Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaromir Jagr
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Jágr dovedl Rangers do bojů o Stanley Cup !!!
HokejovĂ˝ ĂştoÄŤnĂk JaromĂr Jágr se dvÄ›ma body (1+1) podĂlel na vĂ˝hĹ™e Rangers nad Montrealem v pomÄ›ru 3:1, dĂky ÄŤemuĹľ si newyorskĂ˝ celek definitivnÄ› zajistil účast v nadcházejĂcĂm play-off.
Jágr, kterĂ˝ vsĂtil svou 30. branku sezony a vyrovnal tak rekord NHL.
DanĂ© cifry totiĹľ kladenskĂ˝ odchovanec dosáhl jiĹľ v 15. roÄŤnĂku nejslavnÄ›jšà hokejovĂ© ligy za sebou, coĹľ dosud dokázal pouze jedinĂ˝ hráč Mike Gartner.
:thumbsup2: :thumbsup2:
HokejovĂ˝ ĂştoÄŤnĂk JaromĂr Jágr se dvÄ›ma body (1+1) podĂlel na vĂ˝hĹ™e Rangers nad Montrealem v pomÄ›ru 3:1, dĂky ÄŤemuĹľ si newyorskĂ˝ celek definitivnÄ› zajistil účast v nadcházejĂcĂm play-off.
Jágr, kterĂ˝ vsĂtil svou 30. branku sezony a vyrovnal tak rekord NHL.
DanĂ© cifry totiĹľ kladenskĂ˝ odchovanec dosáhl jiĹľ v 15. roÄŤnĂku nejslavnÄ›jšà hokejovĂ© ligy za sebou, coĹľ dosud dokázal pouze jedinĂ˝ hráč Mike Gartner.
Hokej v ÄŤesku - JaromĂr Jágr.Jarda je pojem a nezáležà na tom,Ĺľe souÄŤasná sezĂłna je s tÄ›ch horšĂch.No vlastnÄ› bĂ˝t osmĂ˝ v kanadskĂ©m bodovánĂ celĂ© NHL-nejeden hokejista by to povaĹľoval za vrchol svĂ©ho umÄ›nĂ.
Je pravda,že počet strávených minut na ledě a výsledný počet bodů nenà v relaci.
Nadruhou stranu proti jeho útoku nastupuje to nejlepšà ze soupeřových hráčů.
.Jarda trochu stárne ale pořád je to pan hokejista.Trochu mě mrzà že za reprezenaci už hrát nechce,vypadnutàs Kovalčukovou Atlantou je docela možné
.Ale je to jeho rozhodnutĂ,tak ho respektujme.Pro reprezentaci udÄ›lal hodnÄ› ,ĂşspÄ›ch z Nagana, byl taky jeho ĂşspÄ›ch.Málo platnĂ© prvnĂ co si soupeĹ™ ověřuje v šatnÄ› je,,bude Jágr hrát."O tom jsem pĹ™esvÄ›dÄŤen,urÄŤitÄ› to tak je.Dlouho jsme takhle mimořádnÄ› šikovnĂ˝ho ĂştoÄŤnĂka nemÄ›li a zĹ™ejmÄ› mĂt nebudeme.
Na mnoha velkĂ˝ch hokejovĂ˝ch chvĂlĂ˝ch mÄ›l velkĂ˝ osobitĂ˝ podĂl.Miláček národa.Byl bych rád ,aby vše ještÄ› zvážil a do reprezentace se vrátil ,neĹľ bude definitivnÄ› starĂ˝.Na MS v Rusku,by nám moc pomohl.I tak,aÄŤkoliv jsem fanda Montrealu-Jardo za vše stokrát dĂky!!!
Ale prosĂm tÄ›.... ÄŤĂm je Nicklas tak uĹľasnej??? Podle mÄ› niÄŤĂm... je moĹľná dobrej obránce, moĹľná nejlepšà obrance NHL, moĹľná uĹľ pár let nejlepšà obránce NHL, ale uĹľ kdyĹľ jde malej kluk do žákĹŻ hrát hokej, tak ty šikovnÄ›jšà ženou do Ăştoku a ty kopyta do obrany:-). Z EvropánĹŻ jsou jasnÄ› nejlepšà Jágr s Haškem... těžko posuzovat, kdo je lepšà - jeden je obránce jeden brankář, ale rozhodnÄ› je pořádĂ 1-2 Hašek Jágr pak dlouho nic a pak aĹľ Lidström, pak zase dlouho nic a pak Sundin, Bure (i kdyĹľ uĹľ skonÄŤil, tak pokud se berou poslednĂ roky tak tam pořád patřà ), Ovechkin atd.....Reddawn píše:Sledujem debaty o tom ,ze Jarda je najlepsi europan v nhl , potom ze Hossa je najlepsi atd.. pani poviem k tomu len jedno najlepsi europsky hrac v poslednych rokoch v NHL nie je utocnik ale je to obranca NICKLAS LIDSTROM.....
