Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Ery91 píše:Mame na to stejny nazor!Musel by jit jedine do nejakeho slabsiho muzstva,aby si zachytal v NHL
hmmm, tak jedine do Tampy...

no tjn i ve slabsich muzstvech jsou lepsi golmani nez Budaj:) :cool:

Ery91 píše:no tjn i ve slabsich muzstvech jsou lepsi golmani nez Budaj:) :cool:
hmmm, tak potom nevim... :D

No proste ma smulu :cool:

Senátor Palpatine píše:
Moj nazor je ten Ze Peto vytlaci Theodora na lavicku ako dvojku. Zachvilu bude Peto v Naj brankarskych rokoch a stane sa z neho Star. Verim mu ze tento rok sa presadi, ma na to a verim tomu ze Peto pojde trvrdo za tym. theodore ten fetak na neho nema.

eman22 píše:
Senátor Palpatine píše:
Moj nazor je ten Ze Peto vytlaci Theodora na lavicku ako dvojku. Zachvilu bude Peto v Naj brankarskych rokoch a stane sa z neho Star. Verim mu ze tento rok sa presadi, ma na to a verim tomu ze Peto pojde trvrdo za tym. theodore ten fetak na neho nema.

Hm tak to ani nahodou chlape:)Theo ho do ty kasy nepusti ani za nic:) :cool:

Ery nechaj sa prekvapit, ja petovi verim. prosim a necituj a nevrstvi tak brutalne citacie, da sa odpovedat aj bez citacie, len tam napises komu odpovedas.

Je proste budaj jednicka nebude a rozhovor skoncil:)

Ery91 píše:
eman22 píše:
Senátor Palpatine píše: hmmm, tak potom nevim... :D

Hm tak to ani nahodou chlape:)Theo ho do ty kasy nepusti ani za nic:) :cool:
Presne tak. Ani nahodou. Theodore je neotresitelna jednicka! Budaj bude rad, gdyz si 2-3 zapasy zachyta!

:cool: jj to je jasny:)))

Chlapi Slovaci, pepikovia nam ripu do Peta ale my si ho nedame. peto je najlepsi a Theodor :censored: fetak na neho nema ani nahodou. Ale Od thea by vystalo ze si zasa nieco slahne a samozrejme ze potom bude lepsi. je mi z Toho Thea na :grc:

eman22 píše:Chlapi Slovaci, pepikovia nam ripu do Peta ale my si ho nedame. peto je najlepsi a Theodor :censored: fetak na neho nema ani nahodou. Ale Od thea by vystalo ze si zasa nieco slahne a samozrejme ze potom bude lepsi. je mi z Toho Thea na :grc:
Kybys nebyl Slovak tak priznas ze Budaj je koste a ne Thea nema ani nahodou

eman22 píše:Chlapi Slovaci, pepikovia nam ripu do Peta ale my si ho nedame. peto je najlepsi a Theodor :censored: fetak na neho nema ani nahodou. Ale Od thea by vystalo ze si zasa nieco slahne a samozrejme ze potom bude lepsi. je mi z Toho Thea na :grc:
Theodore patri mezi nejlepsi golmany NHL! Budej je dobrej golman, ale na Theodora proste nema. To neni rejpani, to je cistej fakt. A esli se s tim nemuzete smirit, vase chyba... 8) :!: :!: :!:

Senátor Palpatine píše:
Theodore patri mezi nejlepsi golmany NHL! Budej je dobrej golman, ale na Theodora proste nema. To neni rejpani, to je cistej fakt. A esli se s tim nemuzete smirit, vase chyba... 8) :!: :!: :!:
Hej ale preco patri medzi naj brankarov v HNL? Lebo je hnusny dopujuci fetak!. A to je proste fakt.

A to si zjistil kde,zej e fetak???? :o

eman22 píše:
Senátor Palpatine píše:
Hej ale preco patri medzi naj brankarov v HNL? Lebo je hnusny dopujuci fetak!. A to je proste fakt.
A to si vzal kde???? :twisted:

Senátor Palpatine píše:
eman22 píše:
Senátor Palpatine píše: Theodore patri mezi nejlepsi golmany NHL! Budej je dobrej golman, ale na Theodora proste nema. To neni rejpani, to je cistej fakt. A esli se s tim nemuzete smirit, vase chyba... 8) :!: :!: :!:
A to si vzal kde???? :twisted:
A co si myslis preco ma zakazane chytat v Europe na MS a OH? Myslim ze na OH alebo MS ( uz neviem kde) dostal pre europu stop na 2 alebo tri roky za doping! A kedze v NHL na Dopingy kaslu tak tam v poho chyta dalej

To pochybuju. Neverim, ze by s tim pokracoval! :evil: :twisted: :evil:

Hm no a co a i kdyby tak je furt lepsi nez ten vas Peto Budaj :cool:

Senátor Palpatine píše:To pochybuju. Neverim, ze by s tim pokracoval! :evil: :twisted: :evil:
No sak prave ak s tym prestal ako potom chytal? Nahovno a na ritt. proste bez dopingu je to troska

jj ale budaj je vetsi troska

Ery91 píše:jj ale budaj je vetsi troska
Sak uvidis ako dopadne. Peto je Lepsi ako Theodore a ja mu verim. a koncim tuto diskusiu ktora nikam nevedie. idem uz konecne work, sak by sa aj patrilo uz je 1100. :D

eman22 píše:
Ery91 píše:jj ale budaj je vetsi troska
Sak uvidis ako dopadne. Peto je Lepsi ako Theodore a ja mu verim. a koncim tuto diskusiu ktora nikam nevedie. idem uz konecne work, sak by sa aj patrilo uz je 1100. :D
Ty uvidis...Theo ti vytre zrak 8)

presne tak :cool:

eman22 píše:Ery nechaj sa prekvapit, ja petovi verim. prosim a necituj a nevrstvi tak brutalne citacie, da sa odpovedat aj bez citacie, len tam napises komu odpovedas.
Víą kdyby v Coloradu cítili aspon náznak toho, ľe by se z Budaje měla stát star určitě by neměnili Aesbeshera za Theodora
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA