Tak skusim aj ja nejak ohodnotit moje lamy po 3 odohranych zapasoch podla toho nakolko splnili moje ocakavania:
Sklamania:
D. Brown (1g+0a, -4) zatial prispieva len strelami a hitmi, urcite som cakal viac
J. Gardiner (1g+1a, -1, 5sog) zatial ani body ani sekundarne stats, ak sa do 1-2 tyzdnov nezlepsi tak ho caka drop
S. Voynov (0g+2a, SUSPENSION)
J. Halak (3w, 23ga, 89,1sv%) necakal som zazraky, ale z doterajsich vykonov som sklamany
Nic moc, ale ani nie tragedia:
E. Staal (1g+3a, -3, 0hit, 0blk) staal toho pre zranenie vela neodohral, verim ze sa este rozbehne k lepsim vykonom
B. Wheeler (4g+2a) wheeler ma rovnako ako vlani pomalsi start, ale zatial ziaden dovod na paniku
D. Girardi (0g+2a, +2) kvoli bodom som ho nebral, ale o trosku viac ich byt mohlo… hity a bloky pridava spolahlivo
M. Stone (1g+2a, -2) FA pickup po zraneniach obrancov zakladnej zostavy, rovnako ako giradi spolahlivo pridava hity a bloky
D. Perron (1g+5a, -7) prvy gol dal az vcera, aspon tie minusky keby obmedzil trochu…
R. O´Reilly (2g+6a, -10!!!) od RORa som predsa len cakal viac… a tie minusky
Spokojnost, ale stale priestor na zlepsenie:
M. Duchene (3g+6a, -2)
E. Kuznetsov (1g+5a, +2)
M. Boedker (5g+3a)
A. Edler (2g+3a, +2)
Z. Bogosian (0g+5a, +3)
K. Russell (0g+6a, +3, 39blk!)
S. Varlamov (2w, 22ga, 93,1sv%)
Spokojnost bez vyhrad – splnene alebo prekonane ocakavania:
B. Little (5g+4a, +4, 108fw)
J. Abdelkader (5g+5a, +5, 2gwg, 28hit)

-
2nd Star of the Month
E. Johnson (2g+6a, +2)
R. Johansen (5g+8a, -3, 6ppp, 125fw)

-
1st Star of the Month
D. Krejci (3g+6a, +3)
V. Hedman (3g+4a, +2, 5ppp) IR na 6 tyzdnov
P. Rinne (7w, 93,1sv%) –
3rd Star of the Month
celkovo zatial velka spokojnost, 3 vyhry, druhe miesto v tabulke a Rono dalsi pan na holenie