Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Blizi sa nam Trade deadline (5.marca). Kto je doteraz najvacsim sellerom a kto naopak buyerom?

Buyers:

Preshow Destroyers 4
New Mexico Warriors 2
Silesia Ice Miners 2
Alaska Wolves 1
Hogsmeade Hedgehogs 1
Big Bad Bruins 1
----------------------------------------------
Sellers:

Chugwater Chokers 5
Big Bad Bruins 4
NoBa Witchers 2
Denver Blizzard 1

Trochu prekvapuje ze posledne dva timy sa nesnazia bojovat o picky (alebo nemaju vhodny material?). Pravdepodobne uz premrhali sancu maximalizovat "vynos" z tradeov.
Zaroven Lukas, ako jasny favorit na titul, bud caka na posledne dni trade deadline kedy sa daju casto zohnat lacnejsi hraci, alebo sa citi dostatocne silny a nema volne okienka v zostave.

poznamka: Do tabulky som neratal trejd.
Luke Hughes (prospect) :arrow: NoBa Witchers
Carter Yakemchuk (prospect), Timo Meier :arrow: Chugwater Chokers

//som sa upravil na 4:) odisiel mi este Murphy; c.
Prestávka pomaly končí, tak ešte raz pripomínam, že ak by mal niekto záujem o mojich drevákov
ALERT! Gólmanská revoluce v Hogsmeade!

Linus Ullmark :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

Thatcher Demko :arrow: Yzerman's Red Army

&

Samuel Ersson & 20th pick :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

15th pick :arrow: Chugwater Chokers
za toho zrakveneho Demka si mu mohol aspon pick poslat:) tu sklenicku by ani z FA nik nevzal, tobôz, ak uz to u Canuks isti Lankinen; nerozumiem tomuto nanimu tahu, kde meni momentalne IR hraca pri 2 rocnom vekovom rozdiele, s biednou perspektivnou vyhliadkou, ehm
učím sa od najlepších - Ken Holland & Steve Yzerman
Přidám se k cepimu. Výměna Ullmarka, který je pro yahoo solid i v Sens, za week to week Demka? Pardon, ale je to divné. Smrdí to. Tohle by neudělal ani sám Ken Holland.

(láká mě vůbec poprvé vyzkoušet co se stane, zmáčknu-li tlačítko s nápisem veto)
Ja bych teda Demka zpátky z waiveru vzal okamžitě. :jn:

(Taky bych si představoval nějakej příhoz ze strany tomasinha, měli jsme v jednání něco podobnýho, kde by figuroval, ale nebylo by to stejně nic dramatickýho, abych kvůli tomu vetoval...)
fantomas píše:
čtv 27. úno 2025 18:20
Ja bych teda Demka zpátky z waiveru vzal okamžitě. :jn: [/i]
tak pri pohlade na to, koho mas v brane, o tom nepochybujem :-D
vedel som o tom, ze za Ullmarka chce nani hraca al. brankara (o vysoky pick zaujem nemal) ale ze to bude zrovna :nurses: Demko, ktory prisiel o post 1tky u Canuks :eek2: a chcel by som vidiet GM realneho timu, ktory by to s nim riskol, jedine uz ako lacnejsi zaskok
cepi píše:
čtv 27. úno 2025 21:06
Canuks
Tohle je ale taky blbost. Minimálně se střídali a před posledním zraněním chytal dobře a nabíral formu. Furt se mu Lankinen, který celé léto byl bez smlouvy, nemůže rovnat. Maximálně je 1B, ale v životě ne jednička. Ta jeho smlouva je ko*otina. Ani polorozpadlý Demko není horší než on.
Heny píše:
čtv 27. úno 2025 16:22
week to week Demka
Ullmarka mám polovicu sezony na IR+, kvôli nemu musím mať 4 G, takže mi nevadí urobiť takýto risk
jeste pokud by nekdo chtel posilit:

Fiala - 2. kolo (konecne ve forme... spatny start sezony jako kazdy rok a mohutny finish)
Carlson, Schmaltz - 3. kolo (Carlson zaruka kvality, Schmaltz ve forme)
Zuccarello - 5.kolo (je z formy, takze cena sla dolu, to je spis takova sazka na sleepera)

Uplne bych se nebranil vymene Montembeaulta, u ktereho zvazuju keep.
nani92 píše:
pát 28. úno 2025 09:18
Heny píše:
čtv 27. úno 2025 16:22
week to week Demka
Ullmarka mám polovicu sezony na IR+, kvôli nemu musím mať 4 G, takže mi nevadí urobiť takýto risk
Ano, přesně tohle hraje taky roli. Vyjeďte si seznam Ullmarkových zranění za poslední roky. Taky ne zrovna krátký seznam. Proto jsem bral dva gólmany a s ním i mladšího a relativně stálého Erssona. IP jednička za IP jedničku, v off season jejich hodnota nemusí být moc rozdílná, jen teď nani se 3 gólmany a nehrající o nich bude mít chvíli dead body. Což já můžu mít kdykoli taky.
Revovu tyč na Ullmarka. Víc k tomu asi nemám co. Jsem smutný, že se k nám nepřidal nikdo další a výměna již prošla. :-(
TRADE ALERT

Nick Schmaltz + Round 21 :arrow: Preshow Destroyers
Jonathan Huberdeau + Round 19 :arrow: Denver Blizzard
TRADE ALERT

Kiefer Sherwood + Round 20 :arrow: New Mexico Warriors
Round 18 :arrow: Denver Blizzard
Trade alert:

17th round :arrow: Denver Blizzard
T. Sanheim + 19th round :arrow: Alaska Wolves
TRADE ALERT

Thomas Chabot + Boone Jenner + Round 21 :arrow: Halifax Royals
Round 15 :arrow: NoBa Witchers
[/quote]
TRADE ALERT
Mark Stone + Round 23 :arrow: Halifax Royals
Round 16 :arrow: Colorado Dragons
Dohromady 75 bodu a 26 PPP jen za 7th??

Doufam, ze k tomu jdou jeste prospecti/sloty, jinak tu dosud neprobehl skandalnejsi pokus o ojebavku...
Ziba comeback!

Silesia Ice Miners :arrow: Mika Zibanejad + Aaron Ekblad + 22. kolo 2025 + 19. kolo 2026

Colorado Dragons :arrow: 19. kolo 2025 + 15. kolo 2026
fantomas píše:
stř 05. bře 2025 11:37
jen za 7th??
Stačilo minutku počkat. Navíc je doplňující informace i přímo v yahoo v poznámce.
Poznamku Yahoo my nevidime, aspon ja ne na mobilu.

Ale s 3rd navic dejme tomu...
Mě by spíše upřímně zajímalo, proč se zde doslova do několika málo minut od potvrzení výměny - od Tebe objevil hned takovýto příspěvek s odkazem na možný o*eb. Není to první trejd, kde se něco musí doplňovat, proto se to tu píše. A ne vždy je to tak rychle. Trochu mě to zaráží. Navíc se skórováním.

Udělal jsem někde chybu? Existuje nějaký problém?
Psal sem, že doufám, že s tim de něco dalšího... to se potvrdilo... takže žádnej problém.

Maximálně bych poradil to v takových případech nejprv napsat sem, a až pak zadat do Yahoo, aby se něčemu takovýmu předešlo, ale chyba per se to samozřejmě neni.
TRADE ALERT

Dylan Holloway + Round 19 :arrow: New Mexico Warriors
Round 16 :arrow: Colorado Dragons
1437 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS