Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

jedu
Ano, hraju dál :good:
Potvrdzujem
I'm in
:thumbsup:
Abych ještě uzavřel loňskou sezonu...

Zpětně a opožděně děkuji všem za gratulace. :serus: K Rethonově nevážné poznámce o taktice, nic takového v tom nebylo. Jak jsem psal ve svém předchozím příspěvku, negativní bilance s ostatními semifinalisty (1-4), nepříliš dobrý pocit z celé sezony (umístění v regularu navzdory).. rozhodně jsem se za favorita nepovažoval, spíš naopak a proto je/byl pro mě zisk titulu opravdu překvapení. Dost velký rozdíl oproti mé první a druhé sezoně v lize, kdy jsem si byl dobře vědom, že mám jeden z nejsilnějších týmů (pravděpodobně i ten nejsilnější) a cokoliv jiného než titul, by bylo pro mě zklamání. Bohužel, pak přišel jeden nepovedený keep a doplň. draft a od té doby je mé dominanci konec. To mi ale vlastně ani nevadí, protože se liga vyrovnala, díky tomu to má větší náboj a řekl bych, že celkově se všichni dost zlepšili a posunuli od doby, kdy se začalo. :good:

Ale to jsem trošku odbočil, pro někoho jsem možná zbytečně kritický, ale dobře vím, že mě dva roky drží core 11 hráčů, loňský prospect draft se nedá považovat za podařený, ten doplňovací nebyl o nic lepší. Navíc jsem hned zkraje sezony poslal k ledu trejd, který pro mě mohl být ohromným posílením.. Klíčovým faktorem úspěchu byl add Hussa, Igor na to nebyl sám a díky tomu jsem byl v gk stats mezi nejlepšími. Dost podstatnou roli také hrálo volné QF, mohl jsem si addnout hráče přesně podle potřeby na ty nejvyrovnanější kategorie, kde mohl rozhodovat každý bod. Vyšlo to dokonale a díky tomu jsem mě na finále k dispozici "8 addů". Samozřejmě to byl risk a mohlo se mi to vymstít. Jak už bylo řečeno, stačilo málo a ve finále mohl být Rethon. Možná stačilo ještě míň a vítězem mohl být Streetman. Na to se ale historie ptát nebude a nakonec z toho byl se štěstím velký úspěch. :winner1:

Nicméně se těším na další sezonu, doufám, že budeme pokračovat ve stejném složení (jakože to vypadá, že ano). Jestli budou nějaké úpravy pravidel netuším, ale prospekti jsou aktualizovaní, takže jestli někdo bude chtít nějakou "nadstandartní" změnu, stačí napsat PM. :)
Kdy bude prospect draft?

Dokdy se musím rozhodnout, které prospekty keepuju? A je to před losem, nebo po losu? A stále platí teda, že můžeme mít max 4 prospekty?
Termíny budou, až se probudí Rev. :neviem: Los pořadí až po deadlinu, samozřejmě, aby se člověk nerozhodoval až podle toho kolikátý bude brát, viz. pravidla.

Myslím, že ty 4 jsou tak akorát, počet bych určitě neměnil. Pokud ti jde o to, že máš plno a nikoho se nechceš vzdát, nic ti nebrání v tom, aby sis některého prospekta rovnou keepnul mezi tu dvanáctku hráčů. :)
hapy píše:
stř 31. srp 2022 23:14
K Rethonově nevážné poznámce o taktice, nic takového v tom nebylo.
já vím, že není co řešit, ale pro jistotu - já tě považoval za favorita play-off, takže to tvé "podceňování" svého týmu mi přišlo úsměvné, a tak jsem napsal o tom že to byla úmyslná taktika, i když jsem tomu sám nevěřil. A je skoro škoda, že to taktika nebyla, bylo by to zajímavější :)
rozhodli jsme se nějak ohledně toho 4. prospecta, jestli bude nějak speciální slot (se speciálními pravidly) nebo stejný jako první tři?
megaton mi potvrdil, takže sme všeci.

4. prospect ještě proberem.
Minulý rok byl draft v týdnu před startem, což je letos
3.10-9.10.
uzávěr keeperů a prospectů nastavíme odpovídajícím způsobem, loni byl v neděli, losoval jsem v pondělí, draft prospectů proběhl do středy, kdy byl draft doplňovací.
Rethon píše:
čtv 01. zář 2022 14:30
já vím, že není co řešit
Však pohoda, já chtěl jen udělat nějaké "krátké" resumé, když jsem se na velký souhrn po sezoně nakonec vykašlal. A od toho tvého příspěvku jsem se chtěl jen odrazit. :)

Do čela jsem se dostal až v závěru díky divnému losu, kdy jsem hrál poslední 4 kola s týmy ze dna tabulky, takže to trochu zkreslovalo. Nicméně jsem favorizoval Streetmana s Connorem a i teď, s tím odstupem, si myslím, že jsem z té finálové čtyřky byl nejslabší. Každý to vnímáme jinak, připouštím ale, že jsem sám k sobě asi víc kritický.
Aby řeč nestála, než se dostanu k volbě termínů a tak, co byste řikali na možnost přepsat hráče, kterého máte v aktivním týmu a je prospect eligible, rovnou do svého prospect poolu.
Ani nevím, jestli se to vůbec někoho týká, ale já občas na konci sezony takhle hráče beru, cokdybych třeba ho i keepoval.
Já jsem spíš proti.

Jinak pro info, u mě jsou nedotknutelní:
Eichel
EP
Svechnikov
Landeskog
Forsberg
Makar
Ekblad
Sorokin
Demko

Můžou být k dispozici:
Scheifele
Kreider
S. Jones

K dispozici:
Stone
Norris
Rust
Varlamov
Schenn
Eriksson Ek
Spurgeon
Arvidsson

Mám zájem o picky + centra silnýho na buly, případně dvojposty..
AndyF píše:
úte 13. zář 2022 19:31
Aby řeč nestála
Bohužel ale stojí a není mi jasné, na co se čeká.. Už dávno jsme každý mohl vyplnit vyhovující dny pro draft, ze kterého vzejde termín, od kterého se odrazíme. Na pravidlech asi v zásadě není moc co měnit, jejich nynější podoba je zdá se, vyhovující. Řešení 4. prospekta bych asi nechal až na další sezonu, pochybuji, že se teď stihneme domluvit na ideální podobě.

A k tomu co navrhuješ, jsem rozhodně proti tomu. Tohle vyzobávání hráčů po skončení sezony se mi nelíbí a jsem rád, že k tomu zatím ani ve velkém nedocházelo.
Jinak k mání jsou u mě, z těch lepších - Carlson, Doughty, Hintz, možná JT Miller. Hledám především křídlo, případně gk.
hapy píše:
stř 14. zář 2022 21:44
Bohužel ale stojí a není mi jasné, na co se čeká..
Fakticky si myslim, že stále zbývají víc, jak 2 týdny a nemá smysl tlačit lidi do toho, aby se už teď rozhodovali o přesném termínu.
Ten základní rozvrh už jsem nastínil.
I loni jsme začali hlasovat až ke konci příštího týdne..
Však nejde o přesný termín, ale nastínění možných dnů každého z nás, ze kterého ten nejvhodnější automaticky vyplyne. Že to loni bylo nějak, neznamená, že letos to musí být stejné. Jinak mi šlo spíš o (ne)řešení toho 4. prospekt postu třeba, případně jiných změn.
Nahazuju hlasování
https://doodle.com/meeting/participate/id/bmQ0oNGb
doodle to letos nějak vylepšil, takže mi to přijde nepřehlednější.
čas hodinové zatim ignorujte, to se domluví později
odhlasováno - je pravda, že nějaké dny mi z toho ještě odpadnou, ale zatím to nevím, takže to pak budu ještě průběžně upravovat anebo doufat

to vyzobávání bych nechal tak, jak to je - když máš kliku a trefíš se do někoho, kdo není rozebraný a vyplatí se ho keepnout mezi těmi 12 hráči, tak paráda. Už jsem to několikrát zkusil, zvlášť když mi o nic nešlo, a nikdy to nevyšlo, tak třeba tuhle sezonu :)
AndyF píše:
stř 14. zář 2022 23:25
Nahazuju hlasování
Já měl za to, že NHL startuje sedmého.
hapy píše:
čtv 15. zář 2022 15:41
Já měl za to, že NHL startuje sedmého.
Tvrdí to i Yahoo, že 7. nám začíná 1. týden, tak asi jo. Ale nenapadlo mě to předtím kontrolovat :)
Aha, to je ten zápas v Praze :hroza:
To sem zas za ko*ota

Přihodil jsem tam nějaký termíny
Jsem tu :hfman: Zatím prosím hlasujte ohledně termínu draftu. Kolem toho nabalíme další termíny. #staytuned
1264 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS