Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Moje krize snad rychle zažehnána. Vítej doma, synu :clap:

John Gibson :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

Linus Ullmark & prospect slot (Cayden Lindstrom) do konce 26/27 :arrow: Chugwater Chokers
Obrázek

:petrik: :nervozny: :petrik: :nervozny: :petrik: :nervozny:
petrik píše:
pon 12. led 2026 11:17
Blood bath- to by chcelo posily, rentalov- cim skor tym lepsie :sarcasm:
dunim píše:
pon 12. led 2026 12:40
Blood bath- to by chcelo posily, rentalov- cim skor tym lepsie
Mně by bohatě stačilo nemít asi 7 hráčů out :lol2:
len ked brankari co za tyzden vyhraju aspon 1 zapas sa zhanaju blbo...
(moje lamy posledny matchup 0W-6L :hroza: )
mne tento tyzden vyhrali len 5 :ninja:
petrik píše:
pon 12. led 2026 13:28
en ked brankari co za tyzden vyhraju aspon 1 zapas sa zhanaju blbo...
(moje lamy posledny matchup 0W-6L )

robil som vsetko pre to aby som ti tento unikatny vykon nedal zadarmo. nepostastilo sa, kontroval som len 1W-4L, takze :klobuk: (ale golmanov mi striedali 3x)
maly update po 2/3 sezony - na vacsie obkecy tentoraz nemam cas, ale za posledne cca 4 tyzdne sa tbulka predsa le trosicku zastabilizovala... ale vzhladom na minimalne rozdiely medzi timami v strede tabulky sa ta divocina moze prakticky kedykolvek vratit:

Obrázek

Obrázek
Denver a Preshow ukazkove krivky :cool:
nj, hraju si vlastnu ligu...

aj ked Preshow tento tyzden mozno zacina najvacsi comeback v dejinach yahoo:

Obrázek

:giggle:
Dakujem cepi, ze ti ma je luto :D len sa obavam ze toto neudrzim a budem rad aj za remizu
Tak tohle sem při plný polní snad za těch 10+ let hraní ještě nezažil... :sok:

Obrázek
ja som nezažil, že by som mal všetkých 3 hlavných brankárov zranených :(
Hit trade...

Silesia Ice Miners :arrow: Jeremy Lauzon + 22. kolo

NoBa Witchers :arrow: 17. kolo
Comeback trade...

Silesia Ice Miners :arrow: Pierre-Luc Dubois + 23. kolo (from Silesia Ice Miners)

NoBa Witchers :arrow: 18. kolo (from NoBa Witchers)
btw minuly sezonu za januar + februar sme mali 22 trejdov (januar/februar : 6/16!)
tuto sezonu mame 4 (januar/februar : 2/2)
takmer nikto neposilnuje v boji o titul ani v boji o PO, jedine heny
Sam Bennett + 22nd :arrow: Silesia
16th (from NoBA) :arrow: Alaska
MacKenzie Weegar + Round 19 :arrow: Chugwater Chokers
Carter Yakemchuk (prospect, presuva sa na volny prospect slot) + Round 16 :arrow: Preshow Destroyers
Ja som sa asi vyradil z PO po tomto zápase, vzhľadom na môj rozpis a rozpis súperov v boji o posledné postupové miesta. Teraz neviem, či tiež začať výpredaj. Alebo zoženiem posily a skúsim vyhrať loser cup. :-D
Lukas33 píše:
pon 02. bře 2026 16:38
Ja som sa asi vyradil z PO po tomto zápase, vzhľadom na môj rozpis a rozpis súperov v boji o posledné postupové miesta. Teraz neviem, či tiež začať výpredaj. Alebo zoženiem posily a skúsim vyhrať loser cup. :-D
2 body za PO a vyřadil ses. Wtf, co to je za řeči. Stát se může cokoli, ve hře je furt i osmý Joe v pohodě. Já nejsem moc aktivní, protože moc nemám co, stuck in the middle, loni jsem posílil a vypadnutí v prvním kole. Nemám moc ani co na prodej, takže zůstanu na tom, na čem jsem. Jednou jsem byl předběhnut (opět :x ), víc to hrotit nemíním. Loni jsem měl mezeru z picků a 2-3 horší výběry na draftu a depth v prdeli.

Takže budu doufat, že dám play off a překvapím výše nasazeného aspoň jednou výhrou, ať hraju konečně o medaile. Anty v PO není, takže šance tu je :giggle:

Kdyby se něco zajímavého objevilo, ozvu se.
Boze, V PO je to o jednom zapase. (co by sme za to dali poniektori).
Komu chcete rozpredavat ak rozpredavate vsetci? :lol2:
UPDATE: John Gibson (upper body injury) is unlikely to return to today's game.

Ještě že neposiluju 😭😭
tomasinho píše:
pon 02. bře 2026 17:36
2 body za PO a vyřadil ses. Wtf, co to je za řeči.
Zostáva mi zápas proti druhému a tretiemu. Vy s fantomasom máte obaja zápas proti poslednému tímu, takže logicky ste na tom papierovo lepšie.

A samozrejme sa snažím pasovať svoj tím do pozície outsidera, čím znižujem tlak na mojich hráčov. :-D
Streetman píše:
pon 02. bře 2026 10:30
No úplně to tam letos nevidím
beries vyhradne len celkovy prvy flek, zvysne pripadne medailove priecky nemotivacne? ci tvoja celosezonna hra sa odohrava len po zakladnu cast?
cepi píše:
úte 03. bře 2026 12:18
beries vyhradne len celkovy prvy flek, zvysne pripadne medailove priecky nemotivacne? ci tvoja celosezonna hra sa odohrava len po zakladnu cast?
Tak každý snad chce vyhrát :)
1504 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING