Glass half-full?
Bolo jasne ze tie vysoko nastavene latky z predchadzajucich tyzdnov bude tazke opakovat pravidelne. V zapase proti nadupanym ale zraneniami oslabenym Warriors sme predviedli podstatne horsi vykon ako predtym proti Dragons ci Chokers – menej golov, asistencii, PPP, GWG, SOG, v branke viac L, GA, horsia sv%... napriek tomu k vitazstvu nechybalo vela, ale takisto aj k prehre. Vysledna remiza je IMO fair a musime s nou byt spokojni.
V branke sa mi vyplatil bold move s addom Mrazeka – zapisal prekvapive 2W a 91,6%sv. od FA pickupu tazko ziadat viac. A ked k tomu Vladar pridal necakany SO proti devils, tak aj napriek strasidelnym 5L, 27GA a iba 88,8% sv sa brankarske stats podarilo tesne vyhrat 3:2
Ofenzivne stats tento tyzden potiahli Connor a Necas, obaja s bilanciou 3g+6a. za normalnych okolnosti su to rozdielove vykony ktore by mali preklopit vysledok na nasu stranu, tentoraz ale iba kompenzovali sterilne vykony inych ofenzivnych lidrov – Rantanen, Pettersson a Bratt mali spolu iba 0g+2a. skvostny moment nastal najma v sobotu, kedy cely tim dokopy dal neuveritelnych 0g+1a

sekundarne sme si ferovo podelili 2:2, tam to nebola ziadna velka drama. No a haluzne nam tentoraz nevysli, v +/- sme boli od zaciatku tyzdna pozadu, o 1 sme prehrali aj GWG a SHP sa nepodaril ziadny. Cize haluzne stats 0:2, celkovo hracske stats 4:5 a zapas teda spravodlivo remizovy 7:7. tak ako sme pri troche stastia mohli tesne vyhrat, mohli sme rovnako lahko aj prehrat.
V tabulke sme udrzali 1. flek, ale nas najblizsi super Silesia ice Miners sa priblizil na 9 bodov. Naskok na prvy tim pod ciarou postupu do PO sme ale zvysili uz na 35b

Star of the week:
Samozrejme uz spominani Connor a Necas s 3g+6a, udrzali moju ofenzivu konkurencieschopnu. Honorable mention pre Maria Ferrara za 15hitov a 11blokov – stiahol som ho z FA a vypytal si aj dlhodobejsie miesto v time
Up next:
Dalsi slager kola, suboj prveho s druhym proti Silesia Ice Miners. Tazsieho supera v tejto lige asi niet, v prave skoncenom tyzdni by nas boli byvali hladko porazili, ale bez boja sa urcite nevzdame a pokusime sa ten priebezne prvy flek v tabulke ubranit