Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

petrik píše:
úte 07. led 2025 13:53
dost mozne ze Witchers si tym jednym debaklom od Hedgehogs odpalili realnu sancu na PO...
Robím všetko preto, aby tie body teraz Witchers dobehli so mnou. :-D Celkovo to u mňa vyzerá na menšiu(?) krízu. :nervozny:
TRADE ALERT :!:
J.Trouba + 22.Round :arrow: Preshow Destroyers
16.Round :arrow: Chugwater Chokers
A ještě jeden...

:!: TRADE ALERT :!:
Dylan Strome + 21st rounder :arrow: Preshow Destroyers
14th Round :arrow: Chugwater Chokers
TRADE ALERT :!:
Brock Boeser + 15 Round :arrow: Big Bad Bruins
Mikael Granlund + 20 Round :arrow: Preshow Destroyers
5 kol pred koncom zrejme predposledny update tabulkoveho vyvoja:

Obrázek

Obrázek

Vpredu sa nam relativne zastabilizovala top6 a aktualne sa zda ze zostal uz len jeden team s realnou sancou na tom nieco zmenit. Cepiho BBB v poslednych 4 tyzdnoch zapisali 3 vyhry, z toho dve proti prvym 2 timom tabulky a vytrvalo sa drzia na dohlad postupovych priecok. Najma vdaka ich dobrej forme maju dnes VSETKY timy top6 mensi naskok na hranicu postupu do PO ako pred 2 tyzdnami.

Silesia Ice Miners tuto sezonu strieda dobre a zle serie. Zacali s 5W, potom prisli 4L, potom opat 4W a aktualne opat 3L po ktorych sa opat ocitli uplne na hrane postupu do PO. Toto veru nie je sezona na ake sme v ich podani zvyknuti.

V spodnej polovici tabulky sa zda byt od 8. miesta nizsie o vsetkom rozhodnute, strata Witchers na PO je 20b, za posledne 3 tyzdne ju znizili iba o 3b a nic nenasvedcuje tomu ze by v poslednych 5 tyzdnoch este mohli realne zamiesat postupove karty. Strata ostatnych timov je uz priepastna a nic na tom nemeni ani obcasny uspesny vysledok ktory sa im podari.

Vsetky tieto timy vratane o PO bojujucich Bruins avizovali ochotu vymenit pred TD svojich lepsich hracov za draft picky, takze sa zda ze tuto sezonu by sme mohli mat “buyers market“ kde ponuka kvalitnych hracov bude prevysovat dopyt po nich, co by teoreticky mohlo znizit ich cenu...

Ako prvi sa do nakupovania vrhli Preshow Destroyers ktori uz za posily stihli utratit 2., 3. aj 4. kolo draftu cim nenechali nikoho na pochybach ze tuto sezonu idu all-in na titul. Uvidime ako na to zareaguju ostatne PO timy :petrik:
Trade alert

18. kolo + Mikkola :arrow: NoBa Witchers
23.kolo+ Mcnabb :arrow: New Mexico Warriors
Depth is must.

Silesia Ice Miners :arrow: Nazem Kadri + Bryan Rust + 21. kolo + 22. kolo

Big Bad Bruins :arrow: 17. kolo (from Halifax Royals) + 18. kolo
Trade alert:

O. Power + J. DeBrusk + 15th round :arrow: Denver Blizzard
C. Parayko + J. Staal + 23rd round :arrow: Alaska Wolves
Prospect blockbuster...

Luke Hughes (prospect) :arrow: NoBa Witchers
Carter Yakemchuk (prospect), Timo Meier :arrow: Chugwater Chokers

(v Yahoo zadáno pro formu s B. Schneiderem, kterej se rovná dropu - samotnýho Meiera by to nevzalo)
:ref:
Big Bad Bruins :arrow: Jiri Kulich + 20.kolo (from Silesia Ice Miners)

Chugwater Chokers :arrow: 17. kolo (from Halifax Royals)
TRADE ALERT

Brad Marchand & 19th pick :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
Ryan Nugent-Hopkins & 16th pick :arrow: Chugwater Chokers
Stále ještě nekončíme...

Seth Jones, JJ Peterka, 18th rounder :arrow: New Mexico Warriors
Morgan Rielly, Alexis Lafreniere, 15th rounder :arrow: Chugwater Chokers
Big Bad Bruins :arrow: 16.kolo

Silesia Ice Miners :arrow: Pierre-Luc Dubois + Connor Murphy + 20.kolo
Big Bad Bruins :arrow: 19.kolo

New Mexico Warriors :arrow: Tom Wilson + 23.kolo

k diskusii v chate

ak by som to riesil v ramci PO boja a uspechu v nom, nepredaval by som nikoho...dani hraci uz boli v ponuke nejaky ten tyzden a ozvali sa dokopy traja GM´s....s ktorym som vsetky trejdy nejakym spôsobom uzavrel a nechcel cakat na nejaky posledny tdl tyzden, kto sa este ozve, neozve, kedze ten svoj tim potrebujem uz do konca rocnika nejako upratat, skonsolidovat...a by bolo na stole viacero ponuk, moznosti na danych hracov, dalo by sa vyjednavat, no ak sa do tejto chvile neozval nik iny, na co, koho budem cakat....navyse, uz som nemal k dispozicii take 20,21,22 kolo, tak nebol velky priestor na manevrovanie a v ramci buduceho rocnika, kde chcem ten rebuild uzavriet, sa mi rata kazdy pick navyse, ktory tak ci tak vyuzijem v ramci dalsieho "obchodovania", that´s all, netreba za tym hladat ziadat ziadnu senzaciu, ci nejaku podporu toho ktoreho GM (streetman to da aj s "jednym okom":)) riesim v prvom rade svoje zaujmy, potreby a ako vravim, kazdy pick mi pre buduci rocnik bodne, takze za mna v tejto chvili lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche
mam otazku, asi hlavne na fantomasa - ako je to s trejdami prospect slotov? ak nejaky trejdnem tak bude sa to brat tak ze cely buduci rocnik budem mat o slot menej a ten druhy tim o slot viac?

zopar takychto trejdov bolo ale priznam sa ze si to presne nepsmätam na podmienky tak pre istotu
mozno je to aj niekde v pravidlach ale pri mojom ultrarychlom looku som to nevidel
Anty píše:
stř 05. úno 2025 15:15
mam otazku, asi hlavne na fantomasa - ako je to s trejdami prospect slotov? ak nejaky trejdnem tak bude sa to brat tak ze cely buduci rocnik budem mat o slot menej a ten druhy tim o slot viac?
Ano, mozete sa dokonca dohodnut aj na dlhsie ako 1 sezonu
Pravidla pro trejdování Prospect Slotů:

- Prospect slot lze vyměnit pouze na dočasnou dobu, a to v maximální délce na 3 sezóny a minimálně na jednu celou sezónu. Tzn. pokud proběhne trejd v offseason, lze prospect slot vyměnit na 1, 2 nebo 3 následující sezóny. Pokud proběhne trejd v probíhající sezóně, lze prospect slot vyměnit na dobu dobíhající sezóny + následující ročník anebo na dobu dobíhající sezóny + dva následující ročníky. Po doběhnutí dohodnuté doby se slot automaticky vrací původnímu majiteli.

- Prospect slot lze vyměnit i s hráčem/prospektem, který jej momentálně obsazuje, ale není to podmínka. Tzn. že v probíhající sezóně můžu vyměnit prospect slot, ale hráče, který ten slot u mě obsazoval si můžu nechat, nicméně ztrácí status prospekta a musím ho zařadit do své sestavy (ve lhůtě do konce právě probíhajícího gameweeku), abych o něj nepřišel v FA.

- Pokud dejme tomu hráč získává prázdný prospect slot na pouhou jednu kompletní sezonu, nemusí ho nutně obsadit prospectem čerstvě taženým v nadcházejícím draftu; může si na něj přesunout i svého stávajícího, téměř dozrátého prospecta tak, aby ho pouhá roční „trvanlivost“ onoho vytrejdovaného slotu nemrzela.

- Jeden tým může současně v jednu chvíli držet maximální počet 5 prospect slotů (nepočítá se do tohoto počtu slot Prospect+).

- Žádný tým nesmí vyměnit všechny své prospect sloty, týmu vždy musí zůstat alespoň jeden prospect slot (nepočítá se do tohoto počtu slot Prospect+).

- Slot Prospect+ je neobchodovatelný.

- V případě, kdy tým drží Prospect slot jiného týmu, získává tím automaticky také volbu v Prospekt draftu. V tom je pak volba na tento slot zařazena až na úplný konec draftu, vznikne tedy tzv. nadstavbové kolo draftu, nebo chcete-li 4. kolo, ve kterém budou táhnout pouze majitelé cizích prospect slotů. Pořadí tohoto kola bude dle stejného principu, dle kterého se volí pořadí v prospekt draftu. Určující pro to pořadí bude postavení současného majitele prospect slotu, ne původního.
cepi píše:
stř 05. úno 2025 14:34
ktorym som vsetky trejdy nejakym spôsobom uzavrel a nechcel cakat na nejaky posledny tdl tyzden
Ja napríklad mám v pláne nakupovať až vtedy. Nevidím úplne zmysel vyhádzať sa s pickov mesiac pred TDL, keď sa ešte hráči môžu zraniť. Pár dní dozadu som sa z 1 IR dostal na 6 IR. Navyše nás čaká 2 týždňová pauza, kde naopak dúfam v návrat hráčov z IR, takže ešte úplne neviem, čo budem potrebovať doplniť. Ty ale logicky na zranenie hráča čakať nechceš, ak ho chceš predať. :lol2:

Ale som prekvapený, že si neskúšal vyhnať cenu vyššie a nekontaktoval si ostatných GM. Ja som sa vždy snažil dostať čo najviac a aktívne kontaktoval zvyšok PO manažérov, najmä, ak bol o hráča veľký záujem. Nie vždy úspešne. :-D Pamätám si aj trejdy, kde som viac ako 20. kolo nedostal.

Nehovorím, že mám v pláne nejako výrazne preplácať, ale za jedného z hráčov by si určite dostal viac.

V každom prípade, mám v pláne pred PO doplniť tím aj ja. Takže pre predajcov - stále je možnosť dostať sa k nejakému picku. Aj keď, ak sa medzitým konkurencia z pickov vyhádže, znamená to, že nakúpim lacnejšie? :matika: Ak bude koho.
suhlas, najblizsie si to (mozno:) postrazim...ja som cakal, kto otvori predajny kôs ako prvy, potom uz necakal, nakolko väcsinou sa to rozoberie po tom otvoreni....jasne, u Wilsona mohol byt kludne vyssi pick, aj PLD o miesto vyssie (tu mal Heny na stole ponuku za 4 flek u ineho GM, tak som bral aj to 4), ale osobne som nikdy nekontaktoval GM´s, cakal, kto sa ozve a potom sa to uz pm_kovo riesilo....Wilsona , aj dalsich som spomenul v trejd topicu 2x, ale nenastalo ziadne boom, ak by bol nejaky extra zaujem, aspon taky otukavaci, tak by sa aspon kto co povypytoval, ci mi to ponahla atd.; v niektorych veciach nie som moc trpezlivy, stalo sa uz, ze som neraz pustil hracam ktoremu som nedal ani len sancu a chytil sa inde:D

ale ved nemam co banovat, som momentalne v PO 6tke (aj ked ehm no:) a v dalsom rocniku mam po dva vybery v 3,4,6,7.kole, nie zle (ak ich teda nevyobchodujem) + necakane Kulicha, ktory mi do timu vekovo zaklapne a poziciu C som skôr ci neskôr potreboval doplnit (na fw vyzera slubne), tak aj to si môzem odskrtnut
naozaj tristny boj o PO 4.-9. timov, vsetci dostavaju naklep :D
ja prehravam 6:11 a to som na tom najlepsie :D
Anty píše:
pát 07. úno 2025 08:18
naozaj tristny boj o PO 4.-9. timov, vsetci dostavaju naklep
ani nehovor... 13b po stvrtku, to sa casto nevidi :slap:
TRADE ALERT

Preshow Destroyers :arrow: Erik Karlsson + 22 Round
NoBa Witchers :arrow: Mason Marchment + 18 Round + Prospect slot na rok 2025/2026
zobral som Granlunda do timu kvoli FW, oni ho vymenili a v Dallase na buly nechodi..

to je vyborne, na slaktrafenie
3 kola pred koncom posledny update tabulkoveho vyvoja, ale na nejake obsirnjsie obkecy nemam po prave skoncenom tyzdni chut...

Obrázek

Obrázek

po skonceni ZC dam este zaverecnu bodku so skompletovanymi tabulkami
Zapasov nam ubuda, tak by bolo fajn sa pozriet na rozpis vsetkych, ktori su este v boji o PO. Zaroven si dal petrik volno od analyz :D Dakujeme za pravidelne grafy :klobuk:

Aktualne to vyzera tak, ze z tejto stvorice si jeden vytiahne cierneho Petra.
Alaska Wolves 315B
Preshow Destroyers (5.) Yzerman's Red Army (11.) Big Bad Bruins (6.)

Preshow Destroyers 314B
Alaska Wolves (4.) Silesia Ice Miners™ (7.) Hogsmeade Hedgehogs (3.)

Big Bad Bruins 311B
Chugwater Chokers (8.) Colorado Dragons (12.) Alaska Wolves (4.)

Silesia Ice Miners™ 302B
Halifax Royals (2.) Preshow Destroyers (5.) Yzerman's Red Army (11.)

Najhorsie som na tom samozrejme ja :D dvakrat po sebe ma caka priamy konkurent. A sezonu zakoncim s top3timom.
Druhy najtazsi rozpis ma heny, tesne nasleduje petrik.
Cepi by mal mat papierovo najjednoduchsiu cestu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkovo najtazsi zaver caka Hogsmeade Hedgehogs. Tazsi rozpis uz takmer neexistuje :D mal by vsak mat uz dostatatocny naskok. Do karat mu hraje ze timy pod nim si to rozdavaju medzi sebou. Aj ked clovek nikdy nevie..

Hogsmeade Hedgehogs 328B
New Mexico Warriors (1.) Halifax Royals (2.) Preshow Destroyers (5.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Este tu mame jednu skupinu timov, ktora moze byt zapojena v boji o PO. Su v opacnej situacie ako Tomasinho. Museli by slapat naplno v zavere sezone a zaroven az (minimalne) 2 timy pred nimi by museli zaver nezvladnut. Je tu spomedzi tejto trojky niekto kto ma lahky trojzapas?

Chugwater Chokers 288B
Big Bad Bruins (6.) NoBa Witchers (9.) Denver Blizzard (10.)

NoBa Witchers 287B
Denver Blizzard (10.) Chugwater Chokers (8.) Colorado Dragons (12.)

Denver Blizzard 285B
NoBa Witchers (9.) New Mexico Warriors (1.) Chugwater Chokers (8.)

Jednoznacne ano! Dunim uz lahsi rozpis (skoro) mat nemoze. V minulosti uz dokazal vyhrat celu ligu aj v sezone ked siel do PO ako totalny outsider. Dokaze spravit legendarny run aj v zavere zakladnej casti?
Prve dva a posledne dva timy uz maju prilis velky naskok/stratu, aby malo zmysel ich nejako analyzovat.
1401 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO