Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Tak to zkusím nastartovat :lol2:

Untouchables
Ilya Sorokin
Andrei Vasilevskiy
Cale Makar
Jake Sanderson

K dispozici při hodně zajímavé nabídce
Jack Eichel
Elias Pettersson
Sam Reinhart
Jake Guentzel

On the block
Vincent Trocheck
Mark Scheifele
Brad Marchand
Ryan Nugent-Hopkins
Andrei Svechnikov/Martin Nečas
Pavel Buchnevich
Alex Tuch
Rasmus Andersson
Joey Daccord

Moje need
1st round pick, picky, prospekti, případně top centr/křídlo
Streetman píše:
sob 02. zář 2023 23:36
Protože v pravidlech to nevidím, tak bych rád navrhnul možnost trejdovat kromě prospektů i prospekt slot na nějakou dobu, samozřejmě s nějakým horním limitem, třeba na max. 2 sezony a s tím, že manažer může mít max. např 6 slotů, když teď má každý 4 prospekty.
Můj loňský post. Když jde někdo jako Rono do přestavby, tak proč by nemohl mít víc prospekt slotů, pokud mu ho někdo na nějakou dobu nechá. Nevím, co víc k tomu psát..
Výrazy "třeba", "například" nejsou pro pravidlo asi ideální.:andy:
Tak já jsem tu jen dal návrh, jak by to mohlo vypadat. Ostatní se k tomu můžou vyjádřit. Nebo to nechat být.

Pokud by prošla tahle varianta, s maximem 6 prospekt slotů a možností doby zapůjčení slotu jinému týmu na max. 2 sezony, tak napsat pravidlo už je asi docela easy..
Prosim vás, je Askarov ještě pořád prospekt, nebo ho už musím dát do keeperu?
megaton píše:
ned 01. zář 2024 14:47
Prosim vás, je Askarov ještě pořád prospekt, nebo ho už musím dát do keeperu?
Ano je a překvapivě si to můžeš sám ověřit. https://www.hokejforum.com/viewtopic.ph ... 83#p436083
Streetman píše:
sob 31. srp 2024 21:36
Pokud by prošla tahle varianta, s maximem 6 prospekt slotů a možností doby zapůjčení slotu jinému týmu na max. 2 sezony, tak napsat pravidlo už je asi docela easy..
No 6 prospektů mi přijde už celkem dost.. a hlavně jak by to vypadalo? V druhé lize s jde slot trejdovat jen offseason nebo i v průběhu sezony? To by znamenalo rušení statusu prospekta během sezony, aby se ten slot uvolnil.
prospect sloty bych určitě trejdoval, ale max do konce sezony, ať je od začátku té nové zase vše nastejno. A pak by to mohlo být bez omezení počtu - ať má klidně někdo 9 prospektů v jedné sezoně, po sezoně bude muset zůstat na 4.
Dekuji za vstřícnou odpověď. Trochu mě mátl ten rok draftu. Jinak, pokud by měl někdo zájem o někoho z mých, tak se nebráním výměnám. Obzvláště gólmani se vždy hodí
Jinak když už jsme u toho.. Měl bych také návrh na menší úpravu a sice prodloužit nebo úplně zrušit podmínku draft eligible u gk prospektů. Tohle jsem se snažil prosadit už tři roky zpět (viz. strana 26 a 28 v tomhle tématu) a na mnoha případech je vidět, že u gólmanů by bylo lepší se řídit jen počtem odchytaných zápasů nehledě na rok draftu. Ano, momentálně by se to mně hodilo s Wolfem, kterého bych si díky tomu mohl nechat v prospect poolu, ale zrovna on je krásný příklad proč tu jednu podmínku zrušit. Odchytal pouze 18 zápasů v NHL, což není ani půlka našeho limitu a je otázkou, jestli je to dostatečný vzorek ukázky jeho kvalit, zvlášť v porovnání s počtem zápasů hráčů v poli. :neviem: Navíc hned na další sezonu tu budou dva stejné případy v podobě Askarova a Commessa, kteří určitě nebudou mít odchytaný dostatečný počet zápasů a přesto ztratí status prospektů. Jasně, Askarov pak do té sezony už pravděpodobně půjde jako jednička, ale Commesso stráví tenhle rok na farmě a kdo ví, jestli si připíše nějaký start v NHL a co potom? Zbytečně zabíral místo x sezon v prospect poolu.

K tomu bych chtěl ještě projednat jednu změnu - vítěz Calder Trophy by do další sezony ztrácel status prospekta nehledě na počet odehraných zápasů.
k hapy návrhům:
1) souhlas a u všech pozic (nechápu smysl toho pravidla, když si chci nechávat prospecta, aby mi tak dlouho zabíral slot, tak by mělo být jen na mě, jestli to chci prodlužovat (když ten hráč zatím nehraje)
2) souhlas, ještě bych to prohloubil na top 3 z calder trophy
hapy píše:
ned 01. zář 2024 16:28
Jinak když už jsme u toho.. Měl bych také návrh na menší úpravu a sice prodloužit nebo úplně zrušit podmínku draft eligible u gk prospektů. Tohle jsem se snažil prosadit už tři roky zpět (viz. strana 26 a 28 v tomhle tématu) a na mnoha případech je vidět, že u gólmanů by bylo lepší se řídit jen počtem odchytaných zápasů nehledě na rok draftu.
,
Zrovna jsem to chtěl navrhnout a to žádnýho prospect G nemám.
hapy píše:
K tomu bych chtěl ještě projednat jednu změnu - vítěz Calder Trophy by do další sezony ztrácel status prospekta nehledě na počet odehraných zápasů.
,
Tady se mi to moc nelíbí, ale uplně vyhraněný názor nemám, takže se spíš zdržím
Jo a kdyby snad jste měli pocit. že chcete převzít systém od kolegů a prospect draft dělat až po hlavním draftu s případným přepisem již nadraftovaných z hlavního, je mi to asi taky jedno, a proti nebudu.

A ještě bych rád probral, že by bylo fajn, kdyby se v tomto období všichni semtam podívali, častěji než jednou za týden, aby se tyhle věci daly probrat a nějak rozhodnout.
Pak byse asi volilo nějaké hlasování, kde by stačila většina zůčastněných, bez "ústavní většiny"
hapy píše:
ned 01. zář 2024 16:09
No 6 prospektů mi přijde už celkem dost.. a hlavně jak by to vypadalo? V druhé lize s jde slot trejdovat jen offseason nebo i v průběhu sezony? To by znamenalo rušení statusu prospekta během sezony, aby se ten slot uvolnil.
Je to tak, buď by se trejdoval prospekt slot i s prospektem a nebo čistě jen prospekt slot. Ale upřímně, během sezony si moc nedokážu představit trejd slotu bez prospekta, to nedává moc smysl. V off season pak jo, to je jasný..

Dovolil jsem si zkopírovat pravidlo z vedlejší ligy.

Pravidla pro trejdování Prospect Slotů:

- Prospect slot lze vyměnit pouze na dočasnou dobu, a to v maximální délce na 3 sezóny a minimálně na jednu celou sezónu. Tzn. pokud proběhne trejd v offseason, lze prospect slot vyměnit na 1, 2 nebo 3 následující sezóny. Pokud proběhne trejd v probíhající sezóně, lze prospect slot vyměnit na dobu dobíhající sezóny + následující ročník anebo na dobu dobíhající sezóny + dva následující ročníky. Po doběhnutí dohodnuté doby se slot automaticky vrací původnímu majiteli.

- Prospect slot lze vyměnit i s hráčem/prospektem, který jej momentálně obsazuje, ale není to podmínka. Tzn. že v probíhající sezóně můžu vyměnit prospect slot, ale hráče, který ten slot u mě obsazoval si můžu nechat, nicméně ztrácí status prospekta a musím ho zařadit do své sestavy (ve lhůtě do konce právě probíhajícího gameweeku), abych o něj nepřišel v FA.

- Pokud dejme tomu hráč získává prázdný prospect slot na pouhou jednu kompletní sezonu, nemusí ho nutně obsadit prospectem čerstvě taženým v nadcházejícím draftu; může si na něj přesunout i svého stávajícího, téměř dozrátého prospecta tak, aby ho pouhá roční „trvanlivost“ onoho vytrejdovaného slotu nemrzela.

- Jeden tým může současně v jednu chvíli držet maximální počet 5 prospect slotů (nepočítá se do tohoto počtu slot Prospect+).

- Žádný tým nesmí vyměnit všechny své prospect sloty, týmu vždy musí zůstat alespoň jeden prospect slot (nepočítá se do tohoto počtu slot Prospect+).

hapy píše:
Jinak když už jsme u toho.. Měl bych také návrh na menší úpravu
Jsem pro oba návrhy..
Jen maličkost, jestli jsem něco nepřehlíd (a už se mi to stalo :jn: ) tak jsme všichni back..
Já asi půjdu proti proudu a musím říct, že jsem proti dalšímu přidáváni pravidel. Zkušenost velí, že čím jsou pravidla snazší/přehlednější, tím lépe se dodržují/sledují. Tedy nehlasoval bych ani pro výměnu slotů, ani pro nějaké výjimky pro prospekty. Vítěz nebo finalista Calderu stejně déle než dva roky status neudrží. U gólmanů se asi může nastavit spíše pravidlo zápasů než ročníku draftu (klidně u všech prospektů), ale zbytečně bych to nekomplikoval. Ale pokud se to prohlasuje, přizpůsobím se :neviem:
Vidím to podobně jak megaton, nějaké čachry se slotama mi moc nevoní, u těch gólmanů a případně i hráčů jsem klidně pro ať se zruší podmínka roku draftu a nechají jen zápasy.
Rethon píše:
ned 01. zář 2024 18:10
k hapy návrhům:
1) ten limit hlavně kvůli tomu, aby se do prospect poolu nebrali hráči kterým je třeba 25 let a víc. Otázkou je, jestli by si někdo někoho takového vůbec vybíral. Omezující je to hlavně pro hráče z KHL, Connor kvůli tomu musel keepovat Kaprizova bez odehraného zápasu v NHL a to samé by ho čekalo s Nikishinem (pokud po sezoně podepíše v Canes).
2) Taky možnost, nemám s tím problém, ale někdo by zas mohl křičet, že mu ztratí status hráč, který byl nominovaný a odehrál třeba jen 50 zápasů nebo míň.

AndyF píše:
ned 01. zář 2024 18:36
Jo a kdyby snad jste měli pocit...
Nemám a určitě bych to neměnil.

Streetman píše:
ned 01. zář 2024 19:00
Je to tak, buď by se trejdoval prospekt slot...
No kdyby se trejdnul prázdný slot v průběhu sezony, musel by být zůstat do konce sezony neobsazený a hráč by se tam dal až pro další sezonu.
Přijde mi, že to bude zbytečně překombinovaný, ale je mi to celkem jedno, jediné proti čemu vyloženě jsem je to, aby měl někdo během sezony třeba 7 prospektů a víc. Klidně by se mohlo zrušit to, že musí být vždy čtyři prospekti na každé straně, ale nešel bych přes počet pět. Ve druhé lize je rozdíl v tom, že mají 3 sloty a ten čtvrtý se je podmíněn splněním určitých věcí, takže ho nemusí mít vždy všichni.
Záleží jak se k tomu postaví ostatní, já cokoliv se schválí, tak všechno označím v příslušném tématu, aby to bylo co nejpřehlednější a jasné, jaké podmínky daný prospekt splňuje.
https://doodle.com/meeting/participate/id/dwZnqYrb

Můžete začít potvrzovat dostupnost.
Sezona začíná 4.10
Před draftem musí proběhnout potvrzení keeperů, a prospect draft.
Osobně mam nejraději co nejzasší termín, abych viděl jak si lidi vedou v kempech, ale uvidíme, jak budete mít čas.
AndyF píše:
pát 06. zář 2024 11:38
Osobně mam nejraději co nejzasší termín, abych viděl jak si lidi vedou v kempech
pro mě taky ideální např. 2. nebo 3.10 ale přizpůsobím se, nicméně víkendu bych se rád vyhnul
Moc lidí se ke změnám zatím nevyjádřilo, tak se posuneme dál. Kdyby chtěl někdo posílit, ode mě jsou k dispozici tito hráči:

J.T. Miller
Hintz/Suzuki
Konecny
Lafreniere
J. Skinner
J. Carlson
Coronato (prospect)

Možná bych byl ochotný se bavit i o brankářích - Woll a v případě hodně pěkné protihodnoty i Shesterkin.

Jsem nakloněn výměnám hotových hráčů za prospekty. Co se postů týče, primárně sháním LW a produktivní D, nepotřebuji čisté centry a RW (hráčům s doublepostem na těchto pozicích se nebráním) a beru samozřejmě picky, případně i posun v prospect draftu.
Já bych nasadil metodu, kdo mlčí, souhlasí..
Asi bych to tak nebral, ale když si to sesumírujeme:
1) se zrušením roku draftu u gk nemá nikdo problém, naopak jsou tu pozitivní ohlasy na kompletní zrušení této podmínky a ponechání jen počtu zápasů.
2) Calder Trophy zruší status prospekta (vítěz nebo nominace) - tak půl na půl
3) výměny prospect slotů se s úspěchem prozatím úplně nesetkaly
1097 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG