Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Diskusia,bulvarny platok
Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.
Pravdou je, že kvůli spekulaci na trejd jsem vzal Bertuzziho, Korpisala jen z nouze, protože Thompson je mimo a Markstrom je špatnej a ještě přestal chytat. A měl dobrá čísla, i přes Columbus. Ale nezobil bych se, kdybych ulovil slušného golmana ve slušném týmu
btw ty člověkozápasy jsou tak divné jen letos nebo to tak je pořád? Podruhé se mi stalo, že jsem jich měl v týdnu asi o 15 méně než soupeř a tenhle týden je taky asi druhý, kdy jich mám zase cca o 15 víc já. Takovéhle rozdíly si nepamatuju
btw ty člověkozápasy jsou tak divné jen letos nebo to tak je pořád? Podruhé se mi stalo, že jsem jich měl v týdnu asi o 15 méně než soupeř a tenhle týden je taky asi druhý, kdy jich mám zase cca o 15 víc já. Takovéhle rozdíly si nepamatuju
mam tiez Markstroma (to den a noc v porovnani s rokom minulym) a nic...pozbieral som co to z FA, ze hadam sa niekto niekde uchyti a Korpisalo vyzeral byt jasny na vymenu....Copley to celkom solidne dvihol, ale aj ta jeho nova zmluva nevestila, ze by on mal byt tym 1A pre Kings...ak sa Korpisalo chyti, môze byt pre LA kludne dlhodobejsou volbou (v hrozivom buse nie spatne cisla), tak aj potesi
Já mám na jednu stranu radost, že jsem vzal někoho, kdo jde do slušného týmu. Na druhou stranu jsem ale několik sezon držel Cal Petersena a měl jsem celkem radost, že jsem se toho martyria s brankáři LA zbavil. Nevadí, je to zpět.
Btw před sezonou jsem se rozhodoval, jestli si s Markstromem nechám Petersona nebo Ullmarka, když ten měl být dvojkou v Bostonu, který bude hrát hůř než vloni
Nebudu psát, jak jsem se nakonec rozhodl, jen naznačím, že jsem nemusel naštvaně házet nábytek po bytě.
Btw před sezonou jsem se rozhodoval, jestli si s Markstromem nechám Petersona nebo Ullmarka, když ten měl být dvojkou v Bostonu, který bude hrát hůř než vloni

KD nám skončil, tak to tu zkusím taky oživit.
Protože v pravidlech to nevidím, tak bych rád navrhnul možnost trejdovat kromě prospektů i prospekt slot na nějakou dobu, samozřejmě s nějakým horním limitem, třeba na max. 2 sezony a s tím, že manažer může mít max. např 6 slotů, když teď má každý 4 prospekty.
A vzhledem k tomu, že v Yahoo je asi jediný dvojpost hapyho JTM a keepovat asi 5 centrů se mi nechce, tak se nebráním trejdům. Nedotknutelní jsou jen EP, Eichel, Makar a Sorokin. K dispozici jsou jména jako RNH, Kreider, Cozens, Scheifele, Nečas, Forsberg, Jones, Andersson, Ekblad, Demko atd..
Protože v pravidlech to nevidím, tak bych rád navrhnul možnost trejdovat kromě prospektů i prospekt slot na nějakou dobu, samozřejmě s nějakým horním limitem, třeba na max. 2 sezony a s tím, že manažer může mít max. např 6 slotů, když teď má každý 4 prospekty.
A vzhledem k tomu, že v Yahoo je asi jediný dvojpost hapyho JTM a keepovat asi 5 centrů se mi nechce, tak se nebráním trejdům. Nedotknutelní jsou jen EP, Eichel, Makar a Sorokin. K dispozici jsou jména jako RNH, Kreider, Cozens, Scheifele, Nečas, Forsberg, Jones, Andersson, Ekblad, Demko atd..
Mistři, pomalu kompletujte prospekty, nastavujte keepery.
Vyberte datum draftu.
https://doodle.com/meeting/organize/id/b8E56gmd
Losování jako vždy ještě upřesním.
Vyberte datum draftu.
https://doodle.com/meeting/organize/id/b8E56gmd
Losování jako vždy ještě upřesním.
odhlasováno.
A ty dvojposty teda vzali hodně zostra, jestli to ještě nupraví, tak to změnilo i koho budu keepovat a jak jsem chtěl překopat tým a hodně trejdovat, tak mě to nějak přešlo. K dispozici z jistých keepů pak zůstává jen Chabot.
Trejd slotu klidně, ale asi jen do konce sezony, at v tom není bramboračka.
A ty dvojposty teda vzali hodně zostra, jestli to ještě nupraví, tak to změnilo i koho budu keepovat a jak jsem chtěl překopat tým a hodně trejdovat, tak mě to nějak přešlo. K dispozici z jistých keepů pak zůstává jen Chabot.
Trejd slotu klidně, ale asi jen do konce sezony, at v tom není bramboračka.
zatím draft s největší pravděpodobností vypadá na 5.10
Takže předběžne deadline na keepery a prospecty je pulnoc neděle 1.10 (asi se dá prodloužit o to pondělí)
V pondělí pak nalosuju pořadí draftů a do čtvrtka můžeme tahat prospecty
Pro osvěžení, skupiny pro nasazení jsou následovně
budou tahat později
Greenock Greenskins
Newark Diablos
Modrobílá Šlechta
San Francisco Seals
Rangers
Ricany Phantoms
bojovníci o Bedarda
Lenochodi Wolves
Monkeys piss
Raw Elite Vanillas
Vladimir's Team
Hats under Windmill
Monarks de Québec
Takže předběžne deadline na keepery a prospecty je pulnoc neděle 1.10 (asi se dá prodloužit o to pondělí)
V pondělí pak nalosuju pořadí draftů a do čtvrtka můžeme tahat prospecty
Pro osvěžení, skupiny pro nasazení jsou následovně
budou tahat později
Greenock Greenskins
Newark Diablos
Modrobílá Šlechta
San Francisco Seals
Rangers
Ricany Phantoms
bojovníci o Bedarda
Lenochodi Wolves
Monkeys piss
Raw Elite Vanillas
Vladimir's Team
Hats under Windmill
Monarks de Québec
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé