od
dunim » čtv 31. bře 2022 13:04
Tak nejake to zhodnotenie zakladnej casti. 2 miesto- bye week? Parada. Cakaju ma 2 matche o medailu. Takto vysoko som nikdy nebol. Vzdy to bol boj o PO do poslednej chvile. min rok dokonca prva neucast. Chut som si napravil a hlavne mal som cas sa tomu venovat co sa prejavilo na vysledkoch.
Statisticky 201 vyhratych kategorii, 58,3% win pct.. to uz asi nikdy nezopakujem. Bilancia zapasov bola fajn 13W- 7L- 2T.. klucove boli hlavne vysoke vyhry, kde sa mi podarilo 10 dvojcifernych. Prehry boli 2 tesne o jednu kategoriu a jedna len o 2 kategorie. Mojim kryptonitom boli fantomas, petrik a honziss co ma nakopali v oboch zapasoch a potom ma raz dal dole aj heny (dalsi bol remiza). Ostatnych som zas porazil 2x az na Joe.S, kde to bol win a remiza. Takze s Po timami mam az s 3ma negativnu bilanciu, s Joe.S tesne pozitivnu a 2x som porazil len redyho denver.
Myslim ,ze za dobru sezonu moze dobry draft a tiez ze vela mojich hracov ma ci uz zivotnu sezonu, alebo sa mladi postupne zlepsuju. Na moju ,,smolu,, som ziskal draftovu jednotku. To mi dost narusilo plany a rozhodol som sa ist do prospecta williama eklunda (potreboval som kvalitne produktivne kridlo). Problem bol, ze do prospectov uz nesiel nikto. Tym som bol o tah pozadu za ostatnymi. Pri utocnikoch mi to nevadilo, to mam vzdy dost alternativ. Pruser bol s bekmi, kde sa vzdy zacali tahat skor ako som prisiel na rad a mne ostal len hrac pripraveny ako z nudze cnost. pred draftom morrisseya mi usli larsson, muzzin, pulock, risto aj spurgeon. a pred draftom gravesa zas toews, cernak, gudas.. dost ma to stvalo, hlavne neskor, ked moj keeper petry uplne ofenzivne odisiel. Nastastie morrissey sa po chvili chytil a bodovo to celkom vynahradzal a k tomu pridal secondary stats vyrazne nad ocakavania. Taktikou do draftu bolo pri mojej slabej ofenzive tahat strelcov, cim by som si vyhratymi golmi a gwg kompenzoval slabsie body a asistencie. To mi aj vyslo. Sice som uplne netrafil rakella a sharangovica, ale trafil som mangiapaneho, neskor na zaciatku sezony z fa stiahnuteho kempeho a hlavne z druheho kola meiera. Doteraz nechapem co sa tam stalo, lebo hraci co sa tahali pred nim, uf.. to ale pripisujem prvemu kolu, kde chce kazdy trafit istotu. Nakoniec ma nemusel mrziet ten prvy eklund, lebo meier sa absolutne vyplatil.
Statisticky som bol v goloch druhy a bilancia kategorii bola 13-9, v gwg som bol lider a bilancia 14-8, takze sa to vyplatilo. Luckol som v asistoch, kde som bol az 8my s bilanciou 10-10 a vydarili sa nakoniec aj body, kde som bol 5ty s 12-7.. v secondary stats sa mi klasicky darilo, tantoraz az vynimocne. V shg lider s cepim, vo fw a sogoch druhy. V blokoch prvy a v hitoch stvrty. Tie hity sa mi moc nepodarili, bilancia len 11-10. tam som mal smolu, ale zas stastie v +/-, co bola moja najhorsia statistika kde som skoncil 10ty, ale bilancia 12-10.
Brankarske statistiky velmi nerozoberam, tam sa privela taktizuje, ale kazdopadne na to, ze to je moja slabina a 5 tyzdnov po sebe som mal problem vobec dat starty vinou zraneni a covidu (raz som ich aj nedal), tak som v brane dokopy v pluse o 5 kategorii. co je fakt necakane.
Hracsky to u mna vyzera velmi pozitivne: v utoku sa mladi keeperi hischier, suzuki statisticky zlepsuju, novy keeper hintz nesklamal doveru a udrzal vykony. Starsi harcovnici ako point, scheifele tiez drzia svoj standard, lindholm z top hraca vystrelil este vyssie. Mangiapane striela goly, kempe tiez. A k tomu meier, co je taky moj lindholm na kridle. Sharangovic mal zly zaciatok,tak letel, rakell mal dobre fazy, ale z taktickych dovodov letel tiez. Cirelli siel prec, lebo prva polka sezony vyborna, po navrate kucherova uz nedostaval ofenzivne minuty. Nahradil ho trejdom seguin, co zatial nesklamal.
V obrane to pre mna nakoniec bolo dobre, aj ked nie idealne. Z keeperov je excelentny josi s brutalnym zaverom. Jones v chicagu tiez vylepsil svoje yahoo statistiky oproti poslednym sezonam. Petry bol prepadak, ale ked nesla produktivita, tak tahal aspon secondary stats, v zavere sezony aj boduje co je dobra sprava pred PO. Morrissey prekvapil, supol aj dake presilovkove body a 11 golov som necakal, secondary stats vyborne. Graves u mna trochu sklamanie. Mam ho ako 5teho beka, hra na hrane fa. uskodilo mu zranenie hamiltona a snura devils pred vianocami, kde vyhrali z 23 zapasov asi tri.. mam problem s hitmi, tak do timu trejdom prisli mcnabb a romanov.. romanov je skvely, k tomu supol aj 5 bodov za 3 weeky. Mcnabb prisiel ako hitter, ale trejdom nejako zacal viac blokovat ako hitovat a bol dlho zraneny.
V brane exceluje shestorkin, tam nie je o com, dvojka talbot je fajn. Mal 2 fazy v sezone kedy nic nechytil, ale inak super a prinasa winy. Trojkou bol murray. Skusal som to s nim 3x, ale dal mi asi len jeden dobry week, v zalohe do buducna mam UPL z buffala.( po sezone by som ale rad priviedol golmana- kto by chcel menit, piste).
Nestastnici co sklamali boli tento rok rakell, sharangovic, murray. z keeperov petry aj ked si to vyzehlil a boeser. Ten si to snad vyzehli v PO, alebo bude trejdnuty z vancouveru po sezone. U mna to ma nahnute. Vlozil som donho velku doveru (a stratu bergerona), 2,5 roka plnil co mal, ale tuto sezonu mi zatial nijako nepomol. Iste za to moze zranenie pred sezonou, peterson mimo, green, ale po zmene trenera sa zdvihol len na chvilu a stale je nemasny neslany.
Suma sumarum, tato sezona je zatial mojou najlepsou, mam z nej najvacsiu radost a skusim uchmatnut nejaku tu medailu.