Ano, ale zjevně není zájem, tím to padá.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Diskusia,bulvarny platok
Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.
Díky reálným trejdům v posledních dnech mám najednou 6 keeperů pouze ze dvou týmů, což je ve velkém rozporu s mou strategií. Tudíž bych rád vyměnil někoho z trojice hráčů NYR (J.T., Igor, Laf) ideálně ještě v této sezoně, před trade deadline. Co se týče hráčů Canes, tam bych asi počkal, jestli u nich Rantanen podepíše nebo ne, jinak by mohl být k mání před další sezonou buď on nebo Aho.
Promiň, že jsi to byl ty. Ale někdo to být musel
Byl to tuhý boj o PO.

Tady jen pro porovnání naše semifinálové série před posledním hracím dnem
Zatím to vypadá, že ani jeden přímý postupující do SF neprojde do finále. Tak uvidíme, jak to bude vypadat zítra ráno..
Gratulace Rethonovi k postupu
Nakonec jsem rád, že 4 body, které jsem nechal na IR, (i když o Draisaitlovu možném návratu jsem nevěděl) nehrály roli. Nepodrželi mě brankáři a bez toho to je těžký. Tušil jsem, že s tím bude problém a byť jsem měl týden na přípravu, tak jsem to moc nepořešil. Věřil jsem, že i tak nějaké body z brány dám a zaměřil se na secondary stats, které jsem až na sog zvládnul. Druhé semifinále taky solidní drama, úroveň playoff je vysoká
Ve finále ať vyhraje ten lepší.
Děkuju, to byla pořádná bitva - šel jsem spát ve 2 v noci ne proto, že bych chtěl ještě něco vidět, ale že jsem z toho fandění nemohl usnout ... jel jsem v rytmu "tuch tuch" (jak jsem na něj nadával) a děkoval jsem si za Halla.
No a nakonec přepočítávači smazali Byfieldovi 1 SOG a vyhrál jsem jen 10:7 - radši se nedívej, co by s ním udělal Draisaitl. Možná, že by to stejně nestačilo, ale radši bych to neriskoval. I když v takových případech, kdy se v den zápasu dozvíš, že MOŽNÁ dotyčný nastoupí, s tím stejně nejde nic dělat (leda to, cos psal - mlátit trubkou do vlastních řad). Já si celou sezonu tahám Norrise, který nejvíc bodů udělá pravidelně taky z IR ... takže to znám velice dobře, ale v play-off to nepřeju nikomu.
Brankáři to rozhodli - minulý týden proti Dědkovi byli všichni mizerní, proti tobě se zas všichni krom Lankinena vytáhli. Fakt jsem myslel, že to vyhraješ tím Allenem, ale zvláštní krok Devils poslat podruhý do brány horšího Markstroma mi strašně pomohl a tobě uškodil.
Hodně zdaru proti Connorovi
Já si na Monahana místo udělal, a kdyby ho nasadili, tak bych FW uhájil, ale neni to vůbec jistý, každej tah ovlivňuje i jiný rozhodnutí. A třeba by mi někde něco chybělo.Rethon píše: ↑pon 31. bře 2025 12:05radši se nedívej, co by s ním udělal Draisaitl. Možná, že by to stejně nestačilo, ale radši bych to neriskoval. I když v takových případech, kdy se v den zápasu dozvíš, že MOŽNÁ dotyčný nastoupí, s tím stejně nejde nic dělat (leda to, cos psal - mlátit trubkou do vlastních řad). Já si celou sezonu tahám Norrise, který nejvíc bodů udělá pravidelně taky z IR ... takže to znám velice dobře, ale v play-off to nepřeju nikomu.
Spíš mam pocit, že všechno ovlivnil ten první fasuňk Hellebuycka, protože jsem se musel věnovat gólmanům, což v plánu nebylo. Navíc ze záhadného důvodu nenasadili DeSmithe na Flyers, což byl jasnej plán na W, který mi pak taky chybělo.
Ale líbí se mi, že je to celkem vyrovnaný a finále budu z povzdálí sledovat.
Stranit budu Streetmanovi, nic ve zlym...
No pokud spravedlnost nebude slepá, tak by to Streetman měl vyhrát po té dominantní sezoně, jakou měl. Nebo měl vypadnout už teď s Connorem ve svém prvním zápase play-off, to by bývalo bylo hodně vtipný.
Vychází to zatím pěkně těsně. Nevim ale, jestli se dočkáme těsného finále. V základní části jsem nejdřív Streetmanovi uštědřil první porážku v sezoně, a to hned ve velkém stylu 11-4, abych pak v odvetě odvracel totální ostudu, když jsem v neděli "dotáhl" na 2-16
- doufám teda, že se mi dostatečně pomstil a dá mi aspoň trochu šanci.
Vychází to zatím pěkně těsně. Nevim ale, jestli se dočkáme těsného finále. V základní části jsem nejdřív Streetmanovi uštědřil první porážku v sezoně, a to hned ve velkém stylu 11-4, abych pak v odvetě odvracel totální ostudu, když jsem v neděli "dotáhl" na 2-16
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé