Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vegas Golden Knights - Anty + petrik

13. ročník legendární HF hry.

Chris KREIDER - Jack HUGHES - Jordan KYROU
Joel FARABEE - Joel ERIKSSON EK - Logan STANKOVEN
William EKLUND - Anton LUNDELL - Lawson CROUSE
Tyler MOTTE - Jake EVANS - Colton SISSONS

Shea THEODORE - Charlie MCAVOY
Travis SANHEIM - Rasmus ANDERSSON
Kevin KORCHINSKI - Jani HAKANPÄÄ

Andrei VASILEVSKIY - Alex LYON
Veril som v top5 potencial, nakoniec 4.flek, za mna spokojnost :thumbsup:

Napisal by som ze problemom bola chybajuca kampan, ale ani vitaz ziadnu nerobil tak by mi to asi nepreslo :giggle:
petrik píše:
stř 07. srp 2024 20:57

Napisal by som ze problemom bola chybajuca kampan, ale ani vitaz ziadnu nerobil tak by mi to asi nepreslo :giggle:
[/quote
petrik píše:
stř 07. srp 2024 20:57

Dobre ze ste kampan nerobili. Aspon ste sa vyvarovali opisovaniu hovna za salonku 😂😂😂
4. Miesto :thumbsup:
Treba povedat ze minimalme tak na 80% je tento tim petrikov. Dal do toho viac usilia ako ja. Prakticky vsetkych nasich hracov vyskautoval on. Viac by sa hodilo povedat ze petrik bol GM a Anty asistent GM :lol2:

Takze velky kredit petrikovi :good:

Inak plus minus hodnotenie ocakavane.
Treba podakovat aj komisii ze si nasla cas.
Ale no, zas neprehanaj :-D
Nechal si mi tu najvacsiu zabavu v prvych kolach tak som potom nechcel byt taky nevdacny ze ten menej zaujimavy koniec ti hodim na krk a necham tak :-D
A hracov si si vyberal ty, ja som len navrhoval alternativy
Dobre beriem spat :D

Tak na 75%.. :lol2:
Anty píše:
čtv 08. srp 2024 09:10
Treba povedat ze minimalme tak na 80% je tento tim petrikov.
Inak prave mi doslo ze sme predbehli 80% timov...
Nahoda? :hmm: :lol2:
Cize ked nabuduce bude tvoj na 100%..
Tady se mi líbí v podstatě všechno. Jenom 2nd F line považuju za slabší. Eriksson Ek je dobrý two-way 2C, ale potřebujete k němu lepší wingery, aby i produkoval. Nejsem si jistý, že by to Farabee se Stankovenem dokázali vyvážit. Resp. s porovnání s dalšími TOP týmy je ta 2nd F line prostě slabší imo. Stejně jako u Rethona.

V bottom-six bych si uměl představit lepší jména, ale pořád to jsou všechno legit hráči do svých rolí. Jen tam není ten potenciální nadstandard u některého z nich na poměry KD imo.

Theodore-McAvoy jeden z nejlepších D pairs v celém KD. :good: Sanheim-Andersson jako 2nd D pair taky very good. :yes:

Vasil sice slabší rok, ale pořád je to Vasil, taky nemám námitky. Zaslouženě vysoké umístění za mě.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG