Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

hmm..tak výhra nad lídrom potešila..cez víkend sa to pekne zvrátilo v môj prospech :thumbsup:
:plus:
Crosby 0+6
Elliot,Price,Tokarski
Kronwall,Kreider

:minus:
Elias,Goligoski
Doughty,Desharnais (kľudne by som ich vymenil,takže ak niekto má záujem :-D )
vdaka za ponukdy za Doughtyho,ale až tak ma neštve aby som ho dával pod cenu :-(
Hehe, Faulk odstartoval raketově - 1+2, 1 PPP, GWG... to máš za to, petriku, žes ho odmít v trejdu. :-D
Boedker prostě musel dát v poslednim zápase weeku GWG :slap: Unbeaten je v pytli :scare:
8:7 proti Hollandovej armade a posuvam sa na 1.miesto :good: potesilo az 18 strelenych golov..z utocnikov mal kazdy minimalne 1bod

zobudeny Plekanec 2+3
dobre zachytal Lundqvist 95% + SHO

tyzden nevysiel Andersonovi aj preto som v GK stats prehral 1:3

dalsich superom bude Halifax..ocakavam vyrovnany zapas..tento tyzden by to skoncilo 8:8

planujem vymenit Dupuisa..nieco na sposob tej poslednej vymeny..takze chcem ziskat lepsie postavenie na drafte
Price s Elliotom..skvelé čísla tento week :good:
Doughtymu pomohli medializované správy o jeho výmene a konečne zabral :-D
Kane

Crosby..len 1 asistencia :scare:
Nyquist,Kreider :thumbsdown:

škoda,bolo to tesné, ale teraz Hollandovu dužinu čaká další PO match, tak do boja! :box:
Prišla mi ponuka na trejd a v ňom okrem iného 1. a 5. výber v drafte, ale vzhľadom na to, že 12 hráčov (tuším) si nechávame, tak sú tie drafty na nič, nie?
Lukas33 píše:Prišla mi ponuka na trejd a v ňom okrem iného 1. a 5. výber v drafte, ale vzhľadom na to, že 12 hráčov (tuším) si nechávame, tak sú tie drafty na nič, nie?
no mne prisla podobna ponuka
12 hráčů si každý tým nechá z 23, tudíž každej uvolní ze svýho týmu 11 hráčů, takže se na doplaňovacím draftu bude vybírat i ze 132 hráčů, jenž momentálně normálně jsou v nějakém týmu + zbytkem, co je FA.

Či? :neviem: :giggle:
Rono píše:12 hráčů si každý tým nechá z 23, tudíž každej uvolní ze svýho týmu 11 hráčů, takže se na doplaňovacím draftu bude vybírat i ze 132 hráčů, jenž momentálně normálně jsou v nějakém týmu + zbytkem, co je FA.

Či? :neviem: :giggle:
no a prvych 12 vyberov by mali byt ti keepnuti hraci pricom 13 vyber=1.vyber z tych nekeepnutych hracov..tak to chapem..cize vymienit iba picky od 13+
Ok, tak znova:
TREJDUJOU SE JEN PICKY 13-23; 1-12 sou keepeři, který nám potom při tom draftu počítač sám znova rozháže do týmů.
fantomas píše:Ok, tak znova:
TREJDUJOU SE JEN PICKY 13-23; 1-12 sou keepeři, který nám potom při tom draftu počítač sám znova rozháže do týmů.
inak ten moj trejd kedy prebehne? su nejake protesty? aby som vedel ci ho mam nejak upravit
Aha, tak to jdu opravit. :oops:
Anty píše:
fantomas píše:Ok, tak znova:
inak ten moj trejd kedy prebehne? su nejake protesty? aby som vedel ci ho mam nejak upravit
Protesty nemůžu vidět ani jako komisař, ale počítám, že by normálně proběhnout měl. Dnešek (jeden den vždycky) je celej vyhrazenej na vetování - i samo Yahoo ti tam píše, že se případný změny promítnou teprve s platností pro středeční zápasy.
Rono píše:Aha, tak to jdu opravit. :oops:
já ti psal PM :)
ak trejdy prebehnu tak mam este jedneho hraca ktoreho chcem vymenit...prvy zaroven najvytazenejsi bek Dallasu Trevor Daley ..za neho chcem ziskat obrancu ktory vie aj hitovat pri com je na tom zo vsetkym ostatnym podobne..rozdiel chcem vyvazit pickmi
Já bych rád vyměnil jednoho z útočníků za obránce, můžu nabídnout spoustu nadějných křídel ...
Pokud by měl někdo problém s golmany, tak se můžeme taky pobavit, Ward nebo Kuemper by jistě někoho zajímat mohli :)
Ja ponúkam Ehrhoffa, za nejakú čučku + draft napríklad. Mám priveľa obrancov ako je on, síce hrajú 20+ minút, majú super +/- a aj bodujú, ale vôbec nezbierajú HIT a BLK, takže tam poriadne strácam.
picky vem cert FA jsou kolikrat lepsi. Ja jak vic premyslim nad systemem prospektu (draft po draftu) tak mi to prijde blbsi a nespravedlive cim dal vic. na zacatek chci rict, ze me se to nijak nedotyka, neb jediny muj prospekt neni v NHL, ale treba situace Pearsona (LA) a Gibsona (ANA) mi prijde dost nevyrovnana. Pearson, protoze byl picknuty az v nasem draftu je nedotknutelny, kdezto treba Gibson, pokud jsem to dobre pochopil, je stazitelny pokud ho majitel dropne. Me to prijde dost nefer. Jak vam?
megaton píše:picky vem cert FA jsou kolikrat lepsi. Ja jak vic premyslim nad systemem prospektu (draft po draftu) tak mi to prijde blbsi a nespravedlive cim dal vic. na zacatek chci rict, ze me se to nijak nedotyka, neb jediny muj prospekt neni v NHL, ale treba situace Pearsona (LA) a Gibsona (ANA) mi prijde dost nevyrovnana. Pearson, protoze byl picknuty az v nasem draftu je nedotknutelny, kdezto treba Gibson, pokud jsem to dobre pochopil, je stazitelny pokud ho majitel dropne. Me to prijde dost nefer. Jak vam?
to asi napadlo viacerych..tam sme si mohli zvolit este pravidlo ze kazdy tim si moze zvolit 2 chranenych prospectov (na zaciatku kazdej sezony) ktori boli draftovany v normalnom drafte ...ale kontrolovat by som to nechcel :D mali by sme presne 5 (3 klasicky + 2 podla noveho pravidla) chranenych prospectov ako fantomas povodne navrhoval..len ci by to nebolo potom prlis komplikovane :D nejak hlbsie som nad tym nerozmyslal ale nejake podmienky by sa dali urcite vymysliet
můžeš bejt klidnej, Gibson se do FA nikdy nepodívá ... nicméně taková situace je třeba s Reinhartem, kterýho sem si vzal už na draftu s tím že bude hrát za ISles, ale nehraje a držet jsem ho nehodlal no, teď ho může vzít každej ..
Nespravedlivý, to je divná volba slova :-D
Já předně nechápu, proč by někdo dropoval cca 20letýho kluka, za kterýho vyhodí nějaký dolary už na draftu. Tim snad dávám najevo, že do něj investuju, budu s nim mít trpělivost, a žádná taková "nespravedlivost" mě nemusí trápit nebo ne?

Já sám, co sem s timhle systémem přišel, sem například draftnul Sama Bennetta s mizivou šancí na áčko, protože sem nechtěl riskovat, že by si ho pak někdo zabral na prospect draftu (což by se nepochybně stalo, s mou pozicí). Jo, měl sem štěstí v tom, že se zranil, takže ho teď mám na IRku a žádný místo na soupisce mi de facto nezabírá, ale až se - pro rozhodující fázi fanta sezony - vrátí a pošle se dolu (jakože se beztak pošle), prostě budu fungovat v režimu krátkodobýho oslabení výměnou za vyhlídky na dlouhodobý posílení.

Jak sem psal už kdysi - tady si buduješ franchise, a tak investuješ, riskuješ, promejšlíš.
Přirozenost, žádná nespravedlnost.

Ale pokud někdo přijde s rozumnym dodatkem, co by tohle řešil (a nikoliv rušil!), tak určitě zvážim a případně dám hlasovat. V tomhle sem nápadum otevřenej.
Logan píše:můžeš bejt klidnej, Gibson se do FA nikdy nepodívá ... nicméně taková situace je třeba s Reinhartem, kterýho sem si vzal už na draftu s tím že bude hrát za ISles, ale nehraje a držet jsem ho nehodlal no, teď ho může vzít každej ..
no to je presne ono. tedy nekdo mimo pozice PO si ho pickne pred koncem sezony a da ho do keeperu a ty jsi v coudu, kdezto muj Mantha je v podstate nedotknutelny. ja si na to teda nestezuju, ale prijde mi to trochu nefer. a o Gibsona mi nejde, spis princip, protoze pokud si pamatuju, Gibson byl relativne dost drahej a zabira tak misto, ktery by jiste majitel ocenil.
Já teda upřímně nechápal už jen to, že šel G. Reinhart na normálnim draftu. To mi přijde jako hloupost a plejtvání dolarů - stačilo si ho pak picknout v 1. kole prospect draftu. A pokud ti o něj fakt hodně hodně de, tak ho prostě nedropneš a budeš s nim mít trpělivost no.

Krátkodobá investice versus dlouhodobá investice - uplně stejný dilema dennodenně řeší i reální GMs.
Tak Gibson předně žádný místo nezabírá, je na IR a předtím chytal a vyjma těch asi prvních dvou zápasů chytal velmi solidně a s tím jak teď chytá Andersen bude do konce sezony jednička, je to můj franchie golman, troufnu si skoro říct až franchise player, naprostej oblíbenec a s Bobrem a časem Mrázkem vytvoří absolutní golmanský peklo pro Vás všechny co jste v týhle lize :-D
co se týče Reinharta, tak je to jak píše fantomas no, moje chyba že jsem ho draftoval a nepočkal si třeba až do prospect draftu kam by asi propadl, ale já toho nelituju, za ten risk to stálo ... a ono při 12 keeperech by musel podávat krutě dobrý výkony abych ho vůbec keepoval :)
jinak ta situace co píšeš mi nastala v jiný keeper lize loni, a zrovna s Gibsonem no ... paradoxně jsme ještě žádný prospect draft neměli, on se válel ve FA a já, kterej jsem tou dobou hrál finále jsem prostě neměl možnost si ho vzít, tak ho má někdo jinej no, stává se, takovej je život ... :)
786 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS