Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Rozumím tomu správně, že díky manuálnímu zásahu by se dosáhlo toho, že by se prospect mohl vzít znovu dříve než těch pár dní po dropnutí? Do toho bych nechodil. Nebo je tam něco, co mi nedochází?
Rethon píše:
úte 17. pro 2024 11:33
Rozumím tomu správně, že díky manuálnímu zásahu by se dosáhlo toho, že by se prospect mohl vzít znovu dříve než těch pár dní po dropnutí? Do toho bych nechodil. Nebo je tam něco, co mi nedochází?
Ano, ale zjevně není zájem, tím to padá.
Jediné, co té myšlence může trochu pomoci, je zkrátit waiver time ze dvou dní na jeden. S tím by snad neměl mít nikdo problém. Jakýkoliv manuální zásah do toho procesu by vyvolal dřív nebo později vlnu nevole.
hapy píše:
úte 17. pro 2024 12:35
Jediné, co té myšlence může trochu pomoci, je zkrátit waiver time ze dvou dní na jeden. S tím by snad neměl mít nikdo problém. Jakýkoliv manuální zásah do toho procesu by vyvolal dřív nebo později vlnu nevole.
S tímhle problém nemám.
hapy píše:
úte 17. pro 2024 12:35
Jakýkoliv manuální zásah do toho procesu by vyvolal dřív nebo později vlnu nevole.
Ano, s tím jsem počítal, proto jsem vyžadoval 100% souhlas.
Díky reálným trejdům v posledních dnech mám najednou 6 keeperů pouze ze dvou týmů, což je ve velkém rozporu s mou strategií. Tudíž bych rád vyměnil někoho z trojice hráčů NYR (J.T., Igor, Laf) ideálně ještě v této sezoně, před trade deadline. Co se týče hráčů Canes, tam bych asi počkal, jestli u nich Rantanen podepíše nebo ne, jinak by mohl být k mání před další sezonou buď on nebo Aho.
Nabízím rentaly pro zbytek sezony. Ve hře asi téměř každý, záleží na nabídkách, jediný Hutson je off the table. Jako protihodnotu bych chtěl mladší hráče s potenciálem, draft picky, prospekty.

Pište nebo posílejte nabídky rovnou v Yahoo, pokud něco máte.
Také nabízím rentaly.

Untouchables: Bedard, Stützle, Boldy, Thomas, Stankoven, Power, Fox, Harley, Dostál.

Všichni ostatní k dispozici, včetně S. Skinnera.
můžu pustit Heiskanena a vyměnit ho za někoho relevantního pro letošek, nicméně do žádného velkého posilování se nechystám. Sice to vypadá, že hraje jen jedna divize, ale na Streetmana bych potřeboval spíš Revovu tyč než někoho do pole ...
1184 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS