zbytocne a nepodstatne na tuto temu dalej reagovat; howk

***************************************(Bol tam text ale som ho zmazal a chcem aby si tento prispevok precital aj medik a potom ho zmazem.

TAKETO PRISPEVKY NEPATRIA NA TOTO FORUM, svoj nesuhlas sa da vyjadrit aj intelgentnejsie ako nadavat niekomu, ani mne sa debilov nazor nepaci ale ja som sa mu snazil vysvetlit preco mam iny nazor takze ukludni hormon, este raz a dostanes BAN, tu sa medzi sebou takymto sposobom usery nebudu urazat. inac dal si mi dobru pracu s tvojim prispevkom. open
:x :x :x

OpenFire píše:arek aj debil ukludnite sa obidvaja...

Debil ja som sa tiez vyjadril k tvojmu prispevku pred arekom...

a co sa tyka tych onanistov tak... ja tiez nedam dopustit na nasich vies preco? Pretoze od malicka sledujem hokej stale som vstaval o 6:00 rano aby som si mohol pozriet vysledky na markizatexte a ked som zbadal to modre pole bodov nasich reprezentantov tak som bol stastny a este k tomu ked moj oblubenec Bondra nastrielal Tampe Bay 4 goly tak to bol ako keby balzam na dusu aspon pre mna, proste od malicka som tym zil a mozno teraz mam trochu menej casu ale stale tych borcov v NHL obdivujem ze si v iige plnych zvucnych mien aj oni dokazali urobit dobre meno. A preco vlastne ich povazujem za nieco viac ako ostatnych? Pretoze po rozdeleni republiky, nas supli do C kategorie a kto by bral do NHL hracov z C kategorie? podla mna nikto a to co sme za tych par rokov dokazali je podla mna obivuhodne, Palffy Bondra, Satan, a dalsi nam urobili dobre meno. Ked si len zoberiem pre porovnanie ale nechcem to tu velmi rozoberat ze ake vyhody vtedy cechom pripadli tak fakt za to kratke obdobie sme toho stihli dost, a preto ani ja nemam rad ked niekto zacne kritizovat nasich a nema na to padny dovod. Hossa je odbornikmi povazovany za jedneho z najlepsich utocnikov v NHL teda zaraduju ho do prvej 5tky, myslite si co chcete ale ja si myslim ze je najlepsi a keby nebol Gaborik zraneny tak by na poprednych miestach bol aj on. Preto ani ja som nepochopil tvoju totalne blbu poznamku v duchu ze jeho postavenie v kanadskom bodovani je nahodne a preto sa domnievam ze kedze si Slovak a neprajes mu to tak mas z neho asi nejaky komplex, alebo nieco take, sorry ale fakt to nechapem.

Ja niesom fanusik ziadneho muzstva v NHL no mozno trochu Phile fandim keby hra Ruzicka v zaklade, ja som komplexny fanusik slovakov v NHL a je to podla mna dobre ze si Slovak neda na Slovaka dopustit.

Kebyze ja, alebo niekto iny skritizuju tvoj tim Calgary tym sposobom ze Kiprusoff ma viac stastia ako rozumu tak tiey z by sa ti to nepacilo.

Tak ta debil prosim, My sme tu viaceri fanusikovia hlavne Slovakov a viem ze vsetci ich obdivujeme a tesime sa co len z naznaku uspehu a ty a dalsi ked nemate nasich radi tak sa v tejto diskusii nevyjadrujte a piste si kde chcete, ale potom nasim nefandite ani na MS alebo ZOH respektive na WC ale oblecte si trebars Cesky dres a kricte: Kluci do toho, jdeme Jardo, Tomáááááši strilej.

8) 8) 8)
open,s tym modrym polom total respekt,ja tiez uz nemam tolko casu a le kedysi som si robil komplet statistiky vsetkych nasich slovakov,ach boze,to boli casy

Tak prisiel som s piva k tomuto sa vyjarim zajtra ked tento prispevok zmenim ale som dost sklamany z reakcii istych ludi. v kadzom pripade ich nenazvem hlupakmi.

No dufam, ze dnes im to poriadne natriesss!

go HOSS go !!!

Marian si pripisal v zapase s NJD 1 asistenciu a v najazdoch dal rozhodujuci gol......nieje to zle,ale skoda,mohol pridat nejaky ten golik..... 8) :)
572 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS