J.Trouba + 22.Round

16.Round

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.
Big Bad Bruins19.kolo
New Mexico WarriorsTom Wilson + 23.kolo
k diskusii v chate
ak by som to riesil v ramci PO boja a uspechu v nom, nepredaval by som nikoho...dani hraci uz boli v ponuke nejaky ten tyzden a ozvali sa dokopy traja GM´s....s ktorym som vsetky trejdy nejakym spôsobom uzavrel a nechcel cakat na nejaky posledny tdl tyzden, kto sa este ozve, neozve, kedze ten svoj tim potrebujem uz do konca rocnika nejako upratat, skonsolidovat...a by bolo na stole viacero ponuk, moznosti na danych hracov, dalo by sa vyjednavat, no ak sa do tejto chvile neozval nik iny, na co, koho budem cakat....navyse, uz som nemal k dispozicii take 20,21,22 kolo, tak nebol velky priestor na manevrovanie a v ramci buduceho rocnika, kde chcem ten rebuild uzavriet, sa mi rata kazdy pick navyse, ktory tak ci tak vyuzijem v ramci dalsieho "obchodovania", that´s all, netreba za tym hladat ziadat ziadnu senzaciu, ci nejaku podporu toho ktoreho GM (streetman to da aj s "jednym okom":)) riesim v prvom rade svoje zaujmy, potreby a ako vravim, kazdy pick mi pre buduci rocnik bodne, takze za mna v tejto chvili lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche
Ja napríklad mám v pláne nakupovať až vtedy. Nevidím úplne zmysel vyhádzať sa s pickov mesiac pred TDL, keď sa ešte hráči môžu zraniť. Pár dní dozadu som sa z 1 IR dostal na 6 IR. Navyše nás čaká 2 týždňová pauza, kde naopak dúfam v návrat hráčov z IR, takže ešte úplne neviem, čo budem potrebovať doplniť. Ty ale logicky na zranenie hráča čakať nechceš, ak ho chceš predať.