Posledne kolo je tu, bojuje sa o posledne tri miesta.
Tabulka pred poslednym kolom:
4. Alaska Wolves 351B
5. Preshow Destroyers 345B
6. Silesia Ice miners 344B
-----------------------------------------------------------
7. Big Bad Bruins 332B
8. Noba Witchers 328B
9. Chugwater Chokers 324B
Kto s kym hraje posledny tyzden?
Alaska Wolves - Big Bad Bruins
Asi najdolezitejsi zapas. Cepi si vie zabezpecit postup vysokou vyhrou s petrikom, takou ktorou by ho preskocil v tabulke a ostatne vysledky by ho uz nemuseli velmi zaujimat (na postup mu staci vyhrat napriklad 13:3 a Noba nesmie vyhrat 15:0 a viac). V pripade vyhry, pri ktorej by petrika nepreskocil, by musel dufat v priazen v ostatnych zapasoch.
Preshow Destroyers - Hogsmeade Hedgehogs
Tomasinho ma paradnu formu, vyhral posledných 6 zapasov v rade. Horsi super aktualne pre mna neexistuje.
Silesia Ice Miners™ - Yzerman's Red Army
Heny ma na zaver privetiveho supera. Bolo by prekvapenim keby si nedokazal zabezpecit dostatocne mnozstvo bodov na udrzanie sa v top 6.
NoBa Witchers - Colorado Dragons
dunim sa pokusi o zazrak, potrebuje vyhrat totalne dominantnym vysledkom, vacsi problem je, ze by musel dufat v malo pravdepodobnu kombinaciu v ostatnych zapasoch
Chugwater Chokers - Denver Blizzard
Este v tazsej situacii je fantomas, stale existuje nejaka kombinacia vysledkov kedy by postupil. Nadej zomiera posledna
Tabulka pred poslednym kolom:
4. Alaska Wolves 351B
5. Preshow Destroyers 345B
6. Silesia Ice miners 344B
-----------------------------------------------------------
7. Big Bad Bruins 332B
8. Noba Witchers 328B
9. Chugwater Chokers 324B
Kto s kym hraje posledny tyzden?
Alaska Wolves - Big Bad Bruins
Asi najdolezitejsi zapas. Cepi si vie zabezpecit postup vysokou vyhrou s petrikom, takou ktorou by ho preskocil v tabulke a ostatne vysledky by ho uz nemuseli velmi zaujimat (na postup mu staci vyhrat napriklad 13:3 a Noba nesmie vyhrat 15:0 a viac). V pripade vyhry, pri ktorej by petrika nepreskocil, by musel dufat v priazen v ostatnych zapasoch.
Preshow Destroyers - Hogsmeade Hedgehogs
Tomasinho ma paradnu formu, vyhral posledných 6 zapasov v rade. Horsi super aktualne pre mna neexistuje.
Silesia Ice Miners™ - Yzerman's Red Army
Heny ma na zaver privetiveho supera. Bolo by prekvapenim keby si nedokazal zabezpecit dostatocne mnozstvo bodov na udrzanie sa v top 6.
NoBa Witchers - Colorado Dragons
dunim sa pokusi o zazrak, potrebuje vyhrat totalne dominantnym vysledkom, vacsi problem je, ze by musel dufat v malo pravdepodobnu kombinaciu v ostatnych zapasoch
Chugwater Chokers - Denver Blizzard
Este v tazsej situacii je fantomas, stale existuje nejaka kombinacia vysledkov kedy by postupil. Nadej zomiera posledna