Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

2. kolo: TORONTO MAPLE LEAFS - FLORIDA PANTHERS

Záverečné boje sezóny 2024/2025.

uvidime od Panthers zase deep run, alebo Toronto prekvapi?
2:4
Stejne jako Tampa i Toronto behem uzaverky dobre posililo. Ta obrana na papire vypada velmi dobre..

4:3 Panthers. :roll:
Toronto vyhrá max 2 zápasy, losers since 68 bude pokračovať naďalej
Právě jsem se přistihl, že kdyby to Maple Leafs celý vyhráli, už by mi to nevadilo. Ne, že bych jim to vyloženě přál.
Tohle je serie panecku. Ale Toronto je salra tezkej protivnik. :? Letos hraji skvele..
_The_Wolff_ píše:
pon 05. kvě 2025 13:30
Stejne jako Tampa i Toronto behem uzaverky dobre posililo. Ta obrana na papire vypada velmi dobre..

4:3 Panthers. :roll:
Tak snad. Kdyztak nasedam na vagon Leafs. :)
Marner, Matthews v důležitých zápasech selhali... OPĚT. Gratulace do Floridy, sedmý zápas venku, celkem v suchým. :cinka:

Flyers move up #pičk 23, thanks to Florida.
som zvedavy na to ocakavane zemetrasenie v toronte... :hmm:
Dobrý, nemusím měnit avatar.
Matthews byl letos marnej.. stats stranou, ackoli ty 3 goly v PO je zalostne malo. Spise to, jak hral. Nedurazny, needektivni.. staci se podivat na jeho strelbu. Kolik mel strel na branku a kolikrat minul branku! Marner to stejny. Pripomina mi to SJ a dvojici Thornton a Marleau. Takw, zakladni cast famozni a v PO se vytratili. Uspech SJ prisel az s dvojici Cotoure a Pavelski. Meh.. letosniho Toronta jsem se bal. Prvni dva zapasy i vypadaly slibne pro Leafs, ale pak se jim to zase sesypalo a to vcetne na papire hodne slusne obrane..

No ted Carolina. Ta me vzdycky prekvapi tim, kam az a tim, pro me ne az tak silnym kadrem dojdou.
Jak psal Matěj Hejda..

posily TOR:
Laughton - 0-0-0 -4
Carlo - 0-0-0 -4

posily FLA:
Marchand - 3-5-8 +6
Jones - 2-2-4 +1

Náš trejd Laughtona byl totální steal ...
Guddy jak hodnotíš Jonesa, mimo ten 7 match?
Esem píše:
pon 19. kvě 2025 12:53
Guddy jak hodnotíš Jonesa, mimo ten 7 match?
Je to urcite lepsi, jak na zacatku, potazmo v zakladni casti. Chytl se a pomaha v rozehravce a pri PP, kde se zkousel Ekblad, Schmidt i prave Jones a nejak se furt neda rici, kdo to zahraje nejlepe. Dobre brusli, troufne si na puku, v obrane obcas propadava/chybuje. Asi plus/minus jako Ekblad. Ona letos ta defenziva neni tak skvela, jak byla posledni roky. Hlavne ten rok minuly. Radeji bych Montoura zpet, nez Jonese. Ale funguje to, tak sem ticho. Proti Torontu odehral Jones sva nejlepsi utkani u nas, tak snad v tom bude pokracovat. :klobuk:
A co Ekblad, bude prodloužen?
To ti nedokážu říci. V jeho začátcích kariéry se mi hodně líbil.. Dokonce ještě pár sezón zpět to byl jednoznačně náš klíčový bek. No poslední roky šel dost dolů a to nejen produktivitou, ale i svojí hrou. Během kariéry utrpěl četná zranění, jež se na něm podepsala a v poslední době je více na marodce/tribuně (suspendace), než na hrací ploše. I ten letošní skandál se zakázanými látky je asi dán těmi zraněními. Už to prostě není ono a asi jej čeká podobný scénář, jako měl Ryan Ellis u Vás. Konec konců, mají i podobný styl hry.

Forsling je náš nejduležitější obránce, Jones se začíná projevovat jako náš nejlepší ofenzivní obránce. Kulikov, Schmidt ti dokáží zaskočit výše, Ekblad už není tak důležitý, jak byl pár let zpět. Navíc poslední dvě sezóny začíná mít zkraty a dělá na ledě prasárny.. (zákeřné zákroky alias Tkachuk, ksicht o led, zalehnutí celou vahou..). Asi bych jej rád prodloužil, mám jej pořád ve skupince TOP oblíbených panterů, ale pokud odejde, tak se z toho nepoložím. A budu mu přát v novém působišti jen to nejlepší. SC nám pomohl vyhrát a jeho jméno tam bude navždy.. :)
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS