Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

je predpoklad, ze si zachyta od uvodu proti Chicagu, len sa obavam toho, aby pri moment. jastrabich golovych rozletoch nebol striedany aj on..
Podla mna bude opat chytat Theo,ale proti Jastrabom uz COL vyhra!!!!
Dnes proti Ducks by podla Denverpost mal nastupit Peto Budaj.Tak dufam,ze sa mu bude darit aspon tak,ako naposledy,napriek prehre(prehra pp).GL!!!
Alex píše:Tak dufam,ze sa mu bude darit aspon tak,ako naposledy,napriek prehre (prehra pp)
:)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Alex píše:Dnes proti Ducks by podla Denverpost mal nastupit Peto Budaj.Tak dufam,ze sa mu bude darit aspon tak,ako naposledy,napriek prehre(prehra pp).GL!!!
ani nevies,ako si to vcera dobre uhadol :D
Peter zachytal super,za goly urcite nemohol...zial v tych najazdoch mu to nejde...No aspon vychytal COL bod... :)
Uz by mohol chytat aj Peter....Cez vikend ma cOL dvojzapas,tak snad uz dostane prilezitost.Podla mna by si mohol zachytat aj dnes proti ANA.Proti kackam sa mu dari....7zap.4W,3OT,2,2GAA,93,3svs%,1SO....v tejto sezone su len 2OTL,ale statisitcky dobre cisla...93,3 1,86...
Peter si po dlhsej dobe zachytal.Sce len poslednu tretinu,ale aspon nieco....Gol uz neinkasoal.Kryl vsetkych 5 striel DAL....
Měl chytat od začátku!Theo už potřeboval pauzu a v takových zápasech rozhodují maličkosti i když uznávám,že po bitvě je každý generál.
No dnes Buddy pekne zachytal 95.5 percentna uspesnost zasahov :taptap:
Inač proti EDMONTONU sa mu vynimocne dari
Len tak dalej ale snad uz Theo odide po sezone het :skodoradostny: :oslava:
Dnes bolo vidiet to, co chceme vidiet.... Buddy-ho v brane. A Buddy svojim vykonom urcite Q nesklamal, ale praveze naopak...Buddy odviedol velmi dobru pracu!!! A aj percentualne si polepsil... Great! Proti Oilers by mal chytat vzdy, ked sa bude dat. :yahoo: :slovakia2: :slovakia:
vyborne Peter,skely vykon.Zial pri forme Joseho si Buddy moc nezachyta,ale na druhej strane Peto nedokazal zatial udrzat formu vo viacerych zapasoch za sebou.Na to treba skusenosti...Tie postupne Peto zbiera a som presvedceny,ze bude jasnou jednotkou.Vsetky predpoklady na to ma!!!!!
Smolny zapas pre Peta(ale aj pre Thea),muzstvo im nedalo sancu,aby sa chytili a oni vsetko nedokazali pochytat.Peto nastupil prakticky do prehrateho zapasu,no nakoniec mohol byt priamym akterom super obratu.COL si prehralo zapas vlastne 2X.Na zaciatku a na konci.....Peto si trocha pohorsil statistiky,ale snad este dostane sancu(napr. proti EDM),aby si ich vylepsil...
Tak COL ma postup v suchu."Q" by mohol dat na posledny zapas do brany Peta....
Dúfam,že po tom,ako chytal Peťo teraz sa bude v bránke objavovať častejšie. :good:
Hokej-fanaticka píše:Dúfam,že po tom,ako chytal Peťo teraz sa bude v bránke objavovať častejšie. :good:
maximalne do zaciatku PO..momentalne nie je najmensi dôvod striedat Thea..
kurna mal bi ho trenel konecne pustit aspom na jeden zapas
wolf169 píše:kurna mal by ho trenel konecne pustit aspom na jeden zapas
Teraz asi tazko ho da chytat, ked seria medzi Minesotou a Coloradom je velmi vyrovnana.
Peter si zahcytal aj v PO!!!!A darilo sa mu vyborne,na rozdiel od celeho muzstva.Budem naozaj zvedavy koho "Q" postavi do 3 zapasu.No mohol by dat Peta,nech sa rozchyta pred MS... :)
To je pravda...ak tam teda príde...lebo ako si spomínam už mohol prísť a odmietol :(
jj Buddy v oboch striedajucich pripadoch podal vyborny vykon a ten vcerajsi inkasovany gol bol nechytatelny..tusim mu to tam supli az na 3 pokus, ked predtym 2x skvele zasiahol..ak by bola moznost ziskat ho pre MS.. :roll:

ObrázekObrázek
Budaj by už mohol v 3 zapase proti Detroitu nastúpiť od začiatku do brány. Theodorovi asi odchádza forma a to je šanca pre Budaja.
A mal by to aj patrične využiť...dokázať,že je skvelý...
Hokej-fanaticka píše:A mal by to aj patrične využiť...dokázať,že je skvelý...
Presne tak. :yes: Chcel som to aj napíšať, ale...Ja si myslím, že dostane šancu a využije ju a k využiťiu svojej šanci bude mať podporomu domáceho prostredia-fanúšikovia.
x-men píše:
Hokej-fanaticka píše:A mal by to aj patrične využiť...dokázať,že je skvelý...
Presne tak. :yes: Chcel som to aj napíšať, ale...Ja si myslím, že dostane šancu a využije ju a k využiťiu svojej šanci bude mať podporomu domáceho prostredia-fanúšikovia.
JJ,domáce prostredie robí veľmi veľa... :)
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA