Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS v hokeji 2024 - diskusia

trochu opozdene, ale predsa. Sledujete tieto MS?
Samozřejmě, jako každý rok. Člověk se nesmí vzdávat naděje :giggle:

Gratulace k první výhře, doufám, že to dneska napodobíme. :oslava:
S tymto vykonom na urovni rybnika mozeme hrat tak maximalne o zachranu. slovaci historicky vzdy ked v jedenej sezone zahrali nejaky uspech tak v dalsom dolezitom turnaji vybuchli a tu sa to moze opakovat.
mitch píše:
sob 14. kvě 2022 08:32
S tymto vykonom na urovni rybnika mozeme hrat tak maximalne o zachranu. slovaci historicky vzdy ked v jedenej sezone zahrali nejaky uspech tak v dalsom dolezitom turnaji vybuchli a tu sa to moze opakovat.
s tym zlozenim nasej skupiny by sme sa museli fakt snazit, aby sme hrali o zachranu. Skor si myslim, ze tento rok bude docela easy uhrat stvrtfinale.
https://www.iihf.com/en/events/2022/wm/standings/group
Vykon v prvom zapase nic moc, ale aspon body su. Na zlepsovanie vykonov je priestor pocas celej skupiny, v tejto faze su dolezitejsie body. Neurobit z tejto skupiny stvrtfinale by bola skoda.

Ja osobne som tieto MS dost zvedavy na cechov, zostava vyzera dost silna + novy trener, celkom verim ze by z toho konecne mohla byt medaila
petrik píše:
sob 14. kvě 2022 13:18
Ja osobne som tieto MS dost zvedavy na cechov, zostava vyzera dost silna + novy trener, celkom verim ze by z toho konecne mohla byt medaila
:matika: prepocitavam...
bude zlatá, to je jasný. Proti nějaký Rakušákům se MS nevyhrává :hiding:
petrik píše:
úte 17. kvě 2022 17:59
prepocitavam...
Přece nepřehodnotíš svůj názor jenom na základě nejostudnějšího výkonu v historii samostatné české reprezentace :shock:
čo som vyrozumel, tak naše presilovky má na starosti Pardavý a bolo tomu tak už na ZOH, kde sme v nich tiež boli najhorší. To prečo sme sa ho ešte nezbavili? :slap:
ak sa nemylim, ramsay mal u nas 2 hlavne ciele: zlepsit/zmodernizovat herny prejav timu a zaroven odovzdat skusenosti/vychovat popri sebe nasledovnikov z radov SK trenerov.

je cim dalej zrejmejsie ze kym to prve sa mu podarilo velmi dobre, to druhe asi vobec... pardavy s podkonickym zatial vobec nevyzeraju ako perspektivne kvalitni treneri (ci uz pre repre alebo na klubovej urovni) a ked s tym po tychto MS ramsay (asi) skonci, bude mat satan vazny problem a dilemu - ci im repre zverit aj ked na to podla vsetkeho nemaju a dufat v zazrak, alebo zase priviest niekoho zvonka a nepriamo im tym dat najavo ze v ulohe ramsayovych ucnov zlyhali.
petrik píše:
čtv 19. kvě 2022 15:03
ci im repre zverit aj ked na to podla vsetkeho nemaju a dufat v zazrak, alebo zase priviest niekoho zvonka a nepriamo im tym dat najavo ze v ulohe ramsayovych ucnov zlyhali.
Priviezt niekoho zvonka. Ramsey vie tym poskladat z toho co ma k dispozicii. Nasi SK treneri maju "syndrom zotrvacnosti", obmena kadra v ich podani trva dlho a stale sa snazia povolavat tych istych hracov. Toto predvadzaju nasi treneri ako v hokeji, tak aj vo futbale. Taky Regenda by si podla mna v repre este nezahral pod nimi.
A to patri k tomu najlepsiemu co tam teraz mame...
DeBoer a Trotz su volni.
Tak ma napadlo – ktovie ako budu v buducnosti riesit navrat ruska a bieloruska do A kategorie? Budu musiet ist od C-cka ako my po rozdeleni ceskoslovenska?
Ak ich vratia rovno do A tak by potom bol jeden rocnik s 18 timami a vypadli by 4? (to moze byt problem lebo je to o dost viac zapasov potom v skupine ak ma hrat kazdy s kazdym)
alebo ako?
Tak to mame za sebou – IMO celkom uspesne (vramci moznosti). porazili sme vsetkych ktorych sme porazit mali, a aj ked navyse sme nic nepridali, od takeho mladeho timu sa ceni aj to. Predpokladam ze Ramsay tymito MS definitivne konci a dufam ze sa najde vhodna nahrada – idealne snad zase niekto zo zahranicia (potkan s pardakom to dufam nebudu, tych nech si necha slovan)
Ramsayovi treba velmi pekne podakovat, ruky nohy vybozkavat, pomenovat po nom nejake ulice, skoly a stadiony a postavit sochy – z tej biedy v akej repre prebral a napriek neprajnosti slovenskych “odbornikov“ ktori vsade boli a vsetko vedia najlepsie (typu golonka a vinco lukac) z toho vytvoril jedno fungujuce sebavedome perspektivne muzstvo ktore vie co a ako ma hrat tak aby sa na to dalo s radostou pozerat a prinieslo to aj vysledky. Bronz z OH bol krasnou ceresnickou na torte. Jeden velky GOOD JOB pre trenera za to.
Posrali se.Kam se podél a bojovnost a SRDCE.To je generace na píp,píp,píp :
petrik píše:
úte 17. kvě 2022 17:59
petrik píše:
sob 14. kvě 2022 13:18
:matika: prepocitavam...
Prepocitane - jop, medaila :yes:

Gratz :klobuk:
redaktor sportu na Xku ohladom vajatuceho Mirka "Aby sme neboli len negatívni, je v hre aj to, že keby povolili hráčom z khl reprezentovať, niektorí hokejisti by na MS kvôli tomu nechceli ísť. Zatiaľ nebudem konkrétny, kto všetko, sa to v čas ukáže; sľúbil som to, ale oni sa ozvú, ak na to príde. Ja stále verím, že na zväze vyhrá pragmatizmus a nebude sa nič podobné musieť riešiť"

// btw, Ukrajina porazila Poľsko po nájazdoch a proti poslednému Estónsku jej stačia 2 body na definitívny triumf v skupine.

To by znamenalo na 99%, že by sa zaradila do skupiny k Slovensku, Bielorusku a Kazachstanu.

https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok ... 2531848609
🇨🇦Connor Bedard, Jordan Binnington

🇺🇸: Seth Jones, Brady Tkachuk, Trevor Zegras, Cole Caufied
alibisticke lacne omacky, ale chvalabohu

Obrázek
Jj, je to strasny grc... neviem ci to len beru “politicky“ a chcu byt chrumkavi vlavo aj vpravo, alebo ci to je naozaj ich presvedcenie... a ani neviem co z toho by bolo horsie :thumbsdown:
Rono
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dobrý večer prajem.Nevravim že MS nie sú zaujímavé,ale najviac ma mrzí že tam neni ruský tím, čo je fakt že výsmech športu.Kvoli vojne by mali byť vylúčený viaceré tímy sveta.A naši sú celkom dobrý ale vidieť že sú neni dobrý kolektív.. nedržia spolu, vidieť to na ich výkonoch.mali by si uvedomiť že hokej nie je individuálny šport.len toľko o celých MS.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO