Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Mojí jedinou první volbou byl Parekh, kdyby byl k dispozici, tak beru jeho. Klidně mohlo stát, že mi ho někdo do otočky vezme.

A že se to vleče je přece jedno, když se to stihne. Navíc stačilo dát víc času mezi deadline keeperů a datem draftu.
hapy píše:
pon 30. zář 2024 11:48
A že se to vleče je přece jedno, když se to stihne. Navíc stačilo dát víc času mezi deadline keeperů a datem draftu.
A nešlo mi primárně o prospect draft, ale prostě se tu projednává pár věcí a i přes to, se tu někdo neukáže třeba od soboty.
Draft je tedy 21:30
AndyF píše:
pon 30. zář 2024 13:49
projednává pár věcí
Jo, to mě taky štve, alespoň jednou za ten den se sem podívat, než to všechno začne, by snad nemusel být takový problém.

Jinak s trejdy slotů to asi moc nevypadá, ale mohla by projít "náhrada" toho v podobném duchu jako byl ten trejd Rona (s čímž jsem nesouhlasil). Místo trejdu jen prospect x prospect by mohl být jen z jedné strany, ale s tím, že druhá strana musí svého stávajícího prospekta, splňujicí určité požadavky (třeba, že už má odehráno 3/4 našeho limitu a víc) zařadit do sestavy a tím by se mu status prospekta zrušil.
Pro informaci
FF Keepeři jsou:

Nikita Kucherov
Auston Matthews
Brayden Point
Carter Verhaeghe
Rasmus Dahlin
Blake Coleman
Claude Giroux
Mats Zuccarello
Cole Perfetti
Jacob Trouba

Frederik Andersen
Joonas Korpisalo

(čili nám do kompenzace trochu hodil vidle)
Mám picknout náhradu za Reinbachera? Nebo počkat na rozhodnutí? Klidně budu brát jako poslední.
Streetman píše:
pon 30. zář 2024 18:45
Mám picknout náhradu za Reinbachera? Nebo počkat na rozhodnutí? Klidně budu brát jako poslední.
No náhrada bude normální pick ve 3.kole tak, jak je to tam zapsané. Vzhledem k počtu lidí a losu to vychází jako poslední pick..
To neni nic mimořádného.
Teď si v pořadí a taháš, tak táhni.

Edit: po puštění máš dva picky, takže normálně táhni v pořadí..
Já mám až na ten náhradní pick prospekty plný, takže beru tedy jako poslední..

Na řadě je hapy.
Aha promiň, já už jsem to tam asi napsal dopředu.
Normálně tahej 2. kolo
Nikdo se proti nepostavil.
AndyF píše:
pon 30. zář 2024 16:44
Pro informaci
FF Keepeři jsou:
Dík, aspoň je nemusím jen odhadovat :)
Dal bych mu teď možnost vyměnit 1 svého keepera za kohokoliv nekeepnutého - jestli o to má zájem. Než začne draft. ALe průzkum si asi musí udělat sám ...
A budeme zase draftovat i keepery nebo tentokrát budou nastavení ve fantě?
No když se ptáš, tak Yahoo funguje-nefunguje. Já se to pokusil nastavit, ale.
jednak neměli všichni nacvakaný keepery, tak to jsem doplnil. Ale je taky možný, že se to u někoho smazalo.
Pak jsem se pokusil nastavit draft, kde se volí různý parametry a u jednoho co dával největší smysl mi to po odkliknutí řeklo, že tým má víc kepperů, než je počet draft picků. což je blbost.
tak jsem nastavil jinou volbu, zdálo se, že se propsali keepeři do prvního kola, ale u rona byli hráči, co nebyli jeho.
Takže to budu muset večer projet jeden po druhym, pokud to neudělá nějak Rev efektivnějc.
Jen se bojim, aby to nedopadlo jako loni a taky abysme se to zase nedozvědlěli až jako loni
No podle mě by to mělo fungovat, když v záložce Players nebudou v Available players vidět keepeři. Loni tam právě byli všichni a pak ten draft nefungoval a museli jsme draftovat i keepery.

Teď to vypadá, že tam nějací keepeři už jsou, akorát to moc nesedí na týmy, kde by měli být :lol2:
Mělo by to už všechno sedět.
Jen upozorňuju, pokud měníte pick, tak se ujistěte, který to vlastně je.
Hlavně ty poslední kola se tam různě přehazují a někdy neměníte svůj, nebo si to ani neuvědomujete. Tak piště, jestli je to váš původní nebo už vytrejdovaný.
Hlavně Streetman jich tam měl víc a neměl jsem sílu hledat, čí je čí, takjsem to tam nějak nahodil
Nice, za mě cajk. :good: Tenhle způsob je sice pracnější, ale rozhodně lepší, než se spoléhat na to propisování, se kterým byl snad pokaždé nějaký problém. A hlavně jsou hned krásně vidět dostupní hráči pro draft.
Tak mi vyhodte z keeperov zuccarela a vymente ho za marchessaulta ked to ide. Diky
FLYERS FAN píše:
úte 01. říj 2024 16:34
vymente ho za marchessaulta
Máš ho tam
Ani letos nebudu mezi lepšími týmy (podle očekávání).

Vlastním 5 mladých gólmanů, přičemž minimálně tři z nich začnou sezonu jako jedničky svých týmů. Hofer s Levim mají šanci jimi být do pár let také.

Pokud by někdo tedy chtěl kohokoliv z mého týmu, můžeme se pobavit. Otevřený jsem všemu.

Ale předem hlásím, že mi nedává smysl pustit jednoho svého hráče za tři jiné. Já tu šířku teď fakt nepotřebuji, na úspěch necílím. A keepovat můžu na konci zase jen 12 hráčů, že...

Takže proto spíše pro mě dává smysl pustit 2-3 hráče za jednoho.
Rono píše:
stř 02. říj 2024 13:06
Ale předem hlásím, že mi nedává smysl pustit jednoho svého hráče za tři jiné. Já tu šířku teď fakt nepotřebuji, na úspěch necílím. A keepovat můžu na konci zase jen 12 hráčů, že...
obráceně by to v tuhle dobu nedávalo vůbec smysl :) - ty teď potřebuješ nějakou mladou hvězdičku, která ještě letos třeba nebude hvězdou, a dáš za to 3 hráče, které nepotřebuješ, ale které by se mi hodili druhé straně na tuhle sezonu. Smysl mi to dává, ale Stutzleho už nemám :)
Rethon píše:
stř 02. říj 2024 14:07
obráceně by to v tuhle dobu nedávalo vůbec smysl :) - ty teď potřebuješ nějakou mladou hvězdičku, která ještě letos třeba nebude hvězdou, a dáš za to 3 hráče, které nepotřebuješ, ale které by se mi hodili druhé straně na tuhle sezonu. Smysl mi to dává, ale Stutzleho už nemám :)
Přesně to jsem taky napsal. :giggle:

Škoda. Přesně hráč typu Stützle je pro mě výzva, abych za něho obětoval 3 jiné. :yes:
Jeden z centrů (Tavares, D. Strome, Malkin) k dispozici za podobně kvalitního beka/křídlo..
Nemate nekdo KVALITNIHO golmana navic :D ?
No lehce se ukazuje slabina mého týmu, takže hledám produktivního beka, který má i nějaké secondary stats. Mám přetlak na křídlech, takže ta jsou k dispozici, viz. McCann, Svechnikov, Nichushkin, klidně může jít i Guentzel nebo Konecny. A samozřejmě i prospekti, např. Fantilli. Takže pokud má někdo zájem, klidně napište..

A s těžkým srdcem, ale prostě trpělivost není nekonečná, takže je k dispozici i Sorokin...
Mám věc k zamyšlení.
Jak jistě víte, dropnutí hráče spustí waiver proces, což je u prospectů poměrně kontraproduktivní. Jako A-komiš mám ale možnost tuto lhůtu zkrátit, tuším až na 0.
Není to ale standardní proces a může se najít někdo, kdo je prostě proti.
Nicméně já jsem prakticky permanentně k zastižení, takže pokud by se všichni dohodli, že by byla tato záležitost možná, lze ji aplikovat v praxi.
Tak si to nechte projít hlavou.
:samovrazda:
Já jsem proti.
1257 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES