Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

1. Čo sa komplikuje? Práca na nejakú kontrolu vzniká tým, čo sa do toho angažovali. Ostatní si musia len pred draftom pozrieť, či daní hráči spĺňajú požadované kritéria. O tom, že to nie je časovo náročná práca sa snáď baviť nemusíme.

2. Keby ligu mali tvoriť FM, ktorí nemajú skúsenosti s hraním Fantasy, ani by som sa neunúval na to odpisovať, len by som vám tieto panenské názory "likeoval". Tým, že tie skúsenosti máme všetci a napriek prvému roku nebudeme žiadny zelenáči, sa toho vôbec neobávam.

3. Čoho je veľa? Ak sa v tom moc nechceš rýpať a na drafte si si vybral napr. Pricea a Bishopa, tak si to poistíš draftovaním mien Fucale, Vasilievsky a nejakých hráčov dodraftuješ aj keby si mal len natipovať. Celý rok sa tomu nemusíš poriadne venovať len na konci si zhodnotíš, či ich podržíš alebo nie. Predpokladám, že ako mladú poistku pre bránkovisko by si ich podržal. Kde je toho veľa? V tej pôvodnej verzii je to jednoduché, len napr. dunim sa to snaží maximálne vyhrotiť do toho bodu, aby mal najväčšie istoty, že niečo z toho draftu vyťaží. Pritom tá istota na drafte prospektov nikdy nie je ani v skutočnosti.

4. petrik, priznám sa, že záver ma celkom odpálil. Čisto teatrálne, najprv zahráš na struny "paniky" a potom, keď už už ostatní začínajú skákať cez palubu tak napíšeš, že ono sa to teba vlastne ani netýka, pretože nemáš problém sa tomu prispôsobiť.

Súhlasím s honzissom a som rád, že napr. Lukas33 to vidí tak ako to je. Nehľadá za tým nič viac, nekomplikuje to. Mali by sme dať hlasovať nech sa to konečne uzavrie, pretože riešiť vec, ktorá bola predložená ešte pred prihlásením sa do ligy bez jediného napadnutia je zrejme zbytočné. Buď som za prsopect draft, buď som proti prospect draftu, alebo som za prospect draft ale s barličkami. Podľa výsledkov by sme mohli ďalej komunikovať. Pretože tieto diskusie strácajú na význame vzhľadom na to, že tu komunikujeme stále tí istí a konkrétnu predstavu o tom, koľkí sú za a proti ani nemáme.
Suhlas, treba vytvorit hlasovanie (nejako to pekne spisat..fantomas, honziss ci sloter :jn: ) a rozoslat vsetkym PM. A mali by sa vyjadrit vsetci!
ale nech je tam aj moznost prospect draft ano ale az po prvej sezone :D
ja som totalne v prdeli :D a mozno sa z toho radsej odhlasim
to hlasovanie by veru malo byt :)
Sloter píše:V tej pôvodnej verzii je to jednoduché, len napr. dunim sa to snaží maximálne vyhrotiť do toho bodu, aby mal najväčšie istoty, že niečo z toho draftu vyťaží. Pritom tá istota na drafte prospektov nikdy nie je ani v skutočnosti.
tak to nie. to sa musim ohradit, uz 2 ci 3 krat citam ze sa bojim ze pridem o talenty.. kuk moje prve prispevky. nepacil sa mi prospekt draft, lebo podla mna nema vplyv na nic v hre a teda som nevidel zmysel sa takeho niecoho(nazval som to hranie sa na managera) zucastnovat a konat drafty,sledovat zoznamy a pod, len preto aby som mal pocit ze daco vychovavam pricom to tak nie je.(tvrdil som a tvrdim ze to co ponuka ten p.draft mam rovno na fa trhu a bez toho vsetkeho pozlatka okolo).

z toho vznikli navrhy ako si udrzat tie talenty-dat tomu prospekt draftu vplyv a zmysel-zvysenim dolezitosti a teda udrzanim tych prospektov..pre niekoho barlicka, pre niekoho novy element k hre,k draftu, vymenam, manazovaniu timu.. z mojho pohladu by pribudla dalsia kategoria(zaujimava), ktora ukaze kto je aky manazer a prehlbi vazby k timu. dalsia moznost vedenia timu, cez draft..

ako tak citam, tak kludne fantomasov navrh, ktory je podla mojho nazoru prepracovany sa moze prebrat aj po prvej sezone(vplyv na to to mat nebude), ked uz si to omakame vsetci a budeme mat nazor overeny praxou a mozno ho aj poniektorí zmenime. nech nikoho nemetie a neodradza.

komplikovany ten prospekt draft veru nie je.ani povodny ani fantomasov navrh.

ps. fantomas. iniciativny,aktivny ani socialne sa vyzivajuci tu rozhodne nie som.(citam vsetko, ale necelych 600 prispevkov za vyse 5 rokov hovori svoje:)aj z toho je 90% tema devils ). vyjadroval som sa sem, lebo ma keeper zaujal a zaujima. dalsie 3 mesiace moze byt ze nenapisem ani ň..
No myslel sem iniciativní směrem k fantě, víc mě zajímat nemusí, ale ok.

Takle, o samotný existenci prospect draftu bych nehlasoval. Oba s honzissem ho mít prostě chcem, ochotný sme byli debatovat maximálně o jeho podobě. Neni to nic, co by dospělák hrající pět let tu samou hru nezvládl, prostě neni... potom teda beru, že to můžem nechat v jednodušší formě pro první rok, a případně až uvidíme, jak moc efektivní to je, po roce přidat ten muj "vylepšovák".

Jakýkoliv hlášky "já sem z toho v prdeli" tu absolutně nejsou na místě. Komplikovaně to maximálně vypadá na první pohled pro ultrakonzervy.. ve skutečnosti to však komplikovaný neni, a pokud s tim někdo bude mít práci, tak určitě ne řadovej hráč.
S tym ze bude prospect draft uz v prvej sezone ale v najjednoduchsej moznej forme by som problem nemal. A potom ani s hociakymi moznymi akokolvek komplikovanymi vylepseniami na akych sa dohodneme po prvej sezone, ked uz bude vsetkym jasny zakladny princip.
Jo, tak nějak by to mělo/mohlo bejt... konkrétně se to pak dohodne až v konferencích potom, co seženem aspon toho čtvrtýho komisaře!!
Ok, čtvrtym komisařem se uvolil stát Scoobyno, což nám dává možnost popojet - resp. konečně nalosovat konference. Právě tam si můžem zvolit finální podobu prospect draftu, právě tehdy můžou commishové založit příslušný topiky pro každou konferenci, kde si všichni hráči vytvoří svou jedinečnou kartu hráče (kde stoprocentně platí, že se fantazii meze nekladou).

Momentálně sme na tom teda takle:

HFL Demitra Conference
1. fantomas (C)
2. Sloter (A)
3.-12. TBD

HFL Hlinka Conference
1. honziss (C)
2. Scoobyno (A)
3.-12. TBD

Los proběhne skrz tenhle draft generator, a to tim způsobem, že první desítka nalosovaných připadne Demitrovi, zatimco ta druhá Hlinkovi. Lepší způsob neznám, tohle navíc bude dostatečně transparentní, protože sám ten program pak výsledky odesílá na maily všech aktérů.

Proto prosim neprodleně odpovídejte na PMky, co sem vám právě rozeslal, a kde vás žádám o osobní mail se jménem vašeho fantasy týmu (to potom přímo v Yahoo klidně můžete zadat jinačí, teď jen potřebuju vyplnit i tu druhou kolonku, aby se to pořadí vůbec vygenerovalo).

Díky.
Čekám zhruba do pátku večer.. ti, co do tý doby neodpoví, dostanou vlastní HF nick místo jména týmu a muj mail. Ha!
Ok, megaton s Evandem se mi neozvali.. byli tudíž do slosování zařazeni v "defaultní" podobě. Draft order vám přišel na mail a jeho správnost si můžete ověřit taky zde (což je rovněž jedinej způsob, jak si ho můžou ověřit dva výše jmenovaní).

Pro přehlednost sem zkopíruju seznam všech hráčů v původnim pořadí.. červená je Demitrova konference (já, Sloter), modrá je Hlinkova konference (honziss, Scoobyno):

1) fantomas
2) honziss
3) petrik
4) kajo
5) Selly8
6) Ohlund
7) megaton
8 ) Lukas33
9) Joe S.
10) FLYERS FAN
11) Cathy
12) cepi

13) Anty
14) dunim
15) Rono
16) Sloter
17) Evando
18) Logan
19) Linden16
20) arek
21) Redy
22) nani92
23) Heny
24) Scoobyno

V nejbližších dnech s honzissem založíme příslušný topiky; pro každou konferenci pude o dva - a) thread se souhrnem pravidel a všeho důležitýho + hráčskýma kartama, tj. předevšim prospect poolem, kam nikdo nebude přispívat, aby commishi mohli nerušeně fungovat; b) thread pro volnou diskuzi, s prostorem na oznamování trejdů a podobně.

Všecko srozuměno?
a kua, Ohlund je v druhej konferencii :scare:
s kym budem trejdovat? :hmm: :D

a ktoze este chce mat vlckov? FF to si ty?
Linden, heny, cepi, kajo, joe. Hmm títo chlapci sa len tak ojebabrať nedajú a trejdujú velmi málo. Budem sa musieť spolahnúť viac na svojich hráčov a draft.
Ohlund » Sob Máj 10, 2014 7:50 am píše:Linden, heny, cepi, kajo, joe. Hmm títo chlapci sa len tak ojebabrať nedajú a trejdujú velmi málo. Budem sa musieť spolahnúť viac na svojich hráčov a draft.
:rofl: to chcem vidieť. Ubehne pár dní a bude mať každý zo tri ponuky na trejd :jn:
petrik píše:a kua, Ohlund je v druhej konferencii :scare:
s kym budem trejdovat? :hmm: :D

a ktoze este chce mat vlckov? FF to si ty?
neboj, já s nanim taky celkem rádi obchodujem :frajer2:
Joe S. píše:
Ohlund » Sob Máj 10, 2014 7:50 am píše:Linden, heny, cepi, kajo, joe. Hmm títo chlapci sa len tak ojebabrať nedajú a trejdujú velmi málo. Budem sa musieť spolahnúť viac na svojich hráčov a draft.
:rofl: to chcem vidieť. Ubehne pár dní a bude mať každý zo tri ponuky na trejd :jn:
Nie ved týchto hráčov už poznám viem čo sa dá od nich čakať, tak ako dunim ten za 2 sezony nereagoval ani na jednu ponuku tak dávať mu dalšie by bolo zbytočné, so zvyšnými hráčmi som spravil možno po 1-2 trejde tiež za 2 a pol sezony..

Ved ja som minulý rok nadraftoval schopný tím, keby nič nemením dopadol by som podla mňa lepšie, ale ja to mám proste pohnuté v hlave :dudo: , to vieš závislý gembler, potrebujem ten risk a adrenalín ako pri stávkovaní... meniť aj lepších hráčov za horších, hráčov vo forme za spáčov a potom veriť že sa to otočí na zisk :-D
ak budem mať nejaké lamy z Vancouveru, tak som pripravený na trejdy :jn:
jak to vypadá?
Evando píše:jak to vypadá?
Work in progress.
ak by ste mali volne miesto tak by som sa pridal
Bejci vy co budete hrát v Hlinkově konferenci..dal jsem tam nový Topic ohledně draftu..tak hlašte se hlašte
zatim je nás jen stále 5 a už je nejvyšší čas abychom se domluvili na termínu draftu
OFICIÁLNÍ OZNÁMENÍ

Hlinkova konference bude pro tento ročník zrušena. Dva z původních hráčů svou účast zrušili a na samotnou pozvánku do ligy zareagovalo pouze 5 hráčů. Za takových okolností nemá význam ligu rozjíždět. Pokud bude zájem a najde se dost hráčů, můžeme Hlinkovu konferenci založit za rok.

Demitrova konference už má všechny hráče přihlášené, účast nikdo neodřekl, a pojede podle plánu.
Určitě jde najít náhrada. Zájem byl. :arrow: např.

Navíc - ona zůstává nějak ležet ladem i naše klasická liga. Hrozí zde další zánik po vzoru KTL? Doufám tedy, že ne.
Heny píše:Navíc - ona zůstává nějak ležet ladem i naše klasická liga. Hrozí zde další zánik po vzoru KTL? Doufám tedy, že ne.
je otazka ci to nie je prave koli keeper lige..a ci by nebolo lepsie otvorit bud jednu alebo druhu ligu nie obe sucasne kedze ani v jednom sa nenahlasili ludia
Anty píše:...
Tím to nebude.

Já budu konkrétní. Tito lidé se nepřidali do nově vzniklé Hlinka keeper ligy.

cepi, kajo, Joe, Cathy, Linden16 a Scoobyno

Nevím, kdo to odřekl - ale kde nebo v čem to vězí? 5 ze 6 jmenovaných hrají nebo by měli hrát i klasiku. :neviem:
Ja som myslel, ze na prihlasenie mam cas, preto som sa neprihlasoval hned. Ale uz som tak urobil, aj ked pozeram, ze asi uz zbytocne.
786 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS