Děkuji všem za fajn sezónu, jste všichni super

Zvláštní gratulace pak patří Fabregasovi, který byl ve finále lepší a zvítězil

Z této sezóny - hlavně teda s její regulérností - jsem měl poněkud obavy, tak jsem snažil ta pravidla upravit tak, aby pokud možno do toho covid zasahoval co nejméně. Úplně dokonale se to nepovedlo, protože PPD jsme si v tu nejméně vhodnou chvíli zažili asi všichni, ale min. díky těm addům a rozšířenému IR+ jsme nemuseli dropovat hráče, které bychom neradi dropovali.
Teď je načase rozjet diskusi úpravy pravidel. Hot topic budou zřejmě prospekti

Pro začátek půjde asap do pravidel určitě to, že je třeba, aby člověk nahlásil, které prospecty si ponechává ještě předtím, než se rozlosuje prospect draft. Co se týče dalších hledisek: např. do kdy je hráč prospekt, jestli brankář to bude mít jinak nez hráč v poli, jestli nerozšířit sloty nebo dokonce nepovolit se sloty obchodovat,
o tom právě teď zahajuji volnou diskusi, takže se nebojte vyjádřit svůj návrh nebo svou vizi a uvidíme, jakou to bude mít podporu.
Co se týče jiných změn: např. počet addů za týden nebo počet ir+ slotů, tak to bych řešil až před další sezónou, protože asi nikdo neumíme teď říct, jaká bude covid situace v září..
Zaznamenal jsem tu i pár takových opatrných návrhů na to, zda-li by nebylo lepší umožnit "okamžitý add". Tedy že byste hráče dostali do týmu okamžitě a ne až druhý den (pokud není na waiveru). Tady musím napsat, že jsem spíše proti. Poněkud to devalvuje hodnotu brankáře, protože v podstatě každý týden najdete nějaký tasty matchup dvojky a není pak takový problém tam jej lupnout tři hodiny před zápasem.