Zbytocne reagovat u cechov som si uz zvykol na taketo reakcie.. a to dokonca aj napr. v casopisoch ako PRO HOCKEY clanky ako protest Jarda bol aj tak lepsi atd.. trosku trapne predcenovanie... ale predsa len kopyta do obrany.. hmm najrychlejsi hrac v priereze 10 rokov je obranca keby ta to zaujmalo napr...
Hmmm tak si spoÄŤĂtej ocenÄ›nĂ za poslednĂch 10 let - kolik dostal jágr kolik hašek a kolik lidstrom - ten dostal pár tech norisovek nebo jak se to jmenuje a byt bych tady nerad nepĹ™ecenoval objektivnost hartovi trofeje tak musĂm Ĺ™Ăct Ĺľe nedostal ani jednu... hašek jich má hafo.... chápu Ĺľe jsi jeho fanoušek, ale lidstrom lidstrom v žádnĂ˝m pĹ™ĂpadÄ› nenĂ nejlepšà hráč poslednĂch let..... z evropskĂ˝ch je to rozhodnÄ› hašek a jágra a Ĺ™ekl bych Ĺľe i ze svÄ›tovĂ˝ch
No preco sa vracat spat o 10 rokov.....zoberme si poslednych 5 to uz nie je take akcne zo strany Haska a Jagra... tych par norisoviek... jasne znevazuj vsetky ocennenia a vyzdvyhuj len art ross a vezina .. mimochodom Lidstrom ako prvy europan ziskal Conn Smythe trophy ale to je jedno heroizujes svojich ale pritom Jagr nie je a nebol lepsi ani komplexnejsi hrac ako Forsberg napr.. , Hasek to je uz zasla slava.. a neda sa zrovnavat z brankarmi ako Kipper....
Ked sa chces pohybovat spetne v tych 10 rokoch tak potom suhlasim s Haskom s Jagrom urcite nie.... a rozhodne aj tie trophies popieraju tvoje zvelicovanie typu dlho dlho nic....
Lidstrom : 3 x SC 4x Norris trophy 1xConn Smyth
Jagr : 0 x SC 4x Art ross 3x Lestoer B Pearson 1x Hart memorial
Hasek : 1 x SC 4x Vezina 2x Hart memorial 2xl ester b
William M. Jennings Trophy
mna vsak skvor zaujma ako sa tito super hraci presadzovali v poslednych par sezonach a tam stopercentne nekraluje ani Hasek ani Jagr... ,zato Lidstrom na svojej pozicii tam jednoznacne diktuje.... tolko k tomu
Ked sa chces pohybovat spetne v tych 10 rokoch tak potom suhlasim s Haskom s Jagrom urcite nie.... a rozhodne aj tie trophies popieraju tvoje zvelicovanie typu dlho dlho nic....
Lidstrom : 3 x SC 4x Norris trophy 1xConn Smyth
Jagr : 0 x SC 4x Art ross 3x Lestoer B Pearson 1x Hart memorial
Hasek : 1 x SC 4x Vezina 2x Hart memorial 2xl ester b
William M. Jennings Trophy
mna vsak skvor zaujma ako sa tito super hraci presadzovali v poslednych par sezonach a tam stopercentne nekraluje ani Hasek ani Jagr... ,zato Lidstrom na svojej pozicii tam jednoznacne diktuje.... tolko k tomu
No tak za prvĂ© uĹľ pĹ™echázĂš od 10 let k 5 ale nevadĂ.
Za druhĂ© v tomhle pĹ™ĂpadÄ› by mi bylo jedno jestli su ÄŚech, Kanadan nebo AmĂk.... tohle hodnotĂm naprosto objektivnÄ›, ale chápu, Ĺľe pĹ™esvÄ›dÄŤit fanouška je těžkĂ© a ani to nebudu zkoušet.
Ale za 3. pár vÄ›cĂ - nikdy nebudu uznávat hráče kterĂ˝ odehrál celou kariĂ©ru v jednom silnĂ©m tĂ˝mu (Brodour Sakic i Lidstrom ), kdyby mÄ›l JĂ
Za druhĂ© v tomhle pĹ™ĂpadÄ› by mi bylo jedno jestli su ÄŚech, Kanadan nebo AmĂk.... tohle hodnotĂm naprosto objektivnÄ›, ale chápu, Ĺľe pĹ™esvÄ›dÄŤit fanouška je těžkĂ© a ani to nebudu zkoušet.
Ale za 3. pár vÄ›cĂ - nikdy nebudu uznávat hráče kterĂ˝ odehrál celou kariĂ©ru v jednom silnĂ©m tĂ˝mu (Brodour Sakic i Lidstrom ), kdyby mÄ›l JĂ
Ja som nikdy nevravel o 10 rokoch .. ked sme pritom povedal som za posledne roky a ty tu vravis , ked bol mlady atd.. no tak ano ked to vezmes za celu karieru Jarda je momentalne najlepsi o tom sa hadat nemienim to hovoria ceny a cisla.... , ty tu vravis ze Lidstrom vypadol minule.. a co dokazal Jarda v play off vtedy uplne ho eliminovali ani si nepipol ako keby na lade ani nebol ale to uz e ok
, haha Kaberle nikdy nedokaze to co Lidstrom lebo na to nemam ten uz aj tak tazil z toho ze zanho robil spinavu robotu Svehla a potom Mc Cabe ... a prezradim ti JAgr nikdy nebol ,nebude a nie je lepsi ako Thornton , pretoze mu chyba bojovnost a hra telom a nikdy nebol ani taky leader jak Thornton...
A ty hovoris ze nieco hodnotis objektivne .. no to iste.. uz len s tym Kaberlem co si povedal to svadci o tom ze mas minimum objektivnosti... vyzdvihujes svojich a nepriznas si ich neduhy tomu ty vravis objektivnost... ja tomu vravim ze si zaslepeny patriotizmom.....
A ty hovoris ze nieco hodnotis objektivne .. no to iste.. uz len s tym Kaberlem co si povedal to svadci o tom ze mas minimum objektivnosti... vyzdvihujes svojich a nepriznas si ich neduhy tomu ty vravis objektivnost... ja tomu vravim ze si zaslepeny patriotizmom.....
Jo tak jestli myslĂš momentálnÄ›, tak momentálnÄ› nejlepšà evropštĂ hráči jsou Havlát a Ovca( Ovechkin ) a chlape vzpamatuj se, to Ĺľe je nÄ›kdo v NHL hvÄ›zda nemusĂ znamenat Ĺľe je ještÄ› dobrĂ˝ hokejsita pokud má v kapse kanadskĂ˝ nebo americkĂ˝ pas, protoĹľe kdyby ti kanadani byli tak skvÄ›lĂ˝, tak jak mohli vĹŻbec prohrát na olmypiádÄ› kdyĹľ majĂ hvÄ›zdy jako Thorntona, Prongera, Sakica, Doana, Heatlyho, Nashe atd. celekm celej tĂ˝m kanady bĂ˝vá sloĹľen z hvÄ›zd ostatnáà tĂ˝my jako ÄŤesko švĂ©dsko, finsko atd. majĂ tak maximálnÄ› 5 hvÄ›zd - to by ty zápasy kanady a tÄ›ch ostatnĂch mÄ›li vypadat jako zápas nás s rakušany..... a ono je to vÄ›tšinou uplnÄ› jinak a to kdyby ještÄ› nefaulovali jako hovada tak by mÄ›li problĂ©my i s tÄ›ma rakušákamaReddawn píše:Ja som nikdy nevravel o 10 rokoch .. ked sme pritom povedal som za posledne roky a ty tu vravis , ked bol mlady atd.. no tak ano ked to vezmes za celu karieru Jarda je momentalne najlepsi o tom sa hadat nemienim to hovoria ceny a cisla.... , ty tu vravis ze Lidstrom vypadol minule.. a co dokazal Jarda v play off vtedy uplne ho eliminovali ani si nepipol ako keby na lade ani nebol ale to uz e ok, haha Kaberle nikdy nedokaze to co Lidstrom lebo na to nemam ten uz aj tak tazil z toho ze zanho robil spinavu robotu Svehla a potom Mc Cabe ... a prezradim ti JAgr nikdy nebol ,nebude a nie je lepsi ako Thornton , pretoze mu chyba bojovnost a hra telom a nikdy nebol ani taky leader jak Thornton...
Buď tak laskav Reddawn a nenavážej se vyloženě jen do českých hráčů v NHL.
Máš tu pár pĹ™ĂspÄ›vkĹŻ a patrnÄ› se zde snažÚ vyprovokovat k hádce ÄŤeskĂ© pĹ™Ăznivce NHL svĂ˝mi názory kterĂ© nemáš niÄŤĂm konkrĂ©tnĂm podloĹľenĂ©.Kdo je lepšà nebo horšà hokejista na to je názor kaĹľdĂ©ho fanouška samozĹ™ejmÄ› rozdĂlnĂ˝!
Forum má pravidla tak si je přečti a dodržuj!
Máš tu pár pĹ™ĂspÄ›vkĹŻ a patrnÄ› se zde snažÚ vyprovokovat k hádce ÄŤeskĂ© pĹ™Ăznivce NHL svĂ˝mi názory kterĂ© nemáš niÄŤĂm konkrĂ©tnĂm podloĹľenĂ©.Kdo je lepšà nebo horšà hokejista na to je názor kaĹľdĂ©ho fanouška samozĹ™ejmÄ› rozdĂlnĂ˝!
Forum má pravidla tak si je přečti a dodržuj!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé