Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

milos76 píše:
Alex píše:Tak nakoniec Peto naozaj chyta!!!Prvu tretiniu zatial zvladol,aj ked ho moc Wild nepreverili.(5 striel).Tak drzim palce Peto!!!!
Peťo zvládol aj 2 tretinu, v ktorej na neho, vystrelili 9 striel.Držím palce ,aby mu podobne vyšla, aj 3 tretina. :cool:
tak ja mu palce nedrzim :D , uz ma z neho po 2 tretinach boli hlava...
...tretie tretiny maju Wild dobre, snad to potvrdia :modlenie:

No prave zacala 3 tretina,uvidime.Peto drz sa!!!!!!!

Sakra.....tak obrovsky tlak v poslednej tretine Wild vyustil do golu :( :cry: .Ale aj tak Peto chyta skvele.A je to skvely hokej v skvelej atmosfere....Zacina predlzenie

Peto vychytal vitazstvo COL,konecne prelomil smolu na najazdoch!!!!!!Skvele Peto.Skoda,ze to nebol shutout,ale aj tak to bolo skvely vykon.Gratulujem a dakujem.Skvely hokej to bol!!!!

No po tychto vykonoch dufam,ze Peto ziska honor hrac(star) tyzdna.Myslim si,ze by si to zasluzil.Vychytal dve vitazstva na superovych klziskach,jeden shutout,skvele statisticke cisla,aj vdaka nemu COL prerusilo seriu prehier.Aj ked treba objektivne povedat,ze Theo nechytal vyslovene zle,ale "Q" chcel prave tu seriu pretrhnut tym,ze nasadi Peta.A vyslo mu to.GO BOODS GO!!!!!

:)

Peto ukazal svoje kvality a urcite ras pride moment,ked vytlaci theodora z branky a stane sa legendou :D
:fan: :fan: PETO BUDAJ 4EVER :fan: :fan:

V statistikach je pisane,ze Peto ma odohratych len 8 zapasov.Peto je 4 v SV% a treti v GAA!!!!!Je to skvele.Slovensky brankar medzi elitou NHL!!!!!!!
A este jedne vec.Spomenul som si,ako sa v minulej sezone raz po vyhratom zapase(LA) Palo Demitra trocha nemiestne vyjadril na adresu brankarov COL(Aebby,Peto).Tak dnes v noci mu to Boods vratil aj s urokmi :) :) :)

Ja krasny pocit vstat a vidiet, ze sa Petovi dari. Ach uz druhy zapas v rade caroval. Hadam mu to vydrzi. Dufam, ze bude v podobnych vykonoch pokracovat.

Matejko píše:theodore 13z 3.18priemer 89.82% 5V 6P
budaj 8z 2.03priemer 92.86% 4V 3P
Myslim ze toto musi pochopit aj trener, skoda toho ze nie je to len o talente alebo o momentalnej forme ale aj o peniazoch :S

Je dost pravdepodobne,ze aj dnes bude Buddy chytat.No bude to dost tazke,hlavne ten Stefan sa nejak rozbehol.Ale Peto je HOT,tak to nebude problem.GL BOODS!!!!!

a je to jasan ze Peto sa do branky postavi...dufam ze sa mu bude darit a nepusti viac ako jeden gool :super:

Zial Petovi zapas s DAL moc nevysiel.Lepsie povedane,nevysiel COL.Peto chytal dobre a za goly nemohol.4 goly boli s pomedzi kruhov a pri jednom mal asi zakryty vyhlad.Aj Hejduk Peta pochvalil:“Připadáte si jak na horské dráze. Soupeř si vytvořil dost příležitostí, ale Budaj nás svými zákroky podržel. Chyběl nám lepší závěr.”Je velmi dobre,ze Peto ma doveru vedenia a trenera a zacina si konecne ziskavat aj "rozmaznanych" fans.Dnes bude asi chytat Theo,ale som presvedceni,ze uz coskoro Peta zasa uvidime v brane.GO BUDDY GO!!!!!

hoci by Teodor neviem ako zachytal ci uz dobre alebo zle Peto je ajtak lepsi lebo je to mlada krv a hlavne ze je to slovak
Ale Theodor berie velke prachy a preto ho davaju do brany ked mu konecne vyprsi zmluva tak neverim tomu ze snim predlzia a bude jednotkou Peto :!: :!:

Len aby si dovtedy nezohneli inehe brankara.A kolko rocnu ma Theodor zmluvu?

Badhed píše:Len aby si dovtedy nezohneli inehe brankara.A kolko rocnu ma Theodor zmluvu?
Ak sa nemylim,tak ma zmluvu do konca buducej sezony.Cize necele dva roky(sezony)

Badhed to sa nemusis bat ze si najdu ineho brankara pretoze je to velmi dobry brankar a pocitaju snim do dalsej sezony

medik911 píše:Badhed to sa nemusis bat ze si najdu ineho brankara pretoze je to velmi dobry brankar a pocitaju snim do dalsej sezony
Jasne,COL s nim do buducnosti pocita(aj ked v amerike nikdy nevies).Ved uz le to,ze bol draftovany v druhom kole zo 63 miesta je skvele.Lebo brankari a hlavne europski moc v predu neboli draftovani.Tato sezona moze byt zlomova.Mozme povedat,ze momentalne Peto nieje ako jasna dvojka,skor sa striedaju a to je dobre.Mozno bude mat aj 40 zapasov.To by uz bolo skvele!!!!!
NeedHockey píše:Peto ukazal svoje kvality a urcite ras pride moment,ked vytlaci theodora z branky a stane sa legendou :D
:fan: :fan: PETO BUDAJ 4EVER :fan: :fan:
Na legendu bych to neviděl, ale už se těším jak Theodora vytlačí natrvalo z brány.

Ja si myslim ze to bude uz tuto sezonu

Dufajme,ale to este nie je iste ci to dokaze Theodor posledne dve zapasi zachytal v celku dobre ako by sa pomali dostaval do formi,ale ja aj tak drzim Petovi.

Je to v pohode,dalsi zapas sa uz Theovi nebude darit.Ale aj tak,Peto ma doveru trenera a tak bude chytat!!!Verim,ze uz hned vdalsom zapase.GO BUDDY GO!!!!

do riti,vzdy ked tuto sezonu davali Colorado chytal The-o(pen)do(o)r a Peta som este nevidel :(

kajo píše:The-o(pen)do(o)r
Zajimavy oznaceni...to sem este nevidel :lol: :lol:
Jak ste na to prisli?

sa mi zda,ze alex to raz tak napisal,a sa mi to paci :cool:
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS