Sezona sa nam zacina lamat do druhej polovice, chcelo by to spravit nejaky report
Minule sezony vzdy ked som pisal report po serii dobrych vykonov, tak som hned prehral. Skusime to opacne

Momentalne taham 4 tyzdnovu seriu prehier a chcelo by to vyhrat v dost dolezitom zapase s petrikom.
Brankari
Postavil som to na dvojici
Hart a
Hellebuyck co nestaci na tuto ligu. Su v timoch so slabymi obranami a tak som vytiahol z dochodku
Quicka, ktory ma paradoxne najlepsie cisla.
Potrebujem sa zlepsit, lebo vseobecne som podpriemerny vo väcsine stats, aj ked to nie je az taka katastrofa. Musim dufat ze novy GM nieco vo Winnipegu nieco zmeni a Hart s Quickom budu mat aspon podobne cisla ako doteraz.
Obrana
Obranu som postupom casu vyformoval do podoby, ktora sa mi paci.
Hviezda
Letang, ofenzivny
Werenski a
Karlsson (vitaj doma, vymenil som ho v kontroverznom trejde, v najlepsich rokoch niekolko sezon dozadu za Hellebuycka). Dvaja sekundarne stats zamerany beci
Fehervary,
Dillon. Najväcsie sklamanie sezony, trapiaci sa keeper
Chychrun jeho -29

v +/- kategorii ma radi na totalne dno, aj ked to nie je len kvoli nemu (ach ten prekliaty Seattle), som o 34 minusovych bodov horsi ako predposledny tim

a body tiez prestal zbierat, ak by nebol mnou draftovany mlady keeper, tak ho poslem prec..
defenzivny
McDonagh a ofenzivny
Fowler bojuju o miesto, kym sa nevrati Chychrun po zraneni (mozno by bolo aj lepsie keby sa nevratil
Utok
Ak sa pozriem na produktivitu tak tu nemam vobec zlu (5. v G., 4. v A., 3. v B), zial tu trpim trochu na zle matchupy z posledneho obdobia. Je tu teda nadej.
Cele to vsak stoji na neuveritelnom "co ti je*e
Ovechkinovi" a
Huberdeau-ovi.
Po zraneni ma skvelu formu
Pacioretty. Velke prekvapenie je pre mna
Granlund
Kopitar ukazuje stale kvalitu a tesi ma mlady
Zegras
Pri tych ostatnych je to oblacno, miestami zamracene a vynimocne aj slnecno. Vacsinou na ho*no.
Zo sekudnarnych stats az na SOGy to nie je bohvie co. Velka skoda hlavne FW lebo mi je uplne na prd mat dvoch top centrov, ked nemam dalsieho. Tu by som mohol mat vytku k ignorovaniu centrov na drafte od mojho back up draft zachrancu Fabregasa. Taky Couture bol nepochopitelne dlho volny

Celkovo aj tento rok som od draftu vyhadzal takmer vsetko, tak je asi uplne jedno ci draftujem ja, Fabregas alebo automat

(zeby som to s skusil s automatom buduci rok?

) kazdu sezonu to staviam na kvalitnych keeperoch, dvoch troch hracov z draftu a vhodne doplnenie z FA
Vlastne ste to nemuseli cele citat lebo cela poita je az tu:
Mam na to byt v playoff
(Ak sa vam nechcelo citat tie zvasty, tak vas problem, ze necitate od konca)