Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

Zaujímavosti z prostredia KTL.

Tak, kto este nehlasoval v anketach a chce, tak sup-sup. Niekedy cez vikend sa uzavru za 5.kolo a spustia za 6. kolo.

:arrow: Hlasuj teraz
Som teda spustil ankety za 6. kolo, nech sme aktualni. :)

Potom Chesty pridaj to zhrnutie do tej zamknutej temy a mozu sa vymazat stare ankety. 8)
norvic píše: Potom Chesty pridaj to zhrnutie do tej zamknutej temy a mozu sa vymazat stare ankety. 8)
Hotovo sefe :frajer2:
Myslim, ze ankety za 7. kolo by boli zbytocne. Tak som uz dal celosezonne ankety. Potom prosim vas, dajte zase zhrnutie do zamknutej temy a mozte vymazat stare ankety. :frajer2:
bleeee, ze zbytocne - prave ked sme mohli nieco vyhrat... :D :D :D
Dakujem Wildovi za skvely review sezony KTL :poklona2:
no presne Wilde na toto nemaju ani nasi chlapci z Bulls Gazeet bravoo..

btw..necel by si fleka u nas v BG? :D :D
barrki píše:Dakujem Wildovi za skvely review sezony KTL :poklona2:
Vynikající práce Wilde :good: :respect: :thumbsup2:
taky se mi to líbí,good job!!! :good:
..niet co dodavat...
j vieme co si myslis cepi ze to bolo na prd :D:D:
medo preco?:D na*ralo ta ze nesi postavou timu???:D
barrki píše:Dakujem Wildovi za skvely review sezony KTL :poklona2:
pripajam sa:

:poklona2: :taptap: :thumbsup2:
v topicu OHLASY najdete predsezonne vyjadrenia GM, prepisoval som povodny prispevok, takze to nie je zvyraznene ako novy prispevok, aby ste vedeli :)

a samozrejme dik, som rad, ze sa vam to lubi :thumbsup:
uz mame prve 3 hviezdy tyzdna :)

:arrow: topic 3 HVIEZDY TYZDNA
a kde si to precitam???
medik911 píše:a kde si to precitam???

tady: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3343
:wink:
diki
vyborny clanok janik :cool:

zvlast toto ma dostalo: Aby som vsak nekoncil tak poucne tak beriem aj to, ze sa nachadzame na zaciatku dlhej cesty a tak nespravny prvy krok nemusi znamenat zly ciel a vysledok cesty.
:D :D :D :thumbsup:

a toto je tiez na zamyslenie: Pri tom je to mozno prekvapujuce kedze Zapadna konferencia je prespikovana tradicnymi timamy, ktore kralovali zaciatku celej KTL.

zhorsili sa o tolko tieto "tradicne" teamy ze namiesto "kralovania" sa potacaju v tom lepsom pripade uprostred tabuliek :?:
alebo sa nezhorsili, tipuju na tej istej urovni ako v 1. rocniku KTL, ibaze "nove" teamy su od nich lepsie napriek mensim skusenostiam :?: to by potom znamenalo ze minuly a zatial aj tento rocnik su kvalitativne na vyssej urovni a tradicne teamy nedokazali na tento posun na vyssi level zareagovat :?:

:D

PS - to ja len tak sparcham zakial sme prvi... :D
petrik píše: Pri tom je to mozno prekvapujuce kedze Zapadna konferencia je prespikovana tradicnymi timamy, ktore kralovali zaciatku celej KTL.

zhorsili sa o tolko tieto "tradicne" teamy ze namiesto "kralovania" sa potacaju v tom lepsom pripade uprostred tabuliek :?:
alebo sa nezhorsili, tipuju na tej istej urovni ako v 1. rocniku KTL, ibaze "nove" teamy su od nich lepsie napriek mensim skusenostiam :?: to by potom znamenalo ze minuly a zatial aj tento rocnik su kvalitativne na vyssej urovni a tradicne teamy nedokazali na tento posun na vyssi level zareagovat :?:
To je správný poznatek,je vidět,že týmy co vznikly loni,přinesly pořádný vítr a ty tolik opěvované,tradiční a legendární
(sice jen o rok déle fungující :frajer2: ),mají co dělat s námi držet krok! :good: :lol2: :wink:
Ale jinak zajímavý článek janiku :thumbsup:
zase mjsite aj vy brat ze ak butete tak dlho ako niektore timy tak tiez ta vasen sa trosku moze stratit, zmenia sa podmienky ako kto ma pristup na net a podobne a zrazu nieje cas to sledovat a podobne a nove timy ak vzniknu tak prave sa davaju dokopy ludia ktorych to teraz bavi a nerobia to z povinnosti :)
janik píše:zase mjsite aj vy brat ze ak butete tak dlho ako niektore timy tak tiez ta vasen sa trosku moze stratit, zmenia sa podmienky ako kto ma pristup na net a podobne a zrazu nieje cas to sledovat a podobne a nove timy ak vzniknu tak prave sa davaju dokopy ludia ktorych to teraz bavi a nerobia to z povinnosti :)
No tak toto je riadny alibizmus.Sice mal by som byt na "strane" tradicnych timov,kedze len v takych som posobil(EI,FB,BB),ale to,co si napisal je riadna hlupost.Cize podmienky sa menili len pre clenov tradicnych timov
janik píše:zmenia sa podmienky ako kto ma pristup na net a podobne a zrazu nie je cas to sledovat
A koho to nebavi,predsa vobec tipovat nebude.Aspon ja by som s tym prastil,ak by ma to uz nudilo.
to nieje alibizmus ale fakt, kazdy si to moze brat ako chce, je to moj nazor. ty si tiez kedysi tipoval s vacsim zaujmom a viac si sa tomu venoval tak neviem preco sa tvaris ze je to stale take iste, aj v realnom zivote sa striedaju dobre obdobia s horsimi. ja som nepovedal ze nove timu nemaju tu kvalitu, tipuju vyborne a ale viem aj to ze niektore timy uz nie su to co byvaly a bolo by zaujimave vidiet suboje ked mali formu a porovnat to. ale to sa neda takze vsetko zalezi od toho ako to teraz ktory tim zvladne
Toto je co za clanok ked uz uvadzam tymi dam vsetky Killer Hornets zase vynechavate ja sa na to mozem aka je to fer ktl ked si porozpravas co si myslis o par tymoch a ostatne nedas hm fakt si super ze si takyto dobry toto je stale o tom co som uz vravel pisete si len o tom co je pre vas zaujmave a pre vas tym alebo ostatnych vysiov funkciov poverenych. :thumbsdown:
michal225 píše:Toto je co za clanok ked uz uvadzam tymi dam vsetky Killer Hornets zase vynechavate ja sa na to mozem aka je to fer ktl ked si porozpravas co si myslis o par tymoch a ostatne nedas hm fakt si super ze si takyto dobry toto je stale o tom co som uz vravel pisete si len o tom co je pre vas zaujmave a pre vas tym alebo ostatnych vysiov funkciov poverenych. :thumbsdown:
ono je to vec kazdeho, o com napise clanok, ak nam chces napr. ty priblizit svoj tim, tak mozes tiez napisat clanok o nom, alebo rozhovor s tipermi :wink:
to je najlahsie byt ticho a potom len kritizovat musis sam uznat, ze tvoj tim niet skoro v sutazi vidno, timova tema to odzrkadluje najlepsie
199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES