Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TRADE BLOCK

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Potřeboval bych vyměnit čisté C za wingera. Chápu, že čistých C je tolik, že to je spíše sci-fi, ale za zkoušku to stojí.

Mám 3 hráče a 3 varianty trejdů. Crosby, Larkin, McTavish.

Crosby - miláček, furt do it all player, FW, body, nestárnoucí. Evidentně podle úvodu sezony jedu McKenna watch, takže by se mohl hodit někomu s ambicemi na vítězství. Zpět bych chtěl asi něco menšího a nějakí futures, vykompenzovat kvalitu teď za něco směrem do budoucna, hlavně ale na křídle.

Larkin - Asi momentálně nejdražší, prime, skvělý start sezony, body, FW, všechno. Tady by tomu musela odpovídat protihodnota, keeper winger prostě už zaběhnutý, ale ne starý zase.

McTavish - Tady by to mohlo být asi kus za kus za nějakého podobně mladého hráče, jenom prostě jiný post, podobná kvalita, podobný potenciál.

A kdyby kdokoliv chtěl za pytel puků chtěl zkusit oživit Svechnikova, stačí říct, beru všechno. Trapas, že můj nejlepší winger je starej Marchand.
Myslis toho Svechnikova, ktorý má menej bodov ako každý z brankárov Red Wings? :hmm: to asi lepšie stiahnuť Gibsona z waiveru :jn:
Jojo, ještě nemám srdce na to ho po těch letech dropnout, ale asi nebude jiné řešení.
zaujem o wedgewooda niekto? :roll:
UPDATE 22.11.2025

Nebudem to tuto sezonu silit, treba konecne mysliet aj na buducnost.

TRADE LIST:
Chris Kreider
Erik Karlsson
Chris Letang
Dmitry Orlov
Brent Burns
Justin Faulk
S.Skinner
Frederik Andersen
Jake Allen
Arturs Silovs
Jean-Gabriel Pageau
Shane Wright, Kevin Korchinski - prospecti

V PRIPADE DOBREJ PONUKY NA ZVAZENIE:
Dylan Strome
MacKenzie Weegar

PROTIHODNOTA:
Primarne chcem Draft picky, Prospect sloty, Prospectov, a hracov na keep (max do 28 rokov)
Zvazujem moznost vymeny dlhorocne najlepsieho fantasy brankara - Connor HELLEBUYCK
Nejake otukavacky uz boli. Viem si predstavit v pripade dobrej ponuky ze ho vymenim.

Chcel by som v ramci protihodnoty aj brankarskeho prospecta
Pár lidí už se ptalo, ale zatím mě nikdo úplně nepřesvědčil. Každopádně nebráním se trejdu jednoho golmana, pokud přijde správná nabídka. Zajímá mě především 1PP bek nebo top centr.
No tak ja mam uz podla ocakavania po sezone. takze mojim cielom je skusit vylepsit a omladit keeper.

Nutne nepotrebujem trejdovat hned. Ale hladam najma 1pp keeper beka. to je ciel.
Dalej je moznost trejdovat hotoveho keepera za nejaky projekt s potencialom+ pick na ktory contender nemoze cakat tuto, ci buducu sezonu a chce vysledky hned. s tymto vedomim som napr. nakloneny aj vymene za dlhodobo zraneneho hraca za zdraveho, ak mi pomoze next season. alebo 2 keeperov za jedneho niekomu na PO run.

poziciu C a prospect sloty mam poriesene.

hraci v ponuke su asi az na suzukiho, hischiera a knighta vsetci.

najma: Panarin
Barzal
Viem si predstavit trejd Kempeho
za pick moze ist celkom oziveny Svechnikov
nie primarne , ale viem sa bavit o Nazarovi, ci Vilardim ak by mali byt + k prichodu beka,

a taktiez si viem predstavit odchody Josiho a Shestorkina . ale to by chcelo nejaku kombinaciu, dalsi trejd, aby som si nevytvoril dieru v zostave.
Nikto nechce novorocne posily? :D

TRADE LIST:
Chris Kreider

Chris Letang
Dmitry Orlov
Brent Burns
Justin Faulk

Jake Allen

V PRIPADE DOBREJ PONUKY NA ZVAZENIE:
Dylan Strome
MacKenzie Weegar

PROTIHODNOTA:
Primarne chcem Draft picky (13-17round), Prospectov, a hracov na keep (max do 28 rokov)
čaute, mal by som záujem o pozíciu C. Mám veľa krídel, čiže najlepšie výmena kus za kus. Nepotrebujem úplne top C, stačí úplne nejaký C na hranici keepu-

Mal by som záujem aj o G, kde tiež preferujem výmenu kus za kus za môjho G s pridaním nejakého draftu z mojej strany.
Posledné týždne dopadli katastrofálne, tak zahajujem vypredaj, z hráčov do poľa sú k dispozícii okrem Macka, Eichela, Boucharda, Nylandera a Tkachuka všetci
S.O.S :!: :!: :!:

Nemá někdo k dispozici jedničku do brány za mou jedničku, která je mimo (Ullmark)? S tím, že bych něco přidal, klidně i slot, jen potřebuju, ať mi něco chytá, mám mimo dva ze tří brankářů. Kdybyste měli něco mladšího, dám klidně i Harta.
čaute,

kedže PO ani tento rok nebude, tak dávam do pozornosti hráčov, ktorí by mohli pomôcť nejednému nádejnému manažérovi:

Zegras, Ovečkin, Wilson, Tuch, Johansson Vladar
238 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG