Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alaska Wolves

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Obrázek

No drama

Posledny zapas ZC proti vypustajucim BBB sa sice od uvodu nevyvijal v nas prospech, priebezny stav ale nikdy nenarastol do takych vysok ze by bol realne ohrozeny nas postup do PO. Skore sa navyse postupne vyrovnavalo az sme ho nakoniec v posledny den otocili a zapas nakoniec vyhrali. Off to the playoff!

V branke je to stale rovnaka uz davno obohrata platna. Superovi cednici idu bomby (opat viac ako 94%sv a SO – a to este dalsi SO cepi nechal na benchi), moji cednici v uplnom lese. Mam pocit ze toto bol z nasej strany v branke najhorsi tyzden sezony, same L, pripadne OTL, jediny W prisiel az v poslednom G starte tyzdna ked uz samozrejme nemohol na vysledku nic zmenit. Ako sa uz stava pravidlom, brali sme iba kvantitativnu stat SV, vsetko ostatne s prehladom brali mackovia – branka 1:5. Ak sa podobny scenar zopakuje aj v PO, tak skoncime rovnako rychlo ako v poslednych 2 rokoch...

Nastastie u hracov v poli sa prejavil nedavny cepiho vypredaj a aj ked moje lamy sa dlho tvarili ze svoj vykon s radostou prisposobia superovi, nakoniec zabrali a vysledok zvratili v nas prospech. Mackovia brali iba hity a nikomu sa nezadaril SHP. Hracske stats 9:1, celkovy vysledok 10:6.

V tabulke to stacilo na pohodlne udrzanie si 4. miesta, z ktoreho vstupime do PO proti Henyho Silesii. V ZC sme s nimi odohrali 2 zapasy, najskor prisla prehra 7:9, v odvete sme dokazali vyhrat 8:6. takze je tam potencial na vyrovnany zapas kde mozu rozhodnut detaily (alebo napr. haluzne stats). Esencialne dolezite bude aby to uz konecne neodsabotovali brankari :pray:

Star of the week:
Velmi sa tesim ze sa konecne rozbieha EP40 (3g+3a), ale hviezdou tyzdna bol jednoznacne Jesper Bratt: 2g+7a, +3, 3PPP

Up Next:
Stvrtfinale PO proti Silesia Ice Miners. Nuff said :box:
Preview stvrtfinale proti Silesia Ice Miners:

Ak nechceme 3. rok posebe skoncit hned v uvode PO, musime zdolat poriadne narocnu prekazku. Heny so svojou Silesiou dlhodobo patria k tomu najsilnejsiemu co v lige mame a napriek na svoje pomery menej dominantnej sezone a “az“ 5. miestu v ZC urcite patria k ciernym konom PO.

Tuto sezonu sme spolu odohrali 2 vyrovnane zapasy:
WK5 – vyhra Ice Miners 9:7
WK16 – vyhra Wolves 8:6

Aktualna forma:
Ice Miners vyhrali posledne 3 zapasy s celkovym skore 32:17. hrali proti Halifaxu (2.), Preshowu (6.) a Red Army (12.)
Wolves maju z poslednych 3 zapasov najskor prehru proti Preshowu (6.) a sezonu zakoncili dvomi W nad Red Army (12.) a BBB (7.). celkove skore z poslednych 3 zapasov 27:21

Vzajomny zapas v posledny tyzden ZC by sa skoncil tesnou vyhrou Ice Miners 9:8 – najma kvoli G stats (1:5 pre Henyho). Hracske stats by boli vyhrali Wolves 7:4

Long term approach:
Z hladiska statistik za celu ZC su na tom Wolves lepsie v 11 kategoriach a Ice Miners v 6. vo viacerych je to ale velmi tesne (napr. goly 311 vs. 307, alebo brankarske W 65 vs. 63)
Brankarske a haluzne stats sa navyse nedaju predikovat na zaklade nejakych dlhodobych trendov, bude zalezat od aktualnych vykonov a stastia
Primarne a sekundarne hracske stats sa ciastocne predikovat daju a na zaklade dlhodobych cisel z celej ZC by Wolves mali mat navrch v primarnych stats A, P, PPP (G su cca vyrovnane), naopak Ice Miners maju jasnu prevahu v sekundarnych stats SOG, FW, HIT. Blokov maju o nieco viac Wolves

Cesta k uspechu:
da sa ocakavat ze v hracskych stats to bude vyrovnany boj a ak nejako divoko na jednu stranu neuletia haluzne stats tak ocakavam ze hracske stats skoncia tesne rozdielom 1-2 bodov. O konecnom vysledku teda lahko mozu rozhodovat cednici a ti moji maju v poslednych tyzdnoch doslova katastrofalnu formu... ak v G stats neuhram aspon remizu/najtesnejsiu prehru tak moje sance na uspech dramaticky klesnu. No a ked sa pozriem na Henyho Kuempera a jeho 2 SO z poslednych 2 zapasov, velkym optimizmom ma to nenaplna... no ale zaciname od nuly, lobda je gulata a stat sa moze hocico :box:
:roll:

Obrázek
Obrázek

Pushing too little too late

Treti rok po sebe koniec v QF. Rovnako ako 2x predtym aj teraz to cely tyzden vyzeralo na poriadnu kefu (priebezne stavy 1:10, 2:11 a pod), az cez vikend sa moje lamy spamatali a skusili to este zdramatizovat – ale na otocku uz bolo neskoro, dosiel nam runway.

V branke udal ton celeho tyzdna hned prvy G start – vzajomny “suboj wolov“ (Woll vs. Wolf) ktory vyznel jasne pre supera. Tym padom bolo jasne ze v G stats to uz bude iba o minimalizovani strat kvoli comu som sa rozhodol dohrat tyzden iba s dvomi cednikmi a posilnit radsej hracske posty. Ani Oettinger so Skinnerom vo svojich startoch extra nehviezdili, napriek tomu aspon nepridali dalsie L a zapisali 2W a 1 OTL. Vdaka tomu som sa pocas sobotnej noci dostal po mojom stvrtom G starte do situacie ze som viedol v L aj GA. Prakticky cely tyzden dovtedy to v branke bolo 0:4/0:5, takze improvement na 2:3 sa mi zdal vzhladom na okolnosti vyborny vysledok a Skinnera som 10min pred startom jeho zapasu preventivne posadil aby som aspon tych 2:3 udrzal. (ak by som ho nasadil prisiel by som o GA a prehram branku 1:4)

Hraci v poli sa zial od uvodu tyzdna tvarili ze najviac na svete tuzia po co najskorsej letnej dovolenke... ze budeme za kratsi koniec tahat v sekundarnych stats som samozrejme cakal (0:4 bez sance), ale veril som ze to vykompenzujem v primarnych stats. Super bol v tychto stats urcite hratelny, nepredvadzal ziadnu hitparadu, lenze moje lamy sa za prvych 5 dni spolu zmohli len na tragikomickych 20b :slap: a ked v sobotu zacali nahanat zajaca za chvost bolo uz neskoro. Za vikend pridali dalsich 22b, ale vyslednych 42 bolo stale o 1 menej ako nakoniec ziskal super. Specialne ma mrzi prehra v A o 4, acka boli celu sezonu jednou z mojich nosnych kategorii, mal som ich za ZC najviac v lige a potom ked najviac treba pride taketo zlyhanie... primarne stat 2:2, co zdaleka nestacilo. Vyhra v haluznych +/- a GWG uz iba skorigovala prehru na 4:6 v hracskych stats a celkovo na 6:9

V alternativnom vesmire kde by som poslednym addom na nedelu nevzal Samoskevicha (sama nula), ale Ryana McLeoda na ktoreho som tiez asi pol sekundu pozeral ale zavrhol som ho lebo hrali proti Jets, by mi McLeodove 1g+3a a SHP boli stacili na remizu 8:8 a postup vdaka vyssiemu nasadeniu... ale to by zase pre Henyho po tom priebehu bolo dost krute :)

Star of the week:
Bola to kolektivna bieda. Jediny 5-bodovy hrac bol obranca J. Faulk s 2g+3a :(

Up next:
V poslednom zapase sezony suboj sklamanych porazenych stvrtfinalistov proti Hogsmeade Hedgehogs
Obrázek

Consolation prize

Tak a mame to za sebou. Opat raz ten cca polrok preletel strasne rychlo... v zaverecnom bezvyznamnom suboji o bezvyznamny 5. flek sa nam zadarila tesna vyhra, ktora samozrejme neurazi, ale ani nijako zvlast netesi - hlavne ked vidim ze predvedeny vykon by v pripadnom semifinale bol stacil aj na postup do finale... snad nabuduce

Cednici si na zaver sezony spomenuli a zaroven mne pripomenuli ake to bolo ked som sa v prvej polovici sezony mohol na ich vykony pravidelne spolahnut. Hlavne Oettinger si na zaver nechal paradny week – 3W, 4GA, 96,4%sv a 1SO :thumbsup: u skinnera s wolfom uplne stacilo ze mu to prilis nepokazili. G stats 4:1 pre nas, zvysenie na 5:0 som odmietol posadenim Wolfa pred jeho poslednym zapasom proti oilers (nakoniec OTL a bol by otocil v moj prospech svs). Nevadi, nechybalo.

Hraci v poli mali konecne vdaka dobremu zakladu od cednikov ulahcenu pracu – stacilo im nestratit naskok z G stats. Mission accomplished. Asistencie sa po vypadku v predchadzajucom tyzdni (najnevhodnejsi mozny cas :roll: ) vratili do normalu – 34a v pohode stacilo na vyhru v A, P aj PPP. Super naopak bral G, primarne stats teda 3:1. sekundarne stats mi ku koncu sezony aj skrz pocetnejsie zranenia uplne odisli a nebol som v nich medzi PO timami konkurencieschopny. Aj v tomto zapase 0:4 pre supera. No a v haluznych sa nam zadarilo vyhrat +/- aj SHP (stacil 1), superi naopak o 1 uchmatli GWG. Celkovo teda hracske stats 5:6 a zapas 9:7

Sezona celkovo nebola nepodobna tym predchadzajucim – s postupom do PO nebol vazny problem, v QF ale prisla rychla stopka. Tretia sezona po sebe takmer ako cez kopirak. Nuti ma to k zamysleniu ci ma zmysel dalej opakovat rovnaky resp. podobny pristup a ocakavat ine (lepsie) vysledky... ci by v offseason nemal prist do timu nejaky vyraznejsi zasah... :hmm: na rozmyslanie mam casu dost, sam som zvedavy k comu sa pred startom dalsej sezony odhodlam... :giggle:

Star of the week:
J. Oettingera som uz spominal, z hracov v poli stoji za zmienku M. Rantanen (po dlhej dobe) ktory sa snad konecne zacina v dallase udomacnovat a produktivita z colorada by sa mu pomaly mohla zacat vracat... v tyzdni mal 2g + 5a v 4 zapasoch

Up next:
:golf:
SEZÓNA 2025/26

RESULTS & STANDINGS

WK1 - vs. Denver Blizzard :arrow: LOSS 5:9
WK2 - vs. Chugwater Chokers :arrow: LOSS 7:9
WK3 - vs. NoBa Witchers :arrow: WIN 9:3
WK4 - vs. New Mexico Warriors :arrow: WIN 10:5
WK5 - vs. Halifax Royals :arrow: LOSS 3:10
WK6 - vs. Colorado Dragons :arrow: WIN 13:3
WK7 - vs. Preshow Destroyers :arrow: WIN 10:2
WK8 - vs. Hogsmeade Hedgehogs :arrow: ???
WK9 - vs. Yzerman´s Red Army :arrow: ???
WK10 - vs. Silesia Ice Miners™ :arrow: ???
WK11 - vs. Big Bad Bruins :arrow: ???
WK12 - vs. Denver Blizzard :arrow: ???
WK13 - vs. Chugwater Chokers :arrow: ???
WK14 - vs. NoBa Witchers :arrow: ???
WK15 - vs. New Mexico Warriors :arrow: ???
WK16 - vs. Halifax Royals :arrow: ???
WK17 - vs. Colorado Dragons :arrow: ???
WK18 - vs. Preshow Destroyers :arrow: ???
WK19 - vs. Hogsmeade Hedgehogs :arrow: ???
WK20 - vs. Yzerman´s Red Army :arrow: ???

Obrázek

Obrázek

ROSTER PRE SEZÓNU 2025/26: (akt. 24.11.2025)
(keepers in orange)

FORWARDS:
Elias PETTERSSON (C,LW)
Mikko RANTANEN(LW,RW)
Kyle CONNOR (LW)
Jasper BRATT (LW,RW)
Martin NECAS (RW)
Tomas HERTL (C, LW)
Sam BENNETT (C)
Jimmy SNUGGERUD (RW)
Jake NEIGHBOURS (LW, RW)
Dmitri VORONKOV (LW)
Anze KOPITAR (C)
Sean COUTURIER (C)
Brock NELSON (C)
Vasily PODKOLZIN (LW, RW)

DEFENSEMEN:
Victor HEDMAN - IR :nurses:
Jake SANDERSON
Dougie HAMILTON
Noah HANIFIN
Travis SANHEIM
Filip HRONEK
Rasmus SANDIN

GOALIES:
Jake OETTINGER
Dustin WOLF

Jordan BINNINGTON

IN THE SYSTEM:
Jimmy SNUGGERUD
P: Calum RITCHIE (C)
P: Artyom LEVSHUNOV (D)

P+: Drew COMMESSO (G)

TRADES:

14.11.2025
Anze KOPITAR + 19th round pick :arrow: Alaska Wolves
Jackson BLAKE + 17th round pick :arrow: Preshow Destroyers

23.11.2025
Jordan BINNINGTON + 23rd round pick :arrow: Alaska Wolves
Stuart SKINNER + 19th round pick (from Preshow) :arrow: Preshow Destroyers
Obrázek

Slow start

Uvodne zapasy sezony nezvykneme prehravat - z poslednych 6 sezon sme v prvom zapase uhrali 4x vitazstvo a 2x remizu. Tentoraz sme sa ale museli zmierit so zasluzenou prehrou.

Uz v branke to bola celkom trapenka, nasi cednici inkasovali radi a casto, to ze vela inkasovanych golov nie vzdy znamenalo prehru nie je tak celkom ich zasluha... kazdy cednik bol vramci tyzdn pod 88%sv a celkovy priemer bol 86,9% - s tym sa toho vela uhrat neda. Vzhladom na to je vysledna remiza v G stats 2:2 este celkom uspech, nastastie superovi cednici ponali uvod sezony velmi podobne :giggle:

Pri hracoch v poli to tiez nebol oslnivy vykon. Priimarne stats vramci ligy iba priemerne, nasi superi z Denveru naopak najlepsi v lige. 0:4 v primarnych stats urobilo vysledny rozdiel v skore celeho zapasu, kedze sekundarne aj haluzne stats skoncili rovnako ako brankarske remizou. Zmiernit prehru som mohol ak by som v sobotu nechal v zostave neighboursa (mal som ho tam cely den), jeho 2G vratane GWG by boli vysledne skore upravili na prijatelnejsich 6:7, ja som ale na poslednu chvilu vecer dostal spasonosny napad ze namiesto neho nasadim do zostavy petterssona, ktory samozrejme uhral :ho*no: :roll:

Do novej sezony sme teda nevykrocili najspravnejsou nohou, podobne pomaly start ale mali takmer vsetky timy co minulu sezonu postupili do PO, co slubuje napinavu zapletku do dalsieho priebehu sezony :petrik:

Star of the week:
Martin Nečas
za 3g+3a, +4, 3PPP. Stacilo to ale len na dorovnanie superovho MacKinnona s ktorym si vzajomne prihrali na vsetky goly

Up next:
Suboj proti predsedovi a jeho Chugwater Chokers. Imperativom je nedovolit aby sa nam PO fleky v tabulke hned od uvodu sezony prilis vzdialili :box:
Obrázek

Promising start wasted

Navod ako prehrat zapas pri priebeznom vedeni 13:3 po strede:
1) Cednici ktory zacali tyzden dvomi W a jedinym inkasovanym golom v druhej polke tyzdna vsetko poprehravaju
2) Superovi cednici ktori zacali s L a 80%sv vsetky zvysne zapasy v tyzdni povyhravaju
3) Alex “Madafaka“ Lyon vychyta SO proti Floride – akoze WTF ??!?!?
4) Vsetky haluzne stats zahaluzia v prospech supera

To je v skratke sumar zapasu proti predsedovym Chokers. Primarne stats boli vramci ligy celkom konkurencieschopne, stacilo to na nasu vyhru 3:1. sekundarne boli menej konkurencieschopne, ale tiez to stacilo na vyhru 3:1. haluzne ako bolo spomenute vyssie zahaluzili tentokrat kompletne pre supera, cize 0:3. vdaka tomu skoncili hracske stats sice nasou vyhrou, ale iba tesnou 6:5.

No a k cednikom sa je aj skoda vracat, tam sa v druhej polke tyzdna poyebabralo vsetko co sa mohlo a z toho co po strede vyzeralo na pohodlne dominantne vitazstvo v G stats bola nakoniec kefa 1:4. a to som este nastastie odolal a nechal v nedelu Skinnera na benchi, na zlepsenie vysledku by som od neho bol potreboval 37 SV alebo SO, naopak na zhorsenie stacil jediny inkasovany gol... ak by som ho bol nasadil tak su G stats 0:5 a zapas celkovo 6:10.

V tabulke stale dominuju timy ktore minulu sezonu nepostupili do PO – vsetky su v top7, z PO timov sa im tam zatial votreli iba Warriors. Takze ukazkova PO opica pre zvysnych 5 timov. Nasa aktualna strata na posledny PO flek narastla zo 6 na 9 bodov, samozrejme po 2 tyzdnoch to nie je ziadna neriesitelna tragedia, ale treba s tym zacat cim skor nieco robit... najblizsia sanca bude proti NoBa Witchers, ktorym uvod sezony vychadza zatial podstatne lepsie

Star of the week:
Skinner si nasliapol vdaka SO v prvom zapase tyzdna, ale v dalsich startoch to veru nepotvrdil. Takze hviezdami su dvaja centri Hertl a Couturier, obaja dali po 5 bodov, pekny pridel FW a +3

Up next:
Uz spominani zaklinaci z Novej Bane, ktori zatial tazia najma z vybornej formy cednikov, co pre mna pri aktualnej forme tych mojich nie su prave dobre spravy... uvidime :nervozny: :box:
Is it still really "haluzne" at this point, though? :frajer: :rono:

https://x.com/WaltRuff/status/1979759091712172472
Obrázek

Turnaround?

V tretom tyzdni sezony konecne prvy win a hned celkom vyrazny v pomere 9:3 :thumbsup: mohol byt aj vyraznejsi (11:2) keby som bol byval v nedelu odvaznejsi resp. pozornejsi... ale nebudem nenazrany, 9:3 je tiez krasny vysledok za ktory som samozrejme rad.

Branky som sa vzhladom na aktualnu formu mojich a dunimovyh cednikov dost obaval, ale nakoniec to dopadlo uspokojivo... pred nedelou bolo 2:2, tesne som viedol SV a sv%, tesne prehraval v GA a L – myslel som ze dunim ma na nedelu este 2 starty takze som bral ako samozrejme ze SV otoci a ze GA naopak by sa mohli otocit v moj prospech, tak som Wolfa nechal na benchi aby to s tymi GA nedojebabral... nakoniec vychytal proti dunimovmu shesterkinovi dominantny win a pre dunima to bol jediny nedelny G start. Ak by som bol wolfa nasadil tak G stats vyhram 4:0, takto to bolo “iba“ 2:1 pre mna. Pred zapasom by som bol taky vysledok v G stats bral vsetkymi desiatimi, takze nebudem nadavat. Aj dunimove G stats by boli vyzerali inak ak by pocas tyzdna nemal problemy s nastavovanim zostavy, takze obaja si mozeme za tento matchup nieco s cednikmi vycitat. It is what it is.

Hraci v poli mali z uvodu tyzdna pomalsi rozbeh, ale nakoniec to zvladli v podstate na vybornu. 48b sice vramci ligy nebola ziadna hitparada, naslo sa mnoho timov s vyssim bodovym ziskom, na Witchers to ale s prehladom stacilo. Z primarnych stats brali superi iba PPP – 3:1 pre nas. Rovnakym pomerom sme ziskali aj sekundarne stats, Witchers jasne brali FW, ostatne pomerne s prehladom my. No a najchudobnejsiu vyhru sme zapisali aj v haluznych stats, pri vyrovnanych GWG a SHP vyzneli jasne v nas prospech aspon +/- body. Takze hracske stats celkovo 7:2 a zapas 9:3 :thumbsup:

Vdaka tomuto vysledku me sa v sezone dostali aspon na 50% uspesnost (51b zo 102 moznych) a v tabulke poskocili na hranicu postupu do PO, ked zo 7. miesta stracame na posledny PO flek uz len jediny bod. Tabulka je zatial krasne vyrovnana a premiesava sa po kazdom kole, ziadny tim nema po 3 kolach 3 vyhry ale ani 3 prehry, vyzera to na krasne napinavu sezonu... :petrik:

Star of the week:
Elias Pettersson
sa zacina rozbiehat (bolo na case), s 2g+3a bol najproduktivnejsim hracom timu v tomto tyzdni, k tomu pridal solidne sekundarne stats... len tak dalej :thumbsup:

Up next:
Tim plny zvucnych mien - New Mexico Warriors. Bude to vyzva a tie mame radi :box:
Obrázek

Another step in the right direction

Vyborny vysledok z predchadzajuceho tyzdna uspesne potvrdeny a hned sa aj na tu tabulku krajsie diva :thumbsup:

Vyhra proti hviezdami nabitim Warriors sa urodila hlavne v branke (konecne!). kombinacia prveho konkurencieschopnejsieho tyzdna mojich cednikov so slabsim tyzdnom Streetmanovych snehuliakov skoncila nakoniec full-housom v pomere 6:0. po skonceni posledneho zapasu sice v branke svietil stav “iba“ 5:1 pre nas, ked superi tesne brali kategoriu SV, pomyselny klincek do rakvy vsak zatlkli dodatocne stat´s correction ktre mojim borcom 2 SV pridali, superovi 1 SV zobrali a tym uspesne otocili aj tuto kategoriu v nas prospech 158 vs 157.

Hraci v poli mali vdaka tomuto pomerne jednoducho znejuce zadanie – uplne to nedodrbat. Da sa povedat ze sa im to uspesne podarilo splnit, napriek tomu ze z ich vykonu som nemal najlepsi pocit. 41b nie je ziadna hitparada a aj kvoli tomu sme primarne stats prehrali 1:2. vykompenzovali to sekundarne stats ale tiez nie vdaka skvelym cislam. Menej ako 50 HIT a BLK prekvapivo staclo na zisk oboch tychto kategorii a postrazil som si aj FW kde som priebezne viedol cely tyzden. SOGy bral super, takze sekundarne 3:1 pre nas. Haluzne vysli lepsie Warriors, v +/- to bolo o parnik, GWG tesne o 1, SHP po jednom na oboch stranach – haluzne stats 0:2 a celkovo hracske stats 4:5 pre Warriors, co v konecnom dosledku len skorigovalo celkovy stav matchupu na vybornych 10:5 pre nas.

V kombinacii s vysledkami ostatnych timov nas to z nicoho nic katapultovalo nielen na PO flek, ale rovno na 2. miesto tabulky (2 tyzdne dozadu sme boli 10.) :sok: tabulka celkovo je ale mimoriadne vyrovnana, na prvom mieste su sice odskoceni Denver Blizzard, ale od druheho po 10. miesto je rozdiel iba 8 bodov, co v praxi znamena ze uz o tyzden to moze byt cele otocene naopak. A ani strata Destroyers a Hedgehogs na poslednych 2 miestach nie je nijak vyrazna.

Star of the week:
Kyle Connor
za 4g+2a, +6, 14 SOG, SHP aj GWG

Up next: dalsi tim ktory sa po slabsom zaciatku zacina rozbiehat a po uvodnych 2 prehrach zapisal rovnako ako my v dalsich 2 tyzdnoch 2x W – Halifax Royals. Komu sa podari zostat na vitaznej vlne? :box:
petrik píše:
pon 03. lis 2025 14:09
Vyhra proti hviezdami nabitim Warriors sa urodila hlavne v branke (konecne!). kombinacia prveho konkurencieschopnejsieho tyzdna mojich cednikov so slabsim tyzdnom Streetmanovych snehuliakov skoncila nakoniec full-housom v pomere 6:0.
Co si budeme povídat no. Nečekal jsem, že proti SJS a Ducks udělají Allen s Blackwoodem tři prohry :roll:
Obrázek

Day and night

Skusim nejaky rychly recap nevydareneho matchupu proti Halifaxu. Ten zapas mal 2 odlisne polovice, do stvrtka to bolo OK a aj priebezny stav bol priaznivy, posledne 3 dni ale cele zle a vysledok sa otocil o 180°.

Cednici dali zo 6 startov iba jeden nadpriemerny. Zvysnych 5 startov bolo :grc: a tak to aj nakoniec dopadlo, v branke 1:4 napriek tomu ze superovi snehuliaci tiez predvadzali nemastne-neslane vykony... priestoru na podstatne lepsi vysledok v branke bolo dost, moje lamy ale tuto sezonu s oblubou podliezaju aj tie najnizsie nastavene latky :roll:

Hraci v poli sa tiez nijako nevyznamenali, hlavne teda tie posledne 3 dni to bola dost velka bieda. Ceresnickou na torte bolo 0g+1a Necasa vo vikendovom dvojzapase kde dalo Colorado spolu 14g a Necasov partak MacKinnon mal 4g+5a :roll: viacero hracskych stats skoncilo tesne, niektore uplne vyrovnane, v konecnom dosledku sme ich ale prehrali 2:6 a cely zapas 3:10

Vo vyrovnanej tabulke samozrejme taky vysledok urobi riadny vietor, v nasom pripade sme z 2. fleku spadli na priebezne 8. miesto s rovnakym bodovym zikom ako posledny PO tim. Vyrovnana skupina v strede tabulky sa rozrastla z 9 na 10 timov – dotiahli sa Hedgehogs vdaka vysokej vyhre nad Warriors. Aktualne deli 2. a 11. tim iba 12 bodov :thumbsup: mierne odskoceni su len prvi Blizzard a zatial posledni Destroyers

Star of the week:
Produktivny bol Rantanen, ale tiez iba v prvej polke tyzdna... s 3g+4a a 17 SOG nemal v tomto tyzdni vramci timu konkurenciu

Up Next:
Dalsi interny suboj KTL fosilii proti Colorado Dragons :box:
Obrázek

Roller Coaster Ride

Vdaka extremne vyrovnanej tabulke pripomina doterajsi priebeh nasej sezony jazdu na horskej drahe – nie je nudza o rychle vzostupy ani strme pady. Za posledne 4 tyzdne sme boli postupne v tabulke na 7. mieste, o tyzden neskor na 2., o dalsi tyzden neskor na 8. a aktualne po vydarenom tyzdni proti Dragons opat na 2. mieste :panika: len dufam ze ked sa to casom zacne nevyhnutne stabilizovat tak my budeme na tom spravnom konci tabulky :giggle: zatial si ale uzivam aj tuto divocinu :thumbsup:

Zaklad vysokeho vitazstva nad drakmi polozili cednici, ktori mali jeden z najlepsich tyzdnov tejto sezony (mozno aj uplne najlepsi) 5W-1L a solidne kvalitativne stats vratane jedneho SO... draci si uchmatli iba SVS (o 1 !!!) aj vdaka tomu ze ja som ku koncu tyzdna nechal nejake G starty na benchi v snahe ubranit GAA. Ale aj 5:1 v G stats je vyborny vysledok s ktorym samozrejme musim byt spokojny.

Zvlast ked nan velmi solidne nadviazali aj hraci v poli. 43P v ofenzive sice nie je ziadna hitparada, ale stacilo na vyhru 3:1 v primarnych stats (draci brali A o 2). Sekundarne stats nakoniec skoncili 3:0, lebo Keegan Kolesar ktory dava v priemere takmer 3 hity na zapas a addol som ho na nedelu specialne s cielom aby pre mna vyhral tuto kategoriu skoncil zapas proti Wild s 0 (!!!) hitmi a tak tato kategoria skoncila iba remizou (ktoru musel zachranovat Necas nejakym hitom v jednom z polednych striedani zapasu proti NYI). No a haluzne stats skoncili 2:1 ked sme tesne brali +/- a zadaril sa aj jeden SHP, naopak draci brali GWG pomerom 2:1. hracske stats teda 8:2 a zapas celkovo krasnych 13:3. objektivne musim priznat ze sme mali kus stastia na lepsie rozdelene clovekozapasy, co sa prejavilo hlavne v piatok a nedelu ked superom takmer nikto nehral (za tieto 2 dni to bolo na clovekozapasy 14:5 pre nas) a naopak v sobotu musel Joe nechat zopar hracov na benchi (napr. Hintza s 0+3). no ale ako sa hovori - na to sa historia pytat nebude :neviem:

Najvyssi W vramci ligy v uplynulom tyzdni nas vratil spat na uz spominany 2. flek v tabulke, ktora je aj nadalej extremne vyrovnana. Blizzard vpredu a Destroyers vzadu sa sice tvaria ze si hraju nejaku vlastnu sutaz, ale zvysok ligy sa utesene miesa prakticky po kazdom tyzdni a nikto tu nic negarantuje :cool:
No a za zmienku urcite stoji aj nas prvy trejd tejto sezony, ked poziciu C prichadza z Preshowa zastabilizovat hviezdny Anze Kopitar, opacnym smerom sa porucal perspektivny Jackson Blake :serus:

Star of the week:
Zda sa ze po nie prilis presvedcivej poslednej sezone a rovnako pomalsom rozbehu tejto sezony (ked som ho takmer aj vymenil) sa zacina utesene rozbiehat Elias Pettersson. V poslednom tyzdni mal 1g+5a a k tomu solidne aj sekundarne stats a novy tyzden opat zacal slubne s 2G hned v prvom zapase :thumbsup:

Up next:
Kopitar si hned po prichode strihne matchup proti svojim byvalym partakom z Preshowa Destroyers :box:
Obrázek

Result better than performance

V zapase proti poslednemu timu tabulky Preshowu Destroyers sme vzhladom na tabulkove postavenie aj aktualnu (ne)formu supera boli v pozicii papierovych favoritov. Vysledkom sa nam ju nakoniec podarilo potvrdit, aj ked vykon to bol z nasej strany vselijaky len dobry nie. Radsej ani neskumam ci by som bol okrem Preshowa tento tyzden porazil aj nejaky iny tim ligy (neprekvapilo by ma keby nie). No ale na to historia rychlo zabudne a pocita sa vysledok, ktory bol v konecnom dosledku viac ako uspokojivy. Ako sa urodil?

Po dobrom predchadzajucom tyzdni si moji snehuliaci povedali ze si zasluzia oddych a tento tyzden zacali 4 prehrami so sv% pod 85% :? V podstate od stredy som bol zmiereny s tym ze v branke dostanem na budku a uhram maximalne tak kvantitativnu kategoriu SV – 1:3 / 1:4 za G stats sa zdalo byt neodvratitelnych. No ale postupne zacali nie prave ocakavane brankarske L s mizernou uspenostou pribudat aj u supera, mojim lamam sa pre zmenu zadarili 2 vyhry s trochu lepsimi stats a jednotlive kategorie sa zacali vyrovnavat... no a ked tomu v nedelu vecer nasadil korunu superov Andersen prehrou s Buffalom, zrazu som bol v G stats v zazracnom vedeni 3:0. kedze Anty uz dalsi G start nemal, ja som Wolfa rychlo posadil aby to uz nepokazil (ziskat okrem SO nemal co) a zrejme najmenej pravdepodobna vyhra v G stats v historii bola na svete.

Hraci v poli podali vykon tiez vyrazne pod svoje moznosti, najma v primarnych stats. Nebyva zvykom aby nedali ani 40b. hlavne strelcom zvlhol na vikend pusny prach a pri 25 clovekozapasoch dali od piatku do nedele spolu iba 2G... proti potentnejsiemu superovi by to bol urcite vacsi pruser, proti Destroyers ale aj tento slabsi vykon stacil na vyhru 2:1 v primarnych stats. V sekundarnych to uz bolo z nasej strany lepsie, zo superovej slabsie a vysledkom je jednoznacne skore 4:0 pre nas. Haluzne skoncili remizou 1:1, hracske stats celkovo 7:2 pre nas a zapas nakoniec krasnych aj ked nezasluzenych 10:2.

V tabulke sme si vdaka tomu upevnili druhy flek a aktualne uz mame vacsi naskok na tretieho ako stratu na prveho :thumbsup: podarilo sa trochu odskocit od stale husteho stredu tabulky kde sa pozicie po kazdom kole divoko menia a nikto si nemoze byt nicim isty. Nas super naopak nabera na poslednom mieste tabulky stale vacsiu stratu a ako prvy uz ohlasil aj vypredaj spojeny s tankovanim na McKennu. A tak sa v kratkom case upiekla uz druha vymena medzi Alaskou a Preshowom, po Anze Kopitarovi prichadza vramci “change of scenery“ swapu dvoch trapiacich sa golmanov Jordan Binnington, opacnym smerom sa odporucal Stuart Skinner.

Star of the week:
Tazko vyberat, nikto vyslovene nezahviezdil. Skusim to dat vramci privitania v nasom time Anzemu Kopitarovi za 2g+1a a 36FW

Up next:
Hogsmeade Hedgehogs
ktori sa po prehre s Dragons a vypadnuti z top6 budu chciet proti nam vratit na vitaznu vlnu... uvidime :box:
Obrázek

Not so happy Thanksgiving

Konecne sa dostavam aj k teraz uz riadne oneskorenemu reportu k poslednemu matchupu. Ten bol dnom vdakyvzdania rozdeleny na 2 polovice po 3 dni a o konecnom vysledku rozhodla v podstate uz ta prva polovica kde si super vybudoval rozhodujuci naskok ktory sme az do konca nedokazali stiahnut.

V branke to opat boli dost slabe vykony (87,1%sv), na pocudovanie takmer stacili na velmi dobry vysledok... keby sa tomasinhovi nebol podaril majstrstyk s addom hofera ktory mu vychytal SO. bez neho by branka bola 4:1 pre mna a aj ten konecny vysledok by vyzeral hned lepsie, takto ale branka skoncila remizou 3:3 – co je stale ovela lepsie ako sa darilo hracom v poli

Ti sa totiz dostali do nejakej krizy a zda sa ze to nie je iba kratkodoba zalezitost. V primarnych stats peknych 30A stacilo iba na remizu, slabych 12G samozrejme ani na to. Za primarne stats to bola prehra 0:3, lebo ani v presilovkach sa tie moje lamy nepretrhli. Este horsie to bolo v sekundarnych stats kde sme velku stratu nabrali hned v tej spominanej prvej polovici matchupu a napriek solidnemu dotahovaniu v &sogoch a FW si uz super vsetky sekundarne stats az do konca postrazil – 0:4. cest aspon trochu zachranili haluzne stats ktore skoncili 2:0 pre mna, ale to uz len kozmeticky upravilo vysledok na 2:7 v hracskych stats a 5:10 celkovo.

Vzhladom na naskok vybudovany v predchadzajucom tyzdni sme sa napriek prehre udrzali na druhom fleku, aj ked naskok na zvysok ligy je v podstate cely prec. Nuz ale urcite to mohlo dopadnut aj horsie...

Star of the week:
Tesi ma ze sa pomalicky zacina rozbiehat Sam Bennett (v tyzdni 2g+2a), rovnaku bilanciu mal aj z FA stiahnuty Brock Nelson, Rantanen a Necas mali po 5 asistencii, ale hviezdou bude tentoraz Jake Sanderson za 2g+3a a 8 BLK

Up next:
Suboj proti Red Army ktori zatial zazivaju najlepsiu sezonu za dlhe roky... :box:
216 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING