Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Peto si zachytal aj v zapase s Dallasom.Nastupil od polovici zapasu a kryl vsetkych 9 striel,ktore smerovali na jeho branu.Theodor mal 50% uspesnost,ked dostal zo 6 striel 3 goly.Buddy ma zda sa vybornu formu,dufam,ze hned od zaciatku potrapi Thea na poste brankarskej jednotky COL.

URCITE HEJ!!!

peto si dufam zachyta aspon 20zapasov lebo thedor neni zas taky dobry podla mna je aibisher lepÄ…Ă­!!!

Aebisher neni lepsi nez Theo :P

Senátor Palpatine píše:Aebisher neni lepsi nez Theo :P
Povedz mi ze naco si toto napisal, pises same spamy v kazdej teme a prispevky ktore nikomu nic nepovedia, dostanes BAN a budes spokojny a nebudes ani tipovat KTL tak sa spamataj chlapce

Napsal jsem to, protoze je to muj nazor...Bindo napsal, ze je...ja tvrdim, ze ne... Nevim, proc by to melo vadit... 8)
To neni spam...

K tematu...
Catches: Left
Height: 6' 1"
Weight: 200 lbs
Born: Banska Bystrica, Slovakia September 18, 1982
Transactions: Colorado's first selection (63rd overall) in the 2001 Entry Draft.
SEASON GP W L OT SA GA GAA
2005-06 Regular Season 34 14 10 6 864 86 2.86
SV SV% SO G A PIM MINS
778 .900 2 0 1 4 1802:48

a na co to prosim ta pises,ked to vsetci vieme, pri najhorsom na to minieme 2 tuknutia misko na internete???eman ti uz tusim o tomto daco pisal :evil:

canesman píše:a na co to prosim ta pises,ked to vsetci vieme, pri najhorsom na to minieme 2 tuknutia misko na internete???eman ti uz tusim o tomto daco pisal :evil:
Protoze kdyz uz Openovi odpovidam, tak nachci bejt tak uplne :offtopic: :D

:backtotopic: :backtotopic: :backtotopic:

Senator ja sa uz k tebe nevyjadrujem a usudil som si svoje

Peto Budaj 4ever..My number 1 :cool:

Zmensi si podpis!!!! Eman22 :x

Ja som optimistom,co sa tyka uz tejto sezony.Peto sa presadi vyraznejsie ako minulu sezonu.O tom som presvedceny.Hned v prvom zapase bude "THE-NADOR" vystriedany.....a ja si to vychutnam v pp :D :D :D

Pokud bych mel bejt realista, tak Theodore odchyta 2/3 sezony a Budaj dostane sanci v 1/... 8)

No Peto to bud mat velmi tazske ale ak by sa Theodorovi nedarilo alebo by sa zranil a Peto by sa chytil tak nevidim problem :cool:

mas pravdu bude to mat tazke ale ked mu k tomu theodore trochu dopomeze :D (zle vysledky),a zachyta aspon tak jak minulu sezonu neni o com jasna jednotka :!: :!: :!: :wink:

Ne ze bych to Budajovi nepral, ale na 1 LETOS rozhodne nedosahne...tomu neverim... Mozna v pristi sezone...az Theo ukonci karieru...si ho Colorado necha jako 1, ale letos podle me ne...jak sem rek...mozna odychyta naky ty zapasy, ale max. 1/3 sezony...vic urcite ne...i kdyz i to je dost... :cool:

Fetak Theo bol vyhlaseny za 3tiu hviezdu zapasu. :x . Takymto stylom si Peto moc nezachyta.

Neurazet prosim :evil: :evil: :evil:
Ja taky nenadavam Budajovi, tak nech Thea bejt :evil: :evil: :evil:

Senátor Palpatine píše:Neurazet prosim :evil: :evil: :evil:
Ja taky nenadavam Budajovi, tak nech Thea bejt :evil: :evil: :evil:
Ja ho neurazam. Proste je to pravda. V Europe ma zakazany start koli zakazanym latkam.

To ale neznamena, ze musis v kazdym prispevku, kde o nem pises psat, ze je fetak :evil: :evil: :evil:

hej,za to,ze je to budajov konkurent v brane colorada, tak ho nemusite urazat eman,jo??si admin,tak chod prikladom :!: ..........ja mam thea rad a ten jeho doping-prisada na rast vlasov-to bola dobra blbost

Ak je fetak urazka alebo nejake hanlive slovo tak potom neviem. :roll:

Ale nic dobryho to rozhodne neni... :evil:

Senátor Palpatine píše:Ale nic dobryho to rozhodne neni... :evil:
Mas pravdu,fetovanie a doping nie je dobre :D :D :D

Kua uz me tahle :offtopic: diskuze se.e...
Proste:
emane: Moch by sis priste odpustit vyrazy fetak a pod.? Diky...
A ted uz :backtotopic:

Peto dnes dostal sancu v brane a pocinal si skvele. Sice COL prehralo v predlzeni 3:2, ale dostal 3 goly z 33 striel. A navyse to boli goly od Branka a Mariana Gaborika.
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS