Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

akciova deadilne day ponuka - matt duchene
:!:
dvojpost, FW, PPP
poslednych 10 zapasov 8g+9a

urobte mi ponuku aka sa nebude dat odmietnut :)
Streetman píše:
úte 03. bře 2026 17:39
cepi píše:
úte 03. bře 2026 12:18
beries vyhradne len celkovy prvy flek, zvysne pripadne medailove priecky nemotivacne? ci tvoja celosezonna hra sa odohrava len po zakladnu cast?
Tak každý snad chce vyhrát :)
ja som po xy sezonach bez PO skromny:)) staci mi to PO, vsetko naviac je bonus a ak by to bola do buducna akakolvek placka, kludne aj ta tretia, beriem aj to
Nuz posledne 2 sezony mi stacilo byt po zakladnej casti 6.ty a nakoniec som to dotiahol do finale, tak sa tiez cudujem malej aktivite. Vzdy som siel tvrdo po vitazstve :D a vzdy som obetoval vela pickov ci som bol priebezne prvy alebo siesty/siedmy.
Tady vidíte, proč se nevyplácí nakupovat na hraně play off, když je ve hře o 2 fleky asi 5 týmů. Dostávám totálně naloženo a s play off se v podstatě můžu rozloučit. Po sezoně, kdy jsem chvíli byl i třetí, brutální zklamání. Klesám teď na 8. místo, můžu být klidně devátý. Přes zranění jsem naaddoval, poslední zbytky snahy to zvrátit použity, děj se vůle boží. Jestli nebude PO ani McKenna, budu zvažovat budoucnost.
tomasinho píše:
ned 08. bře 2026 09:14
Tady vidíte, proč se nevyplácí nakupovat na hraně play off, když je ve hře o 2 fleky asi 5 týmů. Dostávám totálně naloženo a s play off se v podstatě můžu rozloučit. Po sezoně, kdy jsem chvíli byl i třetí, brutální zklamání. Klesám teď na 8. místo, můžu být klidně devátý. Přes zranění jsem naaddoval, poslední zbytky snahy to zvrátit použity, děj se vůle boží. Jestli nebude PO ani McKenna, budu zvažovat budoucnost.
Brutální zklamání ten konec základní části, fakt hodně těžký. Sezona o hovně, ale chvíli jsem byl i třetí, konec mizerný, zranění to zabila definitivně. Ani spodek ani play off, s tou formou a absencemi těžko můžu uspět v consolation. Jako na to, jak už mě to i od úvodu sezony bavilo míň, tak to zklamání to dost umocnilo. Musím si dát čas...
Ja vlastne neviem, čo si myslím. :unsure: Ako som písal predtým, už som bol zmierený s tým, že PO nebude, ale v sobotu som išiel spať za stavu, kedy z toho mohlo byť dokonca 5. miesto. V nedeľu ráno pozriem výsledky a zrazu vidím, že budem rád aspoň za 8. miesto a nasadenie do semifinále McKenna (Stenberg?) Cupu. :slap:
Obrázek

Obrázek

pekny comeback od Joea a mocny finis cepiho :thumbsup:
zato ten moj meltdown v poslednej tretine sezony... :thumbsdown:
Redy to v poslednych tyzdnoch urobil na cele napinave, ale nakoniec ten prvy flek ani na tyzden neopustil... what a ride :klobuk:
Streetman bez Matthewse a Kaprizova (kterej se vrátil hned poté, aby to ještě víc bolelo...), Redy bez Draisaitla, Fialy a zdá se na celej týden i Reinharta... se mi karma za ty proje*aný roky malinko vrací. :pray: Tohle se musí proměnit! :scare:
u nas piskaj konec :pivo_uslo:
edit: tak uz ne, kua tam len 2 zapasy sa odohraju a hned taky obrat :pc2:
prakticky celu sezonu mi G pomahaju tazit a teraz v tom najdôlezitejsom, hratelnom suboji, mi to cele pada, kdezto superovi ide karta (to SO ale byt nemuselo...
panejane, drama vrcholi....uprimne, necakal som, ze Henyho G zaknihuju taketo vyprasky a rano len kukal....pôvodne som chcel aj nejako G potaktizovat, ale kedze moji G riesili skorsie zapasy a Heny ako skuseny harcovnik by si to v pohode ustrazil, tato moznost padla, tak uz to len hodit....Henymu nezahral do karat posadeny Wedgewood a prehodenie Wolla s Hellebuyckom....tie dve vyhry pri L a GA môzu byt klucove (+ 2gwg vyrazne pomohli), nic ale nie je rozhodnute, no dycha sa daleko pozitivnejsie, here we go!
btw, predseda môze posetrit sily:)
Dotaz: kolik matchupu napric sezonou by Heny se 62b. v ofenzivnich stats easily vyhral? Tipuju tak 95+ %. Neuveritelnej vykon, takova Chokers finalova klasika uz (bilance 8:0 v obou typech play-off), ale bez Ullmarkova b2b startu by to vyslo vnivec. Trejd sezony za Gibba nakonec. :oslava:
huste
Obrázek
Asi si vyrobím terč na šipky.

Obrázek
Gratulace vítězi :clap:

Já jsem zakončil sezonu vítězně, po tom brutálním zklamání ze sedmého místa malá náplast, ale i výhra v "play off pro chudé" se počítá. Díky tomu jsem aspoň v osudí o top pick, takže se třeba povede.
Paradne finale, blahozelam obom finalistom k vybornej sezone a predsedovi aj k pre mna dost necakanemu titulu - paradne vyladena forma a k tomu potrebny kusok stastia, to zvykne byt v PO osvedceny recept na uspech a tu to do seba pekne cele zapadlo :klobuk:
Gratulácia viťazovi. Fantastické play off, finále zvlášť. Klobúk dolu pred týmto výkonom :klobuk:

Česť porazeným. heny myslím túto sezónu spravil maximum pre víťazstvo, nestačilo to.

Ako silné výkony, budúcu sezónu vám to snáď už viac skomplikujem.
1516 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES