Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

ty voe co blbnete?..honziss založ to znovu,já seženu nějaký lidi z jiného fora..kajo říká že by hrál,a já vím o 3-4 lidech co psali že by hráli Dynasty či Keeper
No tak makej. :povzbudzovanie:
commishi honziss a vy kteří jste měli hrát Hlinkovu konferenci..jak to teda vypadá?..já sehnal dva lidi..nebo vidím že se nehýbe ani normální liga aby se rozjela tady,takže alternativa když nebude Keeper tak nějaká společná liga proti prověřeným hráčům..co vy nato? :wink2:
takže už se mi hlásí další zájemce..takže mám 3 lidi..tak co je s váma lidi :rtfm:
berete aj nových hráčov alebo nie
Evando, problém je hlavně v tomhle
Evando píše:z jiného fora
tenhle projekt byl zamýšlen pro hráče výhradně odsud.

Alternativa nějaké společné non-keeper ligy nezní špatně.
Já už keeper hraji pár roků na yahoo,a je to daleko větší zábava než tradiční 1 roční ligy, ale chtěl bych i do nějaké CSK ligy, pokud je tedy ještě místo tak se hlásím. díky
Takze bude len ta jedna konferencia, hej? Skoda, chcel som si to zahrat, ale s hracmi z HF. Je ale dost nespravodlive, ze ti co mali smolu pri zrebovani na konferenciu si nezahraju.
Jiny reseni neexistuje, hrat keeper v 18 lidech by byl nesmysl. Nerek bych tudiz nespravedlivy jako spis proste smolny.
Hraci ktorych klubov NHL boli najviac vyberani vo vcerajsom premierovom drafte HF keeper ligy?

Anaheim - 10 hracov
Arizona - 8
Boston - 13
Buffalo - 5
Calgary - 8
Carolina - 7
Chicago - 11
Colorado - 8
Columbus - 10
Dallas - 7
Detroit - 10
Edmonton - 7
Florida - 6
Los Angeles - 12
Minnesota - 10
Montreal - 10
Nashville - 8
New Jersey - 8
NY Islanders - 7
NY Rangers - 11
Ottawa - 8
Philadelphia - 10
Pittsburgh - 11
San Jose - 10
St. Louis - 12
Tampa Bay - 11
Toronto - 11
Vancouver - 8
Washington - 10
Winnipeg - 10

Zapadna konferencia: 129 hracov
Vychodna konferencia: 148 hracov

niekde som sa zmylil o jedneho hraca, ale uz sa mi to nechce preratavat :oops: . Ale tie farebne zvyraznene su isto spravne.
este len zaciatok a clovek sa uz musi nasrat :scare: Dupuis 1+3 a mal som ho na benchi :cry: :verysad:
Ja som nanho pozeral este kym bol na FA, ale nakoniec som zobral ribeira ci koho z nashville :slap: :giggle:
Spon prvu dilemmu koho nechat na benchi som zvladol OK (sedel kuznetsov a v zostave bol boedker)
Dnes mi kozu na poslednu chvilu zachranila trojka z pegu – little, wheeler a bogosian mali spolu 4g+3a a +6. :cool: bez tohto ich prispevku by som bol hned od zaciatku v peknych srac*ach…
4 zraneni hraci :bitka3: dufam ze vsetci dlhodobo :scare:
Boedker zatial steal of the draft – z 258. pozicie za 1$ a zatial ma 5g+1a :petrik:
petrik píše:Boedker zatial steal of the draft – z 258. pozicie za 1$ a zatial ma 5g+1a :petrik:
no moj uPla(e)kanec stal tiez ecko zo 1$ :)
Toffoli 265. miesto, 1$, 2+3.
Pearson v prospekt drafte 4+2.
:petrik:
Lukas taktizoval a nechal Luonga na benchi :rofl:
FLYERS FAN píše:Lukas taktizoval a nechal Luonga na benchi :rofl:
:petrik: Čo k tomu dodať. :lol:
Nabizim Matta Reada. Idealne za podobne LW ze zapadu
10:6 proti Brick City Diablos s cim musim byt spokojny

