Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Anty píše:12:4 s Fantomasom :yahoo: to bol vykon 50 bodov v utoku..v brane nezachytali GK superovi
Hnedka máme opáčko - a nebál bych se, že se to bude opakovat. :) Fleury s Crawfordem se takle "sejdou" jen jednou za sezonu, hádám...
sak toto :nervozny: kludne sa to moze otocit a budem rad ked vysledok bude vyrovnany
Vyhra nad lidrom potesi a keby tak este jeho brankari nefetovali (3 SHO – WTF?!?) mohlo byt este lepsie… :petrik: ale beriem aj tych 9:6 :yes:

fantomas prehral za celu sezonu 3 zapasy z toho 2x so mnou… viem si predstavit koho asi nechce stretnut v PO… :petrik: :giggle:
Protože se nám malinko přemnožily picky zabraných prospectů, nakopíroval jsem seznam všech takových hráčů přímo do Yahoo poznámek (což jsem měl, přiznávám, udělat hned na začátku). Takže teď to máte pěkně přímo pod nosem, a upozorňuju, že odteď začínám "strajkovat"...

1. neoprávněný add - STRIKE 1
2. neoprávněný add - STRIKE 2 (= dotyčný přichází o výběr v druhém kole příštího prospect draftu)
3. neoprávněný add - STRIKE 3 (= druhé kolo se mění na první)

4. neoprávněný add - dotyčný je zřejmě nenapravitelný mamlas a začínám za něho hledat náhradu. :giggle:
Brankarske stats mojich superov v poslednych tyzdnoch:
week 13 W4 L1 GA15 SV181 SV%92,3 SHO0
week 14 W4 L0 GA10 SV146 SV%93,6 SHO0
week 15 W7 L1 GA12 SV249 SV%95,4 SHO2
week 16 W4 L0 GA6 SV101 SV% 94,4 SHO1
week 17 W4 L0 GA7 SV128 SV%94,8 SHO0
FLYERS FAN píše:Brankarske stats mojich superov v poslednych tyzdnoch:
week 13 W4 L1 GA15 SV181 SV%92,3 SHO0
week 14 W4 L0 GA10 SV146 SV%93,6 SHO0
week 15 W7 L1 GA12 SV249 SV%95,4 SHO2
week 16 W4 L0 GA6 SV101 SV% 94,4 SHO1
week 17 W4 L0 GA7 SV128 SV%94,8 SHO0
tomu se říká pech no :-D
to je krasa :D Lundqvist IR Lehner IR Anderson IR

zakladnu cast asi dochytam v brane s Hammondom a Talbotom :cool:
:scare: WHAT?! Bergeron 31 vyhraných buly za jednu 60minutovku?! WHAT?! :scare:

FLYERS FAN cheater :nechutne:
:ciga:
Anty píše:zakladnu cast asi dochytam v brane s Hammondom a Talbotom
:ciga:
Tento tyzden priamy suboj s diablami o PO (aktualne 6. vs. 7. tim, rozdiel len 6b) :box: :nervozny:
par veci co by ma zaujimalo a nevidel som to nikde (ak som to neprehliadol)

1. v akom poradi prebehne prospect draft
2. v akom poradi prebehne klasicky draft
Anty píše:1. v akom poradi prebehne prospect draft
Nepostupující týmy do PO budou random generátorem náhodně nalosovány do pořadí 1.-6. místo na prospekt draftu. Týmy, které do play-off postoupily se seřadí v závislosti na konečném pořadí na místech 7.-12.
Anty píše:2. v akom poradi prebehne klasicky draft
Automat nadraftuje 12 hráčů, které keepuješ v prvních 12. kolech. Začínáme tedy kolem 13, kde jako první volí ten, kdo skončil v regular season jako poslední (resp. ten kdo drží pick posledního týmu). V kole 14 se pak pořadí otočí. Tzn., že jako první v kole 14 volí ten, kdo volil jako poslední v kole 13, rozuměj vítěz předchozí sezóny. A takhle stále dookola. Lichá kola tedy volí jako první ten, kdo skončil sezónu na posledním místě. Sudá kola volí jako první vítěz ročníku.
už aby bol ten prospect draft..idem si po McDavida :frajer2:
nani92 píše:už aby bol ten prospect draft..idem si po McDavida :frajer2:
McDavid možná pude už na regulérnim draftu ovšem. :jn:
to je boj o dve semifinalove miestenky :nervozny:

1. Preshow Destroyers 396
2. Humenne Flyers 395
3. Chugwater Chokers 395

a o playoff

6. Alaska Wolves 349
7. Brick City Diablos 347
Obrázek
Trošku bitva o bye :-O
... nutno říct, že bych se asi po*ral, kdybych se po prakticky celosezonnim vévodění musel píchat se čtvrtfinále. :|
fantomas píše:Obrázek
Trošku bitva o bye :-O
... nutno říct, že bych se asi po*ral, kdybych se po prakticky celosezonnim vévodění musel píchat se čtvrtfinále. :|
:rofl:

:D neskoroo
Seattle už 7 matchupů v řadě neprohrál. Nejsou to sice ani nijak výrazné výhry, ale i tak je to úspěch na to, jak děsně sestavený tým jsem přebíral. Dejte mi ještě 5 weeků navíc a bylo by play-off. :eek2:
Lukas33 píše:
Anty píše:6. Alaska Wolves 349
No, ja na tom 5. mieste to tiež ešte nemám isté. :nervozny:
tak iste urcite nie ale kedze mame posledne kolo tak by ti to stacit mohlo (Brick ma tazky matchup)
Lukas33 píše:
Anty píše:6. Alaska Wolves 349
No, ja na tom 5. mieste to tiež ešte nemám isté. :nervozny:
Bejt tebou bych se nebál, na megatona du já a to by bylo, aby mi dal takovym způsobem na prcku. :jn: :)
honziss píše:Seattle už 7 matchupů v řadě neprohrál. Nejsou to sice ani nijak výrazné výhry, ale i tak je to úspěch na to, jak děsně sestavený tým jsem přebíral. Dejte mi ještě 5 weeků navíc a bylo by play-off. :eek2:
doufam, ze v tom budes pokracovat, spoleham na tebe :wink:
Tak sem to bye nakonec urval, super. :oslava: Add Toma Wilsona byl ale vychytralý plán :frajer2:
tak aspon tu v keeperovi som nepripustil ziadne komplikacie a presvedcivou vyhrou nielen clinchol PO spot, ale dokonca aj predbehol Halifax a vyhol sa tak v PO Humennemu. Caka ma teda QF suboj s arekom a jeho horolezcami :petrik:
vzajomne zapasy v ZC: 9-6 a 6-8, takze by to mohlo byt pekne vyrovnane… :nervozny:

len dufam ze Caps dnes nasadia do brany backupa, lebo proti Sabres by to hned holtbymu smrdelo shutoutom pre areka
co k tomu povedat :jupi: posledne kolo som zvladol s prehladom takze priamy postup do semi :oslava: ze vyhram zakladnu cast tak to som tri tyzdne dozadu uz ani nedufal (kto by to povedal ze Hammond a Talbot budu takto dominovat?) ale zakoncil som sezonu tromi dvojcifernymi vyhrami (10:4, 12:3, 14:1) pricom prave ta s priamym superom (Humenne) bola skvela..takze vyzera to tak ze posilnenie sa pred koncom zakladnej casti nieslo svoje ovocie, teraz si uz len pockat na supera

moje vysledky z timami ktore postupili do PO:
Halifax 10:6, 9:6
Alaska 9:7, 8:7
Boulder 5:12
Humenne 8:7, 12:3
Chugwater 12:4, 5:8
786 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO