Tak co myslite, ako zareagujeme?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Komisia - diskusia
Jo bude asi viacero takych ludi, u nas v time sme dvaja čo sme chceli natipovať ale nešlo nám to cely deň, tak sme nestihli
Ahojte keďže sa blíži play-off tak k poháru útechy:
Tento rok bude 7 tímov mimo play-off čo nie je úplne pekné číslo na dokonalý pavúk v pohári útechy
teda navrhujem takýto postup:
#9 postúpi rovno do druhého kola
#12 vs #13
#10 vs #15
#11 vs #14
Nasadenie by sme mohli určiť tak ako minule - podľa spoločnej tabuľky bonusových bodov, čiže aktuálny stav je nejaký taký:
Tento rok bude 7 tímov mimo play-off čo nie je úplne pekné číslo na dokonalý pavúk v pohári útechy
#9 postúpi rovno do druhého kola
#12 vs #13
#10 vs #15
#11 vs #14
Nasadenie by sme mohli určiť tak ako minule - podľa spoločnej tabuľky bonusových bodov, čiže aktuálny stav je nejaký taký:
Vďaka, ale nie je treba
Dohodol som sa s ním na pauze počas posledného kola, keďže mal toho dosť a sám si chcel od toho tipovania na chvíľu oddýchnuť. Keďže sme vtedy mali isté 2. alebo 3. miesto, teda nám nešlo o nič, tak som súhlasil. Dnes mi už potvrdil, že bude pokračovať, takže mali by sme byť už v štvorici.
Fakt se mi ulevilo, že šetření dopadlo dobře, věřil jsem že to tak bude.
Strašně by mě zklamalo, kdyby někdo opravdu podváděl a už náznak toho, že něco nemuselo být čisté, mě docela šokoval… Upřímně, kdyby se ukázalo že tam nějaký podvod byl, asi bych ztratil chuť nějak pokračovat…
Strašně by mě zklamalo, kdyby někdo opravdu podváděl a už náznak toho, že něco nemuselo být čisté, mě docela šokoval… Upřímně, kdyby se ukázalo že tam nějaký podvod byl, asi bych ztratil chuť nějak pokračovat…
Ja som tak isto rád lebo sa jednalo o môj tím a len skrz to že chorý Chris sa chcel pomstiť zezymu sme sa zneho ani nomehli tešiť. Tak isto by ma nebavilo tipovať nejakú ligu keď viem že tam niekto zo zúčastnených podvádza ocom by to potom bolo. Takého tipera treba bez milosti vyhodiť a zakázať mu prístup.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé