Silesia Ice Miners21. kolo
Holland's Red ArmyMike Condon & 23. kolo (from
)
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Transfery a volná diskuze
Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.
Náhrada za Slotera přeci jen sehnána ještě v průběhu sezony. O místo se přihlásil léty prověřený hráč tomasinho, takže jsem neváhal a Sloterovu kariéru GM drze utnul zrovna ve chvíli, kdy se velkolepě pustil do rebuildu.
Tomasinho takto dává vzniknout vítanýmu derby v rámci Anaheimu a zároveň vyplní uvolněnou pozici vice-commishe, takže na něho buďte jaksepatří hodný.
Tomasinho takto dává vzniknout vítanýmu derby v rámci Anaheimu a zároveň vyplní uvolněnou pozici vice-commishe, takže na něho buďte jaksepatří hodný.
fantomas píše:Náhrada za Slotera přeci jen sehnána ještě v průběhu sezony. O místo se přihlásil léty prověřený hráč tomasinho, takže jsem neváhal a Sloterovu kariéru GM drze utnul zrovna ve chvíli, kdy se velkolepě pustil do rebuildu.
Díky za uvítání, jsem rád, že jsem mezi váma a budu mít možnost pozvednout akcie Sloterova týmu, který má velký potenciál.
Tímto bych taky rád vyhlásil, že mým krokem číslo 1 po seznámení s týmem bude po hon po brankářské jedničce, kterou tenhle tým zoufale potřebuje. K dispozici pro vyjednávání dávám vše, snad jen s výjimkou Ovieho a McJesuse, ale ve zvláštním případě zvažím i tyhle dva. Pište PM, posílejte nabídky v Yahoo.
mam pocit ze siel Jones mierne pod cenu (to asi zalezi od toho ako vnimame cenu brankarov...pre mna je ale Jones mlada jednicka San Jose) ale tak nic co by nejako vyrazne stalo za zmienku...imp píše:TRADE ALERT Bemidji's Martin Jones & 20th round pick to Hogsmeade Hedgehogs for Bernier, Barrie and 17th round pick.
este pripominam ze nadalej pokracujem v rezime vymien...odist by mohol Anderson
Já se přidám, pokud by někdo měl zájem o některého z mých hráčů, stačí se ozvat. Do kategorie tzv nedoktnutelných patří Ovečkin, McDavid, Jones, jinak jsem při zajímavé nabídce ochoten jednat o čemkoliv. Preferoval bych trejd pro hráče, co má nadprůměrné až top FW anebo jasnou gólmanskou jedničku (tam bych mohl dát nazpátek Lehnera či Reimera).
Jsem ochotný jednat o výměně hráčů na keep či i těch tzv. doplňovacích, co mají kvalitu, ale zas ne takovou, aby byli na keepnutí. Celkově to jsou zajímavá jména.
MacKinnon, Forsberg, Tatar, Nugent-Hopkins, Drouin, Lucic, Komarov, Bozak, Plekanec, Jágr.
V obraně pak třeba McDonagh, Vatanen, Rielly, Niskanen, Parayko.
V bráně již zmínění Reimer a Lehner.
Jsem ochotný jednat o výměně hráčů na keep či i těch tzv. doplňovacích, co mají kvalitu, ale zas ne takovou, aby byli na keepnutí. Celkově to jsou zajímavá jména.
MacKinnon, Forsberg, Tatar, Nugent-Hopkins, Drouin, Lucic, Komarov, Bozak, Plekanec, Jágr.
V obraně pak třeba McDonagh, Vatanen, Rielly, Niskanen, Parayko.
V bráně již zmínění Reimer a Lehner.
Selly8 píše:Jen co jsem vyhodil Silfa hned si pripsal 1+1 a to mel za celou dosavadni sezonu 3+5Treba ho to nakoplo a bude tak pokracovat, Ducks ty body potrebuji vic jak ja.
Za poslednych 8z ma 3g+8a, za pokus to stoji
Zdravím, vzhledem k tomu, že se blíží TD, tak i já zmíním hráče, který jsou u mě k dispozici.
Goalies - Co se týče gólmanů, tak nikoho nenabízím ani nikoho nesháním.
Defensemen - K dispozici: Chara, Green, Pietrangelo. Jsem ochotný naslouchat i nabídkám za Ghosta, ale jednoho z dvojice Ghost/Pietrangelo si chci nechat na keep, tzn. pokud vyměním Ghosta tak Pietrangelo přestává být k dispozici a obráceně.
Forwards - Primárně bych chtěl poslat pryč jednoho z centrů, tj. Spezza/Turris/Stepan. Jsem ochotný naslouchat nabídkám za Hartnella/Marchanda. Trejdu se nebráním ani u Marleaua, Vaneka, Smitha, Iginly.
Ve všech trejdech primárně sháním RW a vlastně celkově hráče do útoku. Obránce už méně, gólmany vůbec. Každopádně, i když těch hráčů jsem vyjmenoval celkem dost, tak to neznamená, že jsem v nějakým výprodeji. Ideálně chci udělat tak 1-2 trejdy, víc nic.
Goalies - Co se týče gólmanů, tak nikoho nenabízím ani nikoho nesháním.
Defensemen - K dispozici: Chara, Green, Pietrangelo. Jsem ochotný naslouchat i nabídkám za Ghosta, ale jednoho z dvojice Ghost/Pietrangelo si chci nechat na keep, tzn. pokud vyměním Ghosta tak Pietrangelo přestává být k dispozici a obráceně.
Forwards - Primárně bych chtěl poslat pryč jednoho z centrů, tj. Spezza/Turris/Stepan. Jsem ochotný naslouchat nabídkám za Hartnella/Marchanda. Trejdu se nebráním ani u Marleaua, Vaneka, Smitha, Iginly.
Ve všech trejdech primárně sháním RW a vlastně celkově hráče do útoku. Obránce už méně, gólmany vůbec. Každopádně, i když těch hráčů jsem vyjmenoval celkem dost, tak to neznamená, že jsem v nějakým výprodeji. Ideálně chci udělat tak 1-2 trejdy, víc nic.
Tak já ještě jednou přidám před deadline seznam hráčů, kteří by mohli být k mání za nějaký ten pick. Nekeepery myslím.
Plekanec, Bozak, Komarov, Jágr, Oduya, Parayko, Reimer, při dobré nabídce bych zvážil asi i Tatara, RNH nebo Niskanena, kteří jsou na hraně keepu.
Editováno (přidán RNH).
Plekanec, Bozak, Komarov, Jágr, Oduya, Parayko, Reimer, při dobré nabídce bych zvážil asi i Tatara, RNH nebo Niskanena, kteří jsou na hraně keepu.
Editováno (přidán RNH).
Ja taky letos nepostoupim takze kdo ma zajem o rentala at se klidne ozve. Samozrejme se nebranim ani nejake vetsi vymene, pokud pro me bude vyhodna 
Jsem ochoten i vymenit jednoho z golmanu, protoze tezko budu keepovat vsechny 3. Akorat jeste nevim koho si necham, tak by jste mi to mohli usnadnit, ikdyz Quicka si pravdepodobne necham.
Jsem ochoten i vymenit jednoho z golmanu, protoze tezko budu keepovat vsechny 3. Akorat jeste nevim koho si necham, tak by jste mi to mohli usnadnit, ikdyz Quicka si pravdepodobne necham.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé