Ty zas budeš mít pro změnu velký dilema na konci sezony, kdy se ti už ti dva nebudou dál kvalifikovat jako prospecti.megaton píše:jak rikam, me je to jedno. spis jsem chtel trochu podebatovt o tomto systemu. Pokud to vsem vyhovuje, tak OK, me to vyhovuje jeste vic.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Organizační záležitosti
Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.
Je to prostě risk toho manažera ... Buď si toho hráče vezmeš v normálním draftu a podržíš ho, protože věříš že pro tebe bude v budoucnu hodně platnej, nebo si počkáš do prospectu a budeš doufat že ti zůstane ... myslím že ten náš draft byl ještě před těma trejdama Isles kdy získali Leddyho s Boychukem, protože jsem prostě věřil že ten tým udělá ...megaton píše:jak rikam, me je to jedno. spis jsem chtel trochu podebatovt o tomto systemu. Pokud to vsem vyhovuje, tak OK, me to vyhovuje jeste vic.
ja som to dodrbkal uz v utorok ked som si vyberal ci nasadim v branke varlamova alebo halaka...fantomas píše:Boedker prostě musel dát v poslednim zápase weeku GWGUnbeaten je v pytli
hrali proti sebe. varly dostal sestku a halak mal SO. samozrejme ze som ho nechal na benchi a varlamov bol v zostave
mohol som vyhrat aj 10:5
10:6 proti Lukasovi myslim ze mozem byt spokojny..v ofenzive dominancia s 39 bodmi
(mozno skoda ze si nejake body nenechali na dalsie tyzdne) skoda GK stats..ten odlozeny zapas Ran-Buf mohol zohrat vyznamnu rolu..Queen mi aspon v zaverecny hraci den vychytal 0 a znizil na 2:4
Skinner 2+3
Hossa 1+4
Vatanen 1+4
a aj 3 Widemanove goly neboli na zahodenie
Oshie 0+0 a uz pokusa moju trpezlivost
Backes 1 gol..cakam viac
inak v podstate tazko niekomu nieco vycitat
peknemu postavaniu v tabulke okrem ineho zrejme vdacim skvelo vyskladanej obrane (ak neratam FA pick Scandellu ktory dneska prisiel) tak dalsi 6 obrancovia ziskali 11-18 bodov doteraz
pricom co je dolezite zbieraju aj sekundarne stats..chcem vsak ziskat este jedneho lepsieho obrancu za Daleyho
buduci tyzden petrik..tento tyzden by som ho rozbil 12:3 ale ocakavam ze to bude urcite tazsie
Skinner 2+3
Hossa 1+4
Vatanen 1+4
a aj 3 Widemanove goly neboli na zahodenie
Oshie 0+0 a uz pokusa moju trpezlivost
Backes 1 gol..cakam viac
inak v podstate tazko niekomu nieco vycitat
peknemu postavaniu v tabulke okrem ineho zrejme vdacim skvelo vyskladanej obrane (ak neratam FA pick Scandellu ktory dneska prisiel) tak dalsi 6 obrancovia ziskali 11-18 bodov doteraz
buduci tyzden petrik..tento tyzden by som ho rozbil 12:3 ale ocakavam ze to bude urcite tazsie
To nasere to je jasne, ja zas cely tyden vedu, v sobotu pohodicka 11-4 a v nedelu rano drb a 6-8nani92 píše:hmm..prehra 7:8 vdaka 1 SV![]()
![]()
Kane, Price, Versteeg,Doughty
![]()
Crosby,Jokinen,Kronwall,Gilbert,Burakovsky
no co jsem tak koukal, tak otocit to klidne muzes. Trochu se bojim o naplneni startu u golmanu a pak uz ti staci jen par bodu, kde je to blizko. Jinak kdybys mel tento tyden nekoho jineho (skoro kohokoliv), tak jasne vedes a ja jsem v klidu, takhle mame smulu, ze jsme na sebe narazili zrovna ted.
S těžkým srdcem a zároveň vidinou světlejších zítřků nesu následující zprávy:
Od příštího týdne už s náma nebude hrát Rono a nahradí ho jistě hladový manažer honziss.
Důvody by měly být každému pozornému hráči na pohled zřejmé, ale pro jistotu je sem vypíšu...
Rona jsem napomenul celkem dvakrát. Na první výzvu vůbec nereagoval; na tu druhou - kde jsem mu dal myslím zřetelně najevo, že jde o výzvu poslední - reagoval čtyřmi dropy, jen jedním addem (?!) a pokračující ignorací zvlášť palčivého golmanského postu, kde mu nakonec uplně zbytečně schází jeden jediný start.[li]I přes nemalé množství možných řešení California Jaguars už potřetí za sebou prodělali/prodělají kontumaci všech GK stats. (Zatímco jim na IR do včerejška dřepěli nehodnotní Stalock s Gustavssonem.)[/li]
[li]Totéž v bleděmodrém se týká hráčů v poli a teprve včera dropnutého Hamhuise (plus donedávna delší dobu zraněného a rovněž nijak neřešeného Brodina).[/li]
[li]Jenom za poslední dva týdny California Jaguars zhruba třikrát-čtyřikrát vůbec neměli nastavenou sestavu.[/li]
[li]Obecně platí, že takhle si adekvátní starost o franchise opravdu nepředstavuju; a o Ronově minimálním zájmu na zlepšení situace svědčí i provedení všehovšudy jednoho trejdu (pokud mi něco záhadně neuniklo).[/li]
Ani jakoukoliv kajícnou či vysvětlující odpověď jsem přitom obratem neobdržel a na základě toho jsem zkrátka usoudil, že Rono o pokračování v naší lize nemá patřičný zájem a zaslouží si tudíž vyloučit.
Náhrada se potom přímo nabízela a doufám tedy, že proti ní nikdo nic nemáte: honziss je zkušený harcovník, spolu se mnou druhý iniciátor celého projektu a osobně jsem přesvědčen o tom, že z bývalých California Jaguars co nevidět udělá konkurenceschopný mančaft - což by měl být zájem každého z nás, jakkoliv stejně tak všichni chceme vyhrát.
Zároveň tímto honzissovi moc děkuju, že se téhle monstrózní výzvy (protože, ehm, ten kádr) ochotně ujal a těším se na společné hraní.
Ronovi, no... neděkuju. (Kór potom, co se TAK dušoval, že to tentokrát nevzdá, protože jde přece o keeper.)
Díky Fantomasovi na tuto nabídku. Těším se na hraní v Demitrově konferenci.
Vzhledem k tomu, že ten tým, který přebírám, potřebuje opravdu radikální rebuild, dávám na vědomí, že k dispozici pro trejd jsou ÚPLNĚ VŠICHNI HRÁČI. Tzn. pokud máte zájem o kohokoliv, a to včetně největších hvězd, pište a budeme rokovat.
Zároveň vás chci upozornit, že vás budu teď asi malinko otravovat s nabídkama i já.
Jinak chci ještě doplnit info, že tento tým povedu zatím do konce sezóny a pak se uvidí, co dál. Pokud se nám podaří najít dostatek hráčů pro založení Hlinkovy konference, předám tým obratem dál a dle původního plánu budu commishovat právě Hlinka Conference. Na tomhle plánu se zatím nic nemění.
Vzhledem k tomu, že ten tým, který přebírám, potřebuje opravdu radikální rebuild, dávám na vědomí, že k dispozici pro trejd jsou ÚPLNĚ VŠICHNI HRÁČI. Tzn. pokud máte zájem o kohokoliv, a to včetně největších hvězd, pište a budeme rokovat.
Zároveň vás chci upozornit, že vás budu teď asi malinko otravovat s nabídkama i já.
Jinak chci ještě doplnit info, že tento tým povedu zatím do konce sezóny a pak se uvidí, co dál. Pokud se nám podaří najít dostatek hráčů pro založení Hlinkovy konference, předám tým obratem dál a dle původního plánu budu commishovat právě Hlinka Conference. Na tomhle plánu se zatím nic nemění.
6ta vyhra v rade v sezone
(7ma z 8 kol) 9:7 s petrikom ... v utoku a sekundarnych stats to bolo bez najmensich problemov ale petrik mal nafetovanych GK
6 zapasov 6 vyhier iba 10 inkasovanych golov (pricom Berra dostal 3 goly z 5 striel) 94,2% 2SHO (iba Berra sa snazil mu to pokazit ale jeho 62,5% tomu nestacilo) takze som rad za aspon jeden bod a prehru 1:5 v GK stats
Letang 1+4 a to posledny zapas pre zranenie neodohral
Ennis z FA 1+2 a to este sedel ked mal dalsiu nahravku
konecne Oshie aspon 1+2
Plekanec 0+0
Kopitar 0+0
Hanzal 0+0
Skinner 0+0
slabo Lundqvist
caka ma Springfield a chcem lepsi vykon ako minuly tyzden hoci tento by som si s nim hravo poradil 11:3
odchadza skleneny Gaborik s Daleym..ziskavam mladsieho Johanssona a Goligoskiho..mal by som si prilepsit v sekundarnych stats..v hlavnych stats by to mohlo byt snad podobne takze ked prisla ponuka od naniho tak nebol dovod ju neprijat
Letang 1+4 a to posledny zapas pre zranenie neodohral
Ennis z FA 1+2 a to este sedel ked mal dalsiu nahravku
konecne Oshie aspon 1+2
Plekanec 0+0
Kopitar 0+0
Hanzal 0+0
Skinner 0+0
slabo Lundqvist
caka ma Springfield a chcem lepsi vykon ako minuly tyzden hoci tento by som si s nim hravo poradil 11:3
odchadza skleneny Gaborik s Daleym..ziskavam mladsieho Johanssona a Goligoskiho..mal by som si prilepsit v sekundarnych stats..v hlavnych stats by to mohlo byt snad podobne takze ked prisla ponuka od naniho tak nebol dovod ju neprijat
Hviezdy mesiaca November:
1. Henrik LUNDQVIST
dostal sa tu hlavne koli 3SHO..ale musi pridat lebo podava dost nevyrovnane vykony
2. Kris LETANG 3+9 (12B), SOG 42
na obrancu velmi slusna produktivita pricom dokaze zbierat aj sekundarne stats
3. Sami VATANEN 2+10 (12B)
podobne ako Kris akurat ze nestriela tak casto
1. Henrik LUNDQVIST
dostal sa tu hlavne koli 3SHO..ale musi pridat lebo podava dost nevyrovnane vykony
2. Kris LETANG 3+9 (12B), SOG 42
na obrancu velmi slusna produktivita pricom dokaze zbierat aj sekundarne stats
3. Sami VATANEN 2+10 (12B)
podobne ako Kris akurat ze nestriela tak casto
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé