Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Komisia - diskusia

Podle mě je to taky správně, zase má svoje bludy… :roll:
firebirds rozviazali zmluvu s Fialkom a podpisali Chrisa. :hroza: To som teda necakal, ze sa vrati tak skoro.
Tak co myslite, ako zareagujeme?
To je neuvěřitelný tohle fakt. Já nevím, když ho teď vyhodíme tak zavaříme jiným týmům a to se mi uplně nechce… Ale zasloužil by si to :bitka3:
tak ja ich tam povymienam, jak chcu. Tiez nechcem poskodit inym timom.
Jo jo, vyměň a od příští sezony ať táhne do…Moskvy :hroza:
Kolegové navrhuju anulovat dnešní kolo KTL, půl dne jak víte nešlo forum ani web a třeba medik od nás kvůli tomu nestihl natipovat, myslím si že nebude jediný. Co myslíte?
Suhlas
Lord TT píše:
úte 22. bře 2022 06:47
Kolegové navrhuju anulovat dnešní kolo KTL, půl dne jak víte nešlo forum ani web a třeba medik od nás kvůli tomu nestihl natipovat, myslím si že nebude jediný. Co myslíte?
Jo bude asi viacero takych ludi, u nas v time sme dvaja čo sme chceli natipovať ale nešlo nám to cely deň, tak sme nestihli :-D
moj hlas je poradný, ale tak samozrejme súhlas, naviac už je myslím rozhodnuté :frajer:
síce som to nezaregistroval, ale keď vravíte, že boli problémy s dostupnosťou a nestihli ľudia natipovat, tak je určite lepšie hrací deň anulovať
Ahojte keďže sa blíži play-off tak k poháru útechy:

Tento rok bude 7 tímov mimo play-off čo nie je úplne pekné číslo na dokonalý pavúk v pohári útechy :D teda navrhujem takýto postup:

#9 postúpi rovno do druhého kola
#12 vs #13

#10 vs #15
#11 vs #14

Nasadenie by sme mohli určiť tak ako minule - podľa spoločnej tabuľky bonusových bodov, čiže aktuálny stav je nejaký taký:
zmaz.png
rozumne :yes:
suhlas. Idem na vyhodnotenie zakladnej casti a vytvorenie rozpisu pre PO.
matolin, hodis sem prosim konecnu tabulku spolocnych bonusovych bodov?
Práve teraz som dopísal v štatistickom okienku :-D pozri tam
matolin, ja som si až teraz všimol, že tipujete v trojici. V takomto prípade by sme ti asi udelili výnimku aj napriek trade deadline, pretože tomáš prestal tipovať sám. Mohol si sa ozvať.
Vďaka, ale nie je treba :-D Dohodol som sa s ním na pauze počas posledného kola, keďže mal toho dosť a sám si chcel od toho tipovania na chvíľu oddýchnuť. Keďže sme vtedy mali isté 2. alebo 3. miesto, teda nám nešlo o nič, tak som súhlasil. Dnes mi už potvrdil, že bude pokračovať, takže mali by sme byť už v štvorici.
ok, super
matolin, len pre istotu, aby som porozumel bodom: v tej spolocnej tabulke mas 3. kolo pocitane, akoby sa nehralo zapasovym, ale tabulkovym systemom?
Ano je to tak, v každom kole sa zobral počet bodov každého tímu bez ohľadu či to bolo zápasové alebo nie.
Já se omlouvám, chtěl jsem ta vyhodnocení napsat, ale frajer se k tomu nacpal v sobotu už někdy ve 3 ráno nebo kdy psal ten první příspěvek s chybama, aby vypadal jako hrdina co areka zastoupí :lol2:
nj, vsimol som si, ze nedal nikomu sancu.
Fakt se mi ulevilo, že šetření dopadlo dobře, věřil jsem že to tak bude. :thumbsup:

Strašně by mě zklamalo, kdyby někdo opravdu podváděl a už náznak toho, že něco nemuselo být čisté, mě docela šokoval… Upřímně, kdyby se ukázalo že tam nějaký podvod byl, asi bych ztratil chuť nějak pokračovat…
Ja som tak isto rád lebo sa jednalo o môj tím a len skrz to že chorý Chris sa chcel pomstiť zezymu sme sa zneho ani nomehli tešiť. Tak isto by ma nebavilo tipovať nejakú ligu keď viem že tam niekto zo zúčastnených podvádza ocom by to potom bolo. Takého tipera treba bez milosti vyhodiť a zakázať mu prístup.
Já nevěděl vůbec odkud to podezření přišlo, měl jsem jen od Walta informaci že se něco řeší a pak až Arekův verdikt. Ale že v tom má prsty Chris mě ani nepřekvapuje :hroza:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS