Miraculous Sunday
Zaujimavy zapas... cely tyzden to vyzeralo na nejake utrapene a v tabulke nic neriesiace vitazstvo o 1-2 body a potom prisla nedela s 5 NHL zapasmi a z priebeznych 8:7 bolo zrazu 13:3

No ale pekne po poriadku
Brankari si po minulotyzdnovom vybuchu vstupili do svedomia a tentoraz sa naozaj posnazili. 4W-0L, 92,7 %sv a 1 SO stacilo na pohodlnu vyhru 4-1 v G stats, ked super bral len SV. v nedelu som uz demka so schmidom nechal iba na benchi, okrem SO nemali co ine ziskat, naopak mohol som prist o vedenie v L a SV%. jedinou skvrnou na brankarskom tyzdni je zranenie oettingera – aktualne je DTD a s napatim cakam na novinky

pred zapasom proti red-hot Ice Miners je to znacna komplikacia...
Hraci v poli mali zase taky nemasny-neslany nicim vynimocny tyzden... teda vlastne prvych 6 dni. Na nedelu sme mali oproti Dragons vyraznu prevahu clovekozapasov takze som dufal ze nejake to prikraslenie vysledku by prist mohlo... ale o tom co sa nakoniec udialo som ani len nesnival:
V nedelu mi hralo spolu 6 utocnikov a 5 obrancov. U supera to bolo 3F + 2D. po sobote bol priebezny stav 8:7. kategoria G bola vyrovnana, A a P som prehraval o 5, +/- o 2, PPP o 3, SOG o 21

nakoniec som vsetky tieto kategorie (okrem A) vyhral

moje lamy dali za nedelu 5g+4a (superovi 1g+0a), 4 PPP (superovi 0), +3 (superovi -2), 35 !!! SOG (superovi 4).
Vdaka tomu sme vyhrali primarne hracske stats 3:1, sekundarne 4:0 a haluzne 2:1 (Dragons brali GWG vdaka vitaznemu golu Stephensona v poslednom zapase matchupu) – celkovo hracske stats 9:2 a celkovy vysledok zapasu krasnych 13:3, co v praxi znamena ze po minulotyzdnovej najvyssej prehre v sezone prisla vzapati najvyssia vyhra.
V tabulke to stacilo na poskocenie na 7. miesto a minimalizovanie straty na PO timy na aktualne 2 bodiky – sme na dostrel. Na prve miesto sa po 10 tyzdnoch prepracovali Silesia ice Miners, takze vesmir je zase v rovnovahe a vsetko je tak ako ma byt
Star of the week:
Mikko Rantanen – minuly tyzden 0g+0a a -5, tento tyzden 3g+5a, +3, 4 PPP, 18 SOG
Up Next:
(Staro)novy lider tabulky
Silesia Ice Miners ktory taha snuru 6W po sebe a skore z poslednych 2 zapasov ma 27-3... ide z nich strach, pokusime sa ale nepredat svoju kozu lacno