Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Veto
Já teda nevetuju, byť bych si nějakej ten pick na vyvážení dovedl představit, tak mě to nějak zásadně neuráží, abych přistoupil k tak radikálnímu kroku. Jen sem chci napsat: v Yahoo platí, že se musí sejít třetina ligy (4 hlasy), aby byl trade zrušen, a totéž platí zde, takže chybí jeden hlas. Zároveň nejsme v Yahoo a je pořád off season, tak do toho nebudeme míchat nějaký 24hodinový okno a navrhl bych, že pokud se vysloví ještě někdo do konce víkendu, bude se muset trejd alespoň trochu víc vyvážit. Takto bych to dopsal i do pravidel případně. Díky.
Na ten trejd sme dostali 4 “lajky“ takze predpokladam ze tito styria to vetovat neplanuju
Takze ostavaju este Joe, Lukas a nani ktori sa zatial “nevyjadrili“

Napisem aj sem co som pisal Henymu do spravy:
Taketo trejdy sa nerobia s tym aby boli vyrovnane hned v prvom roku. Robia sa s tym ze prve 1-2-3 roky z toho viac profituje jeden tim a postupom casu by z toho mal zacat viac profitovat ten druhy tim. To iste ocakavam aj tu :neviem:

ano, vzdy je tam moznost ze ti mladi bustnu. ja som ochotny to risknut a verim ze minimalne 2 z 3 nebustnu. mozno budem o 2 roky nadavat aky som bol sprosty, mozno budem vysostne spokojny, uvidime. je to len hra, tak sa hram

len pripominam ze 2 roky dozadu sme podobny trejd robili s cepim. Hamiltona za Gauthiera, overeneho borca za mlade ucho na zaciatku kariery. Aj vtedy ste to 1:1 vetovali, musel som k tomu dolozit nejaky pick, lebo vraj to bolo pre cepiho prilis nevyhodne
Pri spatnom pohlade je to doslova na smiech a to presli smiesne 2 roky.

Ani to vam nestaci ako lesson learned? Ak je niekto ochotny ist do rizika a stavit na mladych s velkym potencialom, preco by sa mu v tom malo branit? :neviem:
fantomas píše: ↑
pát 11. zář 2026 13:13
Já teda nevetuju, byť bych si nějakej ten pick na vyvážení dovedl představit, tak mě to nějak zásadně neuráží, abych přistoupil k tak radikálnímu kroku.
Tiez nevetujem. Vidim to podobne. Ale uplne chapem a respektujem volbu GMs (aj tych co trejduju aj tych co vetuju). Sme v longterm fantasy a preto hodnotenie top hotovych hracov dobrych na aktualnu sezonu/najblizsich niekolko sezon vs. top mladikov na dalsich 10-15 rokov mame kazdy rozne.
som nedocital este cely petrikov txt, ze potom opomeniem to prrrr veto_trejd Hamilton - Gauthier a bac, nebolo treba:)
riesil som rebuild a ked prisla moznost mat v time na x,y rokov Gauthiera nevahal som ani sekundu a mile rad aj ten pick prihodil:) teraz by to vyznelo presne opacne, ze:)
Sennecke je uz teraz trieda a ak bude Wallstedt 1A, v blizkej buducnosti z toho vytazi jedine petrik ako ja v pripade Gauthiera, takze za mna nic dramatickeho, neriesim, nevetujem (ale tak ak sa doplni ten mozny pick, cajk
Já si taky na Gauthier-Hamilton hned vzpomněl, tehdy sem vetoval a ponaučení sem si vzal. :-D
:!: TRADE ALERT :!:

Prospect pick v 1. Kole + draft pick Round 17 :arrow: Preshow Destroyers
Prospect pick v 2. Kole + draft pick Round 16 (fantomasov) :arrow: Yzerman Reds Army
Déjà vu trejd

Silesia Ice Miners :arrow: John Tavares + 21. kolo

Chugwater Chokers :arrow: 17. kolo (fantomasovo)
:arrow: ZDE

...je pak malé okénko do minulosti k obchodu výše.
J. Bratt :arrow: Halifax Royals

F. Gustavsson :arrow: Alaska Wolves
:!: TRADE ALERT :!:
Když už máme dobírat 4 prospecty...

19th round Yahoo (vyšší) :arrow: Colorado Dragons
1st round prospect (8. volba), 23rd round Yahoo (NoBa) :arrow: Chugwater Chokers
Piskaj koniec, toto je asi posledný week, čo som na čele :)
1537 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS