Tak, kto este nehlasoval v anketach a chce, tak sup-sup. Niekedy cez vikend sa uzavru za 5.kolo a spustia za 6. kolo.
Hlasuj teraz
Potom Chesty pridaj to zhrnutie do tej zamknutej temy a mozu sa vymazat stare ankety.
Zaujímavosti z prostredia KTL.
To je správný poznatek,je vidět,že týmy co vznikly loni,přinesly pořádný vítr a ty tolik opěvované,tradiční a legendárnípetrik píše: Pri tom je to mozno prekvapujuce kedze Zapadna konferencia je prespikovana tradicnymi timamy, ktore kralovali zaciatku celej KTL.
zhorsili sa o tolko tieto "tradicne" teamy ze namiesto "kralovania" sa potacaju v tom lepsom pripade uprostred tabuliek![]()
alebo sa nezhorsili, tipuju na tej istej urovni ako v 1. rocniku KTL, ibaze "nove" teamy su od nich lepsie napriek mensim skusenostiamto by potom znamenalo ze minuly a zatial aj tento rocnik su kvalitativne na vyssej urovni a tradicne teamy nedokazali na tento posun na vyssi level zareagovat
![]()
No tak toto je riadny alibizmus.Sice mal by som byt na "strane" tradicnych timov,kedze len v takych som posobil(EI,FB,BB),ale to,co si napisal je riadna hlupost.Cize podmienky sa menili len pre clenov tradicnych timovjanik píše:zase mjsite aj vy brat ze ak butete tak dlho ako niektore timy tak tiez ta vasen sa trosku moze stratit, zmenia sa podmienky ako kto ma pristup na net a podobne a zrazu nieje cas to sledovat a podobne a nove timy ak vzniknu tak prave sa davaju dokopy ludia ktorych to teraz bavi a nerobia to z povinnosti
A koho to nebavi,predsa vobec tipovat nebude.Aspon ja by som s tym prastil,ak by ma to uz nudilo.janik píše:zmenia sa podmienky ako kto ma pristup na net a podobne a zrazu nie je cas to sledovat
ono je to vec kazdeho, o com napise clanok, ak nam chces napr. ty priblizit svoj tim, tak mozes tiez napisat clanok o nom, alebo rozhovor s tipermimichal225 píše:Toto je co za clanok ked uz uvadzam tymi dam vsetky Killer Hornets zase vynechavate ja sa na to mozem aka je to fer ktl ked si porozpravas co si myslis o par tymoch a ostatne nedas hm fakt si super ze si takyto dobry toto je stale o tom co som uz vravel pisete si len o tom co je pre vas zaujmave a pre vas tym alebo ostatnych vysiov funkciov poverenych.