:plus:
vynikajuci brankari Ottawy Lehner+Anderson :good: slaby zaciatok zachranil Queen cistym kontom v poslednom zapase
Plekanec 4+3
Boychuk 2+4 :!:
Vatanen 2+3

:minus:
Oshie bez bodov
Hossa 1 gol
Kopitar 1+1

a moj fail s Dupuisom ktory skoncil s 0+0 pricom som ho nechal sediet ked mal 1+3 v jednom zapase

prilis vela zraneni Dubinsky Sekera Gaborik Franzen a Skinner ktory by uz mal byt ok

buduci tyzden Concord Skaters tento tyzden by som s nim prehral 5:8 kedze mu zachytali este o triedu lepsie brankari ako mne
Wow.. Po tom draftu jsem šel do této sezóny s tím, že za každou výhru budu rád a že PO by byl zázrak a hned taková příjemná zpráva po 1. Weeku. :giggle:

Výhra 12-5, ve vedení jsem byl po celou dobu až na jeden den, kdy byl stav 8-8.

Simmonds 5+2, +3, 4PPP, 18SOG
Marleau 4+3, 3PPP, 16SOG
Voráček 2+5, 15SOG
Toews 1+3, 2SHP, 1GWG, 49FW
Pavelski 2+3, +4, 18SOG, 59FW
Subban 3+1, 17SOG, 16HITS, 14BLOCKS
Spurgeon 1+1, +4, 14BLOCKS
Gustavsson 1GP, 1W, 100%, 1SO
Stalock 2GP, 1W, 93,3%

S. Reinhart
DeKeyser
Hamhuis
Bonino
Mason

Tah kola :arrow: Ponechání Maseho na BN proti Dallasu na úkor Gustavssina, jenž vychytal SO. :ciga:
Rono píše:Wow.. Po tom draftu jsem šel do této sezóny s tím, že za každou výhru budu rád a že PO by byl zázrak a hned taková příjemná zpráva po 1. Weeku. :giggle:

Výhra 12-5, ve vedení jsem byl po celou dobu až na jeden den, kdy byl stav 8-8.

Simmonds 5+2, +3, 4PPP, 18SOG
Marleau 4+3, 3PPP, 16SOG
Voráček 2+5, 15SOG
Toews 1+3, 2SHP, 1GWG, 49FW
Pavelski 2+3, +4, 18SOG, 59FW
Subban 3+1, 17SOG, 16HITS, 14BLOCKS
Spurgeon 1+1, +4, 14BLOCKS
Gustavsson 1GP, 1W, 100%, 1SO
Stalock 2GP, 1W, 93,3%

S. Reinhart
DeKeyser
Hamhuis
Bonino
Mason

Tah kola :arrow: Ponechání Maseho na BN proti Dallasu na úkor Gustavssina, jenž vychytal SO. :ciga:
vidis a nechcel si toho Marleaua
Anty píše:vidis a nechcel si toho Marleaua
Já ani neřekl tak, že ho nechci jako tak, že ten max-bid byl prostě omyl, a že jsem ho nechtěl takto. A to je rozdíl. :jn:

A takhle toho lituju furt, vždyť jsem pak už mohl brat hráče jen za 1dolar a to prostě se mi nevyplatilo. To by Marleau musel vyhrát aspoň 2x Art Ross, aby se ty peníze zužitkovaly. :D

Každopádně, co jsem koukal, tak jsem měl v tomto weeku štěstí na soupeře, každej jinej by mi snad dal dardu. A já ty dardy i očekávám, takže jsem v klidu.

Pořád platí, že jsem ochoten vyměnit starší hráče za mladé talenty, na něž jejich vrchol kariéry stále teprve čeká.
ale uz dost tych zraneni :eek2: Gaborik Franzen Dubinsky Hanzal a uz sa konecne uzdravil Skinner a zbavil som sa Sekeru
dneska my 4 hrajuci hraci zabezpecili 8 minusovych bodov :lol: bravoo
786 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS