Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

s vymenou Doughieho v tejto sezone som este nepocital, necakane s nou prisiel petrik, za zatial neobruseny diamant, na ktoreho som bol pred istym casom zamerany....boli v hre aj ine mena, zameral som sa ale na dalsie vyrazne omladzovanie kadra....v kratkodobom merku je to u mna strata, bez debat, dalo sa vytazit viac? rozhodne dalo (nakoniec aj dik za vase ozvatie, to 4.kolo som aspon jaz tak vyuzil), ci je to moja nesikovnost, budiz, cize odrbom by som nenazval, prikyvol som....za Doughieho budem mat coskoro nahradu, posluzit este mohol, bez debat, ale riesim buducnost a horizont, kde bude Dougie a Cutter, s rozdielom 11 rokov za 5,6 rokov (iste treba dozit:)....Cutter je hrac, ktory by bol idealny este na prospecte, podobne ako Johnston, ci Mintyukov, ktorych som uz upratal do zostavy, je to pre danych hracov priskoro, je, ale vybral som sa touto dlhotrvajucou cestou...byt poslednym cloveka nebavi, ale zvykne si:)) mne ani to nepomohlo, aby som draftoval niekedy ako prvy, lol, riesim to skôr skrz prospect draftu a ono to casom klapne....spominam si, ako sa yzerman pravidelne potacal na samom dne, pozviechal sa, ci ako spomenul predseda, aj z draftu sa da zabojovat o PO, nehadzem flintu do zita ani v tomto, ale prioritou na najblizsie roky zostava omladzovaci rebuild kadra, ktory casom (hadam) prinesie ovocie
Slot-trade!

Silesia Ice Miners :arrow: Prospect slot na rok 2024/2025 + 17. kolo 2025

Halifax Royals :arrow: Filip Gustavsson + 15. kolo 2025
Big Bad Bruins :arrow2: Pavel Buchnevich + 23.kolo

New Mexico Warriors :arrow: 16.kolo
Druhá a poslední bomba z mojí strany. Leo is coming home! :clap:

Prospect Leo Carlsson & 16th round :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

Prospect David Jiříček, Lucas Raymond, Drew Doughty & 23rd round (from Chugwater Chokers) :arrow: New Mexico Warriors
:!: DOUBLE TRADE ALERT :!:

Pokračujeme všelijak, jenom ne zlehka :jn:

Jake Guentzel, 1st round prospect draftu (7. volba) :arrow: Chugwater Chokers
Brock Faber, Logan Stankoven (prospect) :arrow: New Mexico Warriors

Miro Heiskanen :arrow: Chugwater Chokers
Zach Hyman :arrow: Yzerman's Red Army
New G, new year!

Silesia Ice Miners :arrow: Darcy Kuemper + 17. kolo (from NoBa Witchers)

Colorado Dragons :arrow: 15. kolo
:!: TRADE ALERT :!:

14th round :arrow: Chugwater Chokers
John Gibson, 20th round :arrow: Yzerman's Red Army
Colorado Dragons arrow: Connor Ingram + 22. kolo

Halifax Royals :arrow: 17. kolo
15 trejdov v pre-season :sok:
to bude asi nejaky rekord, nie? :hmm: :thumbsup:

bol aj nejaky tim co sa vobec nezapojil? (tusim ze ani nie...)
Move up!

Silesia Ice Miners :arrow: 7. výběr celkově v prospect draftu + 19. kolo + 23. kolo 2025

Chugwater Chokers :arrow: 13. výběr celkově v prospect draftu + 18. kolo (from Chugwater Chokers) + 20. kolo 2025
Povedal som si ze vramci volnej diskusie vam sem cca kazde 3 tyzdne prihodim grafy ako sa pocas sezony vyvija pozicia v tabulke jednotlivych timov a ako sa meni ich odstup od hranice postupu do PO. Neviem ci to niekomu bude na nieco dobre (asi nie :giggle: ), ale aspon ako zaujimavost :D

Takze po prvych 3 tyzdnoch to vyzera takto:

Obrázek

Obrázek
dobry napad :D
to je uz ina uroven :cool:
Pozerám, že niekto efektívne využíva pracovný čas :giggle:
Update po dalsich 3 tyzdnoch:

Obrázek

Obrázek

Vpredu sa zatial pomerne jasne oddeluje 5 timov, ktore su v top5 neprerusene od druheho tyzdna sezony a iba si vzajomne prehadzuju miesta. Vzhladom na to ze rozdiel medzi 5. a 6. timom je aktualne uz 16b, zrejme to tak este nejaky cas aj zostane. Aj ked tento tyzden mame vzajomne zapasy 6. vs 3. a 7. vs 4., takze sanca na nejake dramatickejsie posuny tam je... ale to plati obomi smermi

V strede tabulky na miestach 6.-8. bola relativne oddelena trojica witchers / hedgehogs / bruins. Ti sa tiez od druheho tyzdna iba premiesavaju medzi sebou, az to v grafe pripomina nejaku DNA dvojzavitnicu :lol2: svoje manko na top5 ale zatial nejako dramaticky neznizuju, prave naopak, zospodu sa na nich zacinaju tlacit timy ktorym uvod sezony prilis nevysiel...

4 timy v spodnej casti tabulky mali prvych 5 tyzdnov velmi podobne klesajuce trajektorie, ale v poslednom tyzdni si Blizzard a Chokers povedali ze je najvyssi cas s tym nieco zacat robit a vyrazne zmazali svoje manko na hranicu postupu do PO. Uvidime ci to bol len jednorazovy zablesk alebo prvy krok velkeho obratu. Dragons a Red Army sa dostavaju do stale vacsich sraciek a zatial sa nezda ze by sa na tom v blizkej buducnosti malo nieco menit
Joe pekna strmhlav sipka :lol2:
Update po 9. kole:

Obrázek

Obrázek

Aj ked stale plati ze od 2. tyzdna sa nezmenilo zlozenie top5, ligu mame celkom jasne rozdelenu na tri 4-clenne skupinky. Vpredu je v rozpati 9 bodov odskocena stvorka Halifax, Alaska, Preshow a New Mexiko. A to napriek tomu ze posledne 2 tyzdne v ich podani (s vynimkou Preshowa) neboli prilis presvedcive a ich naskok na hranicu postupu do PO mierne klesa.

Za prvou stvorkou je 11-bodova medzera (nie je to az tak vela, ale zase ani malo) a nasleduje dalsia stvorica timov natlacena do rozpatia iba 6b – Silesia, Hogsmeade, Bruins a NoBa. Toto je skupina “najvacsich ligovych prekvapeni“, lebo powerhousy predchadzajucich sezon Silesia a NoBa su prekvapujuco nizko a naopak Bruins su (spolu s Halifaxom) zrejme najprijemnejsim pozitivnym prekvapenim ligy. Medzi touto stvoricou to zatial vyzera na krasne napinavy suboj o PO ktory sa moze premiesat prakticky po kazdom tyzdni :box:

Aj za touto stvoricou je v tabulke vacsia medzera, tentoraz 18 bodova. Po nej nasleduje tabulkovo najstabilnejsia dvojica timov Denver a Chugwater, ktori sa z 9. a 10. miesta tabulky nepohli uz 7 resp. 6 tyzdnov. Ich 20 resp. 27 bodova strata na PO je uz ale pomerne vyrazna, Chokers uz dokonca avizovali vypredaj akoby to s bojom o PO vzdavali uz pred polovicou ZC. O dalsich 8b nizsie su zatial predposledni Red Army, ktori na priebezne posledne miesto so stratou dalsich 10b odsunuli vo vzajomnom suboji vo WK8 Colorado Dragons. U tychto timov je uz zrejme boj o PO mozny iba v hypotetickej rovine, aj ked v yahoo sa veci vedia zvrtnut sakra rychlo...
petrik píše:
pon 09. pro 2024 08:38
Vpredu je v rozpati 9 bodov odskocena stvorka Halifax, Alaska, Preshow a New Mexiko. A to napriek tomu ze posledne 2 tyzdne v ich podani (s vynimkou Preshowa) neboli prilis presvedcive a ich naskok na hranicu postupu do PO mierne klesa.
Čo ja viem, za mňa celkom spokojnosť s tým, ako dopadli posledné 2 weeky. Síce sa celú sezónu pohybujem v hornej časti tabuľky, ale stále to vidím skôr na boj o PO pozíciu (čo by bol úspech po dlhých rokoch) ako boj o víťaza ZČ.
Lukas33 píše:
úte 10. pro 2024 22:18
Čo ja viem, za mňa celkom spokojnosť s tým, ako dopadli posledné 2 weeky.
ja som to myslel tak ze aj tvoj naskok na hranicu postupu do PO mierne klesa... pred 3 tyzdnami bol 32b, pred 2 tyzdnami 27, pred tyzdnom 25 a rovnaky je aj teraz...
podobne to klesalo aj mne a streetmanovi, jedine Anty svoj naskok na hranicu PO navysoval
nastal cas na popularne statisticke okienko po 10. tyzdnoch :clap:

12. COLORADO DRAGONS

Obrázek

Drakom uvod sezony absolutne nevysiel, su jasne posledni a ich starata na PO je kazdym tyzdnom iba vacsia a vacsia. Neda sa povedat ze by to bolo nezasluzene, napriek tomu ze celkovy luck factor -0,97 hovori ze Joe ma menej bodov ako by si za vykony zasluzil. Ale tie vykony su tak ci tak druhe najhorsie v lige. V branke maju draci stastie (vysledky lepsie ako vykony) ale v hracskych stats je to presne naopak a s luck faktorom -1,95 tu vyrazne underachievuju. Najma v primarnych a haluznych stats v ktorych su ich dosiahnute vysledky vyrazne horsie ako podavane vykony. Sekundarne su po zasluhe najhorsie v lige ako vo vykonoch tak aj vo vysledkoch

11. YZERMAN´S RED ARMY

Obrázek

Cervena armada sa uz niekolko sezon nevie odlepit zo dna tabulky a pravidelne okupuje posledne priecky. Inak tomu nie je ani tuto sezonu (zatial) a rovnako ako u Dragons aj tu je to zasluzene. Celkove vykony su najhorsie v celej lige, od posledneho miesta ich zachranuje iba mierny overachieving v kombinacii s underachievingom drakov. O ten overachieving sa staraju hlavne hracske stats (primarne a sekundarne) kde su luck factory najvyssie v lige. Branka to ale kompenzuje pre zmenu druhym najvacsim underachievingom v lige -2,42. vo vysledu je tabulkove postavenie viac-menej fair - Red Army skratka znovu neprekracuju svoj tien.

10. DENVER BLIZZARD

Obrázek

Redy musi mat tent rok brutalne stastie v laske, lebo v hre ho teda urcite nema. Celkovy luck factor -2,65 je s prehladom najhorsi v lige. Aby som to dal do zrozumitelneho obrazu – Blizzard s priemerne 2. najlepsimi vykonmi v lige dosahuje 3. najhorsie vysledky... to je na maslu. Brutalny underachieving je vo vsetkych statistickych kategoriach, jednoducho smola smola smola kam sa pozries, za vsetky kategorie by Blizzard mali mat ovela viac bodov ako realne maju... tomuto sa mi az verit nechcelo ked som to prvy krat videl, ale aj po kontrole to vychadza rovnako. Shit happens. Ak by mal byt nejaky kandidat na to ze este v druhej polke sezony zo spodnych priecok zautoci na PO tak urcite Blizzard. Ale ta strata je uz dost velka...

9. CHUGWATER CHOKERS

Obrázek

Predsedovi sezona urcite nevychadza podla predstav. Chokers su od uvodu mimo PO pozicii, stratu sa im prilis nedari znizovat a najhorsie je ze na to ani velmi nemaju narok... ich vysledky viac-menej zodpovedaju vykonom, na smolu ako Blizzard sa vyhovarat nemozu ani nahodou. Konkurencieschopni su v podstate iba v primarnych hracskych stats (4. v lige), ostatne statisticke kategorie za PO timami zaostavaju. K utoku na PO to bude chciet bud vyrazne zlepsit vykony, alebo si to nejak dohodnut s pani stastenou...

8. NOBA WITCHERS

Obrázek

Dostavame sa k timom ktore su v realnom boji o PO. Aj ked v pripade Witchers je to zatial hlavne kvoli stastiu – celkovy luck factor 1,32 je najvyssi v lige. Powerhouse dob nedavno minulych sa tuto sezonu na svoje pomery neuveritelne trapi. Aj ked dokaze udrziavat vysledky tesne a striedat prehry s vyhrami, aj ked v prvych 10 tyzdnoch ziskali viac ako 50% moznych bodov – celkove vykony su az 10. najlepsie v lige. V branke dokonca uplne najhorsie (spolu s Dragons), napriek tomu tu witchers dosahuju 6. najlepsie vysledky. Pri hracskych stats je to bieda v primarnych, lepsie v sekundarnych (ale stale horsie ako v minulosti) a opat vyrazne stastie pri haluznych. Strata na PO je minimalna, ale predvadzane vykony prilis vela dovodov k optimizmu nedavaju

7. BIG BAD BRUINS

Obrázek

Az tesne pod hranicu PO to dotiahli cepiho BBB – jeden z dvoch skokanov roka. V nedavnej minulosti stabilne na poslednych prieckach, tento rok zatial zdolavaju aj timy s podstatne vyssimi ambiciami. Aj ked... treba priznat ze aj tu hralo v prvych 10. tyzdnoch vyznamnu rolu stastie – luck factor 1,21 je po Witchers druhy najvyssi v lige. Vykony az take skvele neboli, aj ked oproti minulym sezonam je zlepsenie neodskriepitelne a cepimu treba uznat kus dobrej manazerskej roboty. Brankarske stats su vykonmi priemerne, vysledkami nadpriemerne. Hracske vykonmi podpriemerne a vysledkami aspon priemerne. Topanka mackov najviac tlaci v primarnych stats kde to je velke trapenie. Sekundarne aj haluzne by boli OK. Takze zadanie pre GM co treba zlepsit je uplne jasne

6. HOGSMEADE HEDGEHOGS

Obrázek

Hedgehogs sa zatial uspesne dari kompenzovat slabu branku vynikajucimi hracskymi stats. Vdaka tomu je celkove umiestnenie cca v strede tabulky uplne fair a odraza realne vykony timu. V uz spominanej branke je to smrtiaca kombinacia slabsich vykonov + smoly. Pres to nejede vlak a Hedgehogs maju za G stats najmenej bodov v lige (spolu s Red Army). V hracskych stats je to uplne iny pribeh. V primarnych vyborne vykony brzdi vyraznejsi underachieving, ale v sekundarnych su hedgehogs jasnym a zasluzenym kralom ligy. V haluznych zase maju kus stastia. Na poistenie si PO fleku by to chcelo zlepsit hlavne tu branku a mozno este dufat ze v primarnych stats bude v druhej polke sezony menej smoly...

5. SILESIA ICE MINERS

Obrázek

Uvod sezony bol v podani Miners suverenny, prvych 5 zapasov vyhrali a zdalo sa ze to v ich podani bude dalsia dominantna sezona... pootom ale prisli na Henyho pomery neslychane 4 prehry v rade a Miners su zrazu na hranici postupu do PO... :sok: v com je problem? Miners urcite nemaju smolu, luck factor +0,38 hovori o miernom overachievingu, takze maju dokonca viac bodov ako by si za vykony zasluzili... problem je v tom ze Miners zrazu podavaju iba priemerne vykony. Jedinou vynimkou su sekundarne stats kde si napriek underachievingu udrzali top vykonnost (su druhi za Hedgehogs), ale vsetky ostatne kategorie – nic specialne. Haluzne stats su dokonca vo vykonoch najhorsie v lige, ale vdaka stastiu so 6. najlepsimi vysledkami. Najvacsi problem a rozdiel v porovnani s minulostou su ale primarne hracske stats – kedysi takmer bezkonkurencne, zrazu iba sedy priemer. Ak sa to nezlepsi tak to pre Miners moze byt necakane dramaticky boj o PO...

4. NEW MEXICO WARRIORS

Obrázek

Warriors otvaraju top stvoricu timov ktorym sa v prvej polovici sezony podarilo vybudovat si solidny naskok na hranicu PO. Tim plny hviezdnych mien podava vo vsetkych kategoriach solidne, vramci ligy nadpriemerne vykony. V branke maju trochu smoly a vysledky su horsie ako vykony, v hracksych stats je to zase naopak a vysledky su lepsie ako vykony. Je to najma kvoli primarnym stats kde so 6. najlepsimi vykonmi dosahuju uplne najlepsie vysledky v lige s vysokym luck factorom +2,75. ale celkovo sa to stastie a smola v jednotlivych kategoriach viac-menej vykompenzuju a priebezne stvrte miesto v tabulke je bez debaty zasluzene.

3. PRESHOW DESTROYERS

Obrázek

Na tretom mieste je tim s najlepsou brankou v lige. Preshow s dvojicou Hellebuyck-Binnington (+Hofer) zatial brankarskym stats dominuje ako vykonmi tak aj vysledkami – a to este napriek solidnemu underachievingu -0,83. vdaka tomu si mozu dovolit aj slabsie hracske stats, najma ked v tych zasa maju zatial dostatocnu davku stastia (luck factor +1,09). priebezne tretia pozicia v tabulke je za doterajsi priebeh sezony fair, ale na druhej strane taka zavislost od vykonov 1-2 hracov (v tomto pripade cednikov) moze byt nebezpecna... staci zranenie alebo strata formy a velmi rychlo sa to moze zvrtnut o 180°... Antymu by urcite neuskodilo pokusit sa znizit zavislost od G stats vylepsenim tych zatial len priemernych hracskych

2. ALASKA WOLVES

Obrázek

Pre moj tim je to zatal jedna z najlepsich sezon v historii. Od prveho tyzdna sme v tabulke neboli horsi ako druhi :thumbsup: co ma tesi este viac je ze to nie je nejaka nahodna haluz, prave naopak – celkovy underachieving -1,00 je druhy najvyssi v lige. To znamena ze dosahovane vysledky su nezanedbatelne horsie ako predvadzane vykony – a napriek tomu je postavenie v tabulke vyborne. Tesi ma aj to ze nie som zavisly od jedinej statistickej kategorie ako napr. Preshow od golmanov. U mna zatial viac-menej rovnomerne zaberaju ako cednici (napriek dlhodobemu zraneniu Demka ktory sa len nedavno vratil do akcie), tak aj hraci v poli. Vyborne funguju primarne stats (aj ked prave tento tyzden to tak vobec nevyzera), sekundarne sice neziaria, ale aspon ani neurazia a v haluznych mame zatial kus smoly ale cisla tiez vobec nie su tragicke... skratka ak sa nieco vyrazne nedojebabre tak by sme v tejto sezone mali byt nielenze jasnym aspirantom na PO, ale mozno dokonca aj na jeden z dvoch Bye flekov pre top timy ligy...

1. HALIFAX ROYALS

Obrázek

A mame tu (necakaneho?) priebezneho lidra. Halifax je spolu s Bruins urcite najvacsim skokanom tejto sezony, na prve miesto po 10 tyzdnoch by ich bol tipoval asi iba malokto (zrejme ani sam Lukas nie :D) Royals su tam kde su vdaka druhej najlepsej branke v lige, ktoru ale na rozdiel od Preshowa podporuju aj nadpriemerne hracske stats, v ktorych navyse maju aj solidnu davku stastia. Tato kombinacia zatial na priebezne prve miesto bohato staci. Jedinym slabsim miestom su tie najmenej dolezite haluzne stats, kde sice Royals maju najviac SHP v lige, ale v +/- aj GWG su medzi najhorsimi. Nepochybujem ze je tu kopec timov ktore by chceli aby bol prave toto ich najvacsi problem :giggle: Royals tuto sezonu po zasluhe mieria vysoko :yes:
Uplne sa s tvojim hodnotenim stotoznujem, co som vlastne naznacil uz v mojom nedavnou season update prispevku. Trosku sa mi odvtedy podarilo vylepsit tym z FA. Trojka Rakell, Lee a Malkin. Hlavne ten posledny mi prisiel doplnit moj domov dochodcov :D chcelo by to este zdraveho Ovechkina a Andersena, mozno nejaky trejd a PO by nemal byt problem hrat. V PO je to uz trochu loteria.

Edit: plus samozrejme Hellebuyck musi ostat zdravy
TRADE ALERT :!:

T. Demko + RNH :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
S. Skinner + B. Schenn :arrow: Alaska Wolves
ci postupim, ci nepostupim do PO, tuto sezonu budem hodnotit pozitivne, uz len z toho pohladu, kde som sa posledne sezony plantal, ked som bol takym fackovacim panacikom (kvôli rebuildu som s tym ale viac menej pocital)....môj tim potrebuje este "par let", kym to vsetko (vekovo) sadne, este co to vysperkovat (buduca sezona bude tou poslednou doladovacou) a do tej doby by to mohlo fungovat presne takto:)
v prvom rade vysiel draft, nepamätam, ked mam v time prakticky celu draft zostavu, vyoutoval akurat Comphera, Schenna a dvoch mtl G snehulakov; cekol FA Wilsona (ked svietil na IR) ci Kadriho (tot 1.draft volba yzermana, prekvapilo, ze presiel waivrom bez povsimnutia, svoje si odvedie),.ten luck factor beriem, aj ked som ho dost potreboval prave minuly week, kde mi ukazal chrbat, tak uvidime, ako to vypali, moje kredo zneprijemnovat matche tym hore stale plati:)
The big one! Another pray for #86!

Silesia Ice Miners :arrow: Jack Hughes + Jacob Middleton

Denver Blizzard :arrow: Cale Makar + Evander Kane
Standings evolution – update after WK13:

Obrázek

Obrázek

No tak po poslednom tyzdni to bola v tabulke riadna divocina. Miesto si udrzali iba prvi Royals a posledni Dragons, poradie ostatnych timov sa premiesalo najvyraznejsie od zaciatku sezony. Takze co sa nam vlastne udialo?

Vysoka vyhra Hedgehogs nad Witchers sposobila ze prvykrat od druheho tyzdna sa zmenilo zlozenie top5 – spominani Hedgehogs z nej tesne vytlacili Preshow Destroyers, ktori maju z poslednych 4 tyzdnov 3L/1W a skore -10.
Vyuzil to aj Heny ktory po nevydarenej druhej stvrtine sezony (4L po sebe) zacal opat vyhravat (aktualne 4W v rade) pricom ta posledna vyhra s Denverom bola vyraznejsia a pomohla mu po 6 tyzdnoch poskocit z 5. miesta na 4, ale hlavne opat navysovat naskok na hranicu postupu do PO o 12b (z 5 na 17) za posledne 3 tyzdne.
My a Warriors sme si uz treti tyzden po sebe navzajom vymenili 2. a 3. flek. My mame z poslednych 5 tyzdnov sice biednu bilanciu 1-1-3, ale skore z tych 5 tyzdnov je vyrovnane, takze az tak vela (zatial) nestracame... Royals vcelku suverenne uz 6. tyzden po sebe drzia prvy flek aj ked ich naskok sa po poslednej prehre o nieco zmensil...

Celkovo mame top6 po case opat solidne vyrovnanu (rozdiel medzi 1. a 6. timom iba 21b) a najma aktualne najvyraznejsie odskocenu od timov mimo PO od zaciatku sezony. Rozdiel medzi 6. Preshowom a 7. Bruins je aktualne 10b, doteraz najviac bol rozdiel medzi 6. a 7. timom po WK4 – 6b. Preshow a Bruins hraju tento tyzden spolu, takze uvidime ako bude tento rozostup vyzerat o tyzden...

este vyraznejsi je ale ten odskok pri 8. time – doteraz najviac stracal 8. tim na PO 9b (cepi po WK5), aktualne 8. Witchers stacaju z nicoho nic uz 23b :sok: (este minuly tyzden stacali 8. BBB na PO iba 4b :sanka: ) dost mozne ze Witchers si tym jednym debaklom od Hedgehogs odpalili realnu sancu na PO...

na 9.-12. mieste sa prakticky od 2. tyzdna sezony stabilne drzia timy Red Army, Chokers, Blizzard a Dragons. Najma Draci by zrejme potrebovali nejaky zazrak aby sa este z 12. miesta odlepili a poskocili vyssie (na 11. flek aktualne stracaju 20b). ostatne timy si sice pozicie medzi sebou obcas poprehadzuju, ale spaja ich to ze ich odstup na PO pozicie sa nezmensuje – prave naopak, pomerne stabilne sa zvacsuje napriek obcasnym uspesnym vysledkom. Kym napr. pred 2 tyzdnami bola strata tychto timov na PO od 19 do 27b, aktualne je to uz od 37 do 41b. boj o PO je tym padom tiez zrejme uz iba v teoretickej rovine
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS