Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Tampa Bay Lightning - Hynaijsz

12. ročník legendární HF hry.

Line-UP

https://www.capfriendly.com/armchair-gm/team/4526922

Komentář GM: Díky za další ročník!
K draftu: Na rozdíl od minulých ročníkům jsem se chtěl víc zaměřit na "star power" a klidně utratit i velký podíl Capu na pár hráčů. Zaplatit top six a gólmana (doplatila na to obrana?). Nepřeplácet hráče bottom six a obránce 5-6. Nicméně i tak se dali peníze alokovat jinak a z této budoucí perspektivy bych pár picků přehodnotil nebo neudělal. S Vasim v bráně se hlavně soustředit na to střílet góly.

Top six: Co se týče jmen taky asi nehvězdnější top six za tři ročníky co hraju. Čtyři praváci. Střelci i playmakeři. V první lajně týmové propojení a zajímavostí je, že v ní není žádný Kanaďan (blame Canada) což není tak časté.

Bottom six: Neutrácet. Neutrácet. Neutrácet Třetí lajna je lajna budoucnosti na křídlech. Čtvrtá spíše "zbytky". Dala by se určitě postavit lépe (a už v minulých letech byly případy neskutečných bottom six lajn) , ale je celkem solidní. Největší otazník bude asi viset na třetí.

Obrana: Ikdyž jeden obránce bere 8,5 neřekl bych, že je širší veřejností považován za hvězdu, proto bych řekl, že zde není žádná vyložená hvězda, ale celkem dobří hráči o kterých se snad moc nepochybuje. Mladší Miller může být přehlížen, ale je to dost dobrý hráč. Montour měl monstrózní sezónu. Riskem je určitě zařazení stárnoucího Giordana do top 4, ale třeba zblokuje dost střel od modré aby Vasiho neohrožovali jako v letošním PO (visible pain). 5 a 6 je Švédský cestovatel a Miller. Cílem tohoto týmu by mělo být útočit. Dost jsem si pohrával s myšlenkou draftovat DeAngela (předtím než byl picknutý ne jako já moje posledlost Kaakem -pain intensify-), ale trošku jsem se zhrozil při představě Gusta-DeAngelo.

Brána: Snad není o čem. TOP. Měl jsem záměr se druhým gólmanem moc nezaobírat a vzít kohokoliv za 800k. Tím, že v capu zbylo a nechtěl jsem to dát za slečny, hydrataci a chlebíčky, tak je tam Pyotr. To, že vyšlo na dvojku víc než 800k považuju jako svojí chybu při draftování. A zbytek financí mohl být alokován lépe.

PP: Zde by měla být největší síla. Rozložení Top six nabízí na přesilovce hodně variability a možných kombinací a to i v rámci pevně daného personálního obsazení. Dát Pavelksiho před branku nebo ho nechat střílet z kruhu? QB Serga (Montour) nebo Johny nebo Panarin? 5 útočníků? Jak je libo (Thompson - Pavelski - Ziba, Johny, Pana). Samozřejmostí je souhra Pana Ziba. 3 obránci? Why not (Necaš - Quinn - Montour, Serga, Gusta). Lethal weapon. Je tam i linka Thompson - Quinn. Není tam moc praváků?

PK: Hlavní spoléhat na brankáře, ale i na celkem dobrý PK units. Nejsem si jistý depth.

Přílohy

Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE