Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

prehra 6:10 s Concord Skaters je este celkom lichotiva

:plus:
ani nie je koho pochvalit snad len 3 nahravky Enstroma inak vsetci hraci mali 0-2 body :roll:

:minus:
Letang 0+0, -4
Erikson 0+0
Kopitar 1+0
Oshie 0+1
Backes 0+1
4-5 zraneni hraci v priebehu tyzdna :scare:

buduci tyzden California Jaguars.. tento tyzden by som bol s nim vyhral 10:5 a to je prave super na ktorom si musim nahrat skore ak chcem byt v PO ale to musi utok aspon nejak standartne bodovat
so far so good...
aspon v jednej lige mozem byt s timom spokojny :)

len ta obrana sa mi nejako rozpadava - hedman a methot na IR, voynov suspended... zatial no nejak lepim z FA, russell a stone to zatial akotak zvladaju, len dokedy im to vydrzi... :nervozny:
6 zranenym hracom sa stava Backes
Tarasenko dnes 3+1 a ja ho mam na IR, protoze psali, ze je nemocnej???? jako wtf :x
megaton píše:Tarasenko dnes 3+1 a ja ho mam na IR, protoze psali, ze je nemocnej???? jako wtf :x
Psali jen, že je questionable - tvoje blbost. :jn:
no vyznelo to tak, ze se vysral z podoby a vzhledem k plne soupisce, jsem ho logicky posdil. :-D
Gaborik :nurses: Franzen :nurses: Dubinsky :nurses: Oshie :nurses: Backes :nurses: Kopitar :nurses:

:wf:
aspon ze Skinner a Hanzal su uz zdravy
Anty píše:Gaborik :nurses: Franzen :nurses: Dubinsky :nurses: Oshie :nurses: Backes :nurses: Kopitar :nurses:

:wf:
:lol2: :hehe:
Dva shutouty za jednu noc? My pleasure. :klobuk:
Lehner :nurses:
Anty píše:Lehner :nurses:
Skončil v nemocnici, ale na nosítkach ho tam nebrali. :nono2:

Robin Lehner isn't available for Thursday's game because his wife is scheduled to give birth.
Ohlund píše:
Anty píše:Lehner :nurses:
Skončil v nemocnici, ale na nosítkach ho tam nebrali. :nono2:

Robin Lehner isn't available for Thursday's game because his wife is scheduled to give birth.
sak to je jeho zena na nositkach :jn:
a kedze mame prvy mesiac za sebou tak vyhlasujem svoje 3. hviezdy mesiaca Oktober

1. Brock NELSON 6+6
bol brany z FA a tak asi polovicu bodov nemal u mna ale inak super

2. cela obrana
6 zo 7 obrancov ziskalo 7-9 bodov cim nahradili aspon trochu produktivitu utocnikov + Orpik na hity a bloky

3. vsetci nezraneni utocnici (5 :!: z 13)
ano presne piati mnou nadraftovani utocnici este neboli tuto sezonu zraneni :poklona:
1. Sidney Crosby
2. Elliot + Price
3.David Desharnais a jeho 109 FW :-D
Tak skusim aj ja nejak ohodnotit moje lamy po 3 odohranych zapasoch podla toho nakolko splnili moje ocakavania:

Sklamania:
D. Brown (1g+0a, -4) zatial prispieva len strelami a hitmi, urcite som cakal viac
J. Gardiner (1g+1a, -1, 5sog) zatial ani body ani sekundarne stats, ak sa do 1-2 tyzdnov nezlepsi tak ho caka drop
S. Voynov (0g+2a, SUSPENSION) :slap:
J. Halak (3w, 23ga, 89,1sv%) necakal som zazraky, ale z doterajsich vykonov som sklamany

Nic moc, ale ani nie tragedia:
E. Staal (1g+3a, -3, 0hit, 0blk) staal toho pre zranenie vela neodohral, verim ze sa este rozbehne k lepsim vykonom
B. Wheeler (4g+2a) wheeler ma rovnako ako vlani pomalsi start, ale zatial ziaden dovod na paniku
D. Girardi (0g+2a, +2) kvoli bodom som ho nebral, ale o trosku viac ich byt mohlo… hity a bloky pridava spolahlivo
M. Stone (1g+2a, -2) FA pickup po zraneniach obrancov zakladnej zostavy, rovnako ako giradi spolahlivo pridava hity a bloky
D. Perron (1g+5a, -7) prvy gol dal az vcera, aspon tie minusky keby obmedzil trochu…
R. O´Reilly (2g+6a, -10!!!) od RORa som predsa len cakal viac… a tie minusky :slap:

Spokojnost, ale stale priestor na zlepsenie:
M. Duchene (3g+6a, -2)
E. Kuznetsov (1g+5a, +2)
M. Boedker (5g+3a)
A. Edler (2g+3a, +2)
Z. Bogosian (0g+5a, +3)
K. Russell (0g+6a, +3, 39blk!)
S. Varlamov (2w, 22ga, 93,1sv%)

Spokojnost bez vyhrad – splnene alebo prekonane ocakavania:
B. Little (5g+4a, +4, 108fw)
J. Abdelkader (5g+5a, +5, 2gwg, 28hit) :slintac: - 2nd Star of the Month :winner2:
E. Johnson (2g+6a, +2)
R. Johansen (5g+8a, -3, 6ppp, 125fw) :slintac: - 1st Star of the Month :winner1:
D. Krejci (3g+6a, +3)
V. Hedman (3g+4a, +2, 5ppp) IR na 6 tyzdnov :verysad:
P. Rinne (7w, 93,1sv%) – 3rd Star of the Month :winner3:

celkovo zatial velka spokojnost, 3 vyhry, druhe miesto v tabulke a Rono dalsi pan na holenie :petrik:
11:5 s Ronom..u GK stats bolo jasne ze 4 starty nenazbiera takze 6:0 istych..v utoku celkom dobrych 32 bodov vzhladom na moju marodku ktoru som tu niekolko krat prezentoval (az 14 bodov mali ale obrancovia..celkovo zo zlozenim obrany som velmi spokojny) nie som ale spokojny so SOG FW BLK kde som to vsetko tesne prehral co je velka skoda celkovo sa dalo z toho vytazit viac

Vermette 1+3
Daley Karlsson (tych -5 si mohol odpustit) Boychuk Letang vsetci 3 body :thumbsup:

v utoku mali 0 bodov tito: nezraneny Plekanec a zbytok zraneny hraci ktori ale odohrali aspon 1 zapas) Kopitar Gaborik Skinner Backes Franzen..vsetci tito budu uz k dispozicii snad na cely tyzden takze je tam velky potencial to v utoku posunut na vyssiu uroven a nespoliehat sa na obrancov

caka ma Brick Diablos..potrebujem vsetko zlepsit ked chcem mat dobry vysledok a udrzat sa na zatial velmi dobrej 3priecke v tabulke

planujem vytrejdovat jedneho z mojich utocnikov (Franzen, Gaborik, Dupuis, Eriksson, Hossa) na zisk este jedneho obrancu
petrik píše:J. Gardiner (1g+1a, -1, 5sog) zatial ani body ani sekundarne stats, ak sa do 1-2 tyzdnov nezlepsi tak ho caka drop
tak co som mu slubil to som aj splnil a uz sa aj pobral kadelahsie... poslednou kvapkou bolo odstupenie z dnesneho zapasu s Coloradom - nebol efektivny ani ked hral a nie este ked mu hrozi pauza... :ahoj: (4 dolariky do luftu v drafte vyhodene :evil: )
stiahol som z FA MDZ ktoremu sa zatial u flajers celkom dari bodovo a pridava aj podstatne viac hitov a blokov ako gardiner, takze by to v kazdom pripade mal byt upgrade :yes:
Shrnutí prvního měsíce, Chugwater Chokers

3-0-0, .539, 4th

Spokojenost majitele: 80 %

Uplynul přesně měsíc od zahájení nové sezony NHL, a tak se i já dostavuju s vyhodnocením našeho dosavadního působení v tomto ročníku.

Po třech zahřívacích výhrách by jeden očekával, že bude v táboru Chokers panovat naprostá spokojenost, nicméně není tomu tak. Všechna vítězství byla navýsost těsná, v prvním kole dokonce reálně hrozil ukázkový choke a 13bodová ztráta na lídra tabulky z dalekého Humenné ostatně hovoří za své.

Jako skutečný powerhouse se zatím Chugwater ukazuje pouze v oblasti SOG, kde se rovněž pyšní jediným týdenním rekordem dosavadního zápolení (242), který mu vzhledem k nezvyklé délce Week 1 velmi pravděpodobně zůstane až do konce.
V téhle jediné kategorii jsme také zatím vždy triumfovali, což si vysvětlujeme mj. přítomnosti většiny našich beků na elitní přesilovce svých týmů.

Highlightem posledního týdne byly potom tři shutouty, a vzhledem k okamžitému navázání dalšími dvěma čistými konty snad lze alespoň pro tuto chvíli za silnou stránku Chokers označit rovněž brankáře (jak se koneckonců před sezonou očekávalo).

Achillovy paty jsme zatím identifikovali zhruba dvě:
1) plus mínus, u něhož ale očekáváme zlepšení,
2) buly, kde nám zavařil na vhazování zničehonic nechodící Logan Couture - pročež musíme situaci neustále lepit nýmandy jako Gaustadem a Legwandem, a oslabujeme se tak v jiných sektorech.

To nás zároveň vede k následujícímu prohlášení...
Pokud někdo nemá problémy s FO, a byl by ochoten trejdovat nějakého kanadského/amerického centra (beru i druhý sled), dva z mých ofenzivních beků (Faulk, Wideman) jsou k dispozici pro případné vyjednávání.

Závěrem přikládám k dnešnímu dni aktualizovaný 3 Stars Leaderboard, kdy se za 1. hvězdu utkání udělují 3 body, za 2. dva a za 3. jeden...
Obrázek
Tak moje lamy si vybrali prvy slabsi tyzden a hned z toho bola prehra 5-10 s Ronom :sok: :oops:
Tento tyzden nas pan komisar :petrik:

Ak by niekto chcel niekoho z dvojice brown / perron tak poslite ponuku. (obaja solidne hituju a celkom casto strielaju, bodovo zatial zaostavaju za ocakavaniami) Vezmem za nich hociaku cucku ak sa vykompenzuje draftom.
1:14 a prepad na predposledné miesto. :pc: Tak takto by to nešlo. Viacero hráčov malo slabší týždeň, plus okolo 6 hráčov je IR alebo DTD, vrátane lídrov Perryho, Sharpa a Dacjuka. Niekoľko hráčovo dlhodobo nenapĺňa očakávania, takže budú nasledovať zmeny.

EDIT: Nechcete niekto Ehrhoffa?
13:3 proti River Vah Monsters a takto nejako by som si to predstavoval stale..slusny utok slusne sekundarne stats slusny GK

paradny Anderson 98.1% :!: 102 SV len dva inkasovane goly a SHO k tomu
Franzen 2+3
Letang 2+3

Plekanec 0+0
Backes 1+0, -4 ale aspon sekundarne stats
Dupuis 0+0

potreboval som este 8.obrancu a tak som obetoval Erikssona ale nic lepsieho ako je Visnovsky sa mi nepodarilo ziskat..ale kedze niekto dropol Polaka co je presne typ obrancu ktoreho som zhanal tak Visna papaa

buduci tyzden Holandova armada...teraz by som ju sice zdolal 10:4 ale neocakavam ze to bude take lahke
No pozrime sa, o browna je hned aj zaujem :)
Poslal som vam chlapci counter-offers s nejakymi draftmi ;)

edit: Martin :serus:
THAT'S MORE LIKE IT!!
Chudák Lukas, schytá mě dvakrát po sobě a dohromady si vyžere hned 5 shutoutů. :giggle:
Což mi nevědomky oplatil tim, že mi čmajzl Jennera :verysad:
Ok, výhru nad petrikem sem neočekával. Koneckonců to neočekávám snad ani nad nikým předem, neboť díky auto-bid prostě ten tým na nejvyšší místa postavenej nemám. :-/ :giggle:

Nick Bonino - 3G, 1A, +5, 32FW
Jonathan Toews - 2G, 3A, +3, 39FW
Jakub Voráček - 3G, 3A, +2
Steve Mason - 3W, 95,5%

Subban :hroza: Od prvního weeku se ne a ne na něj spolehnout, těžkej průměr.
Brodin
Grabovski
786 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS