Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Preshow Destroyers

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Uf :D tak postavenie v tabulke je hadam este horsie ako som ocakaval. Ak sa nieco nezmeni tak ma cakaju predvianocne vypredaje uz coskoro. Taha ma dole brankarska dvojica yo St Louis (Hofer uz u mna nie je) Hellebuyck stale chyta dobre ale potrebuje aspon priemerny vykony ostatnych GK nie tu katastrofu. Je mozne ze budem stavat uz len trojku Hellebuyck Andersen Silovs. Ak by chcel niekto ozivit Binningtoona tak je na trade listine.

petrik mohol by si spravit prvy luck/unluck report :D nech viem ci to ma zmysel (alebo mozem uvazovat nad tvojou ponukou :D )
fuha, momentalne na to asi nie je kapacita... je to zabava na par hodin
but never say never :D

ale princip je jednoduchy, mozes si to prebehnut aj sam.
ide len o porovnavanie ako sa ti v jednotlivych statistickych kategoriach dari v hodnoteni win-loss vs. totals

priklad: v totals mas aktualne 59g, je to druhy najnizsi pocet v lige
ale win-loss v kategorii G si aktualne na delenom 6 mieste s bilanciou 2-3-0. za goly si zatial ziskal 4 z 10 moznych bodov, iba 5 timov ziskalo viac.
to znamena ze s 11. najlepsimi vykonmi v tejto kategorii dosahujes 6. najlepsie vysledky - overachievujes

napr. ja mam golov 74, co je 6. najvyssi pocet v lige, ale mam za ne bilanciu iba 1-4-0, cize iba 2 z 10 moznych bodov a vo win-loss som v tejto kategorii az 11. cize co sa golov tyka -underachievujem
Tak na to, že si posledný, bol to boj až do poslednej chvíle :scare:
Joe S. píše:
pon 10. lis 2025 20:20
Tak na to, že si posledný, bol to boj až do poslednej chvíle :scare:
Bol ale vysledok je aj tak katastrofalny
tento tyzden sa to vyvija tak ze to nieze budu predvianocne vypredaje ale uz predmikulasovske :D
petrik píše:
pon 10. lis 2025 14:52
fuha, momentalne na to asi nie je kapacita... je to zabava na par hodin
but never say never
ale nevrav ze uz musis v praci pracovat :D
Anty píše:
stř 12. lis 2025 12:38
ale nevrav ze uz musis v praci pracovat
tiez som z toho v soku, ani report so zapasu s Lukasom nemam kedy napisat (nie ze by sa mi po takej kefe nejak extra chcelo :giggle: )
tento a buduci tyzden to bude v robote celkom huste, potom sa uvidi
Tak ten rebuild prišiel veľmi rýchlo, nemalo zmysel to naťahovať. Asi by som pred tromi týždňami neveril že do decembra bude preč Hellebuyck (32), Ovechkin (40), Kopitar (38) aj Binnington (32). A kedže boli jednania svižné tak moje nové jadro sa začína pomaly kreovať. Okrem toho som sa zameral aj na zaujímavých hráčov na FA. Prakticky všetko mladé čo sa ukazuje túto sezonu zaujímavo a nie je v prospect pooloch je u mňa.

Tak si to podme zrekapitulovať (ak by chcel ešte niekto zasadnúť k jednacemu stolu :D )

UPDATE 4.12.2025:

Nové keeper jadro - Nevymeniteľný:
Tim Stutzle (23)
Jack Hughes (24)
Alex DeBrincat (27)
Clayton Keller (27)
Dylan Strome (28)

Vymeniteľný ale veľmi drahý, draft picky určite nestačia
Bo Horvat (30)
MacKenzie Weegar (31)

Ostatní ktorí majú šancu do konca sezony zabojovať o keeper miesto - Nie je dôvod ich meniť a ani si nemyslim, že by mal niekto záujem:
Matthew Wood (20)
Emmitt Finnie (20)
Brandt Clarke (21)
Jackson Blake (22)
Braeden Bowman (22)
Josh Doan (23)
Luke Evangelista (23)
Jakub Dobes (24)

Prospect pool - Nevymenitelny - Nie je dôvod ich meniť , teoreticky si viem predstaviť iba u Wrighta, že by mohol byť súčasťou nejakej výmeny :
1. Berkley Catton (19)
2. Ilya Nabokov (22)
+Yzerman's Red Army Prospect slot do sezony 2027/2028
+budúcu sezonu sa mi vráti môj vymenený prospect slot
P+ Shane Wright (21)

Títo všetci sú ešte na trade list rentals - veľká šanca že sa dohodneme, stačia mi za nich iba draft picky - minimálna až žiadna šanca že ich budem keepovať:
Chris Kreider (34)
Chris Letang (38)
Dmitry Orlov (34)
Brent Burns (40)
Justin Faulk (33)
Charlei Coyle (33)
Stuart Skinner (27)
Frederik Andersen (36)
Jake Allen (35)
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS