Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Heny píše:
pát 04. zář 2026 08:39
Toto mě zajímá a rád bych znal odpověď.
Přidávám se.

Taky jsem z tohohle postupu dost překvapený. Jinak už tu asi všechno zaznělo
Heny píše:
pát 04. zář 2026 08:39
Toto mě zajímá a rád bych znal odpověď.
Ale tu odpověď přeci každý zná!
Mizerný tým by se tak snadno neudal. Kdo by o to stál?
Budovat to další roky.

:box:
bitká... starý dobrý časy.. :andy:
Otazka za milion z mojho pohladu znie – hladala by sa za Redyho nahrada aj v pripade ze by o navrat neprejavil zaujem honziss?

Ak je odpoved ano, znamenalo by to ze sposob akym Redy v poslednej sezone viedol svoj tim sposoboval nejake realne problemy a komplikacie, napr. ze nedodrziaval organizacne pokyny a terminy (napr. vcasne nahlasenie keeperov a pod) alebo svojou neaktivitou dlhodobo vyrazne ovplyvnoval vysledky v prospech superov (asi nie ked vyhral zakladnu cast). Dolezite je tam to slovo dlhodobo, lebo to ze ma niekto v realnom zivote narocnejsi tyzden-dva a nema kvoli tomu cas alebo naladu na yahoo je uplne normalne a na vyhadzov tymto stylom by to ani zdaleka stacit nemalo :neviem:

No a ak je odpoved na tu otazku hore NIE, tak je to cele zle... :thumbsdown:
Ahoj všem.

Já bych jen rád na pravou míru uvedl, že to opravdu není hledání místa pro starýho kámoše, nedejbože dokonce že bych si měl vybírat, že si jdu jen pro super tým a do špatnýho bych nevlez.

Z fanty jsem před pár lety vystoupil, protože jsem na ni neměl čas a nemohl jsem tomu věnovat dostatek pozornosti, tak mi přišlo fér to zaříznout včas.

Letos jsem si řekl, že mám chuť a energii se vrátit ke hře a v jiné keeper lize se otevřela možnost převzít poslední tým tabulky s neaktivním GM, tak jsem do toho šel. Před pár dny mi Fantomas napsal, jestli bych se nechtěl vrátit i sem. Situaci jsem neznal, na HF jsem nebyl několik let, ale když vidím, co to způsobilo, tak jsem před chvílí Fantomasovi napsal, že ten tým rád vrátím. Argumenty jsou valid.
petrik píše:
pát 04. zář 2026 07:57
Ked uz sme pri tom, kde sa daju najst take rebricky “aktivity“ alebo coho, na zaklade ktorych sa da urcit ktore su najhorsie vedene timy?

By ma celkom zaujimalo ako som na tom, aby som sa tiez jedno pekne rano nezobudil
Predpokladám, že tu mal fantomas na mysli rating, ktorý vidíš pod League Members > Ratings & Levels v prehľade ligy.

Za mňa iba toľko, že to tiež nepovažujem za úplne šťastný krok. Minimálne by som čakal, že bude prebiehať nejaká diskusia. Možno hlasovanie? Úprimne, nepamätám si, ako sme riešili zmeny GM v minulosti.
Lukas33 píše:
pát 04. zář 2026 12:49
Predpokladám, že tu mal fantomas na mysli rating, ktorý vidíš pod League Members > Ratings & Levels v prehľade ligy.
Hmm tak to aby som si pomaly balil kufre :D
No, doteď sem to bral jako v rámci možností férovej boj za dlouholetýho kámoše, ale teď už to vyeskalovalo do takovýho bodu, kdy je otevřeně a z více stran napadána i moje integrita jako GM, a to se teda i moje hroší kůže otřásá v základech. Takže po pořadě od nejpodstatnějšího...

Ad. co dál: Tým sem před malou chvílí via DM nabídl zpátky Redymu a zároveň se omluvil honzissovi, že sem ho svym necitlivym jednánim dostal (z nějakýho důvodu) pod palbu též. Doufám, že ať už zaznělo, co zaznělo, tak sme ještě nedospěli do bodu, kdy tzv. "není cesty zpět", a Redy s převzetim týmu, kterej od transferu vlastnictví zůstal zcela nedotčen, bude souhlasit. Zároveň si z toho beru důležitý lessons learnt směrem ke komunikaci, a na veškerou delší neaktivitu kohokoliv, který sem si buď sám všiml, nebo mi byla flagged někym jinym, budu vždy jednou (a přesně jednou) upozorňovat, než přikročim k obdobnýmu radikálnímu kroku. Tyto zprávy budou nadále posílány soukromě a já je i přes zdejší nutnost průběžnýho promazávání budu archivovat pro veškerý budoucí případy veřejný (transparentní) komunikace.

Na to konto se ale nemůžu nevyjádřit k pár věcem, co tu od mý poslední zprávy zazněly:

Ad. kamarádíčkování: Honziss se k tomu už vyjádřil ze svýho pohledu a díky mu za to, já jen musim za sebe dodat, že ano, Redyho budoucnost v lize byla intenzivněji řešena mám dojem od konce 2025, kdy mi přišlo první upozornění na neaktivitu od jiného GM; nezačala se řešit až po honzissově návratu k fantě, ta pouze nabídla řešení. Nicméně nutno říct, že ani to nebyla první red flag, ta přišla 25. září 2023, kdy Redy jako první - a dosud poslední (!!) - GM ve více než desetileté historii HFL neodevzdal keepery tak, jak "zákon káže", a tedy v tomto topiku. Můžete sami zalistovat (pro urychlení je to stránka 30), abyste se na vlastní oči přesvědčili, jak benevolentně sem se tehdy postavil ke zcela neoddiskutovalnýmu porušení pravidel. Měl sem to za zahraný, ale jak sleduju postupně se vytrácející Redyho sebereflexi (na současnou nulu), a jak si tak čtu petrikův příspěvek zmiňující "napr. ze nedodrziaval organizacne pokyny a terminy (napr. vcasne nahlasenie keeperov a pod)", považuju za důležitý všem osvěžit paměť. Už tehdy byl Redy velmi oficiálně napomínán, byť přímo ve vztahu k odevzdání keeperů, s nimž v budoucnu nebyl problém - takže nadále platí, že sem mohl a měl komunikovat lépe. Ale GMs si typicky takový věci pamatujou, a obecně ví jako jediní vše o tom, jak kdo komunikuje, reaguje, plní si povinnosti, takže bych příště prosil trochu pokory alespoň v tomto ohledu. Dík.

Ad. nejhůře vedená franchise: Když už je takovej zájem o něco veřejně dohledatelnýho (viz Lukasův návod), tak prozradím, že z pohledu Yahoo ratingů je na tom nejhůř Yzerman's Red Army, třetí odzadu je pak Big Bad Bruins. Tyto ratingy nicméně (logicky) neberou v potaz nic jako dodržování našich interních termínů a pravidel nebo obecnou aktivitu, řídí se pouze výsledky. A ačkoliv můžu způsob vedení jednotlivých frančíz leckdy považovat subjektivně za svéráznej, samozřejmě se nejedná o důvod k vyhození daného GM. Redy i cepi jsou sami důkazem, že se to dá zlomit i z roku na rok, a toto konkrétní rozhodnutí bylo činěno až na základě kombinace více faktorů, kdy výsledky byly pouze jedním z vícero. Naopak u cepiho a už vůbec u naniho nikdy nebyly problémy co do aktivity či dodržování termínů, a vzhledem k tomu, že při každym vetu tu zaznívá přehršel názorů, že bysme přece neměli nikomu kecat do vedení (a způsobu skládání) jejich týmu, tak mě popravdě šokuje vůbec představa, že by snad vyhazov na základě dlouhodobých výsledků měl bejt téma. Ne, ratingy opravdu nevládnou.

---

Takže sečteno podtrženo: za neadekvátní komunikaci si sypu popel na hlavu a omlouvám se tímto nejen Redymu, ale i celý lize. Zároveň ovšem považuju za důležitý se důrazně ohradit proti vybranym útokum na mou osobu, který bych slovy Henyho označil za "až nepřijatelné".

Zejména nicméně doufám, že se přes toto zvládneme všichni přenést a užít si i nadcházející sezonu, která se blíží mílovými kroky. Díky za pochopení a snad i uzavření tohoto vlákna.
Nabídku přijímám a omluvu beru. Tvého přehodnocení situace si cením.

Poznámky o nulové sebereflexi a potřebě pokory sis mohl odpustit, na druhou stranu uznávám, že i já jsem si mohl odpustit narážky na "kamarádíčkování".

Vím, že je na mojí straně prostor pro zlepšení co se aktivity týče a neberu to na lehkou váhu. To jsem koneckonců v prvotní reakci přiznal. Věřím, že občasné pomalejší reakce v důsledku mého "spoiler handicapu" nejsou nic zásadního. V praxi to znamená, že občas zareaguji o den později na zranění nebo nestihnu nedělní dočerpání addů. Každopádně se pokusím, aby těchto případů bylo co nejméně.

Uzavřeme to tedy a pojďme si, jak píšeš, užít blížící se sezónu!
AndyF píše:
pát 04. zář 2026 10:03
Ale tu odpověď přeci každý zná!
Mizerný tým by se tak snadno neudal. Kdo by o to stál?
Budovat to další roky.

bitká... starý dobrý časy..
Pokud by to někoho zajímalo, nemyslel jsem to vážně.
Jen jsem chtěl zavzpomínat na starý časy, kdy se to tu řezalo.
AndyF píše:
pát 04. zář 2026 22:10
nemyslel jsem to vážně.
:moj:
Výsledky letošního losu top picků na doplňovacím draftu:

Obrázek

Tomasinho si spanilou jízdou místo v Top 3 nevysloužil, bude tahat až 6. :cry:
Dufal som v top 2 :yahoo: a paradoxne lepsie pre mna ze druhy aspon nebudem mat dilemu
fantomas píše:
pon 07. zář 2026 18:15
Tomasinho
Shit :cry: :x zbytečná výhra v consolation...
tomasinho píše:
stř 09. zář 2026 17:18
Shit zbytečná výhra v consolation...
Dobrá prehra v consolation, shit.
NoBa Witchers Keepers:

F:
Hischier
Suzuki
Kempe
Svechnikov
Eklund
Panarin

D:
Q. Hughes
L. Hughes
Josi

G:
Dostal
Knight
UPL
815 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS