Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alaska Wolves

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Obrázek

Glass half-full?

Bolo jasne ze tie vysoko nastavene latky z predchadzajucich tyzdnov bude tazke opakovat pravidelne. V zapase proti nadupanym ale zraneniami oslabenym Warriors sme predviedli podstatne horsi vykon ako predtym proti Dragons ci Chokers – menej golov, asistencii, PPP, GWG, SOG, v branke viac L, GA, horsia sv%... napriek tomu k vitazstvu nechybalo vela, ale takisto aj k prehre. Vysledna remiza je IMO fair a musime s nou byt spokojni.

V branke sa mi vyplatil bold move s addom Mrazeka – zapisal prekvapive 2W a 91,6%sv. od FA pickupu tazko ziadat viac. A ked k tomu Vladar pridal necakany SO proti devils, tak aj napriek strasidelnym 5L, 27GA a iba 88,8% sv sa brankarske stats podarilo tesne vyhrat 3:2

Ofenzivne stats tento tyzden potiahli Connor a Necas, obaja s bilanciou 3g+6a. za normalnych okolnosti su to rozdielove vykony ktore by mali preklopit vysledok na nasu stranu, tentoraz ale iba kompenzovali sterilne vykony inych ofenzivnych lidrov – Rantanen, Pettersson a Bratt mali spolu iba 0g+2a. skvostny moment nastal najma v sobotu, kedy cely tim dokopy dal neuveritelnych 0g+1a :slap: nastastie sa tym inspirovali aj Warriors a v nedelu Matthews, Kaprizov a spol zapisali dokopy 1g+1a. aj vdaka tomu sme nakoniec primarne stats vyhrali 2:1.
sekundarne sme si ferovo podelili 2:2, tam to nebola ziadna velka drama. No a haluzne nam tentoraz nevysli, v +/- sme boli od zaciatku tyzdna pozadu, o 1 sme prehrali aj GWG a SHP sa nepodaril ziadny. Cize haluzne stats 0:2, celkovo hracske stats 4:5 a zapas teda spravodlivo remizovy 7:7. tak ako sme pri troche stastia mohli tesne vyhrat, mohli sme rovnako lahko aj prehrat.

V tabulke sme udrzali 1. flek, ale nas najblizsi super Silesia ice Miners sa priblizil na 9 bodov. Naskok na prvy tim pod ciarou postupu do PO sme ale zvysili uz na 35b :thumbsup:

Star of the week:
Samozrejme uz spominani Connor a Necas s 3g+6a, udrzali moju ofenzivu konkurencieschopnu. Honorable mention pre Maria Ferrara za 15hitov a 11blokov – stiahol som ho z FA a vypytal si aj dlhodobejsie miesto v time

Up next:
Dalsi slager kola, suboj prveho s druhym proti Silesia Ice Miners. Tazsieho supera v tejto lige asi niet, v prave skoncenom tyzdni by nas boli byvali hladko porazili, ale bez boja sa urcite nevzdame a pokusime sa ten priebezne prvy flek v tabulke ubranit :box:
Obrázek

Lucky loss

Clovek moze byt spokojny aj po prehre. Ja po tejto urcite som. Najma preto ze v podstate od pondelku som dostaval na budku, priebezne stavy boli 4:11, 3:12 a podobne a zmieroval som sa v duchu s riadnou kefou... az prisla sobota a z 3:12 bolo zrazu vynikajucich 7:8 :sok: v nedelu si este Heny uchmatol po sobote remizove PPP a ja som mrazekov win (takmer SO) nechal “takticky“ na benchi, takze konecny vysledok je nakoniec 7:9 – ale oproti tym strasidelnym 3:12 je to takmer ako vyhra. Takze beriem :yes:

Suboj cednikov heny odstartoval hned v pondelok shutoutom Kuempera. Moje lamy striedali lepsie starty s horsimi, 2x prehrali v PP resp. na najazdy, bol to tazky priemer a zdalo sa ze Heny si v branke dokraca k pohodlnej vyhre min. 4:1, prip. 5:1... az prisla sobota, kedy Heny nechal W Wolla na benchi, Kuemper ktoreho mal v zostave nechytal a Lankinen v 3. tretine proti oilers totalne vybuchol, cim sa v moj prospech otocila zdanlivo stratena kategoria sv%... ja som mal v nedelu dilemu ci nasadit mrazeka – priebezny stav bol 2:3, v pripade W by som mohol vyrovnat na 2:2 (pri SO by som G stats vyhral 2:1), ale na druhej strane pri prehre a sv% menej ako 89 som mohol klesnut naspat na 1:5... hawks hrali proti wild, netrufol som si na to. Nakoniec mrazekovi k tomu SO chybali nejake 4 minuty... to by ma asi drblo :slap:

Hraci v poli podali zase vyrazne horsi vykon ako pred tyzdnom. Druhy tyzden po sebe – stava sa z toho nebezpecny trend ktory treba zastavit. Nastastie super sa tomu aspon ciastocne prisposobil... hlavne v primarnych stats to nebolo hodne suboja prveho timu s druhym. 36 vs 32b je strasna bieda. A to ma este zachranila spominana sobota s 5g+10a, inak by bolo este horsie. Vdaka tej sobote som v primarnych stats uhral aspon remizu 2:2. sekundarne boli jasne, tam boli ice miners v uplne inej lige. Jedinou vynimkou boli bloky, ktore som si postrazil a tesne vyhral. Takze sekundarne stats 1:3. No a o haluznych stats tiez rozhodla sobota – Heny zapisal jediny SHP matchupu, moje lamy kontrovali 7 plusovymi bodmi a rozhodujucim GWG Rantanena proti Canes... takze haluzne 2:1 pre mna, hracske celkovo 5:6 a zapas 7:9.

V tabulke sme udrzali 1. flek, aj ked naskok pred Miners sa zmensil na 5b a pred prvym timom pod ciarou postupu z 35 na 29b. co je stale fajn. Tabulka sa nam ale zaujimavo selektuje – vpredu sa vytvara skupina 5 timov ktore si zacinaju budovat seriozny naskok. Rozdiel medzi 5. a 6. timom je aktualne 17b naskok co je po 5 kolach celkom dost... potom su 3 timy ktore sa aktualne biju o posledny postupovy flek – hedgehogs, witchers a bruins su momentalne v rozpati 9b. no a na chvoste sa tiez oddeluje skupinka 4 timov ktore ak sa rychlo nespamataju tak mozu mat s bojom o PO velmi vazny problem – na PO stracaju uz minimalne 20b (red army z posledneho miesta dokonca uz 31)

Star of the week:
Najproduktivnejsim hracom bol Jasper Bratt s bilanciou 3g+3a a 17 SOG. Potesili aj Rantanen (4g+1a, 2 GWG), Necas drzi dobru formu (2g+3a), konecne sa zacina preberat aj Pettersson (sice len 2g+1a, ale lepsie ako doteraz) a v obrane sa celkom darilo Hamiltonovi (0g+5a, 15 SOG). Naopak bodovo naprazdno tentoraz vysiel Connor, ktory sa asi vystrielal minuly tyzden

Up next:
Hogsmeade Hedgehogs
– aktualne 6. tim ligy ma za sebou solidny tyzden (W 10:3 s Coloradom Dragons) po ktorom je prvykrat v tejto sezone na PO fleku. vykon ako tento tyzden na nich asi stacit nebude, snad sa tie moje lamy spamataju a najdu stratenu formu :box:
Obrázek

No man-games no problem

Tazky zapas. Hlavne kvoli velkemu nepomeru clovekozapasov pri hracoch v poli, ked mali Hedgehogs stastie na rozpis NHL a aj v tie “slabe“ dni s mensim poctom NHL zapasov (pondelok/streda/piatok/nedela) mohli nasadit podstatne vyssi pocet borcov ako my... vo vysledku mali pri hracoch v poli o 13 clovekozapasov viac a to uz je rozdiel ktory sa musi prejavit... ale popasovali sme sa s tym a nakoniec to skoncilo happyendom

Vzhladom na situaciu s hracmi v poli boli megadolezite vykony brankarov – a ti moji si nastastie aspon ciastocne pospominali na vynikajuci uvod sezony a zabrali. Oettinger 3W po kvalitnych vykonoch, Wolf dokonca SO a kedze Hedgehogs mali za cely tyzden iba 4 nie prilis presvedcive starty, stacilo to na pohodlnu vyhru v G stats 5:1 ktora bola zakladom uspechu celeho matchupu.

Hraci v poli statocne bojovali svoj uphill battle a obstali so ctou. Primarne stats boli velmi vyrovnane, pred nedelou sme mali o gol viac, o acko menej, P aj PPP boli narovnako... a v nedelu to mali zachranit moji 6 statocni proti tomasinhovym 10 :nervozny: nastastie to dali na pana hlavne vdaka necasovym 2+2, vdaka comu z remizy 1:1 v primarnych stats urobili moju vyhru 2:0. v sekundarnych sa ten nepomer clovekozapasov prejavil najviac, tam som v druhej polke tyzdna bojoval uz iba o bloky ktore sa mi v nedelu tiez podarilo tesne ubranit. Takze sekundarne stats 1:3. no a z haluznych sa nam po case opat podarili hned 2 SHP, ale GWG aj +/- brali superi. Takze hracske stats celkovo tesna prehra 4:5, ale v zapase vyhra 9:6 s ktorou som pochopitelne spokojny

Nestacila vsak na udrzanie prveho miesta v tabulke, z ktoreho nas po 4 tyzdnoch o skore zosadil nas najblizsi super Halifax Royals. ktory rozbil trapiacich sa Colorado Dragons 13:3. Sanca na navrat na prvy flek teda bude hned v tom dalsom tyzdni

Star of the week:
Tu musí byť Martin Nečas ktoy zatial v tejto sezone ide ako pila. (a to som vahal ci keepovat jeho alebo vatrana :panika: ) V tomto tyzdni 3g+4a a hlavne tie nedelne 2g+2a boli doslova darom z neba. Honorable mention pre Oettingera a Wolfa ktori ziskali rozdielove body v branke.

Up next:
Dalsi slager kola prveho s druhym proti Halifaxu Royals. V tomto tyzdni by zo vzajomneho zapasu bola remiza 7:7, takze vsetko nasvedcuje tomu ze nas caka dalsi “nail-bitter“ :box:
Tak nejenom štěstí na rozpis, ale dost jsem si pomohl i addy na ty liché dny. Ale sere mě to, před nedělí jsem byl optimista, čekal jsem obrat v některých stats, převaha byla. A pak přijde Nečas a spláchne naděje do hajzlu. Škoda no, brána nehratelná, v poli to měli ale moji lépe využít.
petrik píše:
pon 18. lis 2024 10:49
Up next:
Dalsi slager kola prveho s druhym proti Halifaxu Royals. V tomto tyzdni by zo vzajomneho zapasu bola remiza 7:7, takze vsetko nasvedcuje tomu ze nas caka dalsi “nail-bitter“ :box:
Čakám, že to nedopadne úplne dobre. :-D Brankári majú zlý rozpis, budem rád, ak dám štarty. Na nejaké taktizovanie nebude priestor. Jedine zobrať nejakú random dvojku. :hmm:
Nie som si úplne istý, nakoľko je môj tím naozaj silný. Zatiaľ som mal súperov z dolnej polovice tabuľky, ak nerátam NoBa Witchers, s ktorými som práve prehral.
Lukas33 píše:
pon 18. lis 2024 18:38
Nie som si úplne istý, nakoľko je môj tím naozaj silný.
No tak to sme dvaja :lol2:
Ale co som prebehol team stats tak vo vacsine si bol vysoko a nahoda to po 6 tyzdnoch uz asi nebude...
Celkom sa na tento tyzden tesim, mohla by to byt pekna bitka :box:
Obrázek

Return to top in dominant fashion

Ak som pred dvomi tyzdnami pisal ze som spokojny s tesnou prehrou o 2 body, tak dnes musim napisat ze so 4-bodovou vyhrou s Halifaxom spokojny byt nemozem. Niekto mozno povie ze by mi nezaskodilo viacej skromnosti, ale po takom dominantnom tyzdni ked by som kazdeho ineho supera v lige porazil minimalne o 6-7 bodov sa mi jednoducho vyhra “iba“ o 4 body trochu mali...

Dovod preco je ta vyhra taka “chudobna“ je poriadna davka smoly v branke. Ako casto sa stane ze s bilanciou 4W-0L a 93,2%sv prehrate G stats 1:3? :scare: kazdeho ineho supera by som bol v branke porazil, jedine cednici Royals nielenze drzali krok, ale boli este o kusocek lepsi... rozhodol o tom sobotny vzajomny suboj Mrazek vs. Kolosov, kde to dlho vyzeralo slubne, mozno dokonca aj na Mrazkov SO, ale v poslednych 12 minutach dostal 2 goly, v predlzeni treti a bolo vymalovane...

Hraci v poli si hrali vlastnu ligu. Opat boli o parnik najproduktivnejsi v lige (46b – druhy najproduktivnejsi tim mal 38). aj ked prvu polku tyzdna to bolo v primarnych stats vyrovnane, v piatok a sobotu prisiel uragan v podobe 23b (9g+14a, 8 PPP) co bolo za 2 dni viac ako mali niektore timy za cely tyzden... Royals na to pochopitelne nemali odpoved a primarne stats teda 4:0 pre nas. Sekundarne boli od zaciatku tyzdna jasne podelene – SOGy a HITy pre Royals, FW a BLK pre nas. Bez dramy 2:2. a v haluznych sme s prehladom dali +/- aj GWG, SHP sa nezadaril nikomu, takze 2:0 pre nas, co znamena ze hracske stats celkovo 8:2.

velmi podobne by to vyzeralo proti akemukolvek inemu superovi v lige, len s tym rozdielom ze by sa k tomu pridala aj vyhra v branke... napr. Hedgehogs (druhy najproduktivnejsi tim ligy tohto tyzdna, ktory zaroven zaznamenal najvyssie vitazstvo 10:5) by sme boli rozbili 12:3, New Mexiko Warriors, ktori mali treti najlepsi tyzden v G stats vramci ligy, by sme boli porazili 11:4 a nasho najblizsieho supera Preshow Destroyers by sme boli sfukli rovnako ako Hedgehogs 12:3. hrali sme vsak proti Halifaxu a tych sme dokazali porazit “iba“ 9:5... that´s yahoo. Cenou utechy je navrat na prve miesto tabulky s 8 bodovym naskokom prave na nasho posledneho supera ktory napriek prehre udrzal aspon druhy flek.

Star of the week:
Tento tyzden to bol total team effort, nadstandard predviedlo vela hracov. Vycnievali Rantanen (2g+5a) a v branke Wolf (2W, 3GA, 94,8%sv)

Up next:
Piaty tyzden po sebe super z hornej polovice tabulky – Preshow Destroyers, ktori od posledneho tyzdna urcite ocakavali viac ako tesnu prehru s trapacimi sa Colorado Dragons a zrejme si budu chciet proti nam napravit chut :box:
Obrázek

Credit where credit is due

V 8. tyzdni prisiel prvy vyrazny blunder sezony. Kombinacia podpriemerneho tyzdna nasich cednikov a nadpriemerneho vykonu superovych hracov v poli uplne stacila na to aby z toho vo vysledku bol nepekny debakel. A korunu som tomu nasadil ja ked som v nedelu nestihol skory zaciatok zapasu DET-VAN kvoli comu zostali na benchi 3 hraci Nucks (3g+4a, 4PPP, GWG) co konecny vysledok este o 2 body zhorsilo :slap:

Brankari v tomto tyzdni dodali kvantitu, ale kvalitu teda urcite nie. Mali sme spolu az 9 G startov, ale z nich hrozostrasnych 3W, 5L, 32 GA a 88,9%sv. pochopitelne teda vyhrali iba kategoriu SV a s odretymi usami v nedelu v priamom suboji Oettinger vs. Hellebuyck Jake uchmatol rozdielovy W. superi s prehladom brali vsetky ostatne stats vratane SO, takze G stats celkovo 2:4.

Hracom v poli prakticky ani nemam velmi co vytknut. Ak by som pripocital aj to co som v nedelu babracky nechal na benchi tak mali velmi solidny / nadpriemerny tyzden (opat by z toho bolo vyse 50b). Problem bol v tom ze superovi borci sa hecli k este o kus lepsiemu vykonu a doslova nas zvalcovali... klobuk dole a gratulacia, myslim ze podobne by boli tento tyzden zvalcovali vacsinu superov v lige. U mna to bolo nakoniec v hracskych stats 1:8, nebyt toho nedelneho brainfartu mohlo to byt “iba“ 2:7... celkovy vysledok 3:12 bude dufam dobrou fackou aby sme nezaspali na vavrinoch

V tabulke po takej nadielke samozrejme uz nie sme prvi. Tesne sme ale zostali aspon na 2. mieste. Celo tabulky sa utesene vyrovnalo, medzi prvym a stvrtym timom je aktualne iba 6b rozdiel :thumbsup: v nepresvedcivych vykonoch pokracuju Ice Miners ktorych naskok na timy mimo PO sa po tretej prehre v rade scvrkol uz iba na 6b (pred 4 tyzdnami to bolo 26b). zaradili sa tak k trojici Hedgehogs, Bruins a Witchers ktori v strede tabulky nelutostne bojuju o PO a vzajomne sa v tabulke preskakuju prakticky kazdy tyzden. v suboji o predposledne miesto mali jasne navrch Yzerman´s Red Army ktori na posledny flek odsunuli v brutalnej krize trapiacich sa Colorado Dragons.

Star of the week:
Dvojicka z Vancouveru E. Pettersson a J. DeBrusk nazbierali v tyzdni spolu 12b... ale ja som z nich 7 nechal na benchi :buch:

Up next:
Po dlhej dobe super zo spodnej polovice tabulky – Yzerman´s Red Army. Uvidime ci sa vratime na vitaznu vlnu :box:
Obrázek

Poor performance, poor result

Seriu zapasov proti timom zo spodnej polovice tabulky sme zacali vseliako len nie presvedcivo. Vykonom to bol jeden z najslabsich tyzdnov aktualnej sezony, v mnohych kategoriach sme dosiahli podstatne nizsie cisla ako napr. v predchadzajucom tyzdni a prejavilo sa to zial aj vo vysledku (aj ked paradoxne ten bol vyrazne lepsi ako v predchadzajucom tyzdni :neviem: )

Cednikom sa vydaril prvy a posledny den tyzdna. To boli spolu 3W z toho 2 SO. Problemom bolo tych mizernych 5 dni medzi tym so 4L a 18 GA :slap: superom navyse zabrali Ullmark s Lindgrenom (3W vzdy iba s 1 GA) a tak sme v branke museli byt spokojni aj s tesnou prehrou 2:3. pozitivom v branke je uzdravenie Demka (finally) kvoli comu sme poriadne premiesali brankarskou zostavou, Mrazek, Vladar a nateraz aj Wolf isli do :ahoj: a najblizsi tyzden skusime absolvovat v zostave Oettinger, Demko, Wedgewood (uvidime aku poziciu ziska u Avs popri Georgievovi)

Hraci v poli podali uz spominany slabsi, mdly vykon, akoby superov podcenili alebo co... :D primarne stats sme sice ovladli 4:0 napriek na nase tohtosezonne pomery “iba“ 40 bodom. Tym sa ale vypocet pozitiv konci. V sekundarnych stats sme zapisali menej striel, menej FW, menej hitov ako minuly tyzden. Vsetky tieto stats sme prehrali. Mrzia najma SOGy, to mala byt jasna vyhra ale ked maju hraci ako Bratt za cely tyzden iba 2 SOG tak je to tazke... v sekundarnych stats sme urcite dufali v lepsi vysledok ako 1:3 (bloky sme tesne vyhrali po nedelnej otocke). V haluznych stats to bolo v +/- zase raz strasidelnych -15 co samozrejme nemalo sancu na uspech. Rovnako ako mizerny 1 GWG. SHP skoncilo 0:0. hracske stats celkovo 5:5, cize spolu s brankou tesna prehra 7:8

V celej lige to bol tyzden tesnych vysledkov, 5 zo 6 zapasov skoncilo bud remizou alebo o 1 bod. Ziadne velke posuny v tabulke teda nenastali a aj my sme si druhy flek napriek prehre udrzali.

Star of the week:
Nikto? Uprimne nemam velku chut sem hocikoho davat... za hviezdu tyzdna vyhlasujem Thatchera Demka za to ze som ho prvykrat v sezone mohol aktivovat z IR

Up next:
Big Bad Bruins
– jedno z pozitivnych prekvapeni sezony ktori zatial svoje chlpate kozuchy nepredavaju lacno a aktualne dokonca tahaju seriu 3W a su presne na hrane postupu do PO... moja lamy by si mali dat urychleny budicek ak nebudu chciet zapisat tretiu prehru v rade... :box:
Obrázek

Against all odds

Zapas proti BBB pripominal jazdu na husenkovej drahe. Po utorku to vyzeralo skvele, po strede este stale vyborne, stvrtok skoncil katastrofou, po sobote som bol zmiereny s vyraznejsou prehrou aby som sa potom tesne pred koncom nedelnych zapasov dostal na chvilu dokonca aj do vedenia a nasledne zapas skoncil (spravodlivou?) remizou...

Cednici su uz treti tyzden po sebe v lese. Opat raz viac L ako W, sv% pod 90... tentoraz to sice stacilo na najtesnejsiu vyhru v G stats 2:1, ale k tomu treba aj poriadnu davku stastia a na to sa dlhodobo spoliehat neda... pomoct by mohli aj moje lepsie rozhodnuia – napr. aby som nenechaval na benchi SO Wolfa proti Floride na ukor Demkovho L a 5GA... :slap: pri spravnom nasadeni mohla ta branka skoncit asi aj 6:0 kua :hroza: hned by cely ten matchup inak vyzeral...

Hraci v poli potvrdili poziciu najproduktivnejsieho timu ligy. 46b bol aj tento tyzden vramci ligy nadpriemer (3. najlepsi bodovy zisk). Najlepsi v lige sme aj v asistenciach a PPP a obe tieto kategorie sme vyhrali aj v tomto matchupe – prvu jasne, druhu tesne. Goly nam tam ale tento tyzden na rozdiel od supera nenapadali, takze primarne stats 3:1 pre nas. Sekundarne bol presne opacny obrazok, po stvrtku sme vo vsetkych vyrazne stracali a je maly zazrak ze v nedelu sme s poriadnou davkou stastia otocili aspon bloky kde sme po sobote prehravali o 10... sekundarne stats 1:3. haluzne tiez dlho vyzerali na prehru 0:3, ale v nedelu bol cas vianocnych zazrakov a podarilo sa vyrovnat 12 bodovy deficit v +/- a k tomu FA pickup Carrier (jeden z poslednych volnych hracov Canes v case picku) vyrovnal aj GWG... k dokonalosti chybal uz len nejaky SHP aby sa vyrovnala aj tato kategoria :D takze haluzne stats nakoniec 0:1 a hracske celkovo 4:5, spolu s brankarskymi teda vysledna remiza 6:6

Druhy tyzden po sebe v lige dominovali velmi tesne vysledky. Tentoraz boli az 3 remizy a dalsi zapas skoncil iba najtesnejsim vitazstvom. Logicky teda v tabulke ziadne vyrazne posuny nenastali, najvacsou zmenou je prehodenie si pozicii medzi tabulkovymi stalicami Chokers a Blizzard (po 6 tyzdnoch na tych istych miestach tabulky) ktore sposobil jediny vyraznejsi debakel vramci tohto tyzdna v ich vzajomnom suboji.

Star of the week:
Tento tyzden mohol mat 2 hrdinov, ale Wolfa s jeho sobotnym SO som zial nechal na benchi... takze zostal Rantanen a jeho 3g+6a, +5 a 1 GWG. A hviezdou tyzdna bolo aj yahoo za tu vysoko nepravdepodobnu nedelnu otocku – to nevymyslis :D

Up Next:
Prerusit negativnu seriu 3 zapasov bez vyhry sa pokusime proti NoBa Witchers – tymto zapasom sa prehupneme uz do druhej polovice ZC a je to jediny matchup ktory vramci ZC nebude mat odvetu :box:
rano som kukal jak puk :eek2: najskôr ze ok 9:6, pretrel si oci 6:6 :shock: :-D :x
pricom stacilo namiesto -1 Donato zriesit do istoty proti busu Tokarskeho a skoncilo by to 10:4...ale na to sa nehra...po 1 dni by som hadam aj pristal na remizu, no tato fest zabolela, ako keby tim dostane par sekund pred koncom gol, ktorym prehra, tuto remizu za takuto povazujem....ako ok, petrik nenasadil Wolfa (ja zas na poslednu chvilu vytiahol z benchu 6_Hilla), pri gwg to mohlo vypalit hocjak, aj ppp, preklopilo sa to presne opacne:) no absolutne necakal obrat v +/- a blokoch...cele zle, nic no, zahodit za hlavu, niet cas truchlit:)
Obrázek

Furt dačo

a taka pekna hra by to bola, len keby sa furt daco nedodrbalo... raz ma super vysoko nadpriemerny tyzden, inokedy to odsabotuju golmani a ak ani jedno z toho tak tento tyzden si pre zmenu na predcasne vianocne dovolenky odskocili takmer vsetci hraci v poli... furt dačo, furt furt furt... :-x

brankari mali po dlhom case vyborny tyzden, ktoremu k dokonalosti chybal iba SO (Demko o jeden prisiel v poslednej minute :-x ) ale inak to malo kvalitu aj dostatocnu kvantitu a v podstate od zaciatku do konca tyzdna to bola jednoznacna zalezitost. o vysledku 5:0 bolo rozhodnute velmi rychlo, zmenit to mohol iba nejaky SO ktory ale ani na jednej strane neprisiel.

a tym sa vypocet pozitiv z uplynuleho tyzdna konci. hraci v poli mali kolektivne o parnik najhorsi tyzden v sezone. 32 bodov je menej ako som mal minuly tyzden asistencii, za 5 predchadzajucich tyzdnov bolo moje minimum 40P... ovela slabsie ako minuly tyzden to bolo aj hitoch a blokoch, nezadarilo sa ani v haluznych stats, netrafil som sa do FA addov (na rozdiel od supera), skratka bieda a zmar na vsetkych frontoch. dobre individualne vykony spocitam na prstoch jednej ruky. hracske stats 2:8 a teda napriek vyhre 5:0 v branke celkova prehra 7:8 :roll:

vzhladom na to ze sa v poslednych tyzdnoch akosi nevieme rozbehnut a po raketovom starte sezony sme zacali preslapovat na mieste, rozhodol som sa pre vyraznejsi shake-up zostavy. do Hogsmeade Hedgehogs odchadzaju hned dvaja keeperi - brankar Demko + trapiaci sa RNH. novymi posilami vlkov sa stali brankar S. Skinner a utocnik B. Schenn, verim ze to prinesie zelany efekt a cim skor zacneme opat vitazit

v tabulke po 11.kole nastali najdramatickejsie presuny od druheho tyzdna, poziciu oproti minulemu tyzdnu zmenilo az 8 z 12 timov vratane mojho, ktory zial prvykrat v sezone klesol na nizsie ako druhe miesto - konkretne na tretie. naskok na PO ale zostal 20 bodovy, strata na prvy flek je 11b

Star of the week:
dam na rozlucku Thatchera Demka za 1W a 1 OTL, 58sv a 93,5%sv. :ahoj:

Up next:
zacina odvetna cast zapasom proti najvacsim smoliarom doterajsej sezony - Denveru Blizzard
Obrázek

Finally

po 4 tyzdnoch bez vyhry sa planety konecne zoradili tak ze to na tu vyhru stacilo. prisla v netradicny 4-dnovy vianocny tyzden, ale chutila rovnako ako kazda ina aj ked report k nej prichadza kvoli sviatkom s tyzdnovym oneskorenim.

cednici zazili solidny tyzden bez prehry, aj ked iba s 90,2%sv. stacilo to na remizu 2:2 v G stats - nic svetoborne, ale aspon ani ziadna sabotaz.
hraci v poli zviedli so superom vyrovnany suboj v ktorom nakoniec tahali za dlhsi koniec povrazu. az 8 z 11 kategorii skocilo s rozdielom max. 2. tesne sme vyhrali G, PPP, GWG a BLK, naopak super si tesne ucmatol A, P a SHP, SOGy skoncili dokonca remizou. nastastie zvysne 3 kategorie +/-, FW a HIT boli vyraznejsie v nas prospech, takze hracske stats spolu 7:3 a celkovy vysledok 9:5. could have been better, could have been worse, vyhra po dlhsom case ale bez debatky potesila.

vdaka nej sme sa vratli naspat na druhy flek v tabulke a naskok na prvy tim mimo PO navysili z 20 na 26b. prvi su nadalej pomerne suverenni Royals, na ktorych stracame rovnako ako pred tyzdnom 11b.

Star of the week:
vacsina hracov odohrala max. 2 zapasy, Kyle Connor v nich ale zapisal 3g+3a :thumbsup:

Up next:
predseda s jeho Chugwater Chokers :box:
Obrázek

Offense MIA

Zapas proti Chokers potvrdil trend z poslednych cca 3 tyzdnoch – primarne stats, ktore boli v prvej polovici sezony nasou silnou zbranou sa nam pomalicky niekam vytracaju a nas to stoji vitazstva a cenne body... snad je to len docasna kratkodoba anomalia ktora sa rychlo skonci :dup: ale podme pekne po poriadku

V branke sa zacina vyplacat trejd demka za skinnera :petrik: edmonton vitazi, verim ze aj bude a zatial sa nemozem stazovat ani na kvalitu skinnerovych vykonov (klop klop). Aj proti Chokers pomohol dvomi W a 94,6%sv k bilancii 5W-1L ktora stacila na vyhru 4:0 v G stats. Zial rovnako ako pred 2 tyzdnami proti Witchers, ani teraz to nestacilo na vyhru v zapase, lebo...

... lebo nam ako som spominal uz v uvode, v poslednych tyzdnoch odisla ofenziva. Opat z toho bolo menej ako 40p a v kombinacii so solidnym ofenzivnym vykonom Chokers to bolo v primarnych stats jasnych 0:4. je zarazajuce ako v rovnaky cas odisla forma hned niekolkym mojim ofenzivnym tahunom – Necas, Bratt, Pettersson (ten dokonca skoncil na IR)... vysoky standard drzi momentalne uz len Rantanen a ciastocne Connor co zjavne nestaci, hlavne ked ich nedokazu podporit ani hraci druheho sledu ako Hertl ci Nelson.
V sekundarnych stats som tiez dufal v lepsi vysledok ako prehru 1:3, pricom aj ta jedina vyhra v blokoch bola iba tesna (rovnako ako prehra v hitoch)... no a haluzne skoncili 1:1. hracske stats spolu opat iba mizernych 2:8, celkovo prehra 6:8.

Niet divu ze v tabulke sme opat padli na 3. flek za Warriors, aj ked stale drzime bezpecny 22b naskok na prvy tim mimo PO, takze zatial nie je dovod na paniku

Star of the week:
Zmienku si zasluzia uz spominany Skinner a aj Rantanen ktory bodoval v poslednych 14 zapasoch (naposledy bez bodu bol 5.12.) a tento tyzden prispel 3g+1a a 15 SOG

Up next:
V suboji proti beznadejne poslednym Colorado Dragons by sa uz patrilo konecne vysledkovo zabrat, ale yahoo samozrejme moze mat ine plany... :box:
Obrázek

“Must win“ game almost lost...

Proti beznadejne poslednemu timu tabulky asi kazdy ocakava resp. chce vyhru, podla moznosti co najvyssiu. Ale yahoo rado trha papierove predpoklady na franforce a aj my sme o vyhru proti Dragons museli bojovat do poslednej chvile posledneho nedelneho zapasu. Konecna vyhra o 3 body by sa niekomu mohla malit, ja som s nou uplne spokojny lebo v tomto zapase pri vyvoji aky bol to bolo maximum co som mohol dosiahnut. Dokonca pred vikendom som sa zacinal zmierovat aj s horsim vysledkom, ale aj s potrebnou davkou stastia to nakoniec dopadlo happyendom...

V bránke mali draci podstatne viac startov a podali v nich aj ovela kvalitnejsie vykony. Napriek tomu sme G stats vyhrali 3:2, co je takmer maly zazrak. Kvalitne vykony dracich cednikov totiz vacsinou vysli nazmar v tesnych prehrach... mat pri 92,4%sv bilanciu 2W a 5L sa veru nevidi kazdy den... smola pre drakov / stastie pre nas, zduplovane tym ze u nas to bolo presne naopak – sv% slabych 89,2, ale napriek tomu 3W a 1L. je fajn mat obcas v takychto veciach aj stastie

Pri hracoch v poli stala vyhoda vacsieho poctu clovekozapasov na nasej strane, napriek tomu to v podstate nebolo vidno. Sekundarne stats boli prakticky od uvodu tyzdna jasne a bez dram rozdelene – SOG a BLK pre drakov, FW a HIT pre nas. V haluznych sme mali navrch v +/-, draci si ale tesne uchmatli GWG, takze tiez remiza. Vsetko to nakoniec rozhodli primarne stats, ktore ale tiez nemohli dopadnut tesnejsie – G aj A sme vyhrali o 1, draci suverenne brali iba PPP. Takze primarne stats 3:1, hracske celkovo 6:4 a konecny vysledok matchupu tazko vybojovanych 9:6.
Konecne sa trochu prebrali v utlme hrajuci ofenzivni lidri, tento tyzden to bol v produktivite total team effort – nikto nemal viac ako 4b, ale zaroven az 11 hracov malo minimalne 3b a ziaden utocnik nezostal bez bodu. a konecne mi celkom vysli aj addy na vikend – dvojica z red wings copp+gustafsson dala v 2 zapasoch spolu 2g+3a a zachranila mi prdel...
Aj tych celkovych 46b je dufam znamenim ze ofenzivna minikriza skoncila a v dalsom priebehu to uz snad bude stara dobra masina z prvej polovice sezony (najblizsie tyzdne proti Warriors a Ice Miners by sa to urcite hodilo)

V tabulke sme udrzali 3. flek, navysili naskok na hranicu PO na 28b a znizili stratu na 1. miesto na 6b - moze byt. Prvykrat v sezone sa na celo dsotal iny tim ako my alebo Halifax - New Mexico Warriors. nieco mi hovori ze bude tazke ich odtial este zosadit... (ale skusime)

Star of the week:
Žoldnieri z FA A. Copp + E. Gustafsson, vyhrali nám zápas.

Up next:
Slager kola, priamy suboj o 1. flek v tabulke proti novemu lidrovi New Mexico Warriors :box:
Já pořád nechápu, co dělám tak vysoko, když mám ten tým většinu sezony na kaši a jen lepím díry v sestavě :lol2:

Moc vysoké očekávání od našeho duelu nemám :scare:
Ja to vidim tak ze blackwood bol posledny chybajuci dielik skladacky... ak bude chytat ako doteraz tak s tou zostavou ktoru mas si u mna top favorit na titul, najma keby sa ti do PO vyliecil ten lazaret
Obrázek

Good start, poor finish

Tazky tyzden. Snaha tam z nasej strany bola, ale super potvrdil ze na 1. mieste nie je nahodou a jednoducho to zvladol lepsie. Nezostava nam len zagratulovat :klobuk:

V branke sa moji cednici celkom snazili, tyzden zacali skinnerovym SO hned v pondelok, pocas tyzdna podavali v podstate solidne vykony, 4W-3L, 93,7%SV, takmer 200 SA... ale u supera sa vyblaznil Logan Thompson ktory za 3 zapasy dostal 1 gol a ani jeho kumpani v branke Warriors sa nenechali zahanbit. Tyzden zakoncili bez prehry s 5W a teda jedina kategoria ktoru som bral boli SA. V branke by som bol tento tyzden mnohe timy ligy s prehladom porazil, ale s Warriors z toho bola trochu kruta prehra 1:5.

Po stvrtku bolo jasne (vzhladom na vyvoj v branke) ze hraci v poli budu musiet zabrat aby z toho nebola prilis velka kefa. Podarilo sa to iba ciastocne, resp skoro vobec. Krok vcelku uspesne drzali v primarnych stats (2:2) aj v sekundarnych stats (2:2), ale tazko ovplyvnitelne haluzne stats bral vsetky super. Takze hracske stats tiez slabych 4:7 a celkovo druha najvyssia prehra sezony v pomere 5:12

V tabulke sme zostali na 3. fleku, ale prve dva timy (BYE fleky v prvom kole PO) sa vyrazne vzdialili na 16 resp. 20 bodov. Naopak prvykrat od 1. kola nas naskok na prvy tim mimo PO klesol pod 20b (aktualne 18).

Star of the week:
T. Hertl
sa konecne prebral zo zimného spánku – 3g+3a, 2PPP, 24 FW. Len tak dalej

Up Next:
Dalsi super z top6, Silesia Ice Miners ktori na nas z 5. miesta v tabulke aktualne stracaju iba 7b :box:
Obrázek

Win in unexpected fashion

Po vyprasku od Warriors sme potrebovali dobry vysledok a tesna vyhra nad tradicnym powerhousom sa za taky da povazovat. Nerodila sa lahko a rozhodli o nej napokon pomerne necakane stats... o tom viac nizsie.

V branke tyzden zacal priam strasidelne. Moji cednici prve 2 starty prehrali, Henyho naopak prve 2 starty vyhrali. Vyzeralo to na poriadny pruser, ale nastastie moje lamy vo zvysku tyzdna uz iba vyhravali a Henyho naopak uz dalsie W nepridali (jeden W nechal Heny na benchi, ale na vysledku by nic nezmenil). Branka tak pre nas skoncila este pomerne uspokojivou prehrou 2-3.

Na hracov v poli pripadla narocna uloha vykompenzovat to a pokusit sa vyhrat nam zapas. A podarilo sa. V primarnych stats sme prakticky od zaciatku tyzdna mali navrch v A a super zase v G. v P to bolo tesne, nakoniec sme ich v posledny den urvali, super ale zase bral PPP, takze v primarnych stats IMO fair remiza 2:2. haluzne stats sme prehrali 0:1 kvoli slabuckym +/-, SHP a GWG skoncili remizou ked sme v GWG neudrzali priebezne vedenie 3:0 pocas tyzdna resp. 4:3 pred nedelou. O vysledku v nas prospech teda rozhodli asi najmenej ocakavane sekundarne stats, ktore sme nejakym zazrakom vyhrali 4:0 :sok: Ice Miners historicky vzdy patrili v sekundarnych stats k najdominantnejsim timom a aj tuto sezonu ked v tabulke trochu ustupili z pozicii maju stale najviac SOG a FW v lige a v porovnani s nami maju viac aj HITov... od sekundarnych stats som teda ziadne velke ocakavania nemal, napriek tomu sme ich vsetky pomerne dominantnym sposobom ovladli ked napinave to do nedele bolo iba v SOGoch... necakane, ale o to viac to potesilo.
Hracske stats spolu teda 6:3 a celkovy vysledok 8:6.

Vyhra teda potesila, ale v tabulke prakticky vobec nepomohla. Naskok na prvy tim mimo PO sa totiz opat o kusok zmensil z 18 na 16b. (cepi nie a nie hodit flintu do zita :good: ) asponze prve 2 timy prehrali tak tie mame opat trochu blizsie na dohlad – a proti Halifaxu mame coskoro aj vzajomny zapas... :box:

V dalsich tyzdnoch budem s napatim cakat ako budu po megavymene v novych timoch fungovat dvaja z mojich ofenzivnych lidrov Rantanen a Necas... snad to bude aspon take dobre ako doteraz.

Star of the week:
Nova hviezda Avs Martin Necas za 0g+6a a 14 SOG. 4a stihol este v Caroline, dalsie 2 pridal uz za Colorado

Up next:
suboj proti timu na hrane postupu do PO Hogsmeade Hedgehogs, okoreneny nedavnou vacsou vymenou... uvidime ako sa Skinner, Schenn, Demko a RNH predvedu v soboji proti svojim byvalym spoluhracom :box:
Obrázek

mozem to ja cele... PRCAT !!! :lol2:
petrik píše:
pát 31. led 2025 09:49
Obrázek

mozem to ja cele... PRCAT !!! :lol2:
Ještě ty moje sra*ky :-D
Obrázek

Bye bye, Bye week

Houston, mame problem... dalsia vyrazna prehra nielenze zrejme uz definitivne pochovala nadeje na volno v prvom kole PO, ale prvykrat v sezone sme vypadli z top3, dokonca na 6. flek uz mame naskok iba 4b a v poslednych 4 tyzdnoch nas podla vsetkeho bude cakat este tvrdy boj o ucast v PO... kde sa stala chyba?

Cednici v poslednych tyzdnoch podavaju priemerne vykony. Ziadna katastrofa, ale ani nic svetoborne. No a na superov to nestaci, lebo sa ako na potvoru proti nam v branke hecnu k svojmu najlepsiemu tyzdnu sezony... to bol aj pripad tohto tyzdna, kedy sa na nas vyblaznil Sorokin a opat sme brali iba kvantitativnu stat SV. Branka 1:5 a problem bol na svete.

Hraci v poli zabrali v primarnych stats, aj ked na poslednu chvilu Hedgehogs vyrovnali G, ostatne isli jasne k nam. Naopak v sekundarnych hral super uplne inu ligu, napinave boli iba SOGy ale najma kvoli vyhode v clovekozapasoch aj tie nakoniec brali superi. V haluznych sa po dlhom case podarili nejake SHP (hned 4ks), ale v nedelu sme prisli o naskok v +/- a GWG mal od zaciatku pod kontrolou super. Celkovo hracske stats 4:6 a zapas 5:11 :thumbsdown:

Celkovo sezona ide od desiatich k piatim, kym v uvode prevladali vysoke vyhry medzi ktore sa obcas primiesala remiza prip. tesna prehra, v druhej polke sezony je to skor naopak – prevadaju vyraznejsie prehry ku ktorym sa obcas primota tesnejsia vyhra. Logickym dosledkom je pad tabulkou na aktualne 4. miesto uz len s minimalnym 4b naskokom na 6. flek. Nastastie v este vacsej krize je Silesia ktora vypadla z PO pozicii a zo 7. miesta na nas stracaju stale este “bezpecnych“ 17b...

V lige sa vo velkom zacali vypredaje pred PO a zapojili sme sa aj my – z Denveru Blizzard prichadzaju Colton Parayko a Jordan Staal, verim ze pomozu zvysit konkurencieschopnost v sekundarnych stats. Opacnym smerom okrem vyberu v 15.kole draftu isli Owen Power a Jake DeBrusk :ahoj:

Star of the week:
Jake Sanderson
bol ako obranca moj najproduktivnejsi hrac: 2g+4a, +2, 3PPP, 2SHP

Up next:
Proti Halifax Royals to mal byt suboj o Bye poziciu pre prve kolo PO, ale v aktualnej situacii to z nasej strany bude hlavne boj o udzanie si bezpecneho naskoku na timy mimo PO...
Obrázek

Slipping through my fingers

Ze sa budem 3 tyzdne pred koncom ZC realne bat o postup do PO som teda vazne necakal... no ale po tretej vysokej prehre z poslednych 4 tyzdnov nam realne hrozi ze tuto vynikajuco rozohratu sezonu si nechame vyklznut pomedzi prsty. Cas na paniku? :scare: :panika:

Branka je v poslednych tyzdnoch ako zakliata... ano, vykony mojich cednikov nie su nijak vynimocne, ale nebyva to zase ani neviamaky hrozny pruser. Tento tyzden bol z tych poslednych 4 v branke najslabsi a prehra v G stats 0:5 sa da povazovat za zasluzenu... ale sumarne cisla za posledne 4 tyzdne? 12W / 10L / 65GA / 654 SV / 91%SV / 1SO. Ako som vravel, nic svetoborne, ale napr. 91%SV je v league stats za celu sezonu tretie najvyssie cislo – cize moj priemer za posledne 4 tyzdne bol na urovni celosezonneho priemeru tretieho najlepsieho timu ligy v SV%... a na ake vysledky nam tieto cca priemerne stats stacili? Za posledne 4 tyzdne sme v branke vyhrali spolu 4 kategorie, remizovali 2 a prehrali 18 !!! to je za 4 tyzdne celkovy zisk iba 10 (!!!) zo 48 moznych bodov, inak povedane necelych 21%. pre porovnanie suhrnne stats mojich superov za tie 4 tyzdne: 15W / 3L / 39GA / 515 SV / 93%SV / 3SO... za 4 tyzdne mali moji superi spolu 3L a priemer 93%SV :samovrazda:

Hraci v poli mali v ofenzive strasidelne mizerny tyzden, 30 bodov je jeden z najbiednejsich vykonov sezony ak nie uplne najbiednejsi. Skoda je to o to vacsia ze ani superi ziadnu kanonadu nepredviedli (34P) a pri aspon priemernom vykone sme primarne stats mali brat my... takto ale skoncili 0:4 :roll: sekundarne to uspesne vykompenzovali a brali sme ich vsetky my, ale to je slaba naplast, kedze haluzne brali vsetky Royals napriek nasim nie uplne marnym cislam – avsak ani +6, ani 1SHP ani 4GWG na ziadne body nestacili :( takze hracske stats 4:7 a zapas celkovo 4:12 :hroza:

Zhodou stastnych nahod sme sa napriek takej kefe stale udrzali na 4. fleku v tabulke a dokonaca ani naskok na prvy tim mimo PO neklesol az tak dramaticky – zo 17 na aktualnych 13b. ale kua, v poslednych 3 tyzdnoch ZC by si uz pani stastena / karma / alebo ktora svina mi toto robi vazne mohla najst nejaku inu obet, uz to prestava byt smiesne dpc :dup:

Star of the week:
Nikto? Vazne tazko hladat niekoho s aspon ako-tak nadpriemernym tyzdnom... Bratt za 1g+4a? Necas za 3g+1a, 14 SOG a 2GWG ktore mi aj tak k nicomu neboli? Who even cares po takomto tyzdni?

Up next:
2 tyzdnova pauza kvoli 4Nations a potom suboj s tabulkovym susedom – Preshow Destroyers uz na nas z 5. miesta stracaju iba jediny bodik... :box:
198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG