TRADE BLOCK

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Zdravím i já v nové sezoně se svými Ježky z Prasinek. Koukám na to a divím se, jak jsem mohl mít vyoská očekávání, protože ten core je zoufalej teda a dlouho jsem byl na PO pozicích díky depthu, ale s keepery je to bídné.

Co se týče mého týmu, všimnete si určitě velkého nepoměru postů, kdy mám na keep 2 křídla, 4 centry, 3 beky a 3 gólmany. Proto určitě nabízím některého z centrů (Larkin, Crosby a snad změnou oživený McTavish), z beků (Fox, Theodore) nebo gólmanů (Gibson, Hart).

Požaduju výměnou určitě křídlo na keep, picky můžeme zakomponovat nějak, to už je na domluvě, spíše hockey trades ale. Čistě untouchable jsou za mě asi Carlsson, Robertson, Marner, Dahlin a Sorokin. Ale nikdy neříkej nikdy, kdyby přišla nějaká šílenost...

Čistě na prodej za picky moc kvalitu nemám, možná jako 12th keeper by někoho mohl zajímat Tippett, případně zkušený Marchand, ale spíše ne. Případně trejdem snad oživený a zraněním Andersena nastartovaný Levi, můj dlouholetý prospekt, který končí a musím ho buď pustit, nebo keepnout.
A.Hill
Caute.

Ak by sa dakomu hodil niekto z menovanych na keep mam na vymenu:

Eklund rw/lw za dake 18 kolo.
Nazar c podobne.
Vilardi c/rw trochu drahsi. tam ma zaujima vysoky pick, alebo stredny +/- 18. kolo + prospect slot na sezonu 2027 (ak sa to teda moze).
:lak: Darcy Kuemper za 5. kolo
cepi píše:
pon 31. srp 2026 14:47
A.Hill
kedze Michkov musi ist na keep, este hadzem Stamkosa
Nechce niekto? Islo by len o drobny posun na drafte pre mna, Luke bol vymeneny do NJ, tam sa da ocakavat ze bude viac bodovat, mohol by byt aj na presilovke, je stale mlady a LW+RW

Luke Evangelista + Round 17 (petrik) :arrow: Round 16
256 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS