Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TRADE BLOCK

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

:!: Přidávám na trade block i Johna Gibsona, klidně i jen za vyšší pick. :!:
Update
Za picky k dispozici J. Carlson a Buchnevich, případně pokud by někdo chtěl i Vilardi, Skinner, Ekholm..
za mna stále platí, že som ochotný vymeniť niekoho z mojich TOP obrancov za TOP útočníka, prípadne aj mojich spoľahlivých rentalov ako Burns, Skjei, či OEL.

Mám aj k dispozícii 4 brankárske jednotky: Binnington, Husso, Ullmark, Lindgren
Já do budoucna sháním nějakého top prospekta na C, klidně za D now (Theodore) nebo future D (Jiříček), případně za křídla z rosteru vyjma Svechnikova. Plus samozřejmě ve hře nějaké ty picky/slot.

Kdyby někoho něco napadlo, pište.
nech neni nuda tychto par dni tak aktualizujem trade block:

Kris Letang :arrow: za 1.kolo
Trevor Zegras :arrow: za 1.kolo
Mark Stone :arrow: za 3.kolo
Jamie Benn :arrow: za 4.kolo
Darnell Nurse :arrow: za 5.kolo
Radko Gudas :arrow: za 6.kolo
Pavel Zacha :arrow: za 6.kolo

ak dostanem na niekoho 2 a viac ponuk lepsia vyhrava :D

Viem si este prestavit aj balik dvaja moji hraci z vyssie menovanych za jedneho tvojho
ozvite sa a nieco vymyslime :)
Do pripadneho trejdu vieme zakomponovoat aj moj volny prospect slot
Chtěl bych se posunout výše v 1. kole prospect draftu. Byl by někdo ochotný se o tom pobavit?

Jinak je ve výprodeji Vince Dunn. Za 4. kolo (nebo dle domluvy). Za podobnou cenu je k dispozici i Frederik Andersen.
Pripominam, že ak niekto hľadá centra, tak k dispozícii je napríklad Scheifele
Já už mám hotovo co se týče příchodů, za moment oznámím keepery. Kdyby ale někdo chtěl ještě něco ode mě, klidně prodám za nižší pick tyto tři (ostatní nemají žádnou cenu už)

Kadri
Seguin
Hertl
Kris Letang :arrow: za 2.kolo
Trevor Zegras :arrow: za 2.kolo
Mark Stone :arrow: za 4.kolo
Jamie Benn :arrow: za 5.kolo

Last minute
Quickfire sale Chokers:
Gibson za 2. kolo
Ersson, Peterka za 3. kolo
Montour za 4. kolo
Ekblad, Chychrun, Huberdeau za 5. kolo
Drouin, Toffoli za 6. kolo

Moje nejnižší kompenzace je 8. kolo, takže někteří vyloženě za hubičku!
Nechce niekto Devona Toewsa? Za nejaký pick. Určite opäť začne bodovať, keď sa vrátia IR spoluhráči. Zaručene. Nie je to marketing, aby som sa ho zbavil.

A možno by som vymenil aj nejaké krídlo. Vrátil sa Nichushkin a mám trochu pretlak.
A nechcel by niekto Toffoliho? Za pick alebo možno centra.
OK, nejvyšší čas do toho říznout...

Nabízim seřazeno dle hodnoty:
Dylan Strome - C
Troy Terry - C, RW
Brad Marchand - LW
Seth Jones - D
Jacob Trouba - D

Prioritou jsou picky, případně bustící mlaďasové... (v případě Stromea spíš obojí).
Potřebuju shake-up. Nevím, jak moc velký, ale určitě potřebuju nový impuls v bráně a klidně i na křídlech. Pokud by někoho něco napadlo, dejte vědět. Ale každopáně Sorokin i Skinner ve hře, zpět by ale musel jít gólman nějaký taky.
tomasinho píše:
ned 15. pro 2024 23:55
Potřebuju shake-up. Nevím, jak moc velký, ale určitě potřebuju nový impuls v bráně a klidně i na křídlech. Pokud by někoho něco napadlo, dejte vědět. Ale každopáně Sorokin i Skinner ve hře, zpět by ale musel jít gólman nějaký taky.
Skinner už je pryč, ve hře je klidně i Sorokin. Obranu moc měnit nechci, stejně jako centry, dokud nezjistím, jak moc velký bude bust McTavish a jak dlouho bude náš coaching brzdit Carlssona.

Ve hře ale klidně Barbashev, Marchessault, z keeperů při velmi lákavé nabídce i jiná křídla.
OK, now for real...

Nabízim seřazeno dle hodnoty, s indikativní protihodnotou:
(Obecně mě moc nezajímají hráči, max. mladší FW nebo GK s keeper potenciálem...)

Jasný keeper: Nikolaj Ehlers (LW/RW) - 1st rounder + prospect slot
11./12. keeper: Brad Marchand (LW), Dylan Strome (C) - nižší 1st / vyšší 2nd / prospect slot
Hraniční keeper: Troy Terry (C/RW), Seth Jones (D) - nižší 2nd / vyšší 3rd
Čistá deadline výpomoc: Jacob Trouba, Devon Toews (D) - 4th rounder

Klidně to můžete rovnou sypat do Yahoo, pokud není o čem jednat...
Az take zazraky sa nedeju, takze tento rok som seller.

Za rozumne picky ponukam:
Bangerov do obrany: Mcnabb, roy, pripadne sa da sledovat top hitter Lauzon(week to week-update z minuleho tyzdna, yahoo zaver sezony a PO stiha)
Vsestrannejsi bek: Chabot

Do utoku: mam len T. Moorea co nema top sezonu, ale min rok patril k top rentalom, mozno sa do toho po zraneni dostane-lacno. Pripadne niekomu moze takticky pomoct trojpost na buly Compher.
Taktiez zraneny Jenner, na PO luxusny hrac, ale tam su spravy ze asi az marec, ak vobec a to je fakt na dlhe lakte, aj ked postavenie busu moze urychlit jeho navrat.

Do brany mam elvisa, keby niekto chcel poistit branu. stats nic moc, ale nepokazi ich, zbiera winy a tie 2 starty za tyzden vzdy da.

Inak som ochotny vymenit aj vacsie mena. V hokejovom trejde, pripadne za viac pickov, alebo vyuzitelny prospect, alebo mlady hrac s potencialom na hranicny keep co si contender nemoze dovolit keepovat, post za iny post, kombinacia cohokolvek. Kazda ponuka napad navrh su vitane.

Hraci na trejd: center Hintz
Kridla: Panarin, Meier
Z bekov Karlsson

Tak ak nahodou, som ,,povolny,, na akukolvek zmenu trejd, zisk draftov, potencialu.

Ps.: nevymenitelni su len: hischier, suzuki, shestorkin, kempe.
uz ked sa to tu rozbehlo, nezahalam ani ja:)
sezona nad ocakavanie, PO stale hratelne, no kedze este potrebujem pre buducu draft sezonu co to dosperkovat v ramci rebuildu, bude sa hodit kazdy pick k dobru
mena ako Kadri, Dubois (ten s ? ci ho nekeepnem) Wilson, Granlund, Rust, do obrany Fehervary, Larsson, Miller, blk Cole ci Murphy (momentalne IR, ale nemalo by to byt nic dlhodobeho) by mohli niekomu bodnut, ziadne prehnane picky, vsetko o dohode v ramci pm
VÝPRODEJ:

Parayko
J. Carlson
Hanifin

Zuccarello
Schmaltz
J. Staal
Sherwood
Fiala
Kdyby měl někdo zájem o Riellyho, tak je k dispozici.
Niekoľko drevakov sa nájde aj u mňa, druha vec, či by ich niekto chcel:
Zibanejad
Kane
R. Andersson
Burns
Forsling
Ekblad
traja hraci uz opustili medvedi brloh, tak nech sa im dari v novych timoch a bojoch o pohar....nejake tie omrvinky este zostali, taky Wilson by mohol byt zaujimavym artiklom a v ramci obrany, posilnenia second stats by sa tiez este nieco naslo, Murphy, Fehervary
v D pripade by sli vymenou tie posledne picky
Přidám i já něco k výměně. Pokud by někdo chtěl rentala za pick nebo třeba jen prohodit a pomohli bychom si s needs, mám k dispozici útočníky především.

Marchessault
Barbashev
Nugent-Hopkins
Cuylle
Případně i Bennett

V obraně moc nevím, maximálně Nurse nebo Chiarot.
V ponuke na trade ako rentals stale beci ako:

Karlsson ( co najvyssi draft, prospect slot+draft, 2 vyssie drafty)

Roy (18.kolo)

Chabot (akykolvek posun na drafte)

Popripade na centra Pinto, ktory sa rozohral v druhej polovici sezony. ak by niekto chcel vylepsit poziciu 4 centra, ci vykryt zranenie, za stredny pick.
Trejdem JTM se Laf stal postradatelný, takže kdyby o něj měl někdo zájem, tak klidně napište. Současně, kdyby měl někdo zájem o Kenta Johnsona směrem ke keepu na další sezonu, tak se klidně ozvěte taky. Za někoho produktivního na playoff nebo pick může být k dispozici..
231 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE