Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Chicago Blackhawks - andy_hawk

13. ročník legendární HF hry.

:chi:

CHICAGO BLACKHAWKS
GM: andy_hawk

DEPTH CHART
Matt BOLDY - Auston MATTHEWS - Kirill MARCHENKO
Timo MEIER - Tage THOMPSON - William NYLANDER
Nikolaj EHLERS - Matthew BENIERS - Viktor ARVIDSSON
Connor ZARY - Nick BJUGSTAD - Alexander HOLTZ

Thomas CHABOT - Nicklaus PERBIX
Thomas HARLEY - Jalen CHATFIELD
Dmitry KULIKOV - Adam BOQVIST

Connor HELLEBUYCK
Dustin WOLF

FINANCES
Total Cap Hit: $87 599 525
Cap Space: $400 475
Gratulace vítězi ještě jednou. :serus:

Jak už jsem psal v chatu, nelíbí se mi Marchenko na 1RW (ano, dal bych tam Ehlerse).

2nd F line zachraňuje W. Nylander, ale nad Meierem i Thompsonem za mě otazníky. Především Thompson je za mě overrated a na 2C bych ho nebral já třeba vůbec.

Boldy vet pick! :good: Nechápu, že tam svítil tak dlouho jako FA.

Obranu, co jsem projel teď všechny týmy, bych opravdu nezařadil ani do TOP10 a stále mě nikdo nepřesvědčil o tom, že by tahle obrana měla vyhrát :cup:, sorry. :giggle:

Harley to může zachránit, pokud příští rok odehraje na elite úrovni. Jinak ho ale pořád vnímám jako (velmi dobrého!) #2D pro KD. Chabot je pro mě slabší #2D, výborný #3D. Chatfield doposud hrával pouze sheltered minutes ve 3rd pair. Perbix ve 1st D pair je fail. A už vůbec né někdo, kdo by hasil Chabotovi kiksy imo.

Hellebuyck elite goalie, nemám námitky.
Díky všem za gratulace :serus: A taky díky Ronovi za další skvěle zorganizovaný ročník a vysokou účast, která přinesla velké oživení HF :cool:

Nechci hodnotit, jestli vítězství bylo zasloužené nebo ne... Co mi ale přijde škoda jsou následné reakce na kluky, kteří to hodnotili v porotě. Rozhodli jsme v hlasování o tom, že to půjde za nimi, našli si na to čas a věřím, že všichni z nich k tomu vzhledem k jejich zdejšímu působení přistoupili nanejvýš svědomitě.

A teď už trochu zareaguji na Ronův komentář, protože ne úplně se vším souhlasím, i když poslední sezonu/sezony NHL nesleduji tolik jako on. A navíc jsem tenhle tým skládal hodně pocitivě, žádný hrabání se v analytics tomu nepředcházelo, ale některé komenty mě donutily i čísilka mrknout.

Obranu beru, to je jasná slabina týmu, není tam vyložené #1 D, potažmo ani nějaký true 1st pair. Ale stojím si za tím, že není typologicky postavená špatně, dal jsem si záležet, aby i když to nejsou top jména, tak aby k sobě jednotlivý hráči nějakým způsobem seděli.

Pořád nerozumím i v kontextu toho, jak jsou poskládány další formace, problému s Marchenkem v první formaci. Vedle sebe má dva silné play drivery v podobě Boldyho a Matthewse a jak bylo několikrát prokázáno, NHL je o strong links. I proto je například napsaný Ehlers ve 3rd a Nylander v 2nd line, kdy jsou oba schopní velice dobře také ovlivňovat výkony spoluhráčů.

Pokud si vezmeme nějaké "náklady obětovaných příležitostí" je za mě takhle složený útok nejlepší kombinací, kdy Marchenko v první formaci podá vedle dvou elitních hráčů lepší výkony, než by podal níže, stejně tak Ehlersův vliv by pozitivně působil na output Benierse s Arvidssonem, než kdyby vedle sebe měli právě třeba Marchenka.

Rozumím otazníku nad Thompsonem, v tuhle chvíli už ale nejde brát jako one season wonder, naopak když se podívaš na (x)GAR metriky tak je poslední tři sezony poměrně konzistentní (s lehkým dipem poslední rok). Na KD může být jako 2C možná trochu málo, ale vedle sebe má v téhle sestavě dvě elitní křídla, viz níže o Meierovi.

Naopak bych se ale pozastavil u Meiera. Roky jde o vynikajícího (téměř elitního) ofenzivního wingera. Poslední sezonu se potýkal se zraněními, ale poslední měsíc(e) základní části to byl opět good old Meier, kdy měl přes 1 PPG, prošel si operací a na další sezonu bude opět 100 % ready a za mě je obrovská pravděpodobnost, že se opět zařadí mezi křídly k širší elitě.

Celkově jsem extrémně spokojený s ofenzivní silou, ty mi sice furt vyčítáš toho Marchenka, ale přeci moc dobře víš, že sestava dokáže být hodně variabilní a tenhle útok, který jsem složil nabízí právě variabilitu obrovskou, kdyby bylo potřeba loadovat první dvě formace, tak není problém ty hráče posunout nahoru. Pro výchozí depth chart jsem ale zvolil rozložení sil do více útoků, jak jsem vysvětlil výše.

:v:
Já psal už tak v půlce hry v chatu, že jim natíráš prdel, a je vidět, že jsem odborník, protože ostatní odborníci to viděli stejně.
A důvod byl ten, že máš právě tu kombinaci, co tuhle hru vyhrává. Sexy jména co jsou dostatečně kvalitní.
Ještě jeden návrat ke KD. Dnes jsem si mohl zvednout krásný pohár za výhru :vitaz:

Ještě jednou tedy díky všem za hru, Ronovi za organizaci a cepimu za trofej :klobuk: Pohár dostane čestné místo na pracovním stole.

Obrázek
Ještě jednou gratulace....
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO