Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

begbeee píše:Napriek tomu verím, že teraz tam dajú Price-a
Práve som pozeral na jedno fórum a tam bol ako prvý brankár napísaný Halák. Takže som zvedavý, či fakt nastúpi :hmm:.
Nastúpil, odchytal štvrté víťazstvo v rade.
Vyborne Jaro!!!Hned na zaciatku zapasu pochytal sance Isles a potom podaval standartny spolahlivy vykon.Ale samozrejme ten prvy gol nemusel pustit...Ale aj tak chytal spolahlivo.A dobre hra aj cele Canadiens.....
dnes chytal fakt velmi dobre :good: tie retro dresy som ani nevedel ze maju :cool:
Jardo opät nesklamal :thumbsup: (1/31 - 2# hviezda zapasu) a tato sada dresov je uz o niecom inom :frajer2:

ObrázekObrázek
Obrázek
urcite lepsie ako vezensky ubor akurat to vypadalo ze hra minesota.
debil píše:urcite lepsie ako vezensky ubor akurat to vypadalo ze hra minesota.
Aj ja som kukal,ze ci hra Minesota...:).....Jaro inak zachytal opat dobre.......

Zaujimava podrobna porovnavacia statistika Halak vs. Price....
http://www.habseyesontheprize.com/2009/ ... tober-2009
dnes to bude mat Jardo v Buffale hodne tazke....
cepi píše:dnes to bude mat Jardo v Buffale hodne tazke....
to rozhodne, ale verím, že sa ukáže v dobrom svetle, vie sa práve na takéto zápasy správne vyhecovať. Dúfam, že MTL podrží a uhrajú remízu (ktorú som si dnes aj tipol :D )
aj ja som dal Xku,ale hned na zaciatku zapasu som sa so spravnym tipom mohol rozlucit....Jaro nechytal zle,ale 6 golov je naozaj dost.Skoda,lebo MTL,co hral prvu polku zapasu to bol otras.Ak sa nemylim,tak vystrelili 4 strely,aj to boli skor statisticke,ako nebezpecne....A este navyse dnes Carey zaziaril....Nevadi,je jasne,ze Jaro na to ma a urcite to bude coskoro lepsie....GL Jaro!!!!
Tak dneska Jardo prvá hviezda matchu jednoznačne zaslúžene. 45 zákrokov a iba jeden inkasovaný gól :good: . Super Jardo škoda síce, že nebolo čisté konto ale to by som chcel asi priveľa :frajer2:
"Jednoznacne on bol nasim najlepsim hracom a len a len vdaka nemu sme vyhrali. Od zaciatku predvadzal skvele zakroky," takto vychvalil svojho brankara Mike Cammalleri.
Od začiatku na nas vybehli a strielali ako divi. Spravil som par dobrych zakrokov, a to ma nakoplo,"

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Steven píše:45 zákrokov a iba jeden inkasovaný gól :good: .
:taptap: :taptap: :taptap:

Daniel Alfredsson si na ňom vylámal zuby až 8-krát :).
Klub zámorskej NHL Montreal Canadiens sa usiluje o výmenu slovenského gólmana Jaroslava Haláka. Podľa servera sportsnet.ca "Habs" akútne potrebujú posilniť ofenzívu a za útočníka do jednej z prvých dvoch formácií sú ochotní ponúknuť práve 24-ročného odchovanca ružinovského hokeja.

Podľa La Presse sú medzi vážnymi záujemcami o služby gólmana, ktorý v 11 zápasoch tohto ročníka zaznamenal 6 víťazstiev, má gólový priemer na zápas 2,80 a úspešnosť 90,7%, kluby St. Louis Blues a Detroit Red Wings.

Jaroslav Halák je napriek lepším štatistikám v Montreale dvojkou za Careym Priceom a ročne zarába 775 000 USD. Po skončení sezóny sa stane obmedzeným voľným hráčom.

Zdroj: hokej.sk

Pre neho by to bol podľa mňa ďalší úspech v kariére, mohol by sa zlepšiť, avšak tie tímy, ktoré majú o neho potencionálny záujem by nesmeli dokúpiť ešte nejakého kvalitného gólmana. V Detroite by sa aj uplatnil, tam to s brankármi ide dolu vodou.
Jardo paradicka (0/40) :good: toto je nasa OH 1tka :yes:

ObrázekObrázek
Tak to áno cepi maš jasne...neni o čom Halak je čista jednotka a verím že sa mu bude dariť na OH... :cinka:

:arrow: Jarove reakcie po dnešnom zápase(z domovskej stránky Habs):
"I wasn't giving up many rebounds tonight," Halak said. "We were great on the penalty killing blocking the shots. That helped a lot."

"Each win is a big win because after losing five in a row, we needed to win a hockey game," Halak said.

"Our fans were like a sixth player on the ice," Halak said.

v našej reči proste jaro vyzdvihol výkon tímu v oslabeniach, blokovanie striel a že to dost pomohlo....dalej že každa vyhra je dolezita hlavne po 5 zápasovej snure bez vyhry potrebovali konečne vyhrat zápas.....a nakoniec vyzdvihol fanušikov kedže hrali doma že boli ako šiesti hráč na ladovej ploche

:arrow: Ešte sa mi páčilo čo povedal tréner o Markovovi ktorý sa vrátil po zranení, citujem: "He's an All-Star defenseman that has great vision and moves the puck well," Martin said. "It's nice to get a top player back. Those guys are hard to replace. His execution was really outstanding." ....Markov je fakt trieda ked to potvrdil dnes dvoma golmi v presilovkách :cool:
Jarov dalsi paradny match :good: (3/50) navyse s Habs vitazi co viac si môze priat....jeho prestupova cena na trhu opät o nieco vyraznejsie stupla, no a s bliziacou sa olympiadou vysiela Jaroslav velmi pozitivne signaly :thumbsup:
Snad jen blazni a fanaticti fanousci Colorada pochybuji o tom kdo bude na olypiade no.1. Jarda chyta skvele a jeho nominaci na post jednicky nemuze byt pochyb. Stejne jako na post kapitna SVK repre, me jako jediny vychazi chlap s velkym CH, Zdeno CHARA :good:
Do ZOH je pomerne ešte dosť ďaleko a kľudne sa ešte môže stať, že mu odíde forma a napr. Budaj chytí riadnu formu. Takže o brankárskej jednotke je ešte priskoro hovoriť. Akože ja by som tam dal Buddyho, ale to asi len na základe toho, že ho mám radšej. Ale Jaro momentálne asi chytá lepšie, ako Buddy, tak preto Jara, na základe aktuálnych výkonov. Ale tak kto vie ako to bude pred ZOH
Myslim ze i loni chytal Halak spolehlive, na to jak s nim zametali se s tim vyrovnal dobre, alespon na venek. Jasne, jedna se o kratkodoby turnaj a bude zalezet na forme, mozna uz ani Halak nebude u habs, ale za vykony z poslednich let mi jako 1 vychazi jednoznacne Jaro.
Jaro (1/47) :poklona2:

ObrázekObrázek
Obrázek
Čo k tomu dodať? Pred rokom som bol presvedčený, že Halák chytá oveľa horšie ako Budaj. No už dávno som zmenil názor a ako vidím, dobre som spravil. Klobúk dole, z neho by mohol byť dáky náčelník obrannej pechoty, toľko na neho strielajú. Montreal by mal asi v tej obrane posilniť, to už nie je normálne. Za chvíľu bude aj brankár z toľkých striel unavený. No zatiaľ chytá Jaro fantasticky :good:
Montreal praveze tento zapas dobre branil, ziadne velke sance.
debil píše:Montreal praveze tento zapas dobre branil, ziadne velke sance.
Ja som nevidel ani jeden ich zápas, kde chytal Jaro, no zdá sa mi, že až prehnane veľa striel na neho chodí. No má aspoň dobrú úspešnosť.
Halak 9 vyhier, 5 prehier
Price 9 vyhier, 13 prehier + 3 prehry po predlzeni

Jaro by mal nastupovat aj po vianocnej prestavke, ak tomu tak nebude, tak :bitka3:
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS