K bráně skoro jako u ostatních moc výhrad mít nebudu, Fleury reinkarnovaný, Hutton top dvojka, co si vysloužila šanci dělat jedničku, výborná dvojce, bez námitek.
Gustafsson s Millerem (taky not my type) bych přežil, není to extra průser, i když taky šel 3rd pair složit podle mě dost lépe. Brodie s Demersem. Zajímavá dvojce, oba kvalitní obránci, oba po slabší sezoně, kdy se podle mě tak nějak ukázalo, že ani jeden nedokáže vést ten pár, být prostě ten driver. Brodie bez Giordana slabší, Demers taky nenadchnul v Arizoně. Werenski s Ellisem oba top pair materiál, ale takto spolu
Bottom 6 se mi tak nějak mlží, nudí mě, když mám říct to správné slovo. Není tam vyloženě nic, co by mi vadilo, ale prostě mě to ani nenadchne u některých jsem mohl pochválit aspoň 3rd liner, tady jí nemůžu úplně kritizovat, ale ani chválit. Top 6 na centrech dobře zvolená, líbí se mi volby Gallagher a Hoffmana, každý můj oblíbenec, i když každý jiný hráč. Marchand taky fajn, ono vlastně té top 6 není až tak co vyčíst. Je tough to play against docela, má skill, scoring touch.
Celkový dojem z týmu ale nemám nějak závratný. Ne úplně top materiál.