Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

aj preto sú veľmi prekvapivé vyjadrenia z ich tímu, že chcú Jara vymeniť. Vymeniť potrebujú niekoho iného...
arek píše:Halak 9 vyhier, 5 prehier
Price 9 vyhier, 13 prehier + 3 prehry po predlzeni

Jaro by mal nastupovat aj po vianocnej prestavke, ak tomu tak nebude, tak :bitka3:
Jaro pocas svojich posl. 3 vitaznych zapasov (na lade superov...) celil 134 strelam...inkasoval 4x...

"Chyta vyborne, v presilovke navyse dokaze podporit aj utok dobrou rozohravkou," pochvalil svojho golmana Tomas Plekanec.
Nebolo za tie 3 posledné zápasy tých striel náhodou 137 ?
novodd píše:Nebolo za tie 3 posledné zápasy tých striel náhodou 137 ?
NYI-MTL 0:3 40 -28
ATL-MTL 3:4pp 50 -23
CAR-MTL 1:5 47 -25
matika mi nikdy nesla :giggle:
TO je nenormálne, zas 49 striel a dostal len 2 góly. Montreal vyhral 3:2 a určite aj jeho zásluhou. Colorado asi tiež začalo s takýmto trendom, na Budaja išlo zatiaľ len 40 striel :D a z toho dostal len jeden gól. Obidvaja boli prvými hviezdami zápasu. Keď budú dávať Haláka chytať častejšie, tak mu výmenu netreba, ale o tom pochybujem. Teraz určite zas na 8 zápasov skočí Price.
Obrázek

Obrázek
Jak to, že to to ešte nie je? Jaro sa stal hráčom týždňa NHL. Za ním skončil Patrick Kane na 2.mieste a na 3.mieste Roberto Luongo z Vancouveru.

Toto prehlásil portál nhl.com
"Pre trénera Jacquesa Martina bude odteraz oveľa zložitejšie rozhodovať sa, či nechať Haláka na lavičke alebo nie."
Nesúhlasím s nimi, podľa mňa, akonáhle príde prehra Montrealu s Jarom v bráne, tak tam ide Price. Možno nechá Haláka ešte jeden zápas zachytať a keď aj ten prehrá, tak zas začnú vymýšľať o jeho výmene. To je celý Montreal. Pricea nechá prehrať aj 4 zápasy v rade, ináč by ho Kanaďania zežrali za živa. Nech Jara radšej vymenia. Inak mu gratulujem, k celkom dobrému úspechu a k fajn štatistike.
situacia v montreale sa pomaly zrejme obracia na jarovu stranu a uz si mozno aj vedenie klubu uvedomuje ze vymena Halaka by mohla byt chybou
ak aj Jaro v Montreale nezostane, svojimi momentalnymi vykonmi si ziskal patricny respect a Habs na tom môzu len a len ziskat....proste radsej nech ide niekam kde si ho budu viac cenit, vazit...a kde si viac zachyta...aspon tak ako je tomu momentalne v MTL :)

dnes proti senatorom opät Jaro :frajer2:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iSFZwOKxBTw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iSFZwOKxBTw&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
halak je momentalne na tretom mieste v % uspesnosti zasahov.
Dnes mu skončila víťazná šnúra, tak uvidíme, ako to ďalej ten ich tréner vymyslí. Ja tipujem, že možno ho nechá ešte jeden zápas odchytať a potom tam pôjde zažraný Price...
Čo k Jarovi dodať? :biglol: Ďalší shutout, vychytal 38 striel a Montreal aj jeho zásluhou vyhral 2:0. No asi ho fakt nepotrebujú, tak nech ho už vymenia. GO JARO GO :biglol:
Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák si skvelými výkonmi v zámorskej NHL nielen zabezpečuje stabilnejšiu reprezentačnú pozíciu pred olympiádou, ale i vylepšuje svoj imidž. To je preňho mimoriadne dôležité, najmä keď svoje prestupové ambície žiadnym spôsobom neskrýva. Chce viac času tráviť na ľade a dokazuje, že na to má. Server theobserver.ca po stretnutí s New Jersey napísal, že Halákova cena sa razantne zvyšuje. Pridal i reálne možnosti na výmenu slovenského gólmana. Najlepšie sa vraj javí vidina Detroitu, ktorý by ho mohol vymeniť za Jimma Howarda. Do úvahy vraj pripadá i už dávnejšie spomínaný Halákov odchod do St. Louis ako kompenzácia za Davida Perrona. (dúfam, že mu vyjde ten DET :) )

Čítajte viac: http://www.hokej.sk/nhl/clanok68666-Zlo ... z0cEouoi2Y
Zaujímavé porovnanie.
http://www.habseyesontheprize.com/
V zámorí stále neutíchajú špekulácie o budúcnosti slovenského hokejového brankára Jaroslava Haláka z Montreal Canadiens. Podľa denníka Ottawa Sun by bratislavský odchovanec mohol napokon zakotviť v tíme Dallas Stars. V klube z Texasu je síce jednotkou Marty Turco, tomu sa však po sezóne skončí kontrakt a Stars budú hľadať mladého gólmana na jeho miesto.

Urcite by som nechcel aby Turco odisiel z Dallasu ale aj tak sa mi to zda ako dobra myslienka.
Určite tam má dobrú šancu.
Neviem či je dobré čakať na TD pretože teamy pred playoff určite nebudú ako posilu hľadať mladého neovereného i keď podľa všetkého dobrého gólmana. To je risk jak hovado.
Jaro je pán. V noci pochytal všetkých 32 striel a bol vyhlásený za 2. hviezdu zápasu. Už by ho však mohli vymeniť, lebo ako máva vo zvyku montrealský tréner, bude ho dávať dovtedy, až do kým neprehrá zápas a potom ide na scénu Price.
yzy19 píše:Jaro je pán. V noci pochytal všetkých 32 striel a bol vyhlásený za 2. hviezdu zápasu. Už by ho však mohli vymeniť, lebo ako máva vo zvyku montrealský tréner, bude ho dávať dovtedy, až do kým neprehrá zápas a potom ide na scénu Price.
Asi tak
Ružinovský odchovanec je v súčasnosti v životnej forme. V Montreale tvrdo zvádza súboje s preferovaným brankárskym kolegom Careym Priceom a hoci sa mu nepodarilo vybojovať pozíciu jednotky v tíme, prinútil trénera Jacquesa Martina rozdeliť čas pre oboch rovnakým dielom. Pozícia slovenského gólmana číslo 1 na ZOH vo Vancouveri bude pre Haláka najväčším úspechom v doterajšej kariére. Ešte nikdy nebol v seniorskom hokeji brankárskou jednotkou.

"Bude to môj prvý štart na takomto športovom sviatku a zároveň veľká česť hrať za národný tím. Čaká ma samozrejme nová skúsenosť," myslí si Halák a pokračuje: "Máme niekoľko šikovných chalanov v útoku a tiež pár naozaj dobrých obrancov. Ale všetko sa ukáže na ľade. Na takomto krátkom turnaji bude dôležité, ako rýchlo sa dokážeme zohrať ako tím, a nie stavať na individualitách. Všetko je o šťastí. Stačí vyhrať pár zápasov a sme v laufe."

Ružinovský odchovanec má už skúsenosti s reprezentačným dresom, na svetových šampionátoch juniorov aj seniorov už odchytal 32 zápasov. Medzi dospelými to však bolo len 6 s bilanciou 2 víťazstvá a 3 prehry, gólovým priemerom 2,88 a úspešnosťou 88,5%. V NHL je to v aktuálnej sezóne, ktorá je štvrtou v Halákovej kariére podstatne lepšie. V 24 zápasoch má na konte 14 víťazstiev, 8 prehier a 1 prehru po predĺžení. Jeho priemer inkasovaných gólov na zápas je 2,43 a úspešnosť zásahov 92,7%.

Na konte má tri shutouty, predposledný z 19. decembra proti New York Islanders (3:0) ozdobil rekordnými 40 úspešnými zásahmi a o dva dni proti Atlante (4:3) si vytvoril ďalší rekord, keď čelil 50 strelám a 47 z nich zlikvidoval. Aj keď sú štatistiky pekné, Halák chce byť najmä sústavne oporou svojho tímu. Túto filozofiu si osvojil už ako mladý chlapec, keď okrem hokeja hrával často aj futbal. "Keď som bol mladší, hrával som aj futbal. Nie za nejaký konkrétny tím, ale vonku s kamarátmi. A okrem toho samozrejme veľa, veľa hokeja. Boli to pekné časy," spomínal na svoj tínedžerský vek Halák.

"Mnoho chlapcov, rovnako ako ja v ich veku, sníva o tom, že si zahrajú v NHL. Bol to aj môj sen, keď som pozeral v televízii zostrih najlepších akcií a vzdychal som, ako úžasne tí chalani chytajú puky," spomína Jaroslav Halák a dodáva, že jeho favoritom a vzorom bol Curtis Joseph: "Nebol veľký, ale nesmierne rýchly pri presúvaní od jednej žrde k druhej. Podobný typ gólmana som aj ja, nie som veľký, ale viem sa rýchlo hýbať."

Olympijské hry si chce Halák vychutnať: "Chcem sa skutočne zabávať, všetko objaviť a spoznať. Túžim prežiť ten pocit, že som pri tom. Veľa som o olympijských hrách čítal, majú veľkolepú povesť. Byť tam spolu s ďalšími hviezdami športového neba, to bude naozaj niečo." (pravdask)

Obrázek

Jardo spoliehame na teba :good:
cepi píše:Jardo spoliehame na teba :good:
Jaro nám vychytá výhry a nakoniec získame zlato :!:
To, co beries kanter, chcem aj ja :smile03:

Inak od nas ocakavam tak stvrtfinale, max. ak by sme mali stastie to semi.
"Neviem koľko striel presne naňho šlo, či 45 alebo 50, ale to čo zasa predviedol... Jednoducho sa postavil na hlavu, zaprel sa a vychytal nám to," konštatoval útočník Maxim Lapierre.

Jeho kvality uznal aj tréner hostí Alain Vigneault: "Hokej je krásna hra a dnes ponúkla bojovný zápas z oboch strán. Rozdiel v tomto súboji bol v tom, že sme počas hry 5 proti 5 nevedeli súpera zatlačiť, no a ešte to bolo aj o najlepšom hráčovi na ľade - tým bol jednoznačne brankár Montrealu, on vyhral zápas."

V tíme Vancouveru si bod za asistenciu pripísal ďalší Slovák v zápase Pavol Demitra. Aj on nešetril na Halákov výkon superlatívami: "Dúfam, že bude takto chytať aj na olympiáde. V každom zápase naňho smeruje takmer 50 striel, no on je skvelý. Má veľké sebavedomie,". Najproduktívnejší muž súťaže Henrik Sedin dodal: "Nebolo to o tom, že sme hrali zle, to len ich gólman chytal fantasticky."

"Bol som si toho vedomý, no chcel som sa len dobre pripraviť na ďalší zápas a podať čo najlepší výkon," skromne konštatoval 24-ročný brankár. (pravdask)

Obrázek
ObrázekObrázek
Je to macher, tak v tomto zápase musel byť fakt neskutočný, keďže Kosatky majú tiež jeden z najsilnejších útokov v NHL a Jaro ich takto vychytal. Bodaj by už bol čo najskôr preč z Montrealu, alebo aspoň aby sa zmenila brankárska situácia v Montreale.
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS