Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Komisia - diskusia

Abych se vrátil k tomu odkládání zápasů které nakousl matolin, vypadá to daleko hůř než předtím…

Asi bych navrhl, abychom stanovili nějakou hranici, od které 4. kolo KTL anulujeme. Přijde mi nefér přidělovat body do celosezónní tabulky za kolo, kde se reálně odtipuje pár zápasů. Co myslíte?

Zatím se v 5 dnech (počítám i dnešek, který je celý PPD) odehrály 4 zápasy. Za mě by se kolo mělo počítat jen ve chvíli, kdy se ze zbývajících 16 dnů odehraje alespoň polovina utkání…

Napadá mě řešení, jak 4. kolo případně nahradit - pokud se odložené zápasy vměstnají někam do stávajícího rozpisu, mohli bychom 5., 6. a 7. kolo zkrátit o 5 dní a přidat 8. 15denní kolo…

Otázkou ale je, jestli ta situace nebude stejná i po většinu ledna…

Plus drobnost bokem, ale to už jsem napsal jako oznámení, ASG nemá smysl hrát pokud nebude alespoň 10 zápasů, takže v takovém případě ho odložím. Reálně si myslím, že se to uklidní nejdřív v půlce ledna, takže někdy tam by mohlo proběhnout. Spíš ale až na konci, nebo na začátku února.
Tak keďže olympijská prestávka je zrušená, je dosť možné, že všetky tie odložené zápasy sa budú hrať vtedy. Čiže asi bude priestor na nejakú úpravu rozpisu, aby to bolo nejak férovo rozdelené, lebo tak ako hovoríš, to pôvodne rozpísané 4. kolo nevyzerá, že bude rovnocenné ako ostatné tri.
Druhá vec je všetká tá neistota - ako často sa bude hrať od 27. a kedy sa konečne prejde k dňom bez PPD.. takisto ešte NHL nemá zápasový plán cez olympiádu, tak zatiaľ ťažko asi niečo riešiť. Ale treba byť v pozore a prichystať nejaké prípadné alternatívy.
On z toho dělá fakt naprostou komedii :hroza:

Obrázek
skoda reci.
Ak by sa nedohralo kolo v plnom režime, teda to už vlastne aj je, tak by sa mohli udeliť čiastočné počty bodov pomerovo podľa počtu odohratých zapasov v danom kole. Teda napríklad malo byť pôvodne odohratých 150 zápasov počas 22 hracích dní, no napokon sa ich odohralo len 70, tak by sa pridelilo len 70 / 150 z počtu bodov, ktorý prináleží tomu-ktorému miestu. Samozrejme, s nejakým zaokrúhlením. Dalo by sa to aplikovať aj pre tímovú súťaž, ale aj pre jednotlivcov.
Alebo ak sa budú dohrávať zápasy počas olympiády, tak by sa kľudne mohlo natiahnuť toto kolo, pričom 5. kolo by sa potom ukončilo až pred plánovaným začiatkom 6. kola.
ja by som sa drzal poctu zapasov v kole. V 4. kole ich malo byt odtipovanych 155, tak to nejak posunieme, aby to plus-minus sedelo.
Asi to tak bude nejlepší, no…
Neviete niekto, kto je ten mr buddy?
Aha, to bude asi buddy031
Jj to je on, psal i na KTL web
On si z nás, resp. z Areka, tím bludem co zase vyzvracel v tématu Ice Cats dělá vyloženě prdel. :slap:
mna ten clovek uz tak vytaca...

Odkedy tu velkolepo oznamil ten koniec, tak zacal byt praveze omnoho aktivnejsi. :hroza: Nielen tu na fore, ale mna furt otravuje aj sukromnymi spravami.
Raz chce poradit, ako si zmenit heslo, potom prosi o aktualizaciu skupiny vitazov KTL, potom mi pripomina, ze mam upravit supisky firebirds, potom ci neviem zariadit, aby mu zezy nemohol posielat spravy, pretoze mu vulgarne nadava....a vsetko to samozrejme zaobali do 10 riadkovej spravy, pise mi to stylom "Dobre ranko arecku", pyta sa ma ako sa mam, co vravim na edmonton, a tvari sa ako keby sa medzi nami nic nestalo. Pritom mi na zaciatku sezony po vyradeni z komisie pisal fakt nepekne veci, a teraz nedavno, ked som mu chvilu neodpisoval, tak tiez. A teraz sa tvari ako keby sme boli skveli kamarati. Ja mu samozrejme na tie osobne otazky neodpisujem, odpisujem mu len na veci tykajuce sa HF a KTL, ale i tak to este nevzdal.

Obcas si uz ale pridem ako otrok jeho manipulacii. Zacinam to uz brat dost osobne a ja vo svojom zivote takeho cloveka proste nechcem.

Na whatsappe som si ho zablokoval uz na tom zaciatku sezony, teraz som ho zablokoval uz i na sms, pretoze mi tam napisal a nezelam si to. A teraz ma bombarduje spravami na HF a KTL webe.

A co sa mi hlavne nepaci, je to, ze ten clovek ma moju adresu (ked som mu posielal KTL trofej, tak som tam napisal navratovu adresu. To bola velka chyba, dnes by som to uz neurobil) a neviem, co od neho cakat.

Neviem, ako sa teraz postavit k tomu, ze do IC dohodil Lukasa33. Na jednej strane som rad za Lukasov navrat do KTL, ale GM IC je niekto iny a za ich osud je zodpovedny on a nie Chris. A co je na tom fakt blbe je to, ze to urobil po tom, ako sme ho kvoli tomu vyhodili z komisie a dali mu jasne najavo, ze toto robit nema. A on to este verejne prizna, odprezentuje a tvari sa ako spasitel.

Samozrejme u toho nezabudne spomenut mna a kopu dalsich ludi, medzi nimi i Herojistku a to ma tiez nehorazne sere, pretoze Herojistka je moja partnerka (uz 6 rokov, ja som to uz na HF pisal, ale nvm ci to vsetci viete) a on o nej pise, ze je "sikovna baba", pritom o nej absolutne nic nevie a takmer sposobil, ze jej tim by sa nespokladal a este tu situaciu furt skresluje vo svoj prospech.

Pocas sviatkov a medzi nimi cerpam v praci dovolenku, teraz som dokonca na par dni v Prahe a este snad nebol den, kedy by som nemusel riesit nejaku vec suvisiacu s Chrisom. Takto som si to fakt nepredstavoval.

Uz takmer rok programujem i novu verziu KTL webu. Povodne som to chcel mat vonku uz na tuto sezonu, ale bola to nerealne predstava a budem rad, ak to vobec stihnem na dalsiu sezonu, pretoze mam na to tak 8 hodin tyzdenne. Robim to cele od zakladu tak, ako to potrebujem, aby to slo skalovat, priebezne vylepsovat a hlavne ma to bavi. Jedna vec mi ale na tom nepride zabavna a to je to, ze kvoli Chrisovi musim nejake funkcnosti premyslet detailnejsie, pripadne viac programovat. Pretoze chcem aby to uz fungovalo vsetko co najviac automaticky a ja nemusel riesit vsetko to, s cim ma dnes otravuje. A aby to bolo odolne voci tomu, aby sa tam on zaregistroval x krat a tipoval za viac uctov, ako to urobil v minulosti na HF. Mnoho veci ale proste nepojde, alebo nebude cas to naprogramovat a vzdy bude Chris pred nami.

Keby tu vec s Lukasom urobil niekto iny, trebars petrik, tak by mi to mozno ani tak nevadilo. Vravim, u Chrisa to uz beriem osobne. Preto budem rad, ak sa k tomu vyjadrite i ostatni, ktori mate triezvejsi pohlad. Ja uz mam totiz chut ho z KTL vyradit a na HF mu dat BAN. Nechcem ale uskodit jeho tiperom a sutazi.

Teraz to mozme trebars nechat uz tak, dokoncit sezonu (snad uz ziadnu sprostost neurobi) a do dalsej mu nepovolit byt GM, pripadne ani tiperom.
arek píše:
pát 31. pro 2021 13:45
Teraz to mozme trebars nechat uz tak, dokoncit sezonu (snad uz ziadnu sprostost neurobi) a do dalsej mu nepovolit byt GM, pripadne ani tiperom.
Já vidím problém v tom, že pokud mu zakážeme být GM i tipovat, tak stejně bude někde vzadu něco organizovat. A když to nebude na fóru, bude to na webu KTL. A když ho smažeme všude, tak se vrátí jak už tu někdo psal. A i když ho poznáme, budeme se s ním patlat pořád dokola. Ten člověk je fakt jako mor…

Když si vzpomenu na to jakej jsem býval já, konfliktní provokatér, tak mám pocit že to byl pořád slabý odvar proti němu, protože on má fakt pocit že je spasitel všech a všeho. :slap:

Souhlasím s tím že sezonu bych nechal dojet, souhlasím s tím aby nemohl vést tým a ani se jakkoli organizačně zapojovat do jiných týmů, ale BAN bych mu nedával. Když mu necháme tenhle účet, budeme ho mít tak nějak na očích, aspoň částečně… Pokud jde o zprávy, klidně si ho blokni a řekni ať se obrací třeba na mě. To s tou adresou mě mrzí a naprosto tě chápu, ale kdo mohl vědět že se z něj vyklube takovej psychouš…

No a ať to zakončím trochu pozitivně, z té informace že děláš nový KTL web jsem nadšený, klobouk dolů! Seš frajer :-D
Ved to s tym webom si vedel, nie?

Inak ten najnovsie registrovany uzivatel MilosR je podla mna tiez Chris, aj email tomu nasvedcuje.
No jestli jsem to věděl, tak jsem to od té doby zapomněl a udělalo mi to radost podruhé :lol2:

Taky mě to napadlo když jsem viděl Milos, jestli to není on.

Btw zajímalo by mě, co hezkého mi posílal :D :
Obrázek
ja som sa k nemu už tiež vyjadril a nič na tom nezmením, nikdy : je to ma*or!
a bacha na necho, on to má v hlave fakt trošku inak.
Za mňa teda kludne aj ban a usledovať si všetky podozrivé aktivity, tých prezývok tu myslím si už mal viac a určite s tým neskončí.
Ja by som tiež súhlasil s BANom celkovým lebo on totižto dosť otravoval aj mňa keď mu arek neodpisoval s tým heslom tak začal bombardovať mňa že či mu stým neviem pomôcť lebo arek ho ignoruje a tak podobne však si to viete predstaviť. Potom keď mu to arek spravil tak pokračoval zase s niečím inym. Najviac ma dostal keď mi na začiatku sezóny ponúkol miesto GM v IC a keď som si tam chcel zobrať svojich partakov z HK tak mi potom napísal že teda mam oživit svoj starý tím MB že on to miesto ponúkne niekomu skym predtým tipoval -už neviem kto to nakoniec zobral. Teraz má zase bombarduje že čo on má robiť keď Petrík tam je len do počtu a netipuje preto že mu to robí radosť ale len s povinnosti. Teraz mi zase začal posielať screenshot ako lord písal nech si na neho davuju pozor a nech sa riadia svojimi hlavami nie ako im Chris povie a tak ďalej. Preto si myslím že ten celkový BAN by bola asi jediná možnosť aj keď viem že z ustriehnuťim toho aby netipoval z iného uctu bude problém ale je to asi jediná možnosť aby neotravoval všetkých na okolo
Doplnil bych taky do pravidel nějaké omezení počtu přestupů… Dvě změny za sezonu plus jedna navíc v případě, že tipér neodtipuje X zápasů za kolo, nebo něco na ten způsob… :roll:
Ja by som sa skôr priklonil k dvom zmenám za sezónu.
Koukám že Chris zase úřaduje :slap:
Ja tiež kukam ako puk čo zase stvára
beztak sa este v tejto sezone bude chciet vratit, zacne sa zas vyhovarat ze je horka hlava a bla bla. Ja by som mu uz navrat do KTL nepovolil.
Souhlas, po tomhle už bezvýhradní souhlas…
Ja súhlasím tiež ale on si aj tak nejaký spôsob nájde aby sa vrátiť mohol :|
tak uz mi pisal spravu
No mohol by som ta zosmiesnit verejne ako to robis ty rad mne,ale napriek tomu,to neurobim,lebo ja proti tebe nic osobne nemam,len sme plny emocii z toho co sa deje na Ukrajine To co si urobil,ze si Andyho body zapocital do Kentu,aj ked zmluvu mu poslal Flyers evidentne po 18 hodine dokonca po 21 hodine, pre toto si nezapocital body miraha ani Fortuna,ale ked ma spravny postoj na vojnu na Ukrajine zrazu to ide?Samozrejme ak to bol niekto iny,tak sorry a len poprosim o napravu Aspon naoko sa snaz,nech to je fair play a nie podla spravneho statneho znaku komu clovek v tom spore drzi palce :wink:

Ja do tej temy pisat nebudem,lebo ja som tu kvoli tipovacke a NHL a nie vojne,ale uz to ukoncime,lebo to dobre nedopadne a doplati na to len Hokejforum,kvoli ktoremu tu sme.
prosim vas, som slepy ja alebo on? Ja ziadne zapocitanie andyho bodov nevidim. :sok:
Maju 10+8 a andy je mimo toho. Ako clen HK sa tam sice zobrazuje, ale to preto, ze je to tak naprogramovane a vzdy to tak bolo. Od momentu, ako tipera pridam k nejakemu timu, tak sa u toho timu zobrazuje vo vyhodnoteniach aj historicky. Ale body su vzdy spocitane spravne, pretoze tie sa spocitali este pred tym, nez som andyho pridal k HK.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS