Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KRÁĽ DRAFTU 15.0

15.ročník legendární HF hry.

Ahojte,

rád by som otvoril tému tohtoročného KD. Keďže ma nebaví čakať na to, až si to do rúk zoberie a či vôbec niekto iný, tak rád by som to rozbehol ja, mám čas to zorganizovať a viesť. Myslím, že je najlepší čas začať, aby sme to v pokoji stihli - minulý rok sme presne o takomto čase začínali.

Najdôležitejšie ale je, ako každý rok, koľko sa nás GM's nazbiera. Takže prosím vyjadrite sa, ako to vidíte s vašou účasťou :good:

Součástí registrace i telefonní číslo, které můžete poslat do soukromé zprávy.
I'm in
:power:
jsem pro
I’m in.

(Jen se obávám, že bez kontaktování ostatních + admina (pro vytvoření topics) přes SMS je to bez šance.)
taky bych do toho zase šel
Dúfam, že sa ľudia poprihlasujú a že to aj tento rok rozbehneme :pray:
jdu do toho :cool:
Vyzerá to ako dobrá zábava na skrátenie čakania na novú sezónu, takže ak beriete aj nováčikov, rád sa pridám a ak by bolo treba, tak viem aj s niečím pomôcť :good:
hlásim sa :box:
Pridavam sa
Ahojte, je náš zatiaľ 10 potenciálnych účastníkov ak dobre počítam. Ideálne ak by nás bolo 15, to je podľa mňa najmenší počet, aby to dávalo zmysel aj pri výbere hráčov.

Písal som Ronovi, aby oslovil bývalých hráčov, ale neodpísal mi na tú správu. Skúsim teda ešte všetkými možnými cestami sa dopracovať k číslam na ľudí, prípadne ak niekoho poznáte osobne buď z fóra alebo niekoho aj nového, čo by mohol hrať, ozvite sa im.